![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
ale w strangrecie nie ulokują niestety 40 osób
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Jeszcze raz wszystkich ostrzegam przed kamerzystami z Video Studio Plus z ul.Mazurskiej.Właśnie powiadomiłem federacje konsumentów o tej firmie.Omijajcie ją bardzo szerokim łukiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
BAN stały
|
jeżeli w wymarzonym miejscu nie ma terminów to jeżeli Wam nie przeszkadza urzadzcie przyjęcie w piątek lub w niedzielę, w Warszawie juz jest to praktykowane a lokale daja rabat 20% z tej okazji
![]() i problem z głowy! Powdzenia dziewczyny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
Szerszeń dzięki za ostrzeżenie, będę pamiętać. Współczuje, że wyszło coś nie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam od razu do tyłu, ja tez mam podobnie...sala, kościół i Dj , bo fotografa mamy znajomego , tak jak i kamerzystę którzy robią wszystko w ramach prezentu ślubnego. A właśnie dziewczyny kiedy mniej więcej daje sie zaproszenia? bo słyszałam już tyle wersji ze sie pogubiłam Palilaja ma wesele na 80 osób w Dworku Staropolskim, no tyle ze tam raczej nie ulokują tylu osób ![]()
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
Faktycznie z noclegiem będzie problem. Chyba dam ogłoszenie i zrobię casting na gości weselnych jak sugerowała Kalex
![]() W każdym razie nie poddaje się tak łatwo szukam dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Wtajemniczenie
|
No ja wiem, dlatego polecam hotel obok Stangreta. Ja miałam 60 osób przyjezdnych i wesele w Stangrecie. Wynajęłam dla nich Hotel Maraton(** 40pln od osoby), który jest zaledwie 2minuty drogi od Stangreta. I problem z głowy.
#1088 |
Raczkowanie
|
Ja też będę miała na weselu osoby przyjezdne i nie zamierzam ich ulokować w hotelu w którym będę miała wesele, ponieważ są to drogie pokoje. A nie opłaca mi się płacić za nocleg 100-200 zl tylko za to żeby ktoś spał w nim 4 godziny. Przecież i tak wszyscy całą noc są na weselu. Są mniejsze hoteliki w Kielcach i dużo tańsze. Jeszcze nie wiem gdzie ulokuje gości bo wesele dopiero za dwa lata, ale coś znajdę. Zastanawiałam się nawet nad akademikami, bo jest nowy akademik Akademii Świętokrzyskiej ODYSEJA i jest tam całkiem ok.
Byłam kiedyś na weselu i właśnie spaliśmy w akademiku. Edytowane przez magduska100 Czas edycji: 2008-04-24 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy ślub w czerwcu, zaproszenia będziemy rozdawać od marca; z tego co słysze to zaproszenia rozdaje się 2-3 miesiące przed ślubem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki! Chcialabym Wam powiedziec iz po przeczytaniu zachwalajacych opinii o salonie w Busku postanowilam sama na wlasnie oczy poogladac tamtejsze sukienki i jestem bardzo milo zaskoczona wyborem, a to tylko stara kolekacja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Oniaczeq ja juz dzwoniłam do dwóch i mają zarezerwowane terminy na ten dzień
![]() Kalex mam prośbę widziałam na forum, że masz śliczne tipsy, czy mozesz dać namiary, na te Panie? Pozdrawiam Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2007-11-20 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie nad wynajęciem Hotelu Ameliówka lub Hotelu Paradiso noclegi tam to koszt około 60 zł za osobę. A i oferta przyjęcia weselnego niczego sobie.
