Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-27, 22:23   #391
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211
Dot.: Kielce

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Gosiaczek1211 nie wiesz, ile wcześniej trzeba zarezerwować termin w Pokusie? Bo dużo dobrego słyszałam o tej kwiaciarni i chciałam tam zamówić bukiet, ale nie mam sie kiedy do nich wybrać.
P.S. Piękna suknia! Gratuluje! Ja bym wybrała bukiet numer2+ jeszcze dłuższy "ogonek"z pojedynczych kwiatuszków spływający na spódnicę.
My bierzemy slub 23 czerwca. W zwiazku z tym Pani w Pokusie na 2 miesiace przed ślubem powiedziala ze lepiej bedzie jeśli wczesniej sie wpiszemy bo to jest czerwiec i zwykle w tym miesiacu jest duzo ślubów. Takze wplacilismy 30 zł zaliczki a ostatecznie bukiet bede wybierac tydzien przed ślubem. Panie sa bardzo mile w Pokusie a przede wszystkim znają sie na tym co robią. Polecam gorąco.
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 22:26   #392
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Napisane przez ami81 Pokaż wiadomość
Gosiaczek 1211 - miałam podobny bukiet do tego co ty chcesz mieć, tylko mój miał oprócz róż jeszcze frezje i drobne storczyki. W całości wyglądał tak.
No to mi teraz nieżle namieszałaś mialam 2 bukiety do wyboru to teraz mam 3 śliczny ten Twój bukiet. A gdzie go zamawialaś? Czy to byla Twoja wizja czy ściągnęłaś z netu?
Stary 2007-04-27, 22:28   #393
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Suknie maggie Sottero sa przepiekne, ale chyba w Kielcach ich dostac nie mozna? Z tego co wiem sa w Warszawie, bo nawet we Wrocku nie ma z tego co wiem.
Ja kupowalam suknie we Wroclawiu sprowadzanie trwa 3,5 miesiaca, przyjedzie do mnie koniec maja- poczatek czerwca. Jest z firmy Sincerity
Moja też jest z Sincerity i też muszę na nią tyle czekać. No mam nadzieję ze w polowie maja juz bedzie gotowa. pozdrawiam
Stary 2007-04-28, 14:57   #394
Puchatek M.
Rozeznanie

Zarezerwowalismy juz fotografa i kamerzyste z ELLA, 8 maja jedziemy wplacic zaliczke. DJ za wesele bierze 1200zł, a za poprawiny 400zł.
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 16:37   #395
kycia1
Wtajemniczenie

Kochane. Bylam tydzien temu na weselu w Sosnowym Dworku. Oto Moje spostrzezenia:
1) Jedzenie-przepyszne! bylo 6 gorących dan (rosołek, devolaye+ziemniaczki+suró wki, schab w sosie własnym z kluskami śląskimi, befstrogonov, barszczyk z pasztecikami i przepyszny kurczak w pieczarkach ). Na stole bylo mnostwo jedzenia: salatka z piersi z kurczaka, schab w galarecie, schab ze sliwka w galarecie, ryba po grecku, sledzie ( w oleju i po wiejsku) , jajka faszerowane i wiele innych. Ogolnie jedzienie-pychotka. Stawiam ocene celujacą!
2) Obsluga-rewelacyjna! wystarczyło, że ubrudzilam lekko talerz sałatka (naprawde prawie nie bylo widac i mnie akurat nie przeszkadzalo zeby jeszcze mi posluszyl troszke ) a Pani z obslugo juz wymienila-sztoćce tak samo-ciągle wymieniali. Tutaj tez stawiam ocenę celującą
3) sala - bardzo ładna , jak na przyjecie dla 100 osob super niejsca -akurat-wiadomo na sali 100 osob nie tanczylo naraz wiec nie wiem jakby sie wtedy sprawdzila, obok sali ( tam się je i tanczy) jest sala gdzie sa miejsca siedzace, stoliki dla osob , które pragną porozmawiac, napic się kawy, czy herbaty(tam sie wlasnie znajdfuje wszytsko do zrobienia tych napojów). Ja osobiscie nie pilam , ale siostra piła herbate i byla miło zaskoczona wyborem podobno bardzo duzo rodzajów herbatki

