Bingo ?? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-17, 16:45   #121
szpilka666
Raczkowanie

Dot.: Bingo ??

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Do tego trzeba złożyć zamówienie za minimum 30 zł. Jednak na stronie producenta lepiej się opłaca.
No właśnie. Ale w tym Vitamarkecie minimalne zamówienie to 25 zł. Przesyłka jak w AZ. Ale maski te 500 ml są za ok 9 zł , wychodzą taniej niż jedna 1000 ml. A u producenta ile przesyłka??
Stary 2009-08-17, 16:54   #122
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szpilka666 Pokaż wiadomość
No właśnie. Ale w tym Vitamarkecie minimalne zamówienie to 25 zł. Przesyłka jak w AZ. Ale maski te 500 ml są za ok 9 zł , wychodzą taniej niż jedna 1000 ml. A u producenta ile przesyłka??
Dziewczyny pisały niedawno, 12 zł. Jeżeli nic nie pojawi się u mnie w Tesco, to zamówię u producenta, bo już więcej rzeczy nie zamierzam kupować
aanika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 17:01   #123
szpilka666
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny pisały niedawno, 12 zł. Jeżeli nic nie pojawi się u mnie w Tesco, to zamówię u producenta, bo już więcej rzeczy nie zamierzam kupować

Hmmm to na to samo praktycznie wychodzi heh. Bo u producenta maska o 7 zł droższa ( 28zł) z przesyłką 12 zł. A w sklepach maska kosztuje 21 zł z przesyłką 17 zł
Stary 2009-08-17, 17:17   #124
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm to na to samo praktycznie wychodzi heh. Bo u producenta maska o 7 zł droższa ( 28zł) z przesyłką 12 zł. A w sklepach maska kosztuje 21 zł z przesyłką 17 zł
Ja zamierzam kupić maskę z kaszmirem, 500 ml, ona kosztuje 12 zł. U producenta mam 2 zł taniej i nie muszę dokładać innych rzeczy do zamówienia, żeby dobić do 25 zł.
Stary 2009-08-18, 09:44   #125
szpilka666
Raczkowanie

Cytat:
Ja zamierzam kupić maskę z kaszmirem, 500 ml, ona kosztuje 12 zł. U producenta mam 2 zł taniej i nie muszę dokładać innych rzeczy do zamówienia, żeby dobić do 25 zł.
Ja chce kupić kilka rzeczy tak że zdecydowałam się na zakup w sklepie internetowym

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Dziewczyny jaka jest przydatność masek?? Ile miesięcy?? Bo planuje zamówić od razu ze 3 opakowania i nie chce żeby mi się przeterminowały.
Stary 2009-08-18, 09:56   #126
antunka
Zakorzenienie

No nie! Wydam majątek przez wizaż . Niedawno zamówiłam 4 maski kallosa (a co ), 3 olejki do włosów z "uzupełniaczami" w postaci keratyny, jedwabiu, d-pantenolu itp. A dzisiaj dowiaduje się o maskach bingo. I już mam chrapkę na nie mimo, że zapasów mam duuużo Ale co mi tam i tak miałam wybrać się do auchana po glorię to i bingosa wrzucę do koszyka. Nie ma to jak mania
antunka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 16:18   #127
olkaa_pw
Rozeznanie

Cytat:
JDziewczyny jaka jest przydatność masek?? Ile miesięcy?? Bo planuje zamówić od razu ze 3 opakowania i nie chce żeby mi się przeterminowały.
ja mam wrzesień 2012
użyłam dziś tej z keratyną i spiruliną. bardzo przyjemna maska włosy są bardzo mięciutkie, nie obciążone. po pierwszym użyciu jestem zadowolona z zakupu
G.

licencjuszka resocjalizacji.
przyszła pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen
bo miłość jest silniejsza niż śmierć.

