|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: "Słodziutki" blog :>
jejku, jak to jest do czytania.....brrr....chyb a zalatuje u mnie konserwatyzmem, ale wolę czytać coś, co rozumiem i co jako-tako jest napisane "po polskiemu"
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tą szkołą dowaliła mnie do reszty, hahaha. Poza tym trochę minęło, zanim zajarzyłam -sqla-. "Już za rok matura" pewnie może sobie ponucić. Tak w ogóle to ona jest w moim wieku - nie wiem, gdzie się tacy ludzie rodzą, ja w każdym razie nie znam i poznać nie mam zamiaru.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
"A dedi zabrau mi kieshonkove na ten miesionc i poviedziau, she nie kontroluję wydatkoof. Gloopek. Jak ja sobie sookienkeu na poołmetek koopieu, jak on yest za tydzień?! Wh@t?!"
wyglada na to, ze te dziewczyny w przyszlym roku pisza mature. I kto tu mowi o dojzalosci ?? :| A najlepsze jest to: "A ja jestem na profajlu chumanistychnym, a tam ooshou same baby no mooshem sieu oochyć." Od razu widac, ze niezla z niej CHUMANISTKA
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
!!!SZOK!!!
Nie wiem czy ta dziewczyna to pisała dla "jaj" ( mam taką nadzieję ) czy ona na prawdę takim językiem się posługuje... ;( |
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
mdli mnie ......... prosze o wiaderko!!!!! dziekuje Bogu , ze dal mi rozum
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze współczuję poloniście, który będzie sprawdzał jej wypracowanie. Będzie miał szczęście jak od razu nie padnie trupem.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm ... wyniki już były, a ona chyba milczy ,....
cySsSpY d@Diii S@pRaU JeJ KoMpooTerk@?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
"A vienc wreshcie ffam napishem co u mnie
![]() Po moim chvilovym zauamaniu psychichnym jush doshuam do siebye... Ale mushem Vam vyssnać, she byuo sse mnom napravde śle. Pshestałam robić pediukjur i manikiur... Naffet sachelam... sachelqam... OBKRYZAĆ PASSNOKCIE!!! To byuo strashne... "I jeszcze jedno - "o0l0ob!oNe" (Boże, ona ma talent
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak długo męczyła się, żeby napisać ten blog
![]() Ja też za drugim razem szybciej to czytałamm, ale niektórych wyrazów nie rozumiem. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja też niektórych wyrazów nie rozumiem...czyżbym miała mniejszy rozumek od "różowego chwaścika"? Straszne! Ale z drugiej strony może to rodzaj sztuki pisać w takim języku? Niezły temat pracy magisterskiej takie blogi i ich język....albo większego zasięgu...Może słownik napisze do tych blogów? Kto wie..
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
mam wysypke jak takie coś widze. chociaz jak ma dużą oglądalnosc to moze i ja zmienie swoją stronke na pokemonową
![]() zartuje - nie przezyłabym tego okropieństwo fuj |
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
A ja nic nie rozumiem z tego bloga i dobrze mi z tym
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, brrr, aż skóra cierpnie....... litościiii...nie dobrnęłam do końca, dużo stracilam?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. nie wiem jak Wam dziewczyny, ale mi ten blog wygląda na ironię, prowokację i wyśmiewania takiego sposobu pisania, mówienia, a bardziej "sweat stylu życia". Wszystko tam jest przerysowane. Jak dla mnie to rodzaj parodii. Ale może po prostu jestem zbyt naiwna, żebym mogła uwierzyć, że można być takim.... "różowym" i głupim.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to nie żart. To są jakieś cofnięte w rozwoju lasunie, jak dla mnie.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dla mnie ten pierwszy to nie żart... Ten drugi już chyba tak, nie wierzę, że ktoś pisze to poważnie - wyczuwam tam jakis dystans (albo sobie to wmawiam
)Ale tak ogólnie to się usmiałam, szczegónie z tego załamania nerwowego i wyniku owego zalamania - przestała robic manicure!!! Po prostu umarłam ze smiechu... Nie ma sie co dziwic, ze taki a ni inny odsetek osób, które matury nie zdały...