Ogolnie rzec biorąc, ja byłam bardzo zadowolona-jedyny mankament to to ze sala znajduje sie w Sukowie a nie w Kielcach , ale nie wiem czy dla innych to rowniez problem
Aaaaaaaa i jeszcze jedno- TORT - byl przepyszny! ja na pewno zamowie taki sam tort - wcale nie przeslodzony-moj brat zjadl 2 kawalki , ja bylm zjadla kolejne dwa gdyby nie to ze nie wypadalo- brat ma 14 lat wiec sie tym nie przejmowal zamawiany byl tu:

"Bracia Janusz" Janusz Janusz i Mariusz Bielecki

Kielce, ul. Bohaterów Warszawy 9, tel. 041 3423458
(skopiowalm ze strony internetowej)
Stary 2007-04-28, 19:24   #396
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Aaaaaaaa i jeszcze jedno- TORT - byl przepyszny! ja na pewno zamowie taki sam tort - wcale nie przeslodzony-moj brat zjadl 2 kawalki , ja bylm zjadla kolejne dwa gdyby nie to ze nie wypadalo- brat ma 14 lat wiec sie tym nie przejmowal zamawiany byl tu:

"Bracia Janusz" Janusz Janusz i Mariusz Bielecki

Kielce, ul. Bohaterów Warszawy 9, tel. 041 3423458
(skopiowalm ze strony internetowej)
Zgadzam się. Ta cukiernia robi przepyszne torty. MMmm niebo w gebie. Tez tam zamawiam. Polecam. Z tej cukierni był tort na weselu mojej siostry. Cudo

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 07:38   #397
magdusia8
Raczkowanie

dziewczyny z relacji na świeżo. Wczoraj byłam na weselu w castorze. I szczerze mogę polecić tę salę. Ładnie udekorowana, smaczne jedzenie i obsługa (na tym weselu akurat byli sami kelnerzy, nie było kelnerek) naprawdę z klasą. I co ważne, parkiet, po którym się nie ślizgają buty. Tak więc szczerze polecam
magdusia8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-29, 16:00   #398
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Ja tort tez na 100% biore od Braci Janusz

Gosiaczek, ktry model Sinceirty wybralas?

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 17:55   #399
ami81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość
No to mi teraz nieżle namieszałaś mialam 2 bukiety do wyboru to teraz mam 3 śliczny ten Twój bukiet. A gdzie go zamawialaś? Czy to byla Twoja wizja czy ściągnęłaś z netu?
Bukiet zamawiałam u dziewczyny która skończyła w warszawie szkołę florystyczną. Wiedzę na temat kwiatów ma ogromną. Jaki kolor kwiatów do kogo pasuje, dla kogo zwisający bukiet a dla kogo nie itd itd.
Podobny bukiet znalazłam na necie.
Ceny nie pamiętam ale coś ok 200zł. niezbyt tanio ale było warto, bukiet był śliczny. Oprócz tego zrobiła bukiet dla świadkowej, bukiet na samochód i wystrój sali, w sumie zapłaciliśmy 800zł.
Z tego co wiem to Ona otworzyła swój punkt kwiatowy w Hotelu "Łysogóry" przy wejściu. Jakbyś była bardziej zainteresowana to mogę Ci wysłać namiary na priv.
ami81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:31   #400
kycia1
Wtajemniczenie

Dziewczynki nudzilo mi się i szukalam fotografa do zdjęć ślubnych i się zakochalam . Wlasnie tego typu zdjecia chyba bym chciala na swoim slubie ( moze za 2,3 lata ) http://www.kalina-studio.com/gallery...f5a013fb549bde
Stary 2007-04-30, 14:34   #401
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Dziewczynki nudzilo mi się i szukalam fotografa do zdjęć ślubnych i się zakochalam . Wlasnie tego typu zdjecia chyba bym chciala na swoim slubie ( moze za 2,3 lata ) http://www.kalina-studio.com/gallery...f5a013fb549bde
no... muszę Ci powiedziec, że robią wrażenie. ... super, ale mało kto takie robi
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-30, 15:26   #402
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85
Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)

