![]() |
#421 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wierzę , że u Was będzie ok. Aczkolwiek u mnie nie ma nie będzie. Dzisiejsza wizyta w salonie rozstroiła mnie kompletnie. Mam dość. Nikomu nigdy już nie polecę tego salonu. Dziewczyny pilnujcie swoich terminów!!!!
Tyle. Sorrry za błędy ale na trzeźwo tego nie było w stanie pryjąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)
my z TŻ rezerwowaliśmy sale gdzie jest 130zł z napojami i ciastami do tego tort weselny ładna sala i jak narazie najtańsza do których dzwoniłam
#424 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki!
Wybraliśmy już datę i wstępnie zarezerwowaliśmy miejsce na 23 sierpnia2008, w Leśnym gościńcu, ale nadal nie jestem przekonana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Magdusia przykro mi, ze cos takiego Cie spotkalo. Mysle, ze po calej sprawie warto by sie bylo skontaktowac z wlascicielem i napisac do niego oficjalna skarge na zachowanie tych pań. Ja szczerze mowiac od poczatku w Paryzance mialam wrazenie, ze uprzejmosc tych Pan potrwa do zamowienia sukni.
Andżulas ja nie slyszalam. A gdzie to jest dokladnie??
#427 |
Rozeznanie
|
Hej,
Ja jeszcze mam sporo czasu, ale w najbliższej przyszłości muszę zamówić zespół i niedługo kamerzystę. Czytałam Wazse opinie i najczesciej pojawia się trzech kamerzystów, a mam dylemat bo nie mam kiedys ie z nimi umowic i zobaczyc filmy. Dlatego jesli mozecie napsizcie dlaczego wybralyscie takeigo kamerzyste i jaka jest cena (za 1 dzien i czy + za poprawiny). Bedę wdzięczna. Co do fotografów, to pewnego dnia zrobiłam listę fotografow (prawie z calej Polski) - kalina studio też była wśród nich. Jeśli ktoś chce mogę przesłać wszelkie namairy, ale naprawde jest ich duzo. jesli chodzi o cene to Kalina bierze około 1600zl., niektorzy nawet wiecej. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, ale się rozpisałyście
![]() szok ![]() ![]() ![]() długo mnie nie było, ale mam sporo nauki, więc pewnie na wizaż będę wpadać wieczorkami, ale będę wpadać bo widzę,że ciekawe informacje mnie omijają ![]() a co paryżanki to widzę, że magdusia nie jest jedyną osobą narzekajacą na ten salon, kilka stron wcześniej też ktoś narzekał na niemiłą obsługę i wciskanie sukienek ![]() i ja mam teraz coraz bardziej mieszane uczucia co do tego salonu, bo właśnie od niego chciałam zacząć poszukiwanie sukni ślubnej, a tu widzę coraz więcej dziewczyn się niepochlebnie wypowiada odnośnie paryżanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybraliśmy go ponieważ "nie robi wiochy" ![]() Jego zdjęcia i kawałek wesela sfilmowanego przez niego możesz zobaczyć na jego stronie: http://www.ellavideo.strefa.pl/index.swf w dziale Galeria |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)
Cytat:
![]() najdroższa cena o jakiej słyszałam to 150 zł./os w hotelu Łysogóry |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Petitka4 - no to widzisz, jesteś kolejną osobę właśnie niemile zaskoczoną obsługą w Paryżance
![]() ale własnie coraz więcej opinii pozytywnych słyszę o tym salonie Celia ![]() ![]() ![]() a czy któraś z Was kupowała suknię albo odwiedziała salon Kiara na ulicy Warszawskiej albo ten salom rossaline na sienkiewicza nad delikatesami turysta? EDIT: soryy petika,że tu pytam, ale z którego okręgu z avonu jesteś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kalex ja jestem z 495 okregu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() ![]() sorry za off top ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny,
Postanowiałm wybrac się kiedyś do Kielc i umówić się owymi panami kamerzystami i obejrzeć ich próbki, wtedy zadecyduję. |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Kalex,szukajac sukni byłam w rossalie i kiarze. kiare polecam - ostatnio z koleżanką wybierałam tam suknię, panie miłe, suknie piękne, ceny tez ok. wg mnie dużo lepiej niż w paryzance. to dość nowy salon, muszą dbać o klienta.