http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/
olkaa_pw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 16:43   #128
szpilka666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olkaa_pw Pokaż wiadomość
ja mam wrzesień 2012
użyłam dziś tej z keratyną i spiruliną. bardzo przyjemna maska włosy są bardzo mięciutkie, nie obciążone. po pierwszym użyciu jestem zadowolona z zakupu
No to spokojnie mogę kupić kilka opakowań na raz
Stary 2009-08-19, 10:11   #129
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olkaa_pw Pokaż wiadomość
ja mam wrzesień 2012
a mi właśnie o tę maske chodzi! więc jeśli jest ok to może i dla mnie będzie w porządku. A widziałam ją w sklepie zielarsko-medycznym, za 10,50. wiec jak macie takie w okolicy to też poszukajcie. U mnie nie ma ani Oszołoma ani tesco (tzn to akurat jest ale małe...)
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 10:24   #130
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
a mi właśnie o tę maske chodzi! więc jeśli jest ok to może i dla mnie będzie w porządku. A widziałam ją w sklepie zielarsko-medycznym, za 10,50. wiec jak macie takie w okolicy to też poszukajcie. U mnie nie ma ani Oszołoma ani tesco (tzn to akurat jest ale małe...)
Ty jesteś z Radomia, tak? Na stronie producenta znalazłam informację, że w Radomiu można odebrać ich produkty za darmo:
Cytat:
Możliwy jest również - po uprzednim uzgodnieniu - odbiór osobisty zakupionych produktów, w Radomiu, w każdą środę w godz. 17 - 20.
http://www.bingo.net.pl/sklep/contact_us.php
Ale w sklepie i tak bardziej się opłaca, bo masz tam taniej . Ja też pytalam się o maski w sklepie zielarskim, ale niestety nie mieli (ale mieli za to sole do stóp). Coraz częściej widzę w sklepach właśnie te sole Bingo (w Tesco też), ale masek niestety jeszcze nigdzie.
Stary 2009-08-19, 11:20   #131
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ty jesteś z Radomia, tak? Na stronie producenta znalazłam informację, że w Radomiu można odebrać ich produkty za darmo:
http://www.bingo.net.pl/sklep/contact_us.php
Ale w sklepie i tak bardziej się opłaca, bo masz tam taniej . Ja też pytalam się o maski w sklepie zielarskim, ale niestety nie mieli (ale mieli za to sole do stóp). Coraz częściej widzę w sklepach właśnie te sole Bingo (w Tesco też), ale masek niestety jeszcze nigdzie.
o kurcze, nie zauważyłam takiej informacji. Jestem z bliskich okolic Radomia więc zrobię tak że kupię w tym sklepie zielarskim tę maskę z keratyną a jak mi się zachce i bede mieć większe fundusze to zamówie u nich tę z drożdżami, bo tej zdaje się nie było w tym zielarskim. Ale fajnie, dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 11:56   #132
motylek1007
Zakorzenienie

wczoraj uzylam Bingo z zieloną glinką. Włosy mam gladkie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 12:16   #133
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
wczoraj uzylam Bingo z zieloną glinką. Włosy mam gladkie
a czy ta maską z zieloną glinką może choć troche zredukować przetłuszczanie? jak sądzisz? bo powszechnie wiadomo że glinka na to pomaga, a firma bingo oferuje dwie maski z glinką w tym tę którą masz. Najchętniej kupiłabym wszystkie maski, ale bez przesady
Stary 2009-08-19, 12:21   #134
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
a czy ta maską z zieloną glinką może choć troche zredukować przetłuszczanie? jak sądzisz?
na razie użyłam jej raz, to za wiele Ci nie powiem.
Mam jednak jeszcze drugą Bingo z błotem jakims tam, specjalnie do włosow z łojotokiem i łupieżem i mysle ze wlasnie ta lepiej by zadziałała na przetłuszczające sie wlosy, ale póki co, nie testowalam jej

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-19, 12:27   #135
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
na razie użyłam jej raz, to za wiele Ci nie powiem.
Mam jednak jeszcze drugą Bingo z błotem jakims tam, specjalnie do włosow z łojotokiem i łupieżem i mysle ze wlasnie ta lepiej by zadziałała na przetłuszczające sie wlosy, ale póki co, nie testowalam jej
no tę z tym błotem z Morza Martwego też bym przetestowała, tę z drożdżami również.... i z keratyną....eh... sama nie wiem od czego zacząć. Ale że jestem po farbowaniu to zdecyduję się najpierw na tę z keratyną.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 12:42   #136
angelcia1465
Przyczajenie

Witam.Może mi ktoś pomoże.Mój problem polega na tym,że mam puszyste wlosy po umyciu i w ogóle;( NO i nie rozpuszcze ich bo wyglądam jak....;/ Może to tez temu ze mam w miarę kręcone,ale gdy wezme je na pianke tez takie są...zaś jak wyprostuje to sa idealne dla mnie no ale nie moge prostowac co dwa dni wlosów bo wtedy bede mieć strasznie zniszczone (chociaz wcale dobrych nie mam)....POzdrawiam
angelcia1465 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 12:56   #137
motylek1007
Zakorzenienie

próbowalas jakis masek wygładzających? jedwabiu?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-20, 16:33   #138
angelcia1465
Przyczajenie

tak,lecz efetków nie ma.KOleżanka teraz kupiła u kosmetyczki coś do wlsow puszystych za jakies 40zl i mowi ze to jest dobre(ale nazwy nie znam) wiec mysle ze moze warto zarezykowac.
angelcia1465 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 18:42   #139
Smerfetkaa
Zakorzenienie

heh, a mój sposób na puszyste włosy co by ich troche zbliżyć do siebie, w sensie jeden do drugiego:
wiążę włosy w luźnego kucyka i na włosy nakładam około 10-15 lub więcej frotek. nie są bardzo zaciśnięte, tylko na końcu bardziej bo końcówki puszą mi się najbardziej. Potem włosy mogą mieć niestety prążki poprzeczne po frotkach ale u mnie zaraz to znika i są gładnie bez prostownicy
Stary 2009-08-20, 19:38   #140
vinga9669
Raczkowanie

