![]() |
#2311 |
Zadomowienie
|
Dot.: Patenty na bycie NAJ :)
tak niewiele ze tak wiele?
![]()
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem są o niebo lepsze od ziemniaczanki.
![]() |
#2313 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie mąka ma jeden feler. Jak buzia sie przypoci to mąka nie spływa jak puder, tylko robi się lepka maź przyklejona do buzi (taka warstwa).Ohyda! Ale trzeba przyznać że matuje fajnie, no i przy filtrowaniu to najbezpieczniejsza opcja matowienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.golebiewski.pl/ xD mnie to przeraża:P ale ale ..:P chyba warto ![]() Cytat:
![]() -Nivea Young ( nie robil nic , niby jeszcze nawilżający a wysuszał!) -Garnier matujący z ogórkiem boajrze ( nawet nawet był , pasował mi.. ale efekt krótki..) Dax - perfecta gruszkowy - tez niezly ale krótki efekt a makijaż spływał.. ech no właśnie .. ;/ ta maź..
![]() |
#2315 | ||
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaccuzi (kąpiele borowinowe itp) są 3 i nad każdym wisi kartka na co pomagają. Tutaj też pozaliczałam wszystko, fajnie tak sobie posiedzieć, kiedy woda masuje całe ciało ![]() Ogólnie to chętnie bym tam wróciła i może we wrześniu jeszcze pojadę ![]() ![]() Cytat:
![]() A i Tropikana to nie jest spa! To takie centrum rozrywki- tam są właśnie baseny, sauny, siłownia, teżnia, zjeżdżalnie itp. Natomiast spa (takie bardziej ekskluzywne) jest dalej, tam są masaże, zabiegi pielęgnacyjne, odnowa biologiczna, kosmetyczka itp. Tam ceny są zabójcze, nie wiem jakie masz fundusze, ale jeśli chcesz tak bardziej rekreacyjnie to polecam Tropikanę ![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2009-07-20 o 19:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Wtajemniczenie
|
Ja czesto wlasnie jezdzilam do Golebiowskiego jak bylam mniejsza, jako do aqua parku a nie spa
![]() ![]() teraz nie mam z kim, kiedy, ani jak tam pojechac...
#2317 |
Wtajemniczenie
|
Vivienne baardzo Ci dziękuję za odp
![]() ![]() dobrze ze mi mówisz o tych saunach bo ja jeszcze nigdy nie byłam;p pójdę na poczatek od na koncu po prawej:P czytałam też, ze w każdej saunie panują inne "zasady" a mianowicie : na golasa, w reęczniku, w stroju:P chociaz kady idzie wg upodobania :P ja raczej planuje w ręczniku :P jak jest we Wiśle ? mam 5 dni więc mam nadzieje ze zdąze wszystko wypróbować:P co do Tropikany - tak tak wiem ze to jedynie taki komleks rozrywkowy:P a spa gołębieska jest swoją drogą:P natomiast ja to nawet traktuje jak spa :PP hymm to dobrze rozumiem ze wstęp na Tropikane jest w ramach opłaty za pokój tak , jako gość hotelowy :P? a tak na podsumowanie -warto było ![]()
#2318 |
Zakorzenienie
|
Wątek jest fantastyczny po prostu,siedzę,czytam i zapamiętuję,co tu można by wykorzystać w niedalekiej przyszłości
![]() Dziewczyny mam pytanie-czy polecacie wizytę u kosmetyczki na oczyszczenie cery?Mam trochę zaskórników i chciałabym się ich pozbyć-co radzicie kompletnemu laikowi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
na zaskorniki pomaga taka mieszanka: olejek pichtowy + nafta kosmetyczna.
