Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-25, 13:00   #4711
Puchatek M.
Rozeznanie

Dot.: Kielce

Katalinka śliczną masz suknię Staniczek też extra!

Fenomenka boska bielizna
Stary 2008-06-25, 13:01   #4712
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Tak sobie czytam, że większość z Was - miała przyjemność już przymierzać swoje suknie, a moja jeszcze nie przyszła... ślub 2 sierpnia, a pani z Paryżanki mówi, że nie ma się czym martwić i że jeszcze dużo czasu.
Do tej pory jakoś się tym nie przejmowałam, ale chyba właśnie zaczynam... nie wiem czy mam chodzić codziennie do nich i się upominać... ?
Nie przejmuj się, same zadzwonią
Stary 2008-06-25, 13:25   #4713
katalinka17
Zadomowienie

Fenomenko dzięki za komplementy, widziałam ten biustonosz i oglądałam, ale mojego rozmiaru nie było niestety. Twój komplet piękny jest, bardzo mi się podobałA ja nie kupiłam fig, troche drogie się wydają, 40 zł

Puchatku dzięki

Martyna staniczek kupiłam w Szame, aczkolwiek w Łodzi, bo tutaj już ich nie było A w Kielcach salony Szame są na Sienkiewicza i w Pasażu Świętokrzyskim.
Kosztował 98 zł.

Gazelciu ja bym się jednak zainteresowała tą suknią, bo jak rozumiem jeszcze jej ani razu nie przymierzałaś ani na oczy nie widziałaś. Być może okaże się, że niezbędne są jakieś poprawki, więc trzeba mieć na to czasu.

Moja suknia na przyklad jest poprawiana 2 raz, w sumie przez to, że straciłam sporo w biuście, z 75B na 75A

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 13:46   #4714
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

gazelciu pewnie że się nie mart. jeśli nawet przyjdzie na poczatku lipca to tym lepiej bo będzisz bliżej ślubu i lepiej będzie ja mozna dopasować. czasmi odebranie sukienki już na miesiac przed ślubem skutkuje tym że wszystko jest za duże.
więc głowa do góry.
Stary 2008-06-25, 13:49   #4715
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
Fenomenka-mamy jeszcze sporo czasu wiec ostatecznej decyzji co do kwiatow i napoji nie oodjelismy,ale wstepnie: dokupujemy pepsi (nie coca-cole),a kwiaty chyba odpuscimy,choc,tak jak pisalam kiedys,musimy sie tam przejsc w jakas sobote i podpatrzec.Poki co,mamy do Willi 1400km-wpadne tam w lipcu,bo terza mi troszku daleko
Menu mam wydrukowane,ale jeszcze nie wiem,ktore wybiore.A swoja droga-bardzo fajne menu maja,nie ma rosolu i schabowego...ale mi sie wlasnie zachcialo schaboszczaka,ojej
A o co chodzi z tymi ciastami,przeciez my mamy je w cenie?Moze nie wylozyli wszystkiego,czy co?
Asiulka,dzieki za info.Warto o tym zagadac.

Nie zamawialam jeszcze zaproszen,ale mnie zaskoczylyscie.bedac na urlopie w PL,w pospiechu,w ostatniej chwili,przypomnialam sobie,ze zaproszenia dla moich zagranicznych gosci musze kupic juz teraz,bo to byla moja ostatnia wizyta przed slubem,wlecialam wiec do Puchatka i kupilam 10 ladnych,skromnych,zolto-waniliowych zaproszen z wydrukowanym tekstem z zostawionym miejscem na:kto zaprasza, kogo,gdzie i o ktorej.Zaproszenia kosztowaly 1,30/szt Bez zamawiania,bez czekaniaa moze te wasze maja cos innego niz takie prosto ze sklepu,ja nie wiem
myśle ze jest różnica w tym że mu kupiliśmy w sklepie z zaproszeniami które w większości mają na swoją wyłaczność drukarnie a ty po prostu w sklepie papierniczym.
podejrzewam że za te same zaproszenia w sklepach z zaporszeniami byłyby drozsze.
Stary 2008-06-25, 13:52   #4716
fenomenka84
Raczkowanie

Dziewczyny może macie jakieś namiary na wynajęcie busa, TŻet dowiadywał sie już jeśli chodzi o autokar, ale chyba wolimy busa, bo autokar będzie za duży, zresztą trasa jest naprawdę krótka, ale jednak troszkę gości będzie bez własnego środka transportu( w końcu toasty trzeba będzie wznosić )więc coś trzeba zorganizować.
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 16:24   #4717
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny może macie jakieś namiary na wynajęcie busa, TŻet dowiadywał sie już jeśli chodzi o autokar, ale chyba wolimy busa, bo autokar będzie za duży, zresztą trasa jest naprawdę krótka, ale jednak troszkę gości będzie bez własnego środka transportu( w końcu toasty trzeba będzie wznosić )więc coś trzeba zorganizować.
może coś pomoże

http://ebusy.pl/index.php?szukaj=1&s...ce&wynajem_b=1

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 16:35   #4718
fenomenka84
Raczkowanie

madziadominik dzięki wielkie
Stary 2008-06-25, 18:06   #4719
asiulka84
Raczkowanie

dziewczyny wyjezdzajac w niedziele pogadalam chwile z kolezanka i powiedziala mi tyle ze zalamala sie bo na dowidzenia pan wlasciciel powiedzial im ze mimo ze ciasta byly w cenie musza doplacic bo wyszlo za ciasta wraz z owocami 3000 z kawalkiem. tyle wiem takze zapytajcie sie ile ciasta bedziecie miec gdzie i za ile zamawiane bo po co sie potem stresowac.

co do Karczowki to ja napisalam ze zapraszam na slub ktory odbedzie sie w kosciele p.w. św. Karola Boromeusza na Karczowce w Kielcach.
asiulka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 21:43   #4720
aniag66
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez moonikkaa Pokaż wiadomość
ja też bede brała ślub w Chęcinach, więc bedę czekała na relacje od Ciebie co do zadowolenia z kwiaciarni. Wiesz ile się płaci za ślub?? Bo ja ostatnio zamawiałm mszę slubną i jak zapytałam o opłaty, to ksiądz powiedział, że jeszcze za wczesnie o tym rozmawiac. Pytałam bo słyszałam ze to koszt okolo 800zł dka ksiedza, 250 organista i 150 koscielny..masakra jesli to prawda, to zastanowie się czy nie brac slubu w Kielcach, zwłaszcza, ze od ponad dwóch lata tutaj mieszkam.
Buciki bardzo ładne.
Moonikkaa okolo 5 lipca ide do ksiedza umowic sie na termin spisania protokolu, wiec dam znac jak bede znala cene bylam ostatnio na slubie w kosciele w Checinach gdzie przystrajala wlasnie pani z tamtejszej kwaiciarni i bukiet pannie mlodej robila i jak dla mnie ok bylo

Co do zaproszen tez polecam
http://www.zaproszenia-slubne.com/ ja wprawdzie nie zamawial przez internet tylko w Warszawie osobiscie w tej firmie i wszystko bylo ok, placilam 3,95 zł za zaproszenie z nadrukiem i kopertą, mila obsluga,duzy wybor, bez zadnych problemow, nawet dostalam 3 zaprozenia wiecej jak przeliczylam pozniej, a cena oczywiscie taka jak na zamowieniu.
aniag66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 22:23   #4721
moonikkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulka84 Pokaż wiadomość
dziewczyny wyjezdzajac w niedziele pogadalam chwile z kolezanka i powiedziala mi tyle ze zalamala sie bo na dowidzenia pan wlasciciel powiedzial im ze mimo ze ciasta byly w cenie musza doplacic bo wyszlo za ciasta wraz z owocami 3000 z kawalkiem. tyle wiem takze zapytajcie sie ile ciasta bedziecie miec gdzie i za ile zamawiane bo po co sie potem stresowac
no to nieźle ich załatwił właściciel, a swoja drogą, to przecież mieli spisana umowe, a na niej szczególy dotyczace ceny i zakresu usługi, wiec dla mnie trochę dziwna sytuacja ale oczywiście niczego nie mozna wykluczyc

Cytat:
Napisane przez aniag66 Pokaż wiadomość
Moonikkaa okolo 5 lipca ide do ksiedza umowic sie na termin spisania protokolu, wiec dam znac jak bede znala cene bylam ostatnio na slubie w kosciele w Checinach gdzie przystrajala wlasnie pani z tamtejszej kwaiciarni i bukiet pannie mlodej robila i jak dla mnie ok bylo

Co do zaproszen tez polecam
http://www.zaproszenia-slubne.com/ ja wprawdzie nie zamawial przez internet tylko w Warszawie osobiscie w tej firmie i wszystko bylo ok, placilam 3,95 zł za zaproszenie z nadrukiem i kopertą, mila obsluga,duzy wybor, bez zadnych problemow, nawet dostalam 3 zaprozenia wiecej jak przeliczylam pozniej, a cena oczywiscie taka jak na zamowieniu.
dziękuję i czekam na relacje ze spotkania z księdzem
a zaproszenia planuje zrobic sama, zobaczymy co mi z tego wyjdzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-26, 07:43   #4722
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Smile

Madziadominik - wiem , ze kupowalas zaproszenia z tej str www.zaproszenia-slubne.com , ja zamowilam wlasnie wczoraj.

Powiedz mi ile czasu czekalas az ci przysla projekt do zaakceptowania?? czy dlugo czekalas oni tam maja 48 h. Ciekawa jestem.

Pozdr

Puchatek - Czy u ciebie na weselu bedzie gral DJ ? Jak sie nazywa mozesz napisac?

Ja tez mam u siebie DJ byc moze ze to ten sam a wiem ze ty masz slub wczesniej.

Pozdr

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-06-27 o 10:17 Powód: proszę edytować swoje posty w celu uzupełeniania treści a nie pisac post pod postem
paula_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 08:46   #4723
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moonikkaa Pokaż wiadomość
no to nieźle ich załatwił właściciel, a swoja drogą, to przecież mieli spisana umowe, a na niej szczególy dotyczace ceny i zakresu usługi, wiec dla mnie trochę dziwna sytuacja
Dokladnie,w umowie mamy cene,a w niej wszystko wliczone procz wodki,moze jakos wczesniej sie dogadywali,bo to jakas dziwna sytuacja.Jesli,ot tak,ktos by mi kazal doplacic 3000,to bym zapytala na jakiej podstawie,gdzie tak jest napisane itd.Na pewno bym nie zaplacila,bez wczesniejszych ustalen,w dodatku PO imprezie
Monika-ja zabierasz sie do robienia zaproszen? Tzn.gdzie kupujesz papier,dodatki? Potem drukujesz sama?
Pomyslalam,ze przydalby sie pistolet na goracy klej,(bo taki nie brudzi,nie przepuszcza przez papier i wyglada najbardziej estetycznie),jakies kokardki,koraliczki (to chyba w pasmanterii kupi sie) ,ewentualnie srebrny lub zloty spray,hmmm? Jak zamierzasz to robic? Fajnie jest samemu wykonac takie zaproszenia

Hi,hi,znalazlam cos o robotkach recznych:

http://www.wizaz.pl/forum/forumdispl...er=desc&page=4
http://www.cafeart.pl/

http://scrappassion.mojeforum.net/ga...forum-vf5.html

COS PIEKNEGO!!! http://decorisus.pl/index.php?p=tmenu&tid=4

Edytowane przez izus123
Czas edycji: 2008-06-26 o 09:56 Powód: dopis
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 09:45   #4724
moonikkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
Dokladnie,w umowie mamy cene,a w niej wszystko wliczone procz wodki,moze jakos wczesniej sie dogadywali,bo to jakas dziwna sytuacja.Jesli,ot tak,ktos by mi kazal doplacic 3000,to bym zapytala na jakiej podstawie,gdzie tak jest napisane itd.Na pewno bym nie zaplacila,bez wczesniejszych ustalen,w dodatku PO imprezie
Monika-ja zabierasz sie do robienia zaproszen? Tzn.gdzie kupujesz papier,dodatki? Potem drukujesz sama?
Pomyslalam,ze przydalby sie pistolet na goracy klej,(bo taki nie brudzi,nie przepuszcza przez papier i wyglada najbardziej estetycznie),jakies kokardki,koraliczki (to chyba w pasmanterii kupi sie) ,ewentualnie srebrny lub zloty spray,hmmm? Jak zamierzasz to robic? Fajnie jest samemu wykonac takie zaproszenia
Izus czyli nie ma się czym martwic, pewnie dziewczyna miała inne ustalenia i ina umowę

Powiem szczerze, że narazie zebrałam informacje z wizażu w jaki sposób zrobić zaproszenia i kilka zaproszen, które mi się podobają. Mysle ze bede kupowała wszystko przez internet albo na Sienkiewicza u góry jest taki sklepik papierniczy(tam gdzie Kalex zamawiała swoje zaproszenia), w pasmanterii kokardki, czy rozyczki, oprócz tego pistoletowego kleju podobno dobry jest też klej magic (dziewczyny z wizażu pisały ze w zakładach introligatorskich można go kupić). Wiesz Izus do mojego ślubu jeszcze rok, więc pewnie zabiorę się za robienie ich za kilka miesięcy, jeśli nie wyjdą to kupimy. Ale myślę ze robienie ich sprawi mi wiele przyjemnośći a dodatkowo może stane się bardziej cierpliwa
Stary 2008-06-26, 10:21   #4725
lilusto
Raczkowanie

Witam!

Na wstępie pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia wizażankom, które w ostatnią sobotę ślubowały wierność, etc.! Wszelkiej pomyślności dziewczynki!!!

Kobietki, a tak z całkiem innej beczki... Nie mam jeszcze zaproszeń i zastanawiam się czy nie nie zrobię ich sama?! Nie wiem tylko czy z czasem się wyrobię?! Co myślicie???
Macie jakieś pomysły? Czy może któraś z Was orientuje się ile czasu to może zająć, gdzie zakupić materiały (papier,itp.)?
lilusto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 10:33   #4726
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik
Cytat:
Napisane przez paula_26 Pokaż wiadomość
Madziadominik - wiem , ze kupowalas zaproszenia z tej str www.zaproszenia-slubne.com , ja zamowilam wlasnie wczoraj.

Powiedz mi ile czasu czekalas az ci przysla projekt do zaakceptowania?? czy dlugo czekalas oni tam maja 48 h. Ciekawa jestem.

Pozdr
ja zamówiłam zaproszenia w środe. w czwartek popłudniem przyszedł mail zwrotny. więc szybciutko. teraz jest okres gorący wiec okres oczekiwania na druk i wysłanie trwał chyba 10 dni. w czwartek je wysłali a w piatek mialam je już w domu bo braliśmy kuriera

Cytat:
Napisane przez lilusto Pokaż wiadomość
Witam!

Na wstępie pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia wizażankom, które w ostatnią sobotę ślubowały wierność, etc.! Wszelkiej pomyślności dziewczynki!!!

Kobietki, a tak z całkiem innej beczki... Nie mam jeszcze zaproszeń i zastanawiam się czy nie nie zrobię ich sama?! Nie wiem tylko czy z czasem się wyrobię?! Co myślicie???
Macie jakieś pomysły? Czy może któraś z Was orientuje się ile czasu to może zająć, gdzie zakupić materiały (papier,itp.)?
myśle ze jak masz jeszcze 3 miesiące to spokojnie się wyrobisz. najdużej schodzi z keljeniem jakiś koardek itp. druk to jeden dzień myśle.
dochodzi też kwestia ile tych zaproszeń i czy daleko musicie je rozwozić

Czas edycji: 2008-06-27 o 10:18 Powód: proszę korzystać z fukncji mulitycytowania a nie pisac post pod postem!
madziadominik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 10:41   #4727
izus123
Raczkowanie

Lilusto-nie tak calkiem z innej beczki,wlasnie o zaproszeniach rozmawiamy Podalam wczesniej kilka linkow na pomysly i sposob wykonania,a Monikaa,gdzie co kupic. Mysle,ze wszystko zalezy od tego ile zaproszen i ile czasu dziennie jestes w stanie poswiecic.
A masz juz pomysl? Jesli tak,to do dziela W papierniczym kup arkusze papieru,dobre nozyczki,klej Magic,dziurkacz itp.ozdoby w pasmanterii( kwiatuszki,wstazeczki,tas iemki,koraliczki etc.,koperty na poczcie i gotowe.
Pomysly na zaproszenia mozesz podpatrzec na stronie,ktora wczesniej polecaly dziewczyny.
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 10:57   #4728
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Dot.: zaproszenia

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
ja zamówiłam zaproszenia w środe. w czwartek popłudniem przyszedł mail zwrotny. więc szybciutko. teraz jest okres gorący wiec okres oczekiwania na druk i wysłanie trwał chyba 10 dni. w czwartek je wysłali a w piatek mialam je już w domu bo braliśmy kuriera
Madziadominik - właśnie dostalam maila co do zaproszeń - az juz sie martwilam ze cos nie tak pojdzie .

dzieki za info.

Pozdr
Stary 2008-06-26, 11:32   #4729
Puchatek M.
Rozeznanie

Dot.: Dj

Cytat:
Puchatek - Czy u ciebie na weselu bedzie gral DJ ? Jak sie nazywa mozesz napisac?

Ja tez mam u siebie DJ byc moze ze to ten sam a wiem ze ty masz slub wczesniej.

Pozdr
Piotr Kurowski A u Ciebie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-26, 11:33   #4730
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Smile

dziewczyny ile kupujecie alkoholu dla gosci byc moze temat sie powtarza ale sluchajcie mam miec ok 70os i czy wystarczy 0,5 l na glowe wodki czy to nie za malo czy moze za duzo wogole w tym temacie sie nie oirntuje dodam ze bedzie sporo mlodych os?

ps

plus dochodzi jakies winko

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Piotr Kurowski A u Ciebie?
Puchatek - u mnie DJ Janusz ale nie znam calego nazwiska

Czas edycji: 2008-06-27 o 10:19 Powód: proszę edytować swoje posty w celu uzupełeniania treści a nie pisac post pod postem
Stary 2008-06-26, 11:35   #4731
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Tak sobie czytam, że większość z Was - miała przyjemność już przymierzać swoje suknie, a moja jeszcze nie przyszła... ślub 2 sierpnia, a pani z Paryżanki mówi, że nie ma się czym martwić i że jeszcze dużo czasu.
Do tej pory jakoś się tym nie przejmowałam, ale chyba właśnie zaczynam... nie wiem czy mam chodzić codziennie do nich i się upominać... ?
Radziłabym Ci jednak zacząć przypominać się paniom w salonie, dobrze byłoby żebyś przynajmniej pierwszą przymiarkę miała w miarę szybko. Ja też musiałam długo czekać, przymiarki zaczęły się 3 tygodnie przed ślubem i efekt jest taki że tydzień temu musiałam odebrać suknię która jest niedopasowana. I jutro będę się biedzić co mam zrobić żeby jako tako leżała w biuście. Może w Twoim przypadku nie będą konieczne większe poprawki i załatwisz to szybko ale jednak dobrze mieć trochę czasu...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 11:36   #4732
bartolina
Raczkowanie

Dziewczynki ja zaproszenia zamawiałam na Sienkiewicza w sklepie Mega, chyba się tak nazywa. Mja bardzo duży wybór. Nadruk zrobił mi kolega, bo w sklepie według mnie drogo sobie liczą. Postaram się załączyc zdjęcie. Pierwszy raz to robię mam nadzieję, że wyjdzie

Cytat:
Puchatek - u mnie DJ Janusz ale nie znam calego nazwiska
Pewnie Dj Janusz Wsół

Czas edycji: 2008-06-27 o 10:19 Powód: proszę edytować swoje posty w celu uzupełeniania treści a nie pisac post pod postem
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 11:50   #4733
moonikkaa
Raczkowanie

lilustro,

przesylam kilka linków do wątków dotyczacych robienia zaproszeń

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116447

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174818

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81412

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117151

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90570

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218913

jaki i gdzie kupic papier http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163304
ozdoby na zaproszenia (takie do drukowania na kartkach) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=208125

sporo tego jest ale mam nadzieję że sie przydadzą
Stary 2008-06-26, 11:54   #4734
Puchatek M.
Rozeznanie

Dot.: alkohol

Cytat:
dziewczyny ile kupujecie alkoholu dla gosci byc moze temat sie powtarza ale sluchajcie mam miec ok 70os i czy wystarczy 0,5 l na glowe wodki czy to nie za malo czy moze za duzo wogole w tym temacie sie nie oirntuje dodam ze bedzie sporo mlodych os?

ps

My liczymy 0,7l na głowę.
Stary 2008-06-26, 12:14   #4735
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
My liczymy 0,7l na głowę.
Puchatek dzieki za info hmmm musze jeszcze to raz przemysle zeby klapy nie bylo
Stary 2008-06-26, 12:17   #4736
fenomenka84
Raczkowanie

paula 26 u nas też będzie około 70 osób i liczyliśmy 0.5 l na osobę ale na pewno dużo zostanie i tak, rozmawiałam z koleżanką która też liczyła tyle alkoholu na osobę, miała 80 osób i zostało jej koło 30 butelek, także trudno przewidzieć co i jak, ale lepiej żeby zostało niż zabrakło My jeszcze kupujemy 10 butelek czerwonego i 10 butelek białego wina.
izus123 no mam nadzieje że z tym ciastem to nie będą takich akcji urządzać, ja mam na umowie 150 zł od osoby i żadnych dodatkowych kosztów nie mogą doliczać, w końcu umowa to umowa.
Stary 2008-06-26, 13:41   #4737
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:

ps

my mamy koło 60 osób i liczymy 0,5 na głowe. tez się zastanawiam czy np nie kupić więcej o jakieś 10 butelek. wiem że mocno pijacych nie bedzie ale lepiej sie zabezpieczyc.

co do wiekszej pojemności (0,7l) to myśle ze licząc tyle na głowe jest ok i nie trzeba wiecej zamawiać.

jenda osoba jest w stanie wypić 0,5l ale z 0,7 jest już trudniej

podziwiam was dziewczynki za to ze robicie same zaproszenia. ja jestem super wygodna i samej w życiu by mi się nie chciało. zresztą traciłam cierpliwość gdy robiłam wkładki do zaproszeń i nazwiska na stoły
Stary 2008-06-26, 16:48   #4738
GabrielaP
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do GabrielaP

Dziewczyny kiedy powinnam zamówić Tort bo z tego co wiem to ciasta mam już zapewnione. I gdzie je kupić?
Stary 2008-06-26, 17:11   #4739
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez GabrielaP Pokaż wiadomość
Dziewczyny kiedy powinnam zamówić Tort bo z tego co wiem to ciasta mam już zapewnione. I gdzie je kupić?
myślę że juz powinnaś zamawiać tort.
co do tego gdzie to jak przejżysz wątek to wszelkie informacje znajdziesz
Stary 2008-06-26, 17:18   #4740
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bartolina Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja zaproszenia zamawiałam na Sienkiewicza w sklepie Mega, chyba się tak nazywa. Mja bardzo duży wybór. Nadruk zrobił mi kolega, bo w sklepie według mnie drogo sobie liczą. Postaram się załączyc zdjęcie. Pierwszy raz to robię mam nadzieję, że wyjdzie
Śliczne te Twoje zaproszenia! Jedne z ładniejszych jakie widziałam. Mozna wiedziec ile za nie placilas?
My robimy zaproszenia sami. W sumie juz wiekszosc zrobiona, tylko narazie produkcja wstrzymana, bo TZ ciagle nie ma czasu zeby dociąc karteczki na kolejne zaproszenia... Ehhh z tymi facetami... Ale i tak go podziwiam za to cale zaangazowanie w sprawe zaproszen Moze potem zalacze zdjecie to same ocenicie jak nam to wyszło
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości