|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
nie wiem czemu,ale kilka moich postów (i nie tylko moich) z poprzedniej strony zniknęło
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Raczkowanie
|
rzeczywiście, mojego postu z zyczeniami równiez nie ma, więc jeszcze raz życzę Ci wszystkiego najlepszego Mimezis
#4623 |
Raczkowanie
|
Mimezis!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Raczkowanie
|
Ja już poo. Dziekuję bardzo za życzenia. Na razie nie bedę opisywać szczegółów - wrocimy z podróży poślubnej, to opisze wszystko na spokojnie i zalącze zdjęcia. Ogólnie szybko minelo, dużo stresu, opóźnień, malo sie wybawilam, byly chwile wzruszenia, radosci ale tez lzy, bo ktos nawalil. Paru rzeczy żałuję z innych jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak wyjdą zdjęcia. Trzymcie się i powodzenia w przygotowaniach.
#4625 |
Raczkowanie
|
mimezis - Wszystkiego naj naj i udanej podróży poślubnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Mimezis mam nadzieje, że mimo ślubnych wpadek szalę przeważyły te pozytywniejsze i radośniejsze emocje
![]() ![]()
![]() |
#4627 |
Przyczajenie
|
Dagunia dokładnie za wiązanki zapłaciłam 150zł moja, 100 zł świadkowej czyli za samochód wyszło 150 zł i pudełka dla rodziców 100 zł 2szt.Wiem że to nie dużo, bo rok temu w styczniu byłam świadkiem na slubie i miałysmy wiązanki z Kwiatowej Pasji, pomijając ze pani nie bardzo miała ochote zrobić wiazanki z samych róz, bez liści, to jeszcze zgoliła nas równo. Natomiast dla pani z Panoramicznej nie ma rzeczy niemożliwych, zreszta ona chyba jest po plastyku, wiec jak pójsziesz ze zdjęciem sukienki to ci doradzi. Ja sama bym nie wpadła na to żeby własnie tam zrobuić bukiety, ale miałam juz 2 znajome, które tam robiły i też były bardzo zadowolone.
![]() A to kilka moich inspiracji (dlugo nie mogłam się zdecydowac ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-23 o 09:59 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Rozeznanie
|
Mimezis-Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze!!!Udanej podrozy poslubnej!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
Mimezis wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!1
![]() Mam nadzieję że wszystko Wam sie udało tak jak sobie to wymarzyliście ![]()
#4630 |
Rozeznanie
|
Mimezis gratulacje!
Właśnie wróciłam o fryzjera i kosmetyczki. Zapisałam się też na tipsy na 1 sierpnia ![]()
#4631 |
Raczkowanie
|
Mimezis Niech ten cudowny dzień na zawsze zostanie w Waszej pamięci jako najszczęśliwsza chwila, a miłość, radość i szczęście niech towarzyszą przez całe Wasze wspólne życie! Wsdzystkiego Naj Naj lepszego.
#4632 |
Zakorzenienie
|
Mimezis, wszystkiego co najlepsze we wspólnym życiu i miłej podróży. Bawcie się dobrze we trójkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Raczkowanie
|
chelsee powiem Ci, że zeczywiście gusta podobne mamy, wiązanka śliczna jest mam nadzieję, że się nie obrazisz jak sobie skopiuję jej zdjęcie. Zdecydowałam się, że właśnie tam pójdę zrobic swój bukiecik bo i ślicznie robią i cena normalna, a masz może jeszcze jakieś zdjecie dekoracji samochodu, ja mam już kokardy na samochód do klamek bądź do lusterek je przyczepię natomiast troszkę nie wiem co zrobic z przodem myślałam o misiach albo gołąbkach( bo TŻ się uparł
![]() Mimezis gratuluję i udanej podróży!!!
#4634 |
Zadomowienie
|
wklejone przez was bukiety są pięnke i podziwam kunszt z jakim są one robione ale sama nie chce mieć bukietu. zresztą mam dość sporo kwiatów na sukni a jak wiadomo co za dużo to niezdrowo
![]() dlatego też jeden kłopot mniej. hmmm a nawet dwa bo samochodu też nie będzie bo idziemy na piechote ![]() hehe jestem całkowicie bezproblemowa ![]()
#4635 |
Przyczajenie
|
Oj Dagunia, ty sie nie daj z tymi misiami i gołabkami!
