|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
ale w strangrecie nie ulokują niestety 40 osób
|
|
|
|
#1082 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeszcze raz wszystkich ostrzegam przed kamerzystami z Video Studio Plus z ul.Mazurskiej.Właśnie powiadomiłem federacje konsumentów o tej firmie.Omijajcie ją bardzo szerokim łukiem. |
|
|
|
|
#1083 |
|
BAN stały
|
jeżeli w wymarzonym miejscu nie ma terminów to jeżeli Wam nie przeszkadza urzadzcie przyjęcie w piątek lub w niedzielę, w Warszawie juz jest to praktykowane a lokale daja rabat 20% z tej okazji
![]() i problem z głowy! Powdzenia dziewczyny!
|
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
Szerszeń dzięki za ostrzeżenie, będę pamiętać. Współczuje, że wyszło coś nie tak
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam od razu do tyłu, ja tez mam podobnie...sala, kościół i Dj , bo fotografa mamy znajomego , tak jak i kamerzystę którzy robią wszystko w ramach prezentu ślubnego. A właśnie dziewczyny kiedy mniej więcej daje sie zaproszenia? bo słyszałam już tyle wersji ze sie pogubiłam Palilaja ma wesele na 80 osób w Dworku Staropolskim, no tyle ze tam raczej nie ulokują tylu osób
|
|
#1086 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie z noclegiem będzie problem. Chyba dam ogłoszenie i zrobię casting na gości weselnych jak sugerowała Kalex
hihiihiihiW każdym razie nie poddaje się tak łatwo szukam dalej
|
|
|
|
#1087 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja wiem, dlatego polecam hotel obok Stangreta. Ja miałam 60 osób przyjezdnych i wesele w Stangrecie. Wynajęłam dla nich Hotel Maraton(** 40pln od osoby), który jest zaledwie 2minuty drogi od Stangreta. I problem z głowy.
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
Ja też będę miała na weselu osoby przyjezdne i nie zamierzam ich ulokować w hotelu w którym będę miała wesele, ponieważ są to drogie pokoje. A nie opłaca mi się płacić za nocleg 100-200 zl tylko za to żeby ktoś spał w nim 4 godziny. Przecież i tak wszyscy całą noc są na weselu. Są mniejsze hoteliki w Kielcach i dużo tańsze. Jeszcze nie wiem gdzie ulokuje gości bo wesele dopiero za dwa lata, ale coś znajdę. Zastanawiałam się nawet nad akademikami, bo jest nowy akademik Akademii Świętokrzyskiej ODYSEJA i jest tam całkiem ok.
Byłam kiedyś na weselu i właśnie spaliśmy w akademiku. Edytowane przez magduska100 Czas edycji: 2008-04-24 o 11:10 |
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy ślub w czerwcu, zaproszenia będziemy rozdawać od marca; z tego co słysze to zaproszenia rozdaje się 2-3 miesiące przed ślubem |
|
|
|
|
#1090 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki! Chcialabym Wam powiedziec iz po przeczytaniu zachwalajacych opinii o salonie w Busku postanowilam sama na wlasnie oczy poogladac tamtejsze sukienki i jestem bardzo milo zaskoczona wyborem, a to tylko stara kolekacja
. Pani ze sklepu powiedziala, ze nowe sukieneczki przyjda w styczniu i dala mi stronke zeby sobie polookac czy juz sie cos pojawilo www.slub-anna.pl. To tyle z sukienkwoych informacji bo w sumie wszedzie sa stare przebrane kolekcje i poszukiwania dopiero zaczne w nowym roku. Jeszcze propo tortu- chciałabym żeby był udekorowany świeżymi bialymi i czerwonymi rozami i mam swoj wlasny projekt na niego . Kalex nie dosc, ze ten sam dzien slubu to i ta sama godzina na mowienie tak .
|
|
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
Oniaczeq ja juz dzwoniłam do dwóch i mają zarezerwowane terminy na ten dzień
jutro dzwonie do kolejnych, ale widze że duży wybór już nie pozostał.Kalex mam prośbę widziałam na forum, że masz śliczne tipsy, czy mozesz dać namiary, na te Panie? Pozdrawiam Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2007-11-20 o 23:42 |
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie nad wynajęciem Hotelu Ameliówka lub Hotelu Paradiso noclegi tam to koszt około 60 zł za osobę. A i oferta przyjęcia weselnego niczego sobie.
