![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Puchatku dasz mi namiary na tego DJ?plizzzz bardzo mi zalezy..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chcesz mieć wesele w 2008roku to na pewno jak najszybciej powinnaś zaklepać salę i zespół. Dobrze też pomyśleć o fotografie. Kościół i suknia jakieś pół roku wcześniej, kwiaty to kwestia rezerwacji maks.2miesiące przed. TU masz numery telefonów do informacji gdzie i kiedy odbywają się w Kielcach nauki. Jeśli masz ochotę na weekendowy wyjazd na nauki przedmałżeńskie to mogę Ci polecić świetny ośrodek koło Wadowic. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#903 |
Rozeznanie
|
EVEEELIN podałam Ci na priv.Dostałaś ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Rozeznanie
|
mogę daćź namiary na fajowego dj-ja z kielc,cena przystępna,do uzgodnienia, wesela super (byłam na dwóch które prowadził) i bardzo mi se podobało, gościom też..ma świetny sprzęt, np projektor multimedialny i był pokaz zdjęć pary młodej z dzieciństwa potem jak isę poznali itd, było karaoke tez za pomocą projektora multimedialnego, zabawa genialna, a i goście byli naprawdę zadowoleni..jak ktoś sobie życzy mogę podać namiary na PW by nie mieć tu afery że reklamę jakąś robię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
dzieki malutka za namiary..
![]() dzieki Puchatku dzwonilam ale niestety termin ktory mnie interesuje ma juz zajety Mogłby Mi Ktos Cos Napisac O Dj Gładkowskim? Byliscie Na Jakims Weselu Na Ktorym On Grał?? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-26 o 18:21 Powód: proszę edytować swoje posty!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Rozeznanie
|
Kalex to będziemy miały super wesela
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Przyczajenie
|
dziekuje Ci bardzo Agniesia za numery
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Rozeznanie
|
My robimy w Sobkowie, a to 30km ode mnie i 45 od niego. Ale odleglosc niewazna. Przeciez dla gosci bedzie autokar.
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
no i Dj którego chcieliśmy ma zajęty termin
![]() ![]() ![]() ![]()
#911 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
Oniaczeq zajrzyj na pw
![]()
#913 |
Zakorzenienie
|
Wielkie dzięki, zadzwonię i zobaczę co i jak
oczywiście jak ktoś ma jeszcze namiary to poproszę ![]()
#914 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Przyczajenie
|
wiatajcie po dłuższej przerwie
wiedze ze sporo z Was zainteresowanych jest Dj Piortkiem Kurowskim osobiście mogę powiedziec ze gość jest naprawe niesamowity 2 miesiace temu zabawiał gosci na moim weselu i naprawde sie sprawdził goscie i my również byliśmy baaaardzo zadowoleni spokojnie mogę go polecic |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Rozeznanie
|
oniaczeq a do innych dzwoniłas?
kurcze, to musi być stresujące takie przygotowywanie ślubu, mnie co prawda nie czeka w najbliższej przyszłości ale może za jakiś czas, kto wie.. ![]() ![]()
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak dzwoniłam do 2 ale jakoś nie przypadli mi do gustu...dziś mam zamiar zadzwonić do tego którego Ty mi podałaś, zapytać sie czy ma wolny termin i umówić na spotkanie, miejmy nadzieje ze tym razem sie uda
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Rozeznanie
|
dj lub osoba która poprowadzi imprezę jest równie ważna co np suknia ślubna, to głównie od niego zależy jak będzie przebiegało wesele i jak je zapamiętamy..pamiętam jak w dzieciństwie byłam na weselu mojej cioci i gościu mówił w przerwach takie żarty że ludzie byli zdegustowani czasami! nie za bardzo pomagało mówienie by się ograniczał..w końcu przemówiło do niego ograniczenie wypłaty..to była masakra..na szczęscie od tego czasu już nic takiego nie oglądałam i nie słuchalam.. powodzenia w szukaniu najlepszego dj-a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
Witam
Bardzo sie cieszę, że znalazłam to forum bardzo mi pomogło ale od poczatku wybrałam sale i mój uroczysty dzień to 18.10.2008 wesele w Dworku w Masłowie. Co do orkiestry miałam większy problem bo proponowane na tym forum zespoły juz nie miały terminów ale podpisana umowa z zespołem z Mniowa (ponoc sa dobrzy ale czy ktos bawił sie na weselu z nimi??). Teraz szukam dobrego ale z przystępnymi cenami kamerzysty i fotografa (jesli ktos może kogos polecić to bardzo prosze o namiary). A i chciałabym pozdrwić wszystkie przyszłe panny młode oraz te które juz sa żonkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