Ja miałam tak (pierwsze zdjęcie): |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Wtajemniczenie
|
Kobietki, czy możecie polecić mi dobrego fotografa i kamerzystę? Czas goni, a ja nadal nie mam ani jednego, ani drugiego
![]()
#4637 |
Przyczajenie
|
Moim faworytem jest 2 i 3 z poprzednich zdjec, ale w kwietniu nie był tych kwiatków, teraz widze ze już są. a może jeszcze coś takiego:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Raczkowanie
|
Chelsee hmm bardzo bym chciała nie dac się wrobic ale już wolę się na to zgodzic niż, żeby zrobił coś innego w jego stylu
![]() Z tych co pokazałaś to najbardziej pasowałoby mi to 3 zdjęcie z tymi małymi kwiatuszkami różowymi i do tego np dałabym dwa gołąbki coś takiego jak na zdjeciu poniżej. Te inne dekoracje też bardzo fajne.
#4639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i stało się.. 2 tygodnie temu byłam na weselu i bardzo spodobał mi się zespół który tam grał(znajomi mojego TŻ- nazwy nie pamiętam), a my już mamy zamówiony zespół Akord-niesłyszeliśmy ich na żywo-mam nadzieje że nie będziemy żałowali wyboru!;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiście nie chcialam nikogo urazić ale po prostu co za dużo to niezdrowo
![]() |
#4641 |
Raczkowanie
|
madziadominik nie nie te kwiaty na tym drugim zdjęciu odpadają ja tylko je wstawiłam tak ogólnie jak był wystrojony samochód a mi chodziło głównie o same gołębie i mówiłam, że do tych gołębi można by dac jakieś inne, coś podobnego do tego co chelsee wysłała to 3 zdjęcie z tymi malutkimi kwiatuszkami różowymi. Narazie mam jeszcze czas tak tylko chciałam zobaczyc jaką miała dekorację bo w tej samej kwiaciarni chce zamówic swój bukiet a z TŻ jakoś dojdziemy do porozumienia już mu pokazałam to co miała chelsee i mu się podoba
![]() No zobaczymy co u mnie ta Pani wyczaruje i co nam doradzi ![]()
Nasz wielki dzień 18.10.2008 ![]() Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2008-06-23 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy się wszystko skasowało ale pytałam o jakieś opinie na temat Leśnego Dworu może ktoraś z was była tam na weselu?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4645 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki, mam pytanko na temat salonu Expert Loreal na Jasnej, zapisalam sie tam na farbowanie do p. Iwony, czy słyszała może któraś z Was cos o tej fryzjerce albo ogolnie o salonie? zastanawiam sie tez czy nie sprobowac tam probnego czesania. Zobacze jakie wrazenie bede miala po najblizszej wizycie. Ja mam już wprawdzie umowioną fryzjerke na slub (salon na rogu Paderewskiego i Solnej) ale nie jestem do konca przekonana. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Raczkowanie
|
Kielce
Mimezis WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA i oczywiście udanej podróży poślubnej
![]() No i mam problem - kamerzysta, który był z nami umówiony na spisanie umowy, zapomniał, że się z nami umówił i na nasz termin umówił się z kimś innym. Miał zadzwonic i dac znac co dalej, jutro minie tydzień a on jeszcze nie dzwoni. Po prostu super, ja za tydzen wyjeżdzam i wrócę dopiero pod koniec lipca ciekawe co ja teraz mam zrobic. Mam już tego całego wesela dośc ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-23 o 23:28 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Przyczajenie
|
Załączam jeszcze zdjęcie butów, które kupiłam do sukienki ślubnej, chciałam na niskim obcasie i w końcu udało mi się takie kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Raczkowanie
|
aniag66 drogo jest w tym salonie, moja znajoma robiła tam fryzurę na ślub i zapłaciła 200 zł
![]() Fajne buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Przyczajenie
|
O to rzeczywiscie drogo jak za uczesanie
![]() Ciekawa jestem, ile zapłacę za baleyage, bo nawet nie wiem za bardzo jak sie kształtują ceny za farbowanie w Kielcach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.