Mimo wszystko jednak zanim sie zdecyduje to jeszcze zajrzę w parę miejsc. Szczególnie ta propozycja ze Stangretem (dzięki za pomysł -agniesia-) bardzo mnie zaciekawiła. |
|
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
Hotelu Ameliówka na wesele nie polecam. We wrześniu tam byliśmy i było kiepsko. Nie było klimatyzacji i duszno jak w piecu. Mało miejsca do tańczenia i robi się tłok.
|
|
|
|
#1094 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() . Milego dnia
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wkońcu dotarłam z tymi numerami kamerzystów ale to jeszcze nie wszystkie bo czekam jeszcze koleżanka ma poszukac w swoich zbiorach 1. Videoavi tel 0413625508 - koleżanka miała i była bardzo zadowolona jakos od przyszłego roku maja otworzyc piekny ogród gdzie będa robić zdjęcia wiem, że mają strone internetowa ale nie mam 2. Studio LOOK - 041 361-87-37 tez z polecenia koleżanki a tu numery które dostałam ale nie widziałam ich ofert 3. Wideofilmowanie 668-032-882 4. Wideofilmowanie 041 332-25-71, 887-549-434 5. Wideofilmowanie 041 362-11-72, 505-725-538 acha a jesli chodzi o zdjęcia to polecam fografię Styczeń (nie wiem czy już nie było wspominane tu na forum o nich) robia piękne zdjęcia i jak dzwoniłam to 18.10.2008 maja wolny (ja myslałam o sesji u nich po weselu) My z braku czasu dopiero w grudniu będziemy załatwiać reszte formalności mysle ze cos się wybierze Pozdrawiam wszystkich i ściskam cieplutko
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym sie zastanowiła , my mieliśmy mieć tam wesele bo sala ładna, okolica również ale jak sie nasłuchałam (nawet w tym wątku gdzieś na początku jest o Ameliowce) to mi sie odechciało
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Rozeznanie
|
Kalex
Nam pan kamerzysta powiedział 900zł. a komplet 1400zł, więc wzrosły ceny i to niezle. Co do fotografa "styczeń' to zdjecia robia bardzo ładne,ale neistety nasz termin mają już zajęty :-( |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
ooo no wzrosła cena faktycznie; ja patrzyłam na umowę i mamy 1200
|
|
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
My też mamy 1200zł, ale rezerwowaliśmy już w kwietniu na sierpień 2008.
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
my w marcu
![]() ![]()
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
Kalex dzieki za namiary.
Mam pytanko ile placicie osobno za kamerzyste, a ile za zdjeica i jak jest ich ilosc w sumie? |
|
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze różnic pół roku w zamawianiu a tu taka różnica w cenie 200zł to nie mało
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na umowie mamy już całą sumę razem wpisaną. Ale hm...chyba gdzies w moich notatkach mogę miec zapisane ile wychodzi oddzielnie - bo jak szukaliśmy kamerzysty i fotografa to dzwoniłam po wielu i później do nich chodziliśmy i zapisywałam wszystkie informacjezaraz poszukam EDIT: no i znalazłam 3 płyty DVD z wesela (albo 3 kasety' albo mix 1 kaseta vhs, 2 dvd itp.) – koszt to 700 zł. Wykonywane są wysoką rozdzielczością HDV (nie wiem co to znaczy hehehe). Fotografie: fotograf robi 500-800 zdjęć z wesela, z tego wybiera się minimum 100 zdjęć(pakiet podstawowy), które dostaje się na płycie i w formie książki plus 4 fotki w dowolnym powiększeniu gratis. Album i okładki na płytę z wesela i na zdjęcia wybieramy indywidualnie. My mamy wybrany pakiet "średni" (jeśli tak to można nazwać ), czyli coś ponad 200 zdjęć
Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2007-11-22 o 15:12 Powód: dopisek:) |
|
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Kalex mało jakoś płacicie ja place 800 zł za zdjęcia wszystkie są duże w albumie mam 100(resztę na płycie).Za kamerzystę płace 1500zł 2 płyty w tym 2 kopie i orginał na takiej małej kasetce jak do kamery, wykonywane są wysoką rozdzielczością HDV (tzn że są przystosowane do tych dużych telewizorów a na małym będą takie paski jak w kinie na dole i góry ekranu).Album i okładki na płytę z wesela i na zdjęcia też mamy.
|
|
|
|
#1106 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie pytanie, czy któraś z was korzystała lub ma zamiar korzystac z usług florystki? Jeśli tak to powiedzcie mi prosze jak się mniej więcej przedstawia koszt takich usług ?
|
|
|
|
#1108 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() .
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Raczkowanie
|
A czy to była cena za sam wystrój koscioła? Bo mnie interesuje kompletna usługa, tj. wiązanka dla mnie i sterszej, kompozycje na stoły i wystrój kościoła. jak macie namiary na jakies sprawdzone florystki, czy też kwiaciarki to bedę wdzięczna.
|
|
|
|
#1110 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

. Ja też mam na razie tylko sale zespół i kościół, reszta w proszku.Pozdrawiam

. Kalex nie dosc, ze ten sam dzien slubu to i ta sama godzina na mowienie tak