![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Tiara, Hania bardzo dziękuję za info!
U braci Janusz cena tortu ok. 29 zł za kg, zamówic trzeba ok. 10 dkg na osobę, w tej cenie jest dowóz o dowolnej porze dnia i nocy na terenie Kielc,dekoracja tortu i sztuczne ognie, poza Kielcami nie wiem, wzór tortu wybiera się z katalogu, jest tych wzorów dużo, możlwe są dekoracje żywymi kwiatami-wtedy kwiaty trzeba zawieżć im dzień wcześniej. Bardzo profesjonalne podejście mają moim zdaniem.
http://www.przewodnikmp.pl/img-11082007018.png Edytowane przez frigiditas Czas edycji: 2007-07-09 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w Morawicy byłam w jakimś młynie. To to samo może??
![]() |
#573 |
Przyczajenie
|
Witam Was
Mam takie pytanko: Gdzie w Kielcach a dokładnie na jakich UL. są sklepy bądź hurtownie artykułów do pazurków Pozdrawiam pa pa |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Przyczajenie
|
Agniesiu faktycznie w Morawicy jest młyn w którym są organizowane wesela, ale to nie to... Chociaż tam też jest bardzo ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W jakiej części Kielc jest ta cukiernia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zadomowienie
|
Na KSM -ie, dokładnie to na Bohaterów Warszawy (zobacz na mapie będzie Ci łatwiej, skoro nie orientujesz się w Kielcach). Co do dowozu tortu to zalezy chyba gdzie masz, my mieliśmy w Sosnowym Dworku czyli za Kielcami i przywieźli bez problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jeszcze jedno pytanie. Oni dowożą to na jakimś stelażu, czy o tym już samemu trzeba pomyśleć?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zadomowienie
|
tiffi1 najlepiej będzie jak zadzwonisz do nich osobiście i się dowiesz wszystkiego co będziesz tylko chciała
![]() Petitka4 u nas tez był ten pyszniutki tort ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zadomowienie
|
Tiaro i Moniak85 - dziewczyny jutro WASZ WIELKI DZIEŃ
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, a jeśli ktoś umknął mojej uwadze to dla tej osóbki również serdeczne życzenia na nową drogę życia ![]() Oczywiście jak znajdziecie chwilkę to podzielcie się wrażeniami ![]() ![]()
#581 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!! pisze do Was pierwszy raz ale wątek przeglądam już oddawna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny oto zdjęcie tortu z cukierni Braci Janusz. Tort był na weselu mojej siostry. Zdjęcie mojego wkleję po moim ślubie który już za dwa tygodnie
![]() Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2008-06-11 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
Witam, dziś jest też mój wielki dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mela26 więc Tobie i Twojemu już mężowi wszystkiego NAJ na nowej drodze życia ![]()
![]() |
#586 |
Przyczajenie
|
Witajcie po przerwie
przez jakis czas tu nie zagladałam a watek sie rozrasa Wszystkim Świeżo Upieczonym Panna Młodym zyczę wsztykiego najlepszego na nowiej drodzie zycia ![]() do naszego ślubu zostało raptem 1,5 miesiaca (aż mi sie nie chce wiezyc ze tak szybko ten czas zleciał) w sumie juz wszystko mamy przygotowane no moze przwie wwszystko stroje juz skompletowane, obraczki i inne dodatki tez juz sa umowiłam sie juz z fryzjerką i kosmetyczką w kosciele tez juz wiekszosc rzeczy załatwione musimy jeszcze ustalić menu na sali i ostatecznie dogadac se z kamerzysta i DJ i isc do spowiedzi a i jeszcze zamowic kwiaty i z tym mam problem bo kwiaciarnia w krórej chciałam zamowic bukiet została zamknieta (właścicel wyprowadza sie czy cos takiego) |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Raczkowanie
|
Ja byłam na weselu w hotelu Eliot w Morawicy ale jakieś trzy lata temu. Bardzo mi się tam podobało
![]() Wtedy jak byłam tam na weselu to pomyślałam sobie że tam chcę aby było moje wesele. Jedynie co może być przeszkodą to odległość. I ja właśnie z tego względu nie zdecyduje się tam organizować mojego wesela i chyba wybiorę resteurację Victoria w hotelu Łysogóry ![]() Dziewczyny a czy może byłyście w salonie fryzjerskim Sallambier, który się mieści w hotelu Łysogóry? Jeśli byłyście albo coś słyszałyście to będę wdzięczna za opinie którą fryzjerkę z tego salonu polecacie. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-07-15 o 22:44 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#589 |
Przyczajenie
|
