|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Przyczajenie
|
Witajcie, dopiero teraz przeczytalam Wasze pytania na temat fontann czekoladowych i ja taka fontanne bede miala a wypozyczam ja z firmy z Kielc, http://www.fabryka-czekolady.pl/. Jesli chceci znac szczegoly to piszcie na maila. Nie wiem tylko czemu strona nie dziala w pelni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
dagunia i gosik - polecam wypróbować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
A zna któraś z Was zespół Venus??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
katalinka17 Jeśli chodzi o ten salon na żelaznej Marzena, to moja siostra tam swojego czasu chodziła na podcięcie włosów i ja za jej namową też sie wybrałam. Byłam bardzo zadowolona, bo fryzjerka obcięła mnie tak jak chciałam, a nie jak czasami inny fryzjer w cały świat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Kielce
Zapomniałam dodać że zespół Venus gra głownie w Sandomierzu ale moze grał też u któres z Was pomóżcie
Cytat:
O tak dziekuje! A nie wiesz przypadkiem czy ona jest na kole?? Kurcze pisalam do dziewczyn z salonu o jakies inne zdjecia tej sukni ale one maja tylko takie jak na stronie wystawione sa. Szkoda bo moim zdaniem na zdjeciach prezentacyjnych kolekcji slubnych modelki powinny stać wtedy widac całośc sukni a czesc z nich albo siedzi czasem nawet lezy ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-05-01 o 16:13 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny co do kosztów to my wszystko sami finansujemy.
Ja rodziców juz nie mam, a TŻ nie chce brać pieniędzy od rodziców, tym sposobem wszystko my płacimy, co nie jets takie proste,ale damy radę |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Raczkowanie
|
my płacimy za nasze stroje sami, za zapowiedzi, protokół i inne formalnosci związane z księdzem płaci mój TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
A u nas na pewno rodzice płacą za gości. Czyli moi za naszych, rodzice TŻ-ta za gości z ich strony. A to głównie z tego powodu, że od TŻ-ta będzie 80 osób, ode mnie 40, więc różnica spora, a moi rodzice nie za bardzo mają pieniążki teraz. Za wszystko inne i za naszych znajomych płacimy my. Bez kredytu się nie obędzie
![]()
#3612 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze jedno pytanko mam nadzieje ze cie nie zamecze, wykorzystuje to ze ktos widział juz ta suknie bo niestety z salonu nie moge sie nic dowiedziec droga elektroniczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Raczkowanie
|
Odebraliśmy w końcu garnitur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja 2.05 ide na probny makijaz licze ze bedzie ok. Teraz musze jeszcze dopytac i potwierdzic przybycie gosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
No nareszcie przyszła mi suknia
![]()
#3617 |
Zakorzenienie
|
no to oniaczeq czekamy na fotki
![]()
#3618 |
Zakorzenienie
|
będą będą, ale to troszkę zejdzie, ślub dopiero w październiku wiec jeszcze jej nie będę przerabiać bo może przytyje i nie trzeba będzie
![]()
#3619 |
Raczkowanie
|
Jasiątko kiedy pochwalisz się zdjęciami???
#3620 |
Przyczajenie
|
No witam wszystkich a w szczególności \"wieczną imprezowiczkę\".
Podzielam jej opinię jeśli chodzi o zespoły w naszym regionie to tylko *****. Pełen profesjonalizm, cudowna wokalistka.Dziwi mnie to że nie udało jej się jeszcze zaistnieć na \"większej scenie\".Ale myślę, i mam nadzieję że to tylko kwestia czasu.Zazdroszczę Ci \"wieczna imprezowiczko przyjaźni z taką dziewczyną.Grali tydzień temu u mnie na weselu, goście nie mogli wyjść z podziwu nad urodą i talentem Marty.Nie tylko goście Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-05-02 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Raczkowanie
|
Chyba nas dopada wiosenna bieganina,taka cisza na watku...
#3622 |
Raczkowanie
|
Ta cisza to na pewno przez weekend majowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Rozeznanie
|
Dziś idę na wieczór panieński przyjaciółki
![]()
#3624 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam takie pytanie ile wcześniej przed weslem zamawiacie sobie dekoratorke do sali weselnej?
Bo nie wiem czy pół roku wcześniej mam już dzwonić, żeby nie było tak, że będzie za późno jak u was to wygląda?
#3625 |
Zakorzenienie
|
możesz już rezerwować dekoratorkę
![]() ![]() my akurat dekoratorki nie potrzebujemy, bo sala jest przystrajana przez obsługę wesela - widzieliśmy przystrojenie sali, stołów, krzeseł, stołów Młodych itp. na zdjęciach i bardzo nam się podobało, więc akurat ten problem nam odpadł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Przyczajenie
|
Witam.Mam do odstąpienia sale "Zenit" w chmielniku na dzień 5.09.2009rok jest to sala na 200 osób. Całkowity koszt wynajmu to 2000zl .Zainteresowane proszę o kontakt pod numerem 505740757 lub 501748814.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
A co się stało?
![]() |
#3628 |
Przyczajenie
|
zmieniliśmy sale na inna i mamy dwie zarezerwowane a dwie nie są nam potrzebne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy któraś z was będzie sie sama malować, ale ja tak
![]() Baza: Kryolan (ivory-wyrównuje koloryt skóry) Podkład: Colorstay Revlon lub Kryolan Puder sypki Kryolan Anti Shine Perełki brązujące Gordani Oriflame Baza pod cienie ArtDeco Cienie Revlon Colorstay lub Isadora Tusz Rimmel Extra Super Lash Kredka Rimmel Pomadka/błyszczyk: jeszcze nie wiem FixiSpray Dermacolor Kryolan Teraz pozostają mi ćwiczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.