Ewson13 jak nazywa się ten zespół z Mniowa? Moi sąsiedzi byli ostatnio na weselu gdzie grał właśnie zespół z Mniowa i bardzo się im podobał. Napisz mi nazwę zespołu to postaram się coś dowiedzieć
![]() Napisałam Ci na prv numer do fotografa i kamerzysty, których ja polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Kitula a jakie dokladnie slyszalas opinie na temat Exbudu? Ja mam tam zarezerwowany termin na przyszly rok i bardzo zalezy mi na zdaniu osob ktore mialy juz tam wesela. Napisz jesli wiesz cos wiecej. Z gory dziekuje Buziaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Każda z nas chce by jej wesele było najpiękniejsze i by zapamiętać go do końca życia, więc nie można pozostawiać pewnych spraw przypadkowi lub powierzać organizację niewłaściwym osobom..dlatego życzę Ci byś trafiłą na naprawdę fajnego dj-ja.. ja po tych wsyztskich weselach na których byłam, po tych wylanych w mój rękaw łez żalu że coś nie idzie jak trzeba już przed weselem, lub radości że było super, wiem czego chciałabym uniknąć, a na co muszę zwrócić szczególną uwagę, i co napewno wybrać, gdy będę sama przygotowywać swój ślub.. Pozdrawiam Cię serdecznie ![]() acha, i chciałam dodać (bo przeglądałam wątek od początku) dla wizażanek które myślały o weselu w "Karczówce", byłam tam w wakacje na ślubie kuzynki mojego tż-ta i powiem wam co mnie zaszokowało..sala na dole, ładna, mała ale na niewielką liczbę gości w sam raz, ale zimno na niej było przez klimatyzację..obsługa nawet moze być, jedzenie również pyszne, niektóre potrawy jadłam po raz pierwszy..ale co mnie zaszokowało to to, ze jak przyjechaliśmy na miejsce, to było fajnie do momentu jak zachciało nam się z tż-tem wyjść na powietrze i...zobaczyliśmy inną parę młodą stojącą przed budynkiem i szykującą się z gośćmi do wejścia! okazało isę ze piętro wyżej, na parterze (my byliśmy w "piwnicy" jakby, w podziemnej części), tuż nad nami będzie wesele innej pary.. inni, "nasi" goście też się zszokowali jak co poniektórzy wyszli na dwór..dodam że panna młoda też nie miała miny któa wyrażałaby że o tym wie..a potem..zajechał autokar i wysiedli grupa ludzi kórzy naprzeciw tej 2 pary młodej, dosłownie drzwi w drzwi mieli..bankiet! ok, naszego wesela na górze, ani górnego wesela na dole słychać nie było praktycznie..ale Ci na górze to mieli moim zdaniem mały kłopot..bo muzyka się mieszała gdy otwarto drzwi, plątali się obcy ludzie i zaglądali bez oporów..żartowaliśmy sobie z tż-tem że moglibyśmy wejść na ich wesele i nikt moze by się nie zorientował, ale ja gdybym była na miejscu panny młodej to bym się wkurzyła! chyba ze wiedzieli, ale ja bym się w takim układzie nie zgodziła na coś takiego.. jeszcze zasłabł jeden z gości pary na parterze,karetka przyjechała..wyglądał jakby nie powiem co mu się stało, domyślcie się, ja nie powiem bo do tej pory mam ciarki na plecach..a jakby tak się stało naprawdę? nie zabrali go ale nic mu nie było ostatecznie, coś z sercem z tego co pamiętam, dali mu leki i kazali odwieść do domu i odpocząć i by ktoś z nim pojechał i został..wiem że to mogło się zdarzyć i na weselu tej kuzynki ale jednak..generalnie ja tam wesela nie chcę mieć..
~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-30 o 11:34 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Przyczajenie
|
Witam Cie Asienko przyznam szczerze ze nigdy nie bylam na weselu w Exbudzie,to tylko opinia ludzi ktorzy tam byli,podobno jedzenie jest bardzo dobre,obluga mila.pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Przyczajenie
|
Tiara na bank w katedrze slub ze wszytskim kosztuje tylko 600 Zl????? bo u mnie w parafii (malutkiej dodam) za sama msze bierze co laska jakies 500 zl... a jeszcze slyszalam ze w katedrze w kielcach oprocz oplaty za ceremonie to trza jeszcze na renowacje jakas ofiare dac,cos kolo 600 zl... slyszalyscie cos o tym???
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Ewelineczy wiesz już cos na temat sali w Woli Jachowej. Ja mam informacje na temat sali w Skorzeszycach, nie widziałam, ale słyszałam ze jest ładna-minusy to to że właściciel mało sympatyczny i oddzielone kuchnie, jedna na piętrze!od 2008 będzie kosztowała 3500!:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.