dziękuję Ci bbardzo magduska100 o opinię o Eliocie. Uspokoiłam się już troszkę. Moim upragnionym miejscem na wesele był hotel Magnolia niestety wsztstkie teminy na przyszły rok zajęte, nawet już na 2009 dużo dat jest zarezerwowanych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
Izaballa_83 a czy byłaś może na weselu w Magnolii. Ja tez zastanawiałam się nad weselem tam, ale słyszałam że tam jest mało jedzenia, obsługa nie za miła i ogólnie raczej negatywne opinie
![]() Izabella-83 podam Ci numer telefonu bo mam wizytówkę zespołu "twenty-one". Juz pisałam o nich wcześniej na forum, możesz ich posłuchać np w Zamkowej i chyba w Antrakcie a i czytałam o nich ostatnio nawet w Echu Dnia. Ale już się dowiedziałam od nich, że grają również na weselach, tylko wiadomo że mają chyba troszkę inny repertuar na weselu niż w knajpie. Podaje Ci numer 697-210-122 ![]() ![]() Ja na pewno będę chciała żeby u mnie na weselu grali ale to dopiero za dwa lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Przyczajenie
|
W Magnolii na weselu niestety nie byłam, ale od znajomych którzy tam byli zebrałam same pozytywne opinie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dziękuje za nr tel. na pewno mi się przyda ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zadomowienie
|
to się ciesz, że nie załapałaś sie tam na salę. Mimo, iż to jest sala ludzi których znam to niestety nie mogę polecić. Nie mam zastrzeżeń co do lokalu, ale tak jak pisała magduska100 "jest mało jedzenia, obsługa nie za miła i ogólnie raczej negatywne opinie" - niestety nie polecam. A jeśli chodz o zespoły i kamerystów, to któraś z dziewczyn zrobiła listę kogo i co się poleca. Może warto czasem cofnąć się pare stron do tyłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie.
Jeśli znacie jakieś wizażystki, które ładnie malują - warunek jest jeden muszą dojeżdżać do domu, a nie przyjmować w salonie. Będę wdzięczna za wszystkie namiary. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Zadomowienie
|
ja znam Anię, bardzo fajna kobietka - dojeżdza do klientek i z tego co pamietam bierze 80zł, chyba że robi Ci też próbny to jakos inaczej liczy ale to musiałabyś się dowiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Raczkowanie
|
witam ponownie!
już od kilku dni jestem mężatka ![]() ![]() acha - bukiet z kwiaciarni szarotka na paderewskiego, bardzo ładny, i ceny przystepne, makijaż u mojej kosmetyczki trzymał się do rana i był suppperrrr ![]() fryzura też się trzymala - awangarda na wesołej |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje!! Super, że cała impreza tak świetnie się udała! ![]() ![]()
![]() |
#597 |
Raczkowanie
|
Tiara, Moniak, Mela26-serdecznie Wam gratuluję i życzę dużo miłosci w małżeńswie. Dziekuję Wam za pomoc i bezcenne rady w tym wątku.
Mela ja też mam ślub w hotelu Karczówka, jeśli miałabys jakieś uwagi i podpowiedzi na co zwrócić uwagę i znalazłabys wolną chwilę,żeby się podzielić na forum albo na privie, to będę bardzo wdzięczna. DrGrandzia-gratuluję bobaska. Kiedy narodziny? Petitka, Hania- teraz trzymam za Was kciuki! ![]()
#598 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja juz po
![]() Potwierdzam moje opinie o torcie od Braci Janusz i zespole Gratis- grali swietnie ![]() Leśny Dwor spisal sie na medal - goscie byli zachwyceni, jedzenie bardzo smakowalo, wszystko bylo cieple i szybko podane na ladnej zastawie. Z pokoi hotelowych goscie tez byli bardzo zadowoleni. W ogole bylo cudownie ![]() ![]()
#599 |
Raczkowanie
|
gratuluje Wam
![]() Tiara, dobrze widze ze mialas bukiet ze storczykow? jesli tak to napisz prosze gdzie robilas i ile kosztowal....aha, masz moze lepsza jego fotke? |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Raczkowanie
|
frigiditas, karczówka spisała się ok, jedzonka dużo i bardzo dobre, klimatyzacja działała (i tak momentami było mi gorąco, nie wyobrażam sobie jak było by bez...) obsługa w porządku, rano popakowali resztę jedzenia do domu. mieliśmy tylko jeden mały zgrzyt z ustawieniem stołów - ustawili nam po swojemu zanim przyjechalismy (byliśmy umówieni) i nie pasowało nam to zupełnie pod nasze winietki, tak że dopilnujcie sobie tego. mój m z kolegami te stoły poprzestawiali.... byliśmy wsciekli ale potem nam przeszło - impreza się udała i to jest naprawdę fajne miejsce. fajnie że są stoliki i krzesełka na tarasie, bo sporo gości wychodziło np na papierosa. dostaliśmy tez pokój na noc poślubną (a raczej dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.