do rosallie weszlam i zaraz wyszłam, kilka sukien na krzyż i jakies takie sobie. pytałam tez o szycie wg mojego wzoru, pani powiedziała, że to tak około 1800 zł będzie kosztowało... a teraz moja suknia szyje się w celii za 1150zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
mela - dziękuję za opinię; ja mam 10 minut piechotką do salonu kiara na warszawskiej, więc na pewno do niego się wybiorę - mijam ten salon kilka razy w tygodniu jak wracam do domu i zawsze z autobusu patrzę na niego
![]() mela - a jak długo przed ślubem musiałaś w celii zamówić suknię, ile na nią będziesz czekać? |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Kalex, mam slub 14 lipca, poszlam zamowic suknie 15 marca, zeby sie potem nie denerwowac ze malo czasu. zglosilam sie na przymiarke po miesiacu i w zasadzie suknia byla gotowa! tzn calosc trzeba bylo tylko wykonczyc, pani ustalila dlugosc i takie tam. mysle,ze bylaby juz u mnie, gdzyby nie fakt, ze chce miec w talii szarfe i panie teraz szukaja odpowiedniego materialu. mam jeszcze czas wiec ich nie pospieszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
Kalex jak zmawiasz polska sukni to z reguly nie czeka sie dluzej niz miesiac, bo to juz tylko kwestia szycia i dostepnosci materialu.
mela26 slubujemy tego samego dnia. W ktorym kosciele masz slub???
#442 |
Rozeznanie
|
Kalex zapowiada sie ciekawie
![]() ![]() Orientujecie się może gdzie można wynająć limuzynę. Znam 3 firmy, ale zadna z ich limuzyn nam nie odpowiada. Chcemy 9 metrową całą białą. Pomożecie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny - dziękuję za rady dotyczące sukni
![]() Puchatek M. - ja znam tylko jedną firmę w Kielcach z limuzynami; ich strona to ta: http://www.limuzyny.kielce.msk.pl/ z tego co widzę to mają w swojej ofercie białą limuzynę, ale ile ma metrów to nie wiem, nie znam się ![]() ![]() ![]() EDIT: ooo już widzę na ich stronie dane ![]() ![]() Limuzyna numer 1 też ma 9 metrów ![]() http://www.limuzyny.kielce.msk.pl/?loc=limuzyny&id=1 mogę jeszcze dodać, że mam wizytówkę Złotej Hondy do ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Kalex tą firmę też znam. Mają 9 metrowe, ale taki starszy typ i nie bardzo nam się podobają. Wolelibyśmy jakąś nowszą.
W Celii też byłam i faktycznie ładne mają suknie, na dodatek zrobią co się chce, nawet te same ozdoby naszyją na welon i buty. |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
aha...ech no to lipa
![]() ja znalazłam w necie jeszcze takie ogłoszenie (dorożką do ślubu ![]() http://www.slubnytarg.pl/fDorozka-dorozka.html i takie (wynajem limuzyn do ślubu): http://www.slubnytarg.pl/fwynajemlimuzyn-rob_trans.html kolejna limuzyna: http://www.slubnytarg.pl/fLimuzyny-wynajem_limuzyn.html mercedes do ślubu: http://www.slubnytarg.pl/fMercedes2002-waldek2006.html |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
ślub na karczówce
![]() ![]() my będziemy mieli ślub w mojej parafii - św. Józefa Robotnika; chcieliśmy w Katedrze, ale tam już dawno wszystko pozajmowane ![]() EDIT: jeszcze taką stronę z limuzyną znalazłam: http://www.fotoperfekt.pl/ auto na ślub: http://www.autonaslub.prv.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
mnie też się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
no ciekawe jak będzie u mnie
![]() ![]() ![]() brała któraś z Was ślub albo będzie brać u Józefa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
byłam na ślubie u józefa, ale w dolnym kosciele wspólnotowym. było bardzo ładnie, ale troszke inaczej- z muzyką na żywo, itp. bardzo uroczyście i jednocześnie radosnie. na pewno u ciebie bedzie tez pięknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.