ja polecam restaurację Patio w Exbudzie. cena jaka nas wyniosła za osobę to 130zł (razem z ciastami i tortem). tak więc nie jest tam drogo w porównaniu z innymi lokalami a atmosfera nie do porównania...
Stary 2007-04-30, 15:55   #403
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
no... muszę Ci powiedziec, że robią wrażenie. ... super, ale mało kto takie robi
Ciekawa jestem ile sobie zycza za usluge... w kontakcie jest podany jedynie nr telefonu, wiec sądze ze fotograf nie dziala jedynie w jednym miescie Ale jestem pod takim wrazeniem, ze stronke dodalam do ulubionych i na pewno jak bede szukala fotografa na swoj slub to napiszę zapytanie ofertowe do nich
Stary 2007-04-30, 17:17   #404
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
ja polecam restaurację Patio w Exbudzie. cena jaka nas wyniosła za osobę to 130zł (razem z ciastami i tortem). tak więc nie jest tam drogo w porównaniu z innymi lokalami a atmosfera nie do porównania...
Dziękuję Moniak85, za sugestię jak narazie mamy wstępną rezerwację w CASTORZE na ul. Krakowskiej do grudnia możemy jeszcze zrezygnować...w wolnej chwili odwiedzimy Exbud
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 20:52   #405
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Mój model sukienki to 3227. Zamieściłam zdjęcie na początku tej strony
Pozdrawiam serdecznie
Stary 2007-05-01, 17:43   #406
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Dziękuję Moniak85, za sugestię jak narazie mamy wstępną rezerwację w CASTORZE na ul. Krakowskiej do grudnia możemy jeszcze zrezygnować...w wolnej chwili odwiedzimy Exbud
ok. gdybyś chciała się czegoś więcej dowiedzie, to za 2 miesiące będę już po ślubie, wię odpowiem na Twoje pytania. pozdrówki
Stary 2007-05-02, 13:29   #407
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
ok. gdybyś chciała się czegoś więcej dowiedzie, to za 2 miesiące będę już po ślubie, wię odpowiem na Twoje pytania. pozdrówki
Gratuluję w takim razie z pewnością będę miała parę pytanek, także się odezwę pozdrawiam
Stary 2007-05-02, 14:21   #408
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

a macie jakies droższe ceny?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 14:36   #409
Andżulas
Przyczajenie

hej wizazystki słyszałyście może coś o leśnym gościńcu. Ostatnio znalazłam namiary na necie do tego domu weselnego. Byłam tam potem osobiście i zrobił on na minie nawet dobre wrażenie ale bardzo mi zależy na opinii osoby trzeciej.
Andżulas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 14:51   #410
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Andżulas Pokaż wiadomość
hej wizazystki słyszałyście może coś o leśnym gościńcu. Ostatnio znalazłam namiary na necie do tego domu weselnego. Byłam tam potem osobiście i zrobił on na minie nawet dobre wrażenie ale bardzo mi zależy na opinii osoby trzeciej.
bylam wlasnie na ich stronie internetowej http://www.lesnygosciniec.com.pl/index.htm . Niestety nie wiem nic na jego temat. A wiesz moze jaka cena za osobę?
Stary 2007-05-03, 14:50   #411
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
a macie jakies droższe ceny?
Śliweńko w Kielcach ceny na ten rok jeśli chodzi o salę w takich granicach się właśnie kształtują między 120 - 130 zł, o wyższych kwotach słyszałam
Stary 2007-05-03, 18:28   #412
Asienka 28
Przyczajenie

Witam kochane wizazystki!
Wlasnie zarezerwowalam sobie sale na moje wesele. Bedzie to resteuracja Patio w exbudzie 26 lipiec 2008!Nie uzgadnialam jeszcze szczegolow bo nadal jestem zagranica ale jak przyjade na urlop w czerwcu wszystko pozalatwiam. Mam tez juz zespol Szarotka, spoko graja bylam na weselu na ktorym spiewali i milo wspominam. Biora ok. 1700 zl plus koszt przyjazdu, 3 panow i wokalistka,mieszkaja kolo Ostrowca. Zostal mi jeszcze tylko kamerzysta i fotograf. Slyszalam ze w videoavi fajnie kreca a co do zdjec to akurta tam niezbyt podoba mi sie ich studio. Moze Wy wiecie gdzie robia naprawde fajne fotki bo szczerze to nawet nie wiem gdzie mam sie wybrac zeby obejrzec oferty. Z gory dziekuje na wszelkie wiesci
Ach i prosze jesli ktos mila wesele na patio o opinie, buziaczki paaaaaa
Asienka 28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-04, 07:37   #413
magdusia8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asienka 28 Pokaż wiadomość
Moze Wy wiecie gdzie robia naprawde fajne fotki bo szczerze to nawet nie wiem gdzie mam sie wybrac zeby obejrzec oferty. Z gory dziekuje na wszelkie wiesci
Jeśli chodzi o Patio to słyszałam dobre opinie od znajomych. W sumie sama chciałam tam zamówić salę ale niestety termin był już zajęty.