ja robie z dosyc mocnym stezeniem, bo na jedna lyzeczke olejku dawalam jedna lyzeczke nafty chyba..wystarczy lekko namoczyc w tym wacik i trzec, trzec, trzec. najlepiej mocno przez kilka minut- moj wacik czesto jest caly brazowy ![]() slyszalam, ze takie oczyszczanie u kosmetyczki jest niebezpieczne. ale nie pamietam DLACZEGO i w tym jest problem ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- sory, zle napisalam. zabieg nie jest niebezpieczny tylko.. bez sensu go robic, bo mozna tylko pogorszczyc sprawe. ktos kiedys tlumaczyl, ze jak kosmetyczka zacznie ci wszystko wyciskac, to moga zrobic sie blizny. a na dodatek pory po takim zabiegu bardzo ciezko sie zamykaja i jak np. wyjdziesz na dwor, to wiadomo, ze w powietrzu lataja rozne gowienka- pylki, sadza itd. i te otwarte pory wszystko to wsiakna i z oczyszczania nici.. a przeciez nie bedziesz chodzic w masce gazowej^
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
A gdzie mogę dostać ten olejek i naftę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Życzę samych przyjemności ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- W Aptece ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, jesli jesteś gościem hotelowym, to pierwszy (!) wstęp do Tropikany jest za darmo, za następny płacisz 5 zł 9opłata za ręcznik) ![]() Wg mnie warto, ja tam bardzo odpoczęłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja śpię sama, więc mi zapach nie przeszkadza. ale jeśli śpisz z kimś, to możesz usunąć warstwę, chociaż nie wiem czy zapach nie zostanie.. w każdym bądź razie- bez kremu, bez wody. nafta nawilża ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() okej czyli dobrze ze w stroju ![]() dobrze ze mi mówis zz tymi ręcznikami;p tak ogólem to mam wstręt do takich ręczników hotelowych itd ;p no taka mania no;p heh wolałabym sobie swój zabrać mój pachnący, znany mi i wgl xD :P i przeze mnie tylko wczesniej używany :P ta.. kazdy chce miec ręcznik z gołebieskiego ..:P echh ;/ tey t ja myslałam ze z tym wejsciem to za kazdym razem jest wcenie hotelu ;/ ee to ja chyba wiecej za ręczniki zapłace a nie za pokój :PP ![]() ![]() a ludzie wchodzili ze swoimi :P? czy w ogole można :P? głupia ma mania :P aj właśnie licze na odpoczynek :P bo całe dnie nie ma mnie w domu w roku bo nie dość ze jedna szkoła to i druga :P i w wgl dojezdzam ;/ wiec w ogole rok bardzo aktywny :P baardzo dziękuję Ci za wszelkie informacje ![]()
![]() |
#2327 |
... choć nie Westwood
|
Moje stroje miały metalowe elementy, ale nic im się nie stało
![]() Niestety, nie można ze swoim, w grę wchodzą tylko hotelowe ręczniki, oni dają je przy wejściu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2328 |
Wtajemniczenie
|
to super
![]() ee nie kumam z tymi ręcznikami;p jak chodziłaś 3 dni, to tylko raz dokupowałaś:P? a tż był zadowolony ![]() ![]()
#2329 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Ja spędzałam tam tyle czasu, że wystarczyło mi, że raz na dzień tam pójdę (siedziałam wtedy sporo godzin) i tylko raz wyszłam po krótszym czasie, więc następnym razem skorzystałam z powtórnego wejścia, z tym, że wtedy trzeba zapłacić za ręcznik. Tyle ![]() A TŻ był bardzo zadowolony, cieszył się jak dziecko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Wtajemniczenie
|
aa juz rozumiem
![]() na początku myślałam ze za pierwsze wejście w ogole nieplaci sie, a za każde kolejne , w kolejnych dniach juz tak :P ajj ja gapa ;P dziękuję Ci bardzo za informacje naprawdę mi pomogłaś ![]() ![]() kurde wizaż to potęga ![]()
#2331 |
BAN stały
|
Ja w tropikanie preferuję sauny, jacuzzi (wspaniale się po nich czuję) a dla frajdy zjeżdżalnię "cebula"- bardzo fajne doznania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
BAN stały
|
Ktos wczesniej pisal, ze sauna jest dobra na tradzik... A jak to dziala na cere?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Raczkowanie
|
Sauna wspomaga usuwanie toksyn z organizmu ...
Ja mam tak ,że na drugi dzień po korzystaniu z sauny na buzi pojawiają się pryszcze a jak one mi poschodzą to później mam na trochę czasu spokój ![]()
#2335 |
Konto usunięte
|
Cebula to ta zjeżdżalnie w której najpierw jest się w ciemnym tunelu o ogromnej prędkości a potem wpada się do ogromnej kuli, w której przycisnięci siła odśrodkowa i nurtem wody zataczam koła az wpadamy nagle przez dziure na spodzie kuli na 3,5 m głębokości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Wtajemniczenie
|
To może ja napiszę ;-)
Włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciało - peeling kawowy -masaż syrenką -kąpiel z oliwką -mycie kostką Dove ![]() -oliwkę wsmarowuję w mokre ciało -wszelkie balsamy- ulubione Nivea mleczko wygładzające i Neutrogena -na celulit- syrenka i serum eveline -serum do biustu Dax- nie widzę wypełnienia,ale fajnie pachnie i wygładza ![]() -maseczka z oliwki na stopy uprzednio wymoczone, folia i skarpetki ![]() ![]() -Odżywka do paznokci- ostatnio 2 week Rimmela -antidral lub atiaxil- ale nie codziennie. Twarz -żadnych cudownych 'garnierów' ![]() - do mycia twarzy żel dla dzieci - jako tonik Borasol lub tonik aspirynowy. -maseczka aspirynowa - do nawilżania- Humakten -na pryszczw- maść cynkowowa - przymierzam się do dużego zakupu na BU ![]() - filtr.Obecnie Eveline,ale przymierzam się do czegoś porządnego.. - jasny podkład plus puder vipery. -obowiązkowo pomalowane rzęsy -tisane do ust ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Raczkowanie
|
Ja to kochm pojsc do spa, posiedziec w saunie, w dżakuzi, poplywac, polezec w wodzie, od razu wiecej sily do zycie ; )
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Rozeznanie
|
W szklance ciepłej wody rozpuszczam łyżeczkę octu jabłkowego i masuję tym ciało i twarz. Ujędrnia i skóra jest bardzo miła w dotyku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tym, żeże ja mówię o HG w Mikołajkach, więc nawet to może już wszystko wyjasniac. Być może od tej pory kiedy patrzyłam to nawet i tam uległo to zmianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.