|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
![]() Nie polecam natomiast salonu Trendy bodajze ( w bramie naprzeciwko salonu Plusa). Zajmowala sie mna praktykantka, nikt nie raczyl mi oswiadczyc, ze Pani przyszla na sprawdzenie i testowala na moich wlosach. Zorientowalam sie w trakcie farbowania, powiedziala mi to sama praktykantka, a nie wlasciciel. Uwazam, ze to on powinien mi o tym powiedziec. W rezultacie spedzilam na fotelu jakies 4 godziny...Z racji tego, ze w domu rodzinnym jestem raz na przyslowiowy ''ruski rok'' byla to dla mnie ogromna strata czasu. Druga Pani pracujaca w tym salonie zdazyla obluzyc w tym czasie 4 inne osoby...i ja polecam jak najbardziej - wyczarowala sliczne fryzurki.
![]() |
#4652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Buciki bardzo ładne.
![]() |
#4653 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mimezis serdeczne gratulucje!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodzr zycia i udanej podróży. Czekamy z nuecierpliwością na szczegółową relację i zdjęcia ![]() Powiedzcie mi dziewczynki czy czesałyście się kiedys może w salonie Oszin na ŚŁichowicach - w pawilonach zaraz obok Pasażu Świętokrzyskiego?? Ja zaryzykowałam i umówiłam się tam na czesanie do ślubu. Przekonały mnie zdjęcia fryzur wykonanych przez tamtejsze fryzjerki - mają sporo albumów i w zasadzie mają się czym pochwalić. Ale ciekawa jestem opinii kogoś, kto przekonał się na własnych włosach jak to wygląda w praktyce ![]() Czekam na opinie ![]() Ech do ślubu pozostał miesiąc a ja zastanawiam się co jeszcze powinnam załtwić - ciekawe o czym zapomnę...
![]() |
#4655 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj ubieram się w sukienkę wsiadam do samochodu i jadę na sesję. Zobaczymy jak będzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny czy mozecie doradzic gdzie najlepiej kupic zaproszenia?
Najlepiej od razu z możliwoscia wydruku naszych imion i wogole zeby byly ladne ![]() Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaproszenia
Cytat:
Wybraliśmy tam zaproszenia i winietki z firmy MARSGRAF (zdj.zaproszenia i winietki w załączniku-znalazłam je na stronie Marsgraf) - tekst na zaproszeniu można wpisać dowolny ![]() ![]() EDIT: zdjęcie zaproszenia w ogóle nie oddaje jego koloru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Rozeznanie
|
Tipsy będę robić w Sekret- tak jak i makijaż
![]() Zostało nam już tylko 6 zaproszeń do rozdania ![]()
#4660 |
Zakorzenienie
|
Kalex, z tego co widzę te zaproszenia nie były imienne, tak? A jeśli nie, to powiedz mi czy tylko na kopertach było adresowane do kogo to? I jak na to reagowali inni?
Ja mam problem trochę z TŻ-tem i jego rodzicami, bo kręcą nosem że zaproszenia nie imienne, że to nieładnie itp, a żeby to było imiennie to trzeba cały projekt przerobić i się nad tym pomęczyć (sami robimy zaproszenia, kolega nam wydrukuje w drukarni w której pracuje). A jeszcze pewnie skończy się na tym, że będę musiała je ręcznie wypisywać, czego chciałam uniknąć ![]()
#4661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pisałam wyżej tekst na zaproszeniu drukujesz dowolny i my mieliśmy mniej więcej taki test: że ja i TŻ ![]() ![]() My akurat chcieliśmy wpisać ręcznie nazwiska gości na zaproszeniu i kopercie, żeby było coś od nas ![]() Natomiast imię i nazwisko gościa na winietce mieliśmy drukowane już komputerowo (koszt to 1,50 zł za tą winietkę)-wydrukowałam na komputerze listę gości i dołączyłam do zamówienia. Panie się w 3 nazwiskach pomyliły i źle wydrukowały. ale za darmo były wydrukowane nowe,już poprawne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
I ja też Kalex ślicznie dziękuję za info
![]()
#4664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.zaproszenia-slubne.com/slubne/index.php naprawde polecam. zaproszenia śliczne i wykonane naprawde fachowo i na wysokim poziomie. czekaliśmy na nie 7 dni (termin wykonania) i 1 dzień dostawa kurierem.
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
proszę
![]() sporo katalogów z zaproszeniami mają w tym sklepiku,choć nam tylko ten jeden wzór zaproszenia się spodobał ![]() ![]() madziadominik- tak z ciekawosci, ile zapłaciłaś i za ile zaproszeń? |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
imiona osób zaproszonych pisaliśmy na kopercie a jeśli jakieś szły do wysłania to umieszczaliśmy je w zwykłej kopercie i dopiero na niej pisaliśmy adres. nikomu to nie przeszkadzało a wręcz sie bardzo podobało ze zaproszenia proste bez udziwnień
![]() |
#4667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
to my drożej; mieliśmy 26 zaproszeń na ślub i chyba około 80 na ślub i wesele; zapłaciliśmy za wszystko (wraz z nadrukiem) coś około 400 zł.
natomiast za winietki (tj.winietka plus nadruk) zapłaciliśmy 108 zł (1,50 zł *72 szt.) |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale musze powiedziać że wybór mają duży i każdy znajdzie coś dla siebie ![]() winietki będziemy sami drukować
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
nie pamiętam jak się maja ceny ze strony marsgraf to cen ze sklepu MEGA, ale za nasze zaproszenia coś ponad 3 zł wychodziło plus 75 zł za nadruk
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o te pieluszki to daj Boże po wakacjach. Co do zaproszeń ja kupowałam na allegro, byłam bardzo zadowolona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Raczkowanie
|
My zaproszenia kupiliśmy na allegro, chciałam żeby było to coś oryginalnego i żeby później goście mieli fajną pamiątkę, dlatego zdecydowaliśmy sie na zaproszenie ze zdjęciem, poniżej wklejam przykładowe zaproszenie z aukcji. Po zakupie dostaje sie do wypełnienia formularz i wysyła zdjęcie które chce sie mieć na zaproszeniu, za każdym razem gdy dajemy naszym gościom zaproszenia są bardzo zaskoczeni i bardzo im się podobają. Rzeczywiście jak dostałam je i otworzyłam przesyłkę to szczęka mi opadła, nie spodziewałam się że wyjdą tak super, a zapłaciliśmy za nie 2.40 zł za sztukę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
my z allegro mamy dekorację samochodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Rozeznanie
|
Dzwoniła pani z salonu, że moja suknia przyszła
![]() ![]()
#4675 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. To super, zazdroszczę Ci, też by już chciała swoja przymierzyć . Koniecznie zrób zdjęcia jak będziesz mogła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Rozeznanie
|
Napewno zrobię fotki
![]() ![]()
#4677 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. No to czekamy do piątku na zdjęcia i relacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Rozeznanie
|
Napewno wszystko opiszę i postaram się załączyć zdjęcia
![]() To już lada dzień i swoją będziesz mierzyć ![]()
#4679 |
Zakorzenienie
|
Puchatku a gdzie zamawiałas suknie? bo nie pamietam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Rozeznanie
|
W Paryżance
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.