|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
![]() white one jest dostepne w paryzance, ale nie wiem czy maja oni w sprzedazy jeszcze jakies modele z 2007 r. Maja teraz kolekcje z 2008 r. - wiem, bo sama model z white one zamowilam ![]() czekalam na suknie 3,5 miesiaca ![]() Cytat:
![]() w Cymbeline jest San patrick |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
tak,
tym bardziej, że white one nie ma w swojej kolekcji bardzo rozłożystych sukien, przeważają podobne do tej, którą załączyłaś na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Rozeznanie
|
Diademu mieć nie będę, bo po prostu mi sie nigdy nie podobały i nie wyobrażam sobie siebie w diademie.
Co do piosenki dla rodziców to takowej nie będzie (bo ja nie mam rodziców) jakoś nie wyobrażam sobie tego, chyba specjalnych podziękowań też nie będzie., ale jeszcze pogadamy o tym. Fenomentka bardzo fajne te winietki z podziękowaniami, ja wciąż sie zastanawiam nad tym jak to wszystko zrobic. Nie chcę dawac migdałów, mam pomysł taki: 1. tylko winietki 2. winietka na cenówce (taki haczyk) wbity w czekoladkę 3. winietka na stole, obok złożona tak specyficznie serwetka i na tym czekoladka leży |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Raczkowanie
|
tiffi1 no ja właśnie też nie chce "przeładowania" na stole, a te które znalazłam podobają mi sie ze względu na 2 w 1 , dzisiaj jeszcze jedne mi wpadły w oko, wklejam poniżej(teraz zastanawiam sie czy te czy te wcześniejsze)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a moze ktoras z was slyszala o zespole MAT? oni sa z Bielin/k. Kielc, nie bawiła sie moze ktoras z was z nimi na weselichu?tam jest dwoch panów i dziewczyna ktora śpiewa...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję za info!!! Bardzo cenne!!! ![]() A jaką suknię Ty wybrałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3519 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny... krótka, prosta piosenka, ale jak najbardziej pasuje!!!
http://www.wrzuta.pl/audio/cRKyXXe4NF/dzieki_wam ...co Wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda ze ja nie potrafie spiewac ![]()
![]() |
#3522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ich osobiście nie słyszałam, ale polecali ich ludzie u których wynajmowałam sale w Masłowie-stwierdzili, że ludzie świetnie sie bawili przy ich muzyce! Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-25 o 21:24 Powód: domknięcie cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my rowniez chcemy zadedykowac jakas piosenke na podziekowanie dla rodzocow ale nie wiem czy nie skonczy sie to na tradycyjnym "sto lat" i upominku jesli chodzi o zespol MAT niestety nie pomoge, bo nic nie slyszalam na ich temat |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie decyduję siena migdały i jednak takie winietki, bo niesttey koszty i tak już mamy spore. Gratuluję wyboru! Lilusto - piosenka bardzo ładna (łezka mi się w oku pojawiła), chyba nie będzie podziękowań, to przykre wiedzieć, że nie będzie moich rodziców ;-( |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Raczkowanie
|
Podziekowania dla rodzicow:
Projekcja naszych zdjec od dziecinstwa,po dzien slubu.W tle piosenka z dedykacja ![]() ![]() Pod koniec projekcji obdarujemy ich kwiatami i zaproszeniami na kolacje we dwoje(lub czworo) jeszcze tego nie wiemy) I co sadzicie? Tiffi 1-przykro mi z powodu Twoich rodzicow.Na Twoim miejscu tez bym sobie odpuscila podziekowania( tesciowie z pewnoscia zrozumieja i nie powinno im byc przykro) |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Rozeznanie
|
#3529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Raczkowanie
|
![]() Cześć dziewczynki!!! Minął tydzień od mojego ślubu i zaglądam tu od tego momentu 1wszy raz ![]() ![]() Ogólnie mówiąc - miałąm wesele jak z bajki - wszystko było idealnie i niczego nie żałujemy - szkoda tylko, że tak szybko się skończyło - same zobaczycie, że nie zauważycie, że już pora na tort, a to na oczepiny, ostatni taniec, pożegnanie gości i do łóżeczka ![]() Na początku dnia pogoda była fatalna, padał deszcz mocny i chmury szare, jednak na 2 godziny przed weselem przestało padać i ani razu nie musiałam isć pod parasolką - ba, nie miałam nawet bolerka ani nic w tym stylu - było mi gorąco (ale to przez emocje, bo na dworze było ok.12 stopni). W kosciele było cieplutko również. Rano na 10tą pojechałam ze świadkową (moją siostrą) i mamą do Awangardy do fryzjera. Mnie czesała P.Kinga, a siostrę Sylwia - my byłysmy bardzo zadowolone oby dwie, gorzej z mamą - młoda dziewczyna niedoświadczona miała jej tylko krótkie włosy wymodelować, nie wychodziło jej to za bardzo - w rezultacie mama siedziałą tam najdłużej z nas - całe szczęście końcowy wynik był bardzo zadowalający ![]() Na 12tą godzinę przyjechała do nas do domku P.Anetka Wasińska i zrobiła nam 3 piękny makijaż - jednym słowem bardzo Ją polecam. Makijaż się trzymał całą noc, nawet na 2gi dzień miałam pięknie pomalowane oczy - a nie ukrywam, że