![]() |
#391 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
Zarezerwowalismy juz fotografa i kamerzyste z ELLA, 8 maja jedziemy wplacic zaliczke. DJ za wesele bierze 1200zł, a za poprawiny 400zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
Kochane. Bylam tydzien temu na weselu w Sosnowym Dworku. Oto Moje spostrzezenia:
1) Jedzenie-przepyszne! bylo 6 gorących dan (rosołek, devolaye+ziemniaczki+suró wki, schab w sosie własnym z kluskami śląskimi, befstrogonov, barszczyk z pasztecikami i przepyszny kurczak w pieczarkach ![]() ![]() ![]() 2) Obsluga-rewelacyjna! wystarczyło, że ubrudzilam lekko talerz sałatka (naprawde prawie nie bylo widac i mnie akurat nie przeszkadzalo zeby jeszcze mi posluszyl troszke ![]() ![]() ![]() ![]() 3) sala - bardzo ładna , jak na przyjecie dla 100 osob super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogolnie rzec biorąc, ja byłam bardzo zadowolona-jedyny mankament to to ze sala znajduje sie w Sukowie a nie w Kielcach , ale nie wiem czy dla innych to rowniez problem ![]() Aaaaaaaa i jeszcze jedno- TORT - byl przepyszny! ja na pewno zamowie taki sam tort - wcale nie przeslodzony-moj brat zjadl 2 kawalki , ja bylm zjadla kolejne dwa gdyby nie to ze nie wypadalo ![]() ![]() "Bracia Janusz" Janusz Janusz i Mariusz Bielecki Kielce, ul. Bohaterów Warszawy 9, tel. 041 3423458 (skopiowalm ze strony internetowej) |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
dziewczyny z relacji na świeżo. Wczoraj byłam na weselu w castorze. I szczerze mogę polecić tę salę. Ładnie udekorowana, smaczne jedzenie i obsługa (na tym weselu akurat byli sami kelnerzy, nie było kelnerek) naprawdę z klasą. I co ważne, parkiet, po którym się nie ślizgają buty. Tak więc szczerze polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Ja tort tez na 100% biore od Braci Janusz
![]() Gosiaczek, ktry model Sinceirty wybralas?
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobny bukiet znalazłam na necie. Ceny nie pamiętam ale coś ok 200zł. niezbyt tanio ale było warto, bukiet był śliczny. Oprócz tego zrobiła bukiet dla świadkowej, bukiet na samochód i wystrój sali, w sumie zapłaciliśmy 800zł. Z tego co wiem to Ona otworzyła swój punkt kwiatowy w Hotelu "Łysogóry" przy wejściu. Jakbyś była bardziej zainteresowana to mogę Ci wysłać namiary na priv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki nudzilo mi się i szukalam fotografa do zdjęć ślubnych i się zakochalam . Wlasnie tego typu zdjecia chyba bym chciala na swoim slubie ( moze za 2,3 lata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)
ja polecam restaurację Patio w Exbudzie. cena jaka nas wyniosła za osobę to 130zł (razem z ciastami i tortem). tak więc nie jest tam drogo w porównaniu z innymi lokalami a atmosfera nie do porównania...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
Mój model sukienki to 3227. Zamieściłam zdjęcie na początku tej strony
![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a macie jakies droższe ceny?
![]() |
#409 |
Przyczajenie
|
hej wizazystki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Przyczajenie
|
Witam kochane wizazystki!
Wlasnie zarezerwowalam sobie sale na moje wesele. Bedzie to resteuracja Patio w exbudzie 26 lipiec 2008!Nie uzgadnialam jeszcze szczegolow bo nadal jestem zagranica ale jak przyjade na urlop w czerwcu wszystko pozalatwiam. Mam tez juz zespol Szarotka, spoko graja bylam na weselu na ktorym spiewali i milo wspominam. Biora ok. 1700 zl plus koszt przyjazdu, 3 panow i wokalistka,mieszkaja kolo Ostrowca. Zostal mi jeszcze tylko kamerzysta i fotograf. Slyszalam ze w videoavi fajnie kreca a co do zdjec to akurta tam niezbyt podoba mi sie ich studio. Moze Wy wiecie gdzie robia naprawde fajne fotki bo szczerze to nawet nie wiem gdzie mam sie wybrac zeby obejrzec oferty. Z gory dziekuje na wszelkie wiesci ![]() Ach i prosze jesli ktos mila wesele na patio o opinie, buziaczki paaaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o foto. Ja korzystam z usług media vision www.media-vision.pl . Mnie najbardziej się spodobały ich zdjęcia i filmy. Tani może nie są, ale spodobali mi się i tyle. Pozdrawiam P.S Ja tez dużą część wesele organizowałam zza granicy, teraz jestem już w Polsce bo do ślubu został niecały miesiąc. Życzę powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
w krainie snu i marzeń
|
magdusia8: a dawno temu chcieliście rezerwowac Patio? bo my rezerwowaliśmy na początku stycznia 2007. był wolny jeszcze 7 i 14 lipiec, a my wzięliśmy 14.
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a z innej beczki. :twisted: :twisted: :twisted: to mało. Jestem wkur....na maksa. Sukienki nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. :twisted: :twisted: :twisted: Miłe Panie z salonu nie miały czasu mnie poinformować, że jest problem z jakąś koronką i sukienki po prostu nie ma i możliwe, że będzie dopiero koło 15 maja. Jeszcze próbowały mi wmówić, że mam bardzo dużo czasu i niepotrzebnie robie aferę. Przy tym były bardzo nie miłe i nawet próbowały mnie szantażować, że mogą oddać mi całą sumę nawet teraz. Ha ha dobrze wiedzą, że nigdzie w salonie już nie zdążę zamówić sukni, żeby mi ją uszyli w 3 tygodnie. Po powrocie nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Zadzwoniliśmy do producenta, pani wyjaśniła nam w czym jest problem, że mogę zmienić rodzaj koronki i po sprawie i sukienka w ciągu tygodnia do mnie dotrze. Była bardzo zdziwiona, że w kieleckim salonie nikt nawet nie zaproponował mi takiej opcji. Jestem zła zła, zła. Specjalnie zamawiałam suknie wcześniej, żeby się nie stresować. Matko Boska, no ponad pół roku wcześniej. I do tego próbowały mi wmówić, ze przecież do mnie dzwoniły z informacją. Nie nikt do mnie nie dzwonił bo telefon zawsze mam przy sobie i nikt od 10 kwietnia z salonu Paryżanka w Kielcach do mnie nie dzwonił. To powiedziała, że kłamię!!! Ależ mi podniosły ciśnienie!!! Kiedyś na tym forum chwaliłam salon Paryżanka za miła obsługę. Odszczekuję wszytko co powiedziałam. Chcecie się denerwować przed samym ślubem, albo iść do ślubu w samej bieliźnie? Kupujcie w salonie Paryżanka w Kielcach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.