Jeśli chodzi o foto. Ja korzystam z usług media vision www.media-vision.pl . Mnie najbardziej się spodobały ich zdjęcia i filmy. Tani może nie są, ale spodobali mi się i tyle.

Pozdrawiam

P.S Ja tez dużą część wesele organizowałam zza granicy, teraz jestem już w Polsce bo do ślubu został niecały miesiąc. Życzę powodzenia
Stary 2007-05-04, 13:55   #414
Andżulas
Przyczajenie

Cytat:
bylam wlasnie na ich stronie internetowej http://www.lesnygosciniec.com.pl/index.htm . Niestety nie wiem nic na jego temat. A wiesz moze jaka cena za osobę?
Hej, jeśli chodzi o leśny gościniec to cena za osobę wynosi 90zł, a z wiejskim jadłem 100zł. Także ceny są naprawdę dość konkurencyjne. Ale jak narazie nie mogę sie zdecydować, bo mam do wyboru tam lub w stangrecie Te dwa miejsca są całkowitym przeciwieństwem ale obydwa mi sie podobają
Andżulas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-04, 13:58   #415
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Asienka 28 Pokaż wiadomość
Witam kochane wizazystki!
Wlasnie zarezerwowalam sobie sale na moje wesele. Bedzie to resteuracja Patio w exbudzie 26 lipiec 2008!Nie uzgadnialam jeszcze szczegolow bo nadal jestem zagranica ale jak przyjade na urlop w czerwcu wszystko pozalatwiam. Mam tez juz zespol Szarotka, spoko graja bylam na weselu na ktorym spiewali i milo wspominam. Biora ok. 1700 zl plus koszt przyjazdu, 3 panow i wokalistka,mieszkaja kolo Ostrowca. Zostal mi jeszcze tylko kamerzysta i fotograf. Slyszalam ze w videoavi fajnie kreca a co do zdjec to akurta tam niezbyt podoba mi sie ich studio. Moze Wy wiecie gdzie robia naprawde fajne fotki bo szczerze to nawet nie wiem gdzie mam sie wybrac zeby obejrzec oferty. Z gory dziekuje na wszelkie wiesci
jeśli chodzi o Patio to będziemy tam miec wesele 14 lipca 2007, więc jak już będzie "po" to oczywiście opowiem wszystko . jeśli chodzi o fotografa to polecam pana Krzysztofa z Fotomax ul. głowackiego, a kamerzystę Fotovid-kolor - pana (również Krzysztofa), który współpracuje z tym właśnie fotografem. któraś z wizażanek napisała ,że pan fotograf robi retusze twarzy, a nawet nie wiedziałam.
Stary 2007-05-04, 14:01   #416
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez magdusia8 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o Patio to słyszałam dobre opinie od znajomych. W sumie sama chciałam tam zamówić salę ale niestety termin był już zajęty
magdusia8: a dawno temu chcieliście rezerwowac Patio? bo my rezerwowaliśmy na początku stycznia 2007. był wolny jeszcze 7 i 14 lipiec, a my wzięliśmy 14.
Stary 2007-05-04, 14:10   #417
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Śliweńko w Kielcach ceny na ten rok jeśli chodzi o salę w takich granicach się właśnie kształtują między 120 - 130 zł, o wyższych kwotach słyszałam
no właśnie, a tam gdzie była cena 120 zł to jeszcze były ciasta we własnym zakresie. my płacimy 130 i mamy wszystko ( oczywiście oprócz napoji i alkoholu). pozdrówki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-04, 14:56   #418
magdusia8
Raczkowanie

Cytat:
magdusia8: a dawno temu chcieliście rezerwowac Patio? bo my rezerwowaliśmy na początku stycznia 2007. był wolny jeszcze 7 i 14 lipiec, a my wzięliśmy 14.
w styczniu ale niestety 2 czerwiec był już zajęty. Wolna była tylko ameliówka.
a z innej beczki.

:twisted: :twisted: :twisted: to mało. Jestem wkur....na maksa.
Sukienki nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. :twisted: :twisted: :twisted:

Miłe Panie z salonu nie miały czasu mnie poinformować, że jest problem z jakąś koronką i sukienki po prostu nie ma i możliwe, że będzie dopiero koło 15 maja. Jeszcze próbowały mi wmówić, że mam bardzo dużo czasu i niepotrzebnie robie aferę. Przy tym były bardzo nie miłe i nawet próbowały mnie szantażować, że mogą oddać mi całą sumę nawet teraz. Ha ha dobrze wiedzą, że nigdzie w salonie już nie zdążę zamówić sukni, żeby mi ją uszyli w 3 tygodnie.