poranek miałam dosyć namiętny... ![]() Potem było ubieranie, nio i zaczęło się... O 17:00 planowo miał być ślub w Kościele Garnizonowym, na 16tą przyjechał fotograf i kamerzysta, i w tym samym czasie orkiestra (4 osoby). Kamerzysta i fotograf zrobił parę ujęć jak mi świadkowa gorset sznuruje i potem poszli na dół pod blok czekać na mojego TŻ. Gdy tylko blok się zatrząsł i orkiestra zaczęła głośno grać - to już wiedziałam, że Moj TŻ przyjechal limuzyną ![]() ![]() ![]() Jak moj TŻ weszedl do pokoju to razem z siostrą oniemiałysmy jakie nam piekne bukiety przyniesli!!!! Nigdy wczesniej nie widzialam takiego cuda (dolącze fotki w poniedzialek). Podczas blogoslawienstwa orkiestra też grala bardzo nastrojową muzyke, odpowiednią do chwili. Potem robilismy duzo fotek w domu, a gdy schodzilismy schodami na dol to wszyscy sasiedzi wyszli (a jest 10pieter) i zaczeli bić brawo ![]() Do kosciola spoznilismy sie przez to 20minut ![]() Po kosciele zyczenia skladali nam w holu kosciola ![]() Jak dojechalismy do restauracji Stangret - czekal na nas rozlozony czerwony dywan, a w okol niego na wysokich stojakach piekne kwiaty. drzwi do limuzyny otworzyly nam 2 dziewczyny z obslugi przebrane za stangretow, rodzice witali nas woda,chlebem i sola. W restauracji dostalismy pieknie ozdobione kieliszki w male serduszka jadalne -cudo. Sala byla pieknie ozdobiona - na zloto -kazdy sie zachwycal. Dodatkowo - wlasciciele zrobili nam niespodzianke (o ktorej moj TŻ z moim tata wiedzieli już 2 dni przed ślubem) -a mianowicie - mielismy za darmo wielka fontanne czekoladową!!! zrobila ona furorę!!! z tego wzgledu, ze za darmo, poniewaz niedawno ja kupili i nasze wesele bylo 1wszym z wykorzystaniem tego cudownego smakolyka. Ogolnie mowiac polecam Stangret z calego serca - zamiast 7 przystawek mielismy 15!!! Bez problemu porzyczyli nam pokrowce na krzesla do kosciola, zrobili bez problemu osobne dania dla mojej siostry wegetarianki i w ogole wszystko bylo na poziomie!!! Orkiestra sie rowniez spisala na medal - wokalistka slicznie spiewala... Cukiernia pasternak rowniez wykonala kawal solidnej roboty - tort byl cudny!!! a ciasta przepyszne - nigdy wczesniej nie jadlam takich smakolykow - goscie pod koniec wesela sami zabierali reszte do domu ![]() Fotki i film z wesela juz dostalam ![]() teraz zmykam na budowę naszego wspolnego domku ![]()
#3531 |
Rozeznanie
|
Gorąco Wam gratuluję i cieszę się razem z Tobą, że wszystko było tak pięknie jak sobie wymarzyłaś
![]() Teraz czekam na fotki ![]()
#3532 |
Zakorzenienie
|
Joasiotko super że się w końcu do nas odezwałaś. Gratuluję z całego serduszka i cieszę się razem z Tobą że tak pięknie Wam wszystko wyszło
![]() I czekamy niecierpliwie na zdjęcia ![]()
#3533 |
Raczkowanie
|
Joasiatko----> ja rowniez GRATULUJE i wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia
![]() ![]() Az milo sie czyta, ze tak wszystko pieknie i bajkowo przebieglo w tak szczegolnym dla Was dniu ![]() ps. jesli chodzi o fontanne czekolady to dla mnie pomysl rewelacja, dlatego tez jakis czas temu wynajelam ja na weselisko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 |
Wtajemniczenie
|
Joasiatko, gratuluję, wszystkiego naj naj naj lepszego na Nowej Drodze
![]() Kobietki, proszę, powiedzcie mi, ile płacicie za fotografa a ile za kamerzystę?
#3535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co kojarze placimy 500zl za kamerzyste i 1000zl za fotografa i w tym mamy 100 zdjec bodajze, ale nie jestem pewna na 100%. Joasiatko oby kazdy dzien waszego wspolnego zycia byl tak wspanialy jak dzien Waszego slubu!!!
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Joasiatko ja również dołączam sie do życzeń, kurcze jak sie to czyta to az sie chce mieć już swój ślub
![]()
#3537 |
Raczkowanie
|
Kobietki, proszę, powiedzcie mi, ile płacicie za fotografa a ile za kamerzystę?[/quote]
Ja za kamerzystę płacę 1000 zł, a za fotografa 900 zł. Wcześniej miałam zarezerwowanego fotografa i kamerzystę za 1500 zł, ale nas wyrolował i podpisał umowę z kimś innym, pomimo tego że ja byłam z nim umówiona na spisanie umowy. On tłumaczył to tak: usługa to usługa kto pierwszy ten lepszy. Także gdzie nie wchodzę to odrazu spisuję umowę, tak na wszelki wypadek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Raczkowanie
|
joasiątko ja równiez gratuluje i czekam na fotki
![]() ja płacę za kamerzyste 1500 za fotografa 800
#3539 |
Raczkowanie
|
A ja place 800zl.(za 50fotek wywolanych i okolo 200 na plycie).
Polecam naszego fotografa dla dziewczyn,ktore nie planuja zdjec w studio,a marza im sie nietypowe,wyrezyserowane wedlug wlasnego pomysu, zdjecia w plenerze. Kamerzyste mamy znajomego i wlasciwie nic mi nie wiadomo o kosztach ![]() Dagunia24-slubuje tydzien po Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Raczkowanie
|
Ja place za kamerzyste (2 kamery) i fotografa- plener 2700, i mam jeszcze zdjecia w studio 350 zl, ale nie wiem dokladnie za ile zdjec.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.