|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Gosikk jak tam po próbnym makijażu? Zadowolona jesteś?
|
#3722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki, przekonalas mnie w moim wyborze sali!Ja tez bede miec wesele w Bohemie, ciesze sie, ze lokal wywarl na Tobie tak dobre wrazenie.Zawsze latwiej sie przekonac do czegos, gdy inni potwierdzaja ten wybor.Super, ze wszystko Wam sie udalo.
|
|
#3723 |
|
Przyczajenie
|
DJ Mirek Piróg- Dj, który łączy pokolenia, wszyscy się bawili. Nie polecam tylko na wiejskie wesele, bo raczej nie gra disco polo.Mielismy tez karaoke i bardzo fajnie to wyszło.
Chelsee, ja również mam zamówionego DJ Mirka, wiec ciesze sie ze w koncu ktos o Nim napisal. I na dodatek dobrze Mozesz cos wiecej jeszcze napisac? Jak przebiegala wspolpraca w kwestii wyboru piosenek, zabaw itp. Dobry mial kontakt z goscmi?
|
|
|
|
#3724 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny mam wielki problem ,prosze o pomoc.Wlasnie sie dowiedzialam ze zespol ,ktory mial u mnie grac na weselu rozwiazuje sie i dopiero teraz mnie o tym poinformowali i niestety jestem teraz w kropce bo dzwonilam juz chyba do 20 zespolow i na 29.08.09 wszystko juz pozajmowane,bardzo Was prosze o jakies namiary zespolow badz DJ-ow,z gory dzieki.
|
|
|
|
#3725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Rozeznanie
|
Byłam już na próbnej fryzurce i jestem baaardzo zadowolona
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
My wczoraj byliśmy na spotkaniu z kamerzystami
Było baardzo miło wszystko ustaliliśmy zdjęcia będziemy mieli przed ślubem o 13 Później na błogosławieństwo do kościoła i zabawa![]() W przyszłym tygodniu spotkanie z orkiestrą ,wybór kształtu, smaku tortu i można spokojnie czekać na wymarzony dzień heh kiedy to będzie...
|
#3728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wlasnie sie zastanawiam jak chcialabym aby wygladalo to nagranie ... dziewczyny macie jakis fajny pomysl
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem wam że jak oglądaliśmy już taki początek to bardzo nam sie to podobało. Rewelacja żadna to może nie jest ale my nie jesteśmy wymagający![]() A ty masz już wszystko pozałatwiane???
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html 21.08.2009 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2008-05-13 o 13:23 |
|
|
|
|
#3730 |
|
Raczkowanie
|
marysia_258----> my tez nie chcemy cudow, bo w sumie to nawet nie chcielismy kamery tylko za namowa rodzicow i znajomych tak jakos zesmy kamerzyste wynajeli, bardziej nam zalezalo zawsze na zdjeciach niz na filmie, no ale jak juz zamowilismy to nie chcemy zeby to jakies cos dziwne i bez polotu wyszlo
wiec mysle nad tym intensywnie ale na zadne plenety i krotkie filmiki w parku sie nie pisze/my bo tego zupelnie nie widzea jesli chodzi o sparwy organizacyjne to gdzie nie dzwonie to wszyscy mi mowia w ostatnim tygodniu sie tym zajmiemy, wiec czacha mi dymi jak niby to wszystko ogarne no ale nic to damy rade ![]() i tak wlasnie dogadanie szczegolow z kamerzysta, fotografem, zespolem muzycznym i ksiedzem ustalone jest na poczatek czerwca. smak tortu to na dniach wybiore w cukierni, bukiet slubny, przybranie auta, kosciola i scholka + skrzypce jakos tez niebawem musze dogadac jedyne co to jutro ide do fryzjera -probne czeasanie i kosmetyczka w czwartek, ogolnie jakos to wszystko nawet ma rece i nogi, mimo wszytsko nie zapeszajac uklada sie po mysli
|
|
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ślicznie dziękuję za wszystkie życzenia i ciepłe słowa od Was. Bardzo fajnie było wszystko przeczytać.