Dostałam (w końcu, ile można czekać ) w tym tygodniu Bingo z jedwabiem i kaszmirem. Dziś go nałożyłam, na to czepek i ciepełko w postaci termosu, na jakieś 10 - 15 minut. Włoski są fajne, mięciutkie i gładkie. Ciekawa jestem jej efektów po długoterminowym stosowaniu i efektów jakie przyniesie... Na razie jestem z niej zadowolona. Czeka na mnie jeszcze jedna maska Bingo - z keratyną i spiruliną...
vinga9669 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 19:42   #141
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vinga9669 Pokaż wiadomość
Dostałam (w końcu, ile można czekać ) w tym tygodniu Bingo z jedwabiem i kaszmirem. Dziś go nałożyłam, na to czepek i ciepełko w postaci termosu, na jakieś 10 - 15 minut. Włoski są fajne, mięciutkie i gładkie. Ciekawa jestem jej efektów po długoterminowym stosowaniu i efektów jakie przyniesie... Na razie jestem z niej zadowolona. Czeka na mnie jeszcze jedna maska Bingo - z keratyną i spiruliną...
ja na tę z keratyną i spiruliną poluję swoją drogą ciekawe jakie jest stężenie keratyny w tej masce
Stary 2009-08-20, 20:11   #142
vinga9669
Raczkowanie

Cytat:
ja na tę z keratyną i spiruliną poluję swoją drogą ciekawe jakie jest stężenie keratyny w tej masce
Nie znam się zbytnio na składach kosmetyków, ale w mojej masce, keratyna znajduje się blisko początku składu, więc liczę na to, że jest jej sporo...
vinga9669 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 20:14   #143
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vinga9669 Pokaż wiadomość
Nie znam się zbytnio na składach kosmetyków, ale w mojej masce, keratyna znajduje się blisko początku składu, więc liczę na to, że jest jej sporo...
nie wiem czemu wmówiłam sobie że bardziej bliżej końca... kurcze... szkoda że jednak nie przeszłam te pół miasta żeby ją dorwać... no cóż, nastęnym razem i tak nie mam za bardzo funduszy
ale muszę ją spróbować bo wydaje mi się ona (nawet z nazwy) jako ta najbardziej regenerująca.
interesuje mnie również która mogłaby wpływać na odżywienie cebulek, co by włoski szybciej rosły? może drożdżowa....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 13:47   #144
stokrotka_dorotka
BAN stały

Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem

Cytat:
Dziewczyny a używałyście szamponów Bingo?? Mi dziś do domu mama przyniosła taki z czarną rzepą, kupiła w supermarkecie. Musze tam polecieć niedługo i sprawdzić czy mają również maski (; Na stronie Bingo wyczytałam że ich produkty są dostępne w sklepach sieci Textilmarket.
textilmarket jest u mnie ale tam tylko ciuchy i nic wiecej
stokrotka_dorotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 14:07   #145
*piękna
Zakorzenienie

Red face Dot.: Bingo ??

Cytat:
Napisane przez stokrotka_dorotka Pokaż wiadomość
textilmarket jest u mnie ale tam tylko ciuchy i nic wiecej
A sprawdziłaś dokładnie? U mnie też jest i zawsze tam były tylko ciuchy. Nigdy nie zwróciłam uwagi na żadne kosmetyki ale ostatnio zaszłam z ciekawosci sprawdzić czy są tam własnie produkty bingo i o dziwo były! Masek nie było ale inne produkty były. Może akurat maski wykupione
W każdym razie ja i tak mam z auchana i jeszcze mi się nie skończyła więc pewnie następnym razem znów kupię w auchanie. Tylko powiedzcie mi czy ta z kaszmirem nie obciąża?

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 14:34   #146
otako
Zakorzenienie

Może któraś z Was, drogie Wizażanki wie czy maski Bingo są dostępne w lubelskim Tesco? Trochę mam daleko, nie chciałabym jechać kawał drogi i się rozczarować...

otako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 17:00   #147
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
A sprawdziłaś dokładnie? U mnie też jest i zawsze tam były tylko ciuchy. Nigdy nie zwróciłam uwagi na żadne kosmetyki ale ostatnio zaszłam z ciekawosci sprawdzić czy są tam własnie produkty bingo i o dziwo były! Masek nie było ale inne produkty były. Może akurat maski wykupione
W każdym razie ja i tak mam z auchana i jeszcze mi się nie skończyła więc pewnie następnym razem znów kupię w auchanie. Tylko powiedzcie mi czy ta z kaszmirem nie obciąża?
Nie obciąża, nic a nic
Stary 2009-08-21, 18:38   #148
*piękna
Zakorzenienie

No to teraz musze wybrać między bingo z kaszmirem a dolce latte a może jedno i drugie kupię

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 18:45   #149
Narc
Wtajemniczenie

O nie, wizaż mnie zabije Planuję zamówić Kallosa na all, i zapolować na żel aloesowy Paloma a teraz Bingo
Za jakieś dwa tygodnie będę w Auchan to kupię Glorię (), i zobaczę czy Bingo jest
Ile ja się za Fitometem nabiegałam, łoo Jak już robię OT-to z takich niskopółkowych polecam maskę Venita, skład sprawdzony jest na wizażu
Narc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-24, 11:47   #150
motylek1007
Zakorzenienie

uzyłam wczoraj Bingo Kaszmirowej - ładnie wygładziła włosy

[*] 11.09.2012
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości