|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bingo ??
No właśnie. Ale w tym Vitamarkecie minimalne zamówienie to 25 zł. Przesyłka jak w AZ. Ale maski te 500 ml są za ok 9 zł , wychodzą taniej niż jedna 1000 ml. A u producenta ile przesyłka??
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm to na to samo praktycznie wychodzi heh. Bo u producenta maska o 7 zł droższa ( 28zł) z przesyłką 12 zł. A w sklepach maska kosztuje 21 zł z przesyłką 17 zł
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamierzam kupić maskę z kaszmirem, 500 ml, ona kosztuje 12 zł. U producenta mam 2 zł taniej i nie muszę dokładać innych rzeczy do zamówienia, żeby dobić do 25 zł.
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Dziewczyny jaka jest przydatność masek?? Ile miesięcy?? Bo planuje zamówić od razu ze 3 opakowania i nie chce żeby mi się przeterminowały.
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
No nie! Wydam majątek przez wizaż
. Niedawno zamówiłam 4 maski kallosa (a co Ale co mi tam i tak miałam wybrać się do auchana po glorię to i bingosa wrzucę do koszyka. Nie ma to jak mania |
|
|
|
|
#127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
użyłam dziś tej z keratyną i spiruliną. bardzo przyjemna maska włosy są bardzo mięciutkie, nie obciążone. po pierwszym użyciu jestem zadowolona z zakupu
"The sun sets in the west Representing a new dawn Continue do your best and life goes on and on." G. licencjuszka resocjalizacji. przyszła pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen ![]() bo miłość jest silniejsza niż śmierć. http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/ |
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale w sklepie i tak bardziej się opłaca, bo masz tam taniej . Ja też pytalam się o maski w sklepie zielarskim, ale niestety nie mieli (ale mieli za to sole do stóp). Coraz częściej widzę w sklepach właśnie te sole Bingo (w Tesco też), ale masek niestety jeszcze nigdzie.
|
||
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj uzylam Bingo z zieloną glinką. Włosy mam gladkie
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ta maską z zieloną glinką może choć troche zredukować przetłuszczanie? jak sądzisz? bo powszechnie wiadomo że glinka na to pomaga, a firma bingo oferuje dwie maski z glinką w tym tę którą masz. Najchętniej kupiłabym wszystkie maski, ale bez przesady
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jednak jeszcze drugą Bingo z błotem jakims tam, specjalnie do włosow z łojotokiem i łupieżem i mysle ze wlasnie ta lepiej by zadziałała na przetłuszczające sie wlosy, ale póki co, nie testowalam jej
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
no tę z tym błotem z Morza Martwego też bym przetestowała, tę z drożdżami również.... i z keratyną....eh... sama nie wiem od czego zacząć. Ale że jestem po farbowaniu to zdecyduję się najpierw na tę z keratyną.
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Witam.Może mi ktoś pomoże.Mój problem polega na tym,że mam puszyste wlosy po umyciu i w ogóle;( NO i nie rozpuszcze ich bo wyglądam jak....;/ Może to tez temu ze mam w miarę kręcone,ale gdy wezme je na pianke tez takie są...zaś jak wyprostuje to sa idealne dla mnie
no ale nie moge prostowac co dwa dni wlosów bo wtedy bede mieć strasznie zniszczone (chociaz wcale dobrych nie mam)....POzdrawiam
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
próbowalas jakis masek wygładzających? jedwabiu?
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
tak,lecz efetków nie ma.KOleżanka teraz kupiła u kosmetyczki coś do wlsow puszystych za jakies 40zl i mowi ze to jest dobre(ale nazwy nie znam) wiec mysle ze moze warto zarezykowac.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
heh, a mój sposób na puszyste włosy co by ich troche zbliżyć do siebie, w sensie jeden do drugiego
:wiążę włosy w luźnego kucyka i na włosy nakładam około 10-15 lub więcej frotek. nie są bardzo zaciśnięte, tylko na końcu bardziej bo końcówki puszą mi się najbardziej. Potem włosy mogą mieć niestety prążki poprzeczne po frotkach ale u mnie zaraz to znika i są gładnie bez prostownicy
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam (w końcu, ile można czekać
) w tym tygodniu Bingo z jedwabiem i kaszmirem. Dziś go nałożyłam, na to czepek i ciepełko w postaci termosu, na jakieś 10 - 15 minut. Włoski są fajne, mięciutkie i gładkie. Ciekawa jestem jej efektów po długoterminowym stosowaniu i efektów jakie przyniesie... Na razie jestem z niej zadowolona. Czeka na mnie jeszcze jedna maska Bingo - z keratyną i spiruliną...
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą ciekawe jakie jest stężenie keratyny w tej masce
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak nie mam za bardzo funduszy![]() ale muszę ją spróbować bo wydaje mi się ona (nawet z nazwy) jako ta najbardziej regenerująca. interesuje mnie również która mogłaby wpływać na odżywienie cebulek, co by włoski szybciej rosły? może drożdżowa....
|
|
|
#144 | |
|
BAN stały
Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
A sprawdziłaś dokładnie? U mnie też jest i zawsze tam były tylko ciuchy. Nigdy nie zwróciłam uwagi na żadne kosmetyki ale ostatnio zaszłam z ciekawosci sprawdzić czy są tam własnie produkty bingo i o dziwo były! Masek nie było ale inne produkty były. Może akurat maski wykupione
![]() W każdym razie ja i tak mam z auchana i jeszcze mi się nie skończyła więc pewnie następnym razem znów kupię w auchanie. Tylko powiedzcie mi czy ta z kaszmirem nie obciąża?
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Może któraś z Was, drogie Wizażanki wie czy maski Bingo są dostępne w lubelskim Tesco?
Trochę mam daleko, nie chciałabym jechać kawał drogi i się rozczarować...
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz musze wybrać między bingo z kaszmirem a dolce latte
a może jedno i drugie kupię
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
O nie, wizaż mnie zabije
Planuję zamówić Kallosa na all, i zapolować na żel aloesowy Paloma a teraz Bingo ![]() Za jakieś dwa tygodnie będę w Auchan to kupię Glorię ( Ile ja się za Fitometem nabiegałam, łoo Jak już robię OT-to z takich niskopółkowych polecam maskę Venita, skład sprawdzony jest na wizażu |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
uzyłam wczoraj Bingo Kaszmirowej - ładnie wygładziła włosy
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

. Niedawno zamówiłam 4 maski kallosa (a co
Ale co mi tam i tak miałam wybrać się do auchana po glorię to i bingosa wrzucę do koszyka. Nie ma to jak mania
włosy są bardzo mięciutkie, nie obciążone. po pierwszym użyciu jestem zadowolona z zakupu 

ale u mnie zaraz to znika
21.06.2014r.
Jak już robię OT-to z takich niskopółkowych polecam maskę Venita, skład sprawdzony jest na wizażu