Pogodę mieliśmy faktycznie rewelacyjna, jak na maj - super. Nie zakładałam żadnego bolerka i są takie emocje, że nie czuć nawet wiaterku. Ślubu udzielał nam ksiądz Adam ( parafia św. Jadwigi ). Słuchajcie, nie wybieraliśmy konkretnego księdza, a wyglądało to tak, jakbyśmy bardzo dobrze się znali. Polecam każdemu, kto bierze ślub w tej parafii. Fotografa i kamerzystę mieliśmy od Zdzisława Łukasika. Były dwie rewelacyjne dziewczyny, a o efekcie filmu i zdjęć napiszę później. Wesele mieliśmy w Dworku w Masłowie. I powiem tak, jak ktoś tam organizuje, naprawdę nie musi się niczym martwić. Każdemu będę polecać tę salę. Bardzo profesjonalna, obsługa, styl i klasa. Goście byli zachwyceni. Polecam wam jeszcze kwiaciarnię Nemezja na Staszica. Ubierali nam tam samochód i efekt był powalający. A zdecydowaliśmy sie na nią w ostaniej chwili, bo planowaliśmy sami ubrać samochód. Natomiast wiązanki dla mnie i dla świadkowej zrobiliśmy w Agacie na Warszawskiej i zdecydowanie odradzam. Moja wiązanka była piękna, ale bardzo nietrwała. Przed ślubem byliśmy na zdjęciach i powiem Wam, że obawaiałam się, czy mi kwiatki z niej nie powylatują. Więc zdecydowanie NIE. Czesała mnie Magda w salonie Ewan na Wesołej, tam tez robiłam paznokcie. I tu zdecydowanie TAK dla Pań. I paznokcie i frzurka super. Tak na świezo starałam sie napisać o najważniejszych rzeczach, w razie czego pytajcie. Wszystkim Wizażankom, które mają przed sobą ślub napiszę, że jestem bardzo nerwową osobą, bardzo wszystko przeżywam. Starałam się dopracować wszystko to, co mi się zawsze marzyło na ślubie i na weselu. Powiem Wam, że warto było, bo potem miałam tak, jak całe życie sobie marzyłam. I często kłóciliśmy się o pierdoły z moim TŻ, to normalne przy takiej organizacji. Ale naprawdę warto. A wesele warto było przeżyć, już wiem, czemu mężatki zazdroszczą pannom, że ślub i wesele jeszcze przed nimi. Dziewczyny, naprawdę warto
|
|
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
A i ja też myślałam, że nie wyrobię się ze wszystkim, bo na koniec jest jeszcze tyle rzeczy. I w końcu jak przyjechała kamerzystka, to biegałam jeszcze w bieliźnie
Ale potem rozładowała moje zdenerwowanie. Za to w kościele ręce mi się trzęsły, nie spodziewałam sie, że człowiek tak przeżywa tę chwilę. Do ołtarza prowadził mnie tata i jest to super przeżycie. pan Młody czeka przy ołtarzu i się wpatruje.. Polecam w piętek iść z narzeczonym na dobrą kawkę. nam tak polecili znajomi, poszliśmy trochę odsapnąć o tego wszystkiegi i naładowaliśmy energię, bo jednak dużo jej potrzeba. |
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurski możesz napisać coś więcej jak wyglądał ślub w Jadwidze? kościół ładnie przystrojony? wszystko ok?
![]() Ciesze sie ze wszystko sie udało i wszystkiego naj na nowej drodze życia
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, ale troche mam zajęć na uczelni nie ma czasu na nic, za to często tu zaglądam. Co do mnie to zastanawiam się czy nie zrezygnować z mojej sukni ślubnej.....i poszukać nowej ![]()
|
|
|
|
#3735 |
|
Raczkowanie
|
kocurski - bardzo sie ciesze, ze wszystko sie udalo!
ja jednak wolalabym juz byc *po* jakos nieszczegolnie sie denerwuje, podchodze do wszystkiego na luzie i z przymruzeniem oka. Co ma byc to bedzie! Nie przezywam i nie rozdrabniam sie. A wolalabym byc juz *po* bo mialabym ten etap juz z glowy. Kurde, chyba za pozno za maz wychodze i stad ten brak entuzjazmu
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co sie stało?
|
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
Ech tak właściwie nic się nie stało, po prostu czuję, że to nie ta wymarzona suknia, widzę, że nie wyglądam w niej korzystnie i nie do końca się w niej czuję "sobą" Wiem, że to głupie i chyba już nie mam szans znależć innej sukni, bo zostały tylko 2 miesiące,poza tym zadatek by przepadł ![]()
|
|
|
|
#3738 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki napiszcie mi choćby na priva jakie macie miesne dania na ciepło w menu
proszę
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec glowa do gory nie jedna masz takie rozterki (trudno ich nie miec jak tyle sukien )
|
|
#3740 | |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o dobór piosenek to poprostu zaufałam mu w tej kwestii, on spojrzy na gości i wie co ma grac. Zabaw oprócz oczepin, zbierania na wózek nie mieliśmy i nie wiem jak to wygląda jesli się chce.Acha i oczywiście karaoke- Super.
Kontakt z gośćmi oceniam na bardzo dobry, dużo zagadujeCytat:
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Przyczajenie
|
No dobra , mimo, że wy się tak nie chwalicie chętnie , to ja nawet chętnie dam tego linka, jest tam kilka zdjec http://styczen-fotografia.blogspot.com/
Oceńcie same, te pierwsze zdjecia.Krytykę tez zniosę. Edytowane przez chelsee Czas edycji: 2008-05-16 o 00:18 |
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
Wyglądaliście przepięknie. Zdjęcia śliczne!!!
|
|
|
|
#3743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Katalinka, ty masz prześliczną kieckę ! Nie wariuj dziecinko! ******************
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
No to pięknie, że DJ Mirek zbiera plusy, bo to i mój DJ
Jak już jesteśmy w temacie muzyki to wreszcie zdcydowałam sie na piosenkę na pierwszy taniec, otóż "Wszystkie chwie" Magmy. Co sądzici, dla mnie piękna i pasuje idealnie. A i kupiłam biżuterie, również wrzucam pod Waszą ocenę, każda opinia na wagę złota
|
|
#3745 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam dj Piróga
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
chelsee, już na PW napisałam swoją opinię, ale powtórzę raz jeszcze: cudowne zdjęcia, cudowna para młoda
|
#3747 |
|
Raczkowanie
|
chelsee: Podzielam opinie agunia82 śliczne zdjęcia i prześliczna para.
Kocurski: Nie miałam okazji więc życze teraz wszystkiego naj naj. Super że wszystko poszło po Twojej myśli
Edytowane przez palila Czas edycji: 2008-05-14 o 11:26 |
|
|
|
#3748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Daj znać..... |
|
|
|
|
#3749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Mozesz cos wiecej jeszcze napisac?
Później na błogosławieństwo do kościoła i zabawa

no ale nic to damy rade 

1.06.2008