Po powrocie nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Zadzwoniliśmy do producenta, pani wyjaśniła nam w czym jest problem, że mogę zmienić rodzaj koronki i po sprawie i sukienka w ciągu tygodnia do mnie dotrze. Była bardzo zdziwiona, że w kieleckim salonie nikt nawet nie zaproponował mi takiej opcji.

Jestem zła zła, zła. Specjalnie zamawiałam suknie wcześniej, żeby się nie stresować. Matko Boska, no ponad pół roku wcześniej.

I do tego próbowały mi wmówić, ze przecież do mnie dzwoniły z informacją. Nie nikt do mnie nie dzwonił bo telefon zawsze mam przy sobie i nikt od 10 kwietnia z salonu Paryżanka w Kielcach do mnie nie dzwonił. To powiedziała, że kłamię!!!

Ależ mi podniosły ciśnienie!!!

Kiedyś na tym forum chwaliłam salon Paryżanka za miła obsługę. Odszczekuję wszytko co powiedziałam.
Chcecie się denerwować przed samym ślubem, albo iść do ślubu w samej bieliźnie? Kupujcie w salonie Paryżanka w Kielcach
Stary 2007-05-04, 16:25   #419
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdusia8 Pokaż wiadomość
w styczniu ale niestety 2 czerwiec był już zajęty. Wolna była tylko ameliówka.
a z innej beczki.

:twisted: :twisted: :twisted: to mało. Jestem wkur....na maksa.
Sukienki nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. :twisted: :twisted: :twisted:

Miłe Panie z salonu nie miały czasu mnie poinformować, że jest problem z jakąś koronką i sukienki po prostu nie ma i możliwe, że będzie dopiero koło 15 maja. Jeszcze próbowały mi wmówić, że mam bardzo dużo czasu i niepotrzebnie robie aferę. Przy tym były bardzo nie miłe i nawet próbowały mnie szantażować, że mogą oddać mi całą sumę nawet teraz. Ha ha dobrze wiedzą, że nigdzie w salonie już nie zdążę zamówić sukni, żeby mi ją uszyli w 3 tygodnie.

Po powrocie nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Zadzwoniliśmy do producenta, pani wyjaśniła nam w czym jest problem, że mogę zmienić rodzaj koronki i po sprawie i sukienka w ciągu tygodnia do mnie dotrze. Była bardzo zdziwiona, że w kieleckim salonie nikt nawet nie zaproponował mi takiej opcji.

Jestem zła zła, zła. Specjalnie zamawiałam suknie wcześniej, żeby się nie stresować. Matko Boska, no ponad pół roku wcześniej.

I do tego próbowały mi wmówić, ze przecież do mnie dzwoniły z informacją. Nie nikt do mnie nie dzwonił bo telefon zawsze mam przy sobie i nikt od 10 kwietnia z salonu Paryżanka w Kielcach do mnie nie dzwonił. To powiedziała, że kłamię!!!

Ależ mi podniosły ciśnienie!!!

Kiedyś na tym forum chwaliłam salon Paryżanka za miła obsługę. Odszczekuję wszytko co powiedziałam.
Chcecie się denerwować przed samym ślubem, albo iść do ślubu w samej bieliźnie? Kupujcie w salonie Paryżanka w Kielcach
ojojoj to rzeczywiscie nieładnie . wspołczuje i trzymam kciuki zeby wszystko sie pięknie ułozyło
Stary 2007-05-04, 23:38   #420
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie, a tam gdzie była cena 120 zł to jeszcze były ciasta we własnym zakresie. my płacimy 130 i mamy wszystko ( oczywiście oprócz napoji i alkoholu). pozdrówki
No to rzeczywiście oferta warta tej ceny w Castorze, gdzie mamy wstępną rezerwację, w kwocie na ten rok jest wszystko, za wyjątkiem alkoholu, owoców i...to chyba tyle co trzeba we własnym zakresie kupić, chyba, że coś mi umknęło kurczę nie jestem pewna na 100%, ale napoje chyba były wliczone w cenę, ale tak jak piszę nie jestem pewna - skleroza normalnie skleroza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości