|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
aaaa faktycznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak tam samopoczucie na 4 dni przed Wielkim Dniem ?
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
a kurde
![]() ![]() a samopoczucie na razie super ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My też chcemy Maximus. Mogę zapytać gdzie i za ile kupiliście? A napoje też już macie?
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Alkohol kupił w makro-po cenie hurtowej. W Bristolu zmienił się właściciel (i chyba zmienił się na lepsze
![]() Ale w domu mam kartkę z cenami Maximusa i Smirnoffa w makro (cena detaliczna), hurtowni gomex i hurtowni na kolberga. Z tego co pamiętam o w gomexie było najdrożej, ceny w makro i na kolberga były prawie takie same ![]() natomiast napoje zleciliśmy ostatecznie do kupienia właścicielowi bristolu (tj.restauracji), ponieważ kupuje dokładnie to samo co my chcieliśmym, a nie musimu potem zbierać butelek szklanych po coli itp. i odwozić ze skrzynkami (bo właściciel ma podpisana umowę z cocoa-colą),ani przede wszystkim tego wnosić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Rozeznanie
|
Fajnie, że właściciel zmienił się i jest lepszy
![]() Dzięki za odp. i czekam na ceny Maximus, my będziemy kupować 0,7l.
#4687 |
Zadomowienie
|
my też się zastanawiamy czy kupować napoje czy też wliczyć je w cene. ale z tego co piszczecie to wychodzi bardzo podobnie jak nie taniej a przynajmniej mniej zachodu
![]() więc sobie zostawimy tylko alkohol i ciasta.
#4688 |
Raczkowanie
|
My w cenie też mamy napoje ale są to soki(3 rodzaje), woda mineralna, herbata, kawa, nie ma niestety coli i tak się zastanawiamy czy by nie dokupić właśnie tej coca-coli.
izus123 a ty dokupujesz jakieś gazowane napoje czy tylko to co w menu, a i jeszcze czy dostałaś te przykładowe menu od właściciela, bo ja mam je w domu, ale muszę jeszcze rozszyfrować niektóre potrawy bo nazwa mi nic nie mówi. W przyszłym tygodniu może się wybierzemy do willi żeby jeszcze się zorientować w tym wszystkim. I jeszcze mam pytanie czy ty kwiaty na stoły zamawiasz w kwiaciarni czy np za dodatkową opłata można żeby willa je zrobiła . |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Rozeznanie
|
a ja siedzę we fryzurze (po)ślubnej. Za godzinę jedziemy robić zdjęcia w plenerze
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaproszenia
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ktore maja wesele w willi magnat uwazajcie na ciasta. bylam tam oststnio na weselu kolezanki i wlasciciel policzyl im ponad 3000 zl za ciasta a powiem szczerze ze za duzo tego ciasta nie bylo wiec lepiej pogadajcie z nimi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Raczkowanie
|
asiulka84 dzięki za zwrócenie uwagi,poruszę tą kwestię, a ile osób było na weselu?? Rozumiem ,że też płaciła 150 zł za osobę i w tym były już ciasta wliczone tak?? i po podsumowaniu wszystkiego policzyli 3000??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
fenomenka-my mamy kawe i herbate w tzw.podstawowej cenie,te napoje i soki to juz dodatkowo
![]() Puchatku,podaje ceny: 1.Gomex: Maximus: 0,7 L 32,51 zł. Sobieski: 0,7 L 30,74 zł. smirnoff 0,7 L 30,51 zł. 2.Hurtownia na Kolberga: Maximus 0,5 L 20,76 zł. Maximus 0,7L 27,74 zł. Smirnoff 0,5 L 20,56 zł. Smirnoff 0,7L 26,36 zł. 3.Makro: maximus 0,5L 20,75 zł. maximus 0,7 L 27,50 zł. Smirnoff 0,5L 19,98 zł. Smirnoff 0,7L 25,99 (albo 27,75 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to bytło ciężkie doświadczenie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki wielkie za info!mam nadzieje że nie będzie źle!Ale tamten zespół ciagle chodzi mi po głowie! aniag66 super butki, gdzie takie znalazłaś? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Raczkowanie
|
Fenomenka-mamy jeszcze sporo czasu wiec ostatecznej decyzji co do kwiatow i napoji nie oodjelismy,ale wstepnie: dokupujemy pepsi (nie coca-cole
![]() ![]() Menu mam wydrukowane,ale jeszcze nie wiem,ktore wybiore.A swoja droga-bardzo fajne menu maja,nie ma rosolu i schabowego ![]() ![]() A o co chodzi z tymi ciastami,przeciez my mamy je w cenie?Moze nie wylozyli wszystkiego,czy co? Asiulka,dzieki za info.Warto o tym zagadac. Nie zamawialam jeszcze zaproszen,ale mnie zaskoczylyscie.bedac na urlopie w PL,w pospiechu,w ostatniej chwili,przypomnialam sobie,ze zaproszenia dla moich zagranicznych gosci musze kupic juz teraz,bo to byla moja ostatnia wizyta przed slubem,wlecialam wiec do Puchatka i kupilam 10 ladnych,skromnych,zolto-waniliowych zaproszen z wydrukowanym tekstem z zostawionym miejscem na:kto zaprasza, kogo,gdzie i o ktorej.Zaproszenia kosztowaly 1,30/szt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Rozeznanie
|
Kalex bardzo bardzo gorąco Ci dziękuję
![]() ![]() Widzę, że w Makro najtaniej ![]() My dziś mamy 2 spotkanie w poradni ![]()
#4698 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny , ktora z Was wie jaka jest dokladna nazwa Klasztoru na Karczowce bo nie wiem jak mam wypisac zaproszenia a cos nie moge znalesc na internecie pomocy
Albo jak macie jakis pomysl na wypisanie tej nazwy na zaproszeniu daj cie mi znac napiszcie pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Rozeznanie
|
My mamy slub na Karczowce,wpisalismy parafia p.w SW Karola Boromeusza na Karczowce w Kielcach.(chociaz z tego co mi wiadomo to nie jest to juz parafia)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a czesala lub malowala sie ktoras w salonie coco na paderewskiego w tym hotelu? bo ja sie tam umowilam ... i nie wiem czy dobrze zrobilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Raczkowanie
|
Wiązanka
Dziewczyny czy ta wiązanka, makijaz pasuje do sukni w kolorze ekri?
Jakie sa wasze zdania hmmm ![]() Ps. Dolaczam jeszcze wystroj samochodu jaki chce miec bardzo skromny ![]() Co do fryzurki to jeszcze nie wiem nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiązanka
zaraz dolacze reszte bo cos tu szwankuje mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam problem nie chca mi sie dolaczyc zalaczniki brrrr i nicii z tego nie bedzie doradzania ehhh te komputery
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Rozeznanie
|
Dot.: wiazanka
Przed chwilą dzwoniłam do hurtowni RO&MA, żeby dowiedzieć się cen wódki i niestety nie chcieli mi udzielić informacji
![]()
#4705 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. kurcze to bardzo dziwne, musiałaś trafić na kogoś kto chyba ma zły dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Rozeznanie
|
No to widocznie nie mam farta
![]() ![]()
#4707 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny.
Ja co prawda rzadko tu się udzielam,ale codziennie podczytuje z ciekawością co tam u was nowego. Nam pozostało 17 dni, jestesmy na finiszu, ja powoli kompletuje elementy odzieży, brak mi tylko pończoch ( kupie je na Plantach, bo spory wybór odcieni ecru), sukienke na poprawiny niby mam ale kupuje jeszcze jedną,a co tam, jak szaleć to szaleć, i butów na poprawiny. Pochwalę się wam moim ostatnim zakupem- stanik z Szame, bardzo dobrze sie trzyma,bo z przodu też ma silikonową taśmę ![]() Nerwy mnie zżerają, choć teraz zaczynam sie strasznie cieszyć, że to jeszcze przede mną, choć niestety stres pozbawił mnie chyba połowy włosów ![]() ![]() Może jeszcze wkleje fotki z przymiarki, nie zwracajcie uwagi na moje miny czy pozy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Raczkowanie
|
katalinka17 bardzo ładna sukienka i jaka figura
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Rozeznanie
|
katalinka gdzie kupilas taki biustonosz???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Raczkowanie
|
Tak sobie czytam, że większość z Was - miała przyjemność już przymierzać swoje suknie, a moja jeszcze nie przyszła... ślub 2 sierpnia, a pani z Paryżanki mówi, że nie ma się czym martwić i że jeszcze dużo czasu.
Do tej pory jakoś się tym nie przejmowałam, ale chyba właśnie zaczynam... nie wiem czy mam chodzić codziennie do nich i się upominać... ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.