|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
Witam Was
![]() Ja mam pytanko, czy macie już wybrane jakieś plenery? ja biorę ślub w połowie wrzesnia, na ładną pogodę to nie ma problemu, bo stanie się przy drzewie i już jest ładnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Raczkowanie
|
bartolina i lady.anna czy możecie podać mi kontakt do tego fotografa??
#3783 |
Rozeznanie
|
My robimy plener nad morzem
![]()
#3784 |
Raczkowanie
|
Ciesze się, że tak piszesz, ponieważ On właśńie będzie robił u nas fotki i troche się wahałam jak zobaczyłam zdjęcia robione przez P. Styczeń. Zachwyciły mnie takie zdjęcia w stylu "złapanej chwili" i boje się, czy On będzie w stanie zrobić coś w tym stylu (nie lubie takich "pozowanek").
#3785 |
Raczkowanie
|
Robert Durlik tel 41 345 16 94
#3786 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was słyszała coś na temat p. Wojtka z "Dwóch Wież" na Mielczarskiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Raczkowanie
|
dziękuję Wam bardzo ![]()
#3789 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
ja po raz pierwszy udzielam sie na forum ale już od jakiegoś czasu śledze ten wątek. Od razu musze wam podziekować za rózego rodzaju rady. np co do tempa zamaiwania sukienki ![]() ![]() co do ślubu i wesela: jako że mój tż pochodzi spod kielc a ja mam tam babcie robimy ślub i wesle własnie u niego. nie będzie problemu z noclegami bo zarowno moja rodzina jak i jego może nocować we wlasych rodzinny domach ![]() wesle robimy tylko dla najbliższej rodziny bez dzieci (czy to małych czy dorosłych) i najbliższych znajomych. w sumie myśle że nie będzie ich więcej niż 50 osób. tort, ciasta i wódke kupujemy sami. tzn ciasta będą robione przez moją mame. a jako że u mnie w rodzinie jedzą tylko szarlotke i sernik to tylko te dwa ciasta będą na stołach. tort też chcemy sami a dokłaniej dwa - ciocia z sandomierza ma przywieźć dwa torty. wódka wyborowa- pewnie zakupiona w hurtowni bo mamy dojścia. kurs przedmałóżeński + poradnia zaliczona. teraz tylko musimy isć do ksiedza i ustalić godzine, zrobic zapowiedzi i sprawy kościelne zalatwione. co do garnituru to będzie on ciemno brązowy z taliowaną marynarką. |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zadomowienie
|
kamerzysty nie będzie a zdjęcia będzie nam robiła znajomam mojej mamy. w sumie mamy nawet pomysł na plener. tzn zrobimy sobie takie wesołe zdjęcia typu pan młody wywozi młodą na taczce, pod drabiną. z łopatą - to się wzięło stąd że obydwoje jesteśmy budowlańcami
![]() zespół zamówilismy 12 kwietnia po weselu mojej przyjaciółki. jako ze 13 troszke nietypowy to mieli wolne miejsce a ze super grali to sie skusiliśmy. welonu nie chce mieć tylko jakieś kwiatki podobne do tej na sukience we włosach. biżuteri nie moge bo mam uczulenie ale myśle że ta suknia jest na tyle zdobna że biżuterii nei trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
obiad rosół 5 rodzajów mięsa (do drugiego dania). Poza tym flaki, czarwony barszczyk z pasztecikami, różne mieśa (np. szaszłyki, kurczaki itp.) z sałatką, makaron pióra z sosem pomidorowym. Drugiego dnia: żurek kluski śląski z jakimś sosem i mięsem, a potem bigos z golonkami i jeszcze będą jakieś mięsa. Wódka My kupiliśy smirnoffa 0,7l + wina Chelsee zdjęcia bardzo fajne, też kiedyś dzowniłam do tego fotografa,ale mieli już zajęty nasz termin. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Raczkowanie
|
Obdzwonilam sale...POMOCY!!! Co mam robic??? Pal licho z zaliczka,ale czy te inne sale,to napewno LEPSZY wybor
![]() Moj termin maja wolny w: WILLI MAGNAT PALACYKU ZIELINSKICH AMBARASIE Pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() palacyku nie znam a ambaras sama tam mam wiec bylabym nie obiektywna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Raczkowanie
|
izus123 Myślę że nie powinnaś już zmieniać sali, zawsze jest tak że są dobre i złe opinie o różnych miejscach, najlepiej jest starać się wszystkiego dopilnować i nie dać się oszukać co niestety czasami jest trudne, bo właściciele stawiają ludzi przed faktami dokonanymi wiedząc że będzie im trudno zmieniać cała koncepcję i miejsce wesela. Ja wybrałam Willę Magnat i cóż słyszałam i dobre i złe opinie, kilku znajomych mojej mamy było na weselu w Willi i byli bardzo zadowoleni, mam nadzieję że u nas też będzie dobrze, trudno jest wszystko przewidzieć, nie można sie też nakręcać dodatkowo bo to nie ma sensu, dodatkowy stres jest niewskazany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Raczkowanie
|
dziewczyny zmienię temat. czy malowała się któraś z Was w VENUS?? ten salon jest niedaleko Plant. czy jesteście zadowolone z usług tego salonu?? proszę o pilną odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Raczkowanie
|
dZIEKI DZIEWCZYNKI za slowa otuchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Rozeznanie
|
Izus nie martw się na zapas! Będzie dobrze
![]() ![]()
#3798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to sa tylko fakty o morawicy - mlynie. ja pisze szczerze bo i mnie tu doradzaja, ja bym zmienila tych kombinatorow.. z reszta zerknij u nich w sklepie co i jak wyglada,daty waznosci itp,bo potem na stolach zakurzpne soki z koncowki terminu zdatnosci do spozycia. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Moja znajoma miała tam wesele , z tego co sie orientuje była bardzo zadowolona dlatego tak na prawdę rożnie ludzie mówią...no nie wiem ja bym nie zmieniała tym bardziej ze dziewczyna nie ma nic konkretnego do wyboru ( 3 sale) z których o dwóch tez słyszałam niepochlebne opinie , o jednej nie słyszałam nic..no ale decyzje należy do niej
#3801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj w Paryżance kupiłam buty ślubne, wreszcie problem z głowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie. Ślub mam w sierpniu 2009r. i byłam wczoraj w Kościele żeby zamówić ślub na 16 lub 17, ale okazało się że została tylko godzina 15 i 18. Wstępnie zamówiliśmy godzinę 18, ale obawiam się czy to nie za późno. Godzina 15 jest za wcześnie, ponieważ rodzina TZ mieszka ok 300 km od Kielc, więc będą jechać ok. 4 godzin.
I nie wiem co mam zrobić. Czy zostawić tą godzinę czy iść do innego Kościoła i zarezerwować wcześniejszą godzinę? Dodam, że ślub mam w Kielcach w Łysogórach. Edytowane przez magduska100 Czas edycji: 2008-05-16 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem 18sta to odpowiednia pora, moja siostra miała ślub o tej godzinie i wszyscy byli zadowoleni. Szczególnie jeśli byłby upał, to o tej porze na pewno zelżeje ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-05-16 o 09:29 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, tym bardziej ze to sierpień wiec dość późno robi sie ciemno, wiec dla mnie 18 jest w sam raz
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Raczkowanie
|
Ja mialam podobną sytuację! 16.00 i 17.00 byla zajęta, a do wyboru 15.00 i 18.00. Ksiądz dał nam do zrozumienia żeby nie zamawiać wcześniej, bo obawia się że może być jakiś pogrzeb!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
bardzo dobrze
![]() jestem zachwycona ![]() ![]() dziś po połodniu znów idę, tym razem zobaczę bolerko po przymiarce, bo wczoraj założylam bolerko na dopasowana już suknię i pani zaznaczyła jak trzeba je poprawić, także jak dzis bolerko będzie ok to będzie finito z przymiarkami ![]() ![]() gratuluję wyboru butków ![]() mnie zostały jeszcze tylko do kupienia pończochy i majtki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
Zadomowienie
|
A ja nadal butków znależć nie mogę, troche szkoda wydawać ponad 200zł na buty na pare godzin.
Wogóle nasze przygotowania w miejscu stanęły....ani protokołu nie spisaliśmy, zaproszenia jeszcze nie wysłane, ach......jakoś to będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Raczkowanie
|
Kalex, gratuluję sukienki. Grunt to czuć się w niej wyjątkowo. Na pewno reszta też bedzie idealna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.