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
I chciała popełnić samobójstwo ... jasssssne, każdy sposób dobry by zwrócić na siebie uwagę.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Eee ja to traktuję jako niezłą rozrywkę... Czytać na codzień bym tego nie mogła, bo jak teraz spędziłam nad tym pare minut to (przysiegam!!!) po tym całym różu przez kilka minut dziwnie widziałam inne kolory...
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
hmmmm czy ktos mógłby mnie obudzić z tego koszmaru ??
niestety taki blog nie jest jedynym ... dobrze ze mozna znaleśc i ładne i normalne blogi ktore z przyjemnoscią się czyta no ale horror z powodu nie zrobienia sobie maniciuru to na prawde pwoazny problem ja tego pisma nie rozumiem nawet po ponownym przeczytaniu ... chyba jakas nagroda sie jej nalezy za te swa słodkosc |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie-robienie manikure'u wynikło właśnie z załamania, na dodatek pedikure'u też nie robiła!!! I zaczeła OBGRYZAC PAZNOKCIE!!!! To straszne, na pewno przeżyła doś dramatycznego, tak sie przez o zaniedbała!
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda czasu na proby odczytania tych wypocin
polowy nie rozumiem....ale coz- widac przerasta to moje zdolnosci pojmowania.... w moim blogu (www.meesha.blog.onet.pl) tez czasami cos w tym stylu napisze np tesh, jush... ale to... jest po prostu super... i na pewno wszystkie zazdroscimy tym laskom z tych blogow... przeciez my nie jestesmy takie super...
|
|
|
#52 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
a tak wogole to jezyk pokemonow mnie denerwuje:P
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
oszaleć można jak się na to patrzy.
ale od opinii odbiorców mnie bardziej ciekawi, ile trzeba pracy i czasu włożyć w to, żeby takie coś napisać?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Dwie blondi i ich "inteligentny" blog
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
boshe uchoffaj pshed takimi pokemonami!
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
o losie. A ja tam nic do niej nie mam wymyśliła jakiś sposób na siebie, na swój blog. To że nam ciężko przeczytać i zrozumieć to nie znaczy,że wszystkim sprawia to trudności.Nie wiem ile laska ma lat(i szczerze nie chcę wiedzieć), ale zrobiła pomysł i już.
Pozdrówki 4 ALL |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Pink barbie odwiedzałam od czasu do czasu...
Ale ta pierwsza... Nic tylko
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
szczerze powiedzawszy w pierwszej chwili myslałam że to czeski llub inny ale na pewno nei polski język
ale po chwili dotarło do mnie, że to jednak nasz rodzimy jezyk . Matko młodzi staczają się naprawde...
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
nO fIeNc... JeStEm SuPeR lAcHa Ale KofFaM bOjA tShYlI aDrIaNkA... hIhI jEsT tAkI SłIt... I kOfFaM mOjOm pSiApSiOlKe AlOoTeCzKeM!!! lUbIe OsTrY mEtAl Np. ŁzY oRaZ dObRy Hh jAk NoRbI... BuZiAkI mIsIaCzKi;****@@@@
to jest normalna 100% glukoza!!!! fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj głowa boli od tych POOZDROOWQOOW jeeeeeeezzzzzzuuuuu ![]() różowe landrynóchny-barbiszony yyyuuuuukkkk
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
lUbIe OsTrY mEtAl Np. ŁzY oRaZ dObRy Hh jAk NoRbI... BuZiAkI mIsIaCzKi
--> ale to to już chyba prowokacja, po pierwsze co mają wspólnego Łzy z ostrym metalem? a Norbi z dobrym hiphopem i nie spotkałam jeszcze osoby która lubiłaby zarówno ostry metal jak i dobry hiphop
![]() |
Nowe wątki na forum Uśmiechnij się
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

a tak wogole to jezyk pokemonow mnie denerwuje:P

Nic tylko