Mimo wszystko jednak zanim sie zdecyduje to jeszcze zajrzę w parę miejsc. Szczególnie ta propozycja ze Stangretem (dzięki za pomysł -agniesia-) bardzo mnie zaciekawiła. |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Rozeznanie
|
Hotelu Ameliówka na wesele nie polecam. We wrześniu tam byliśmy i było kiepsko. Nie było klimatyzacji i duszno jak w piecu. Mało miejsca do tańczenia i robi się tłok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wkońcu dotarłam z tymi numerami kamerzystów ale to jeszcze nie wszystkie bo czekam jeszcze koleżanka ma poszukac w swoich zbiorach 1. Videoavi tel 0413625508 - koleżanka miała i była bardzo zadowolona jakos od przyszłego roku maja otworzyc piekny ogród gdzie będa robić zdjęcia wiem, że mają strone internetowa ale nie mam 2. Studio LOOK - 041 361-87-37 tez z polecenia koleżanki a tu numery które dostałam ale nie widziałam ich ofert 3. Wideofilmowanie 668-032-882 4. Wideofilmowanie 041 332-25-71, 887-549-434 5. Wideofilmowanie 041 362-11-72, 505-725-538 acha a jesli chodzi o zdjęcia to polecam fografię Styczeń (nie wiem czy już nie było wspominane tu na forum o nich) robia piękne zdjęcia i jak dzwoniłam to 18.10.2008 maja wolny (ja myslałam o sesji u nich po weselu) My z braku czasu dopiero w grudniu będziemy załatwiać reszte formalności mysle ze cos się wybierze Pozdrawiam wszystkich i ściskam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym sie zastanowiła , my mieliśmy mieć tam wesele bo sala ładna, okolica również ale jak sie nasłuchałam (nawet w tym wątku gdzieś na początku jest o Ameliowce) to mi sie odechciało
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Rozeznanie
|
Kalex
Nam pan kamerzysta powiedział 900zł. a komplet 1400zł, więc wzrosły ceny i to niezle. Co do fotografa "styczeń' to zdjecia robia bardzo ładne,ale neistety nasz termin mają już zajęty :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
ooo no wzrosła cena faktycznie; ja patrzyłam na umowę i mamy 1200
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Rozeznanie
|
My też mamy 1200zł, ale rezerwowaliśmy już w kwietniu na sierpień 2008.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
my w marcu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
Kalex dzieki za namiary.
Mam pytanko ile placicie osobno za kamerzyste, a ile za zdjeica i jak jest ich ilosc w sumie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Rozeznanie
|
Kurcze różnic pół roku w zamawianiu a tu taka różnica w cenie 200zł to nie mało
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz poszukam EDIT: no i znalazłam ![]() 3 płyty DVD z wesela (albo 3 kasety' albo mix 1 kaseta vhs, 2 dvd itp.) – koszt to 700 zł. Wykonywane są wysoką rozdzielczością HDV (nie wiem co to znaczy hehehe). Fotografie: fotograf robi 500-800 zdjęć z wesela, z tego wybiera się minimum 100 zdjęć(pakiet podstawowy), które dostaje się na płycie i w formie książki plus 4 fotki w dowolnym powiększeniu gratis. Album i okładki na płytę z wesela i na zdjęcia wybieramy indywidualnie. My mamy wybrany pakiet "średni" (jeśli tak to można nazwać ![]() Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2007-11-22 o 14:12 Powód: dopisek:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Raczkowanie
|
Kalex mało jakoś płacicie ja place 800 zł za zdjęcia wszystkie są duże w albumie mam 100(resztę na płycie).Za kamerzystę płace 1500zł 2 płyty w tym 2 kopie i orginał na takiej małej kasetce jak do kamery, wykonywane są wysoką rozdzielczością HDV (tzn że są przystosowane do tych dużych telewizorów a na małym będą takie paski jak w kinie na dole i góry ekranu).Album i okładki na płytę z wesela i na zdjęcia też mamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
Mam takie pytanie, czy któraś z was korzystała lub ma zamiar korzystac z usług florystki? Jeśli tak to powiedzcie mi prosze jak się mniej więcej przedstawia koszt takich usług ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
A czy to była cena za sam wystrój koscioła? Bo mnie interesuje kompletna usługa, tj. wiązanka dla mnie i sterszej, kompozycje na stoły i wystrój kościoła. jak macie namiary na jakies sprawdzone florystki, czy też kwiaciarki to bedę wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.