Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-17, 22:14   #3691
Elsi81
Zakorzenienie

gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

domelowa1 przed wczoraj właśnie tutaj na forum wkleiłam zdjęcie Twojej sukienki bo mnie też się ona bardzo podoba.Ile kosztuje?

waniliaania2009 sukienka ma ciekawy krój i wcale tak dużo tych brylancików nie ma, wydaje mi się że bez nich nie miałaby wyglądu, jeśli o mnie chodzi to mnie się podoba

gorzata9 tą wódkę co będziesz mieć to jakaś specjalna edycja na wesela ?

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że masz rację. Dziś znowu miałam kolejny sen, dzień przed ślubem a ja jeszcze sukienki nie kupiłam Normalnie już nie mogę. Często mi się sukienka śni, może to znak, że powinnam się już konkretnie rozglądać

Jeśli się śni ślub to:dla ludzi przygotowujących się do sakramentu małżeństwa sen taki jest przejawem niepokoju i silnych emocji pojawiających się w tej fazie życia. Wszelkie przeszkody w ceremonii ślubnej we śnie są zapowiedzią pomyślnego przebiegu zdarzeń (czyli sen odwrotny).

A jeśli śni się biała suknia osobom przygotowującym się do ślubu zapowiada przeszkody.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-01-18 o 10:45 Powód: post pod postem
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 07:35   #3692
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
Dzis wyruszylam na podboj tej jedynej sukienki. I co? wszystkie ktore mi sie podobaly zupelnie nie pasowaly do mojej sylwetki. Zaproponowali mi w salonie abym przymierzyla jedna suknie i slicznie mi w niej, tylko jakos tak dziwnie bo inna sobie wymarzylam..... Ma na sobie duza ilosc brylancikow prze co sie swiecie. Co o niej myslicie? ja mam wielki dylemat...
Boże to moja sukienka troszkę tylko inaczej się układa ta wierzchnia warstwa na spódnicy ale reszta identyczna to już wiecie jaką będę miała. ale szok niezły przeżyłam. a powiedz ile kosztuje ta suknia
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 08:25   #3693
ninuska
Zadomowienie

waniliaania2009 Też sie martwię, że suknia, którą sobie wymarzyłam ,ta która bedzie mi sie wydawała idealna po założeniu okaże się zupełnym pudłem.Eh.... A Twoja suknia przepiękna. Strasznie jestem ciekawa jak w realu wygląda-pewnie jeszcze ładniej

kinga1701odbiegając od tematu...1701 to twoja data urodzin może??

michel82 jednym słowem potwierdzają sie masze przypuszczenia co do tej ".....baaadzo miłej pani w waskiej uliczne....." Tak to określę...

Edytowane przez ninuska
Czas edycji: 2009-01-18 o 08:29
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 09:07   #3694
gorzata9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość
domelowa1 przed wczoraj właśnie tutaj na forum wkleiłam zdjęcie Twojej sukienki bo mnie też się ona bardzo podoba.Ile kosztuje?

waniliaania2009 sukienka ma ciekawy krój i wcale tak dużo tych brylancików nie ma, wydaje mi się że bez nich nie miałaby wyglądu, jeśli o mnie chodzi to mnie się podoba

gorzata9 tą wódkę co będziesz mieć to jakaś specjalna edycja na wesela ?

tak to jest specjalna na wesela. są też inne rodzaje butelek
gorzata9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 09:09   #3695
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
Boże to moja sukienka troszkę tylko inaczej się układa ta wierzchnia warstwa na spódnicy ale reszta identyczna to już wiecie jaką będę miała. ale szok niezły przeżyłam. a powiedz ile kosztuje ta suknia
ja ja mierzylam w salonie w krakowie, jeste tez na stronie internetowej www.slubzbostonem.pl kosztuje 2900
Aniaaa22-czy nie uwazasz ze ona jest az za bardzo srtojna? - ma bardzo duzo tych brylancikow-sa na calym gorsecie,na konorce, i na tafcie wookolo? na zdjeciu nie widac ale sa ten tren ma ogromny tez z tylu.....ale ladnie mi w niej bardzo.
A ty gdzie ja ogladalas?
Moja na zdjeciu tez troszke inaczej wyglada bo zdjecie jest slabo zrobione na stronie

Edytowane przez waniliaania2009
Czas edycji: 2009-01-18 o 09:20
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 09:29   #3696
domelowa1
Raczkowanie

Cena mojej sukienki to 2090zł.
domelowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 09:56   #3697
oliwkach1985
Raczkowanie

justys1358 byłam dziś u księdza i powiedział żeby przyjść za miesiąc

mehja dziś śniło mi się że zapomniałam założyć sukni ślubnej i całe wesele byłam w zwykłej spódnicy:0
wracając do tematu oczepin to też nie chcę żadnych zabaw typu poznawania po kolanach, tylko takie śmieszne żeby wszystkich zainteresowały
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html
oliwkach1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 10:18   #3698
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis wyruszylam na podboj tej jedynej sukienki. I co? wszystkie ktore mi sie podobaly zupelnie nie pasowaly do mojej sylwetki. Zaproponowali mi w salonie abym przymierzyla jedna suknie i slicznie mi w niej, tylko jakos tak dziwnie bo inna sobie wymarzylam..... Ma na sobie duza ilosc brylancikow prze co sie swiecie. Co o niej myslicie? ja mam wielki dylemat...
Bardzo ładna ta sukienka! jeśli ci w niej ładnie to nie zastanawiaj się

Cytat:
Napisane przez gorzata9 Pokaż wiadomość
My będziemy mieć alkohol w takich butelkach, więc nie potrzebne są nam na szczęście zawieszki
Świetne te butelki. bardzo, bardzo mi się podobają. Gorzata napisz gdzie kupiliście, za ile i czy można jeszcze takie dostać. I jaka wódka jest w środku, bo często takie weselne są gorszej jakości.

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2009-01-18 o 13:10
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 13:18   #3699
Taverney
Zakorzenienie

Dziewczyny, patrzę na Wasz wątek i myślę, że już dawno odszedł od stricte tematu, mam więc pomysł, żeby przerzucić go na główne forum NA ŚLUBNYM KOBIERCU i może coś zrobić z tytułem, np. Ostrowskie Panny Młode, albo coś w tym rodzaju.
Czekam na opinie!
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 13:50   #3700
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość

Dziewczyny, patrzę na Wasz wątek i myślę, że już dawno odszedł od stricte tematu, mam więc pomysł, żeby przerzucić go na główne forum NA ŚLUBNYM KOBIERCU i może coś zrobić z tytułem, np. Ostrowskie Panny Młode, albo coś w tym rodzaju.
Czekam na opinie!

Jeśli chodzi o mnie jestem za i tytuł też mi się podoba

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 14:20   #3701
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość

Czekam na opinie!
Taverney niezły pomysł
Tylko jeśli taki będzie temat to raczej Ostrowieckie a nie Ostrowskie - taka mała uwaga
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 14:55   #3702
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
ja ja mierzylam w salonie w krakowie, jeste tez na stronie internetowej www.slubzbostonem.pl kosztuje 2900
Aniaaa22-czy nie uwazasz ze ona jest az za bardzo srtojna? - ma bardzo duzo tych brylancikow-sa na calym gorsecie,na konorce, i na tafcie wookolo? na zdjeciu nie widac ale sa ten tren ma ogromny tez z tylu.....ale ladnie mi w niej bardzo.
A ty gdzie ja ogladalas?
Moja na zdjeciu tez troszke inaczej wyglada bo zdjecie jest slabo zrobione na stronie
ja chcialam skromną sukienkę a o tej nawet bym nie pomyślała ale jak ją przymierzyłam to juz wiedziałam że tylko ta ja kupiłam ją w salonie w Gdyni i bardzo mnie dziwi że jest w salonie w KRK bo to niby ich projekt i mają jeden salon. mi ta suknia pasuje do sali (Pałac Tarnowskich) bo mniej strojna chyba by zgineła przy tych wszystkich złoceniach.
Widziałam dziś moją sukienkę na targach ślubnych i na szczęście dalej mi się podoba a tak na marginesie to te targi w gdansku byly duzo ciekawsze od tych z wawy
Stary 2009-01-18, 14:56   #3703
7sambra11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Taverney niezły pomysł
Tylko jeśli taki będzie temat to raczej Ostrowieckie a nie Ostrowskie - taka mała uwaga
Zdecydowanie Ostrowieckie a nie Ostrowskie, bo to Ostrowiec a nie Ostrow
7sambra11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 15:05   #3704
21_joanna
Przyczajenie

Czesc dziewczyny powiedzcie mi czy 1600zl za dekoracje sali plus 200zl za kosciol i samochod to bardzo duzo?Nie znam sie na cenach dekoratorek wec moze Wy macie wieksze rozeznanie w tym temacie.
21_joanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 15:21   #3705
mendi199
Przyczajenie

witajcie , kochane bardzo dużo czasu spędziłam na czytaniu waszych opini o salach o orkiestrze , mam jednak pytanie mam problem ze znalezieniem firmy dekorującej w ostrowcu , nasz ślub jest 10 lipca 2010, BŁAGAM O JAKIEŚ NAMIARY
mendi199 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 16:09   #3706
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chcialam skromną sukienkę a o tej nawet bym nie pomyślała ale jak ją przymierzyłam to juz wiedziałam że tylko ta ja kupiłam ją w salonie w Gdyni i bardzo mnie dziwi że jest w salonie w KRK bo to niby ich projekt i mają jeden salon. mi ta suknia pasuje do sali (Pałac Tarnowskich) bo mniej strojna chyba by zgineła przy tych wszystkich złoceniach.
Widziałam dziś moją sukienkę na targach ślubnych i na szczęście dalej mi się podoba a tak na marginesie to te targi w gdansku byly duzo ciekawsze od tych z wawy
to jest suknia firmy ANNAIS www.annaisbridal.pl kolekcja 2009
Stary 2009-01-18, 17:38   #3707
Marcia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domelowa1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś kupiłam sukienkę (tzn. zamówiłam i zapłaciłam zadatek), wklejam linkż ebyście mogły ja zobaczyc - to tak zwana "hiszpanka". Bardzo jestem ciekawa waszych opinii, mnie bardzo sie podoba i jest idealna dla mojej figury. Kupiłam ja w kielcach w CH Tęcza na ul. Sienkiewicza w MS Moda.
moja to terzecia od lewej- model Lorein
http://www.msmoda.pl/kolekcje/kolekcja-2009.html
Śliczna ja tez tam kupowałam i z tego co widziałam moja też tam sobie wisi na manekinie co firma to firma hehehe powiedz mi taka rzecz....masz w kosztach wyjazd do KArpacza?? czy to bylo aktualne tylko do konca ubieglego roku??
Marcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 17:43   #3708
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Dziewczyny a co planuja kupic wasi mezczyzni kamizelke w kolorze sukni czy muszke?
Stary 2009-01-18, 17:49   #3709
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blancanet Pokaż wiadomość
Mehja o ktorym dokładnie salonie mówisz w waskiej bo są chyba dwa
Jak się wchodzi do wąskiej uliczki, to po lewej stronie, między komisem komórkowym a cukiernią.

W wąskiej uliczce pytałam o cenę przetopienia obrączek, powiedzieli nam 200zł za robociznę. Wybór mają spory więc pewnie tam się zdecydujemy, tylko te z kamyczkiem też odradzają.Spodobały mi się matowe ale też się nasłuchałam, że ten mat ściera się po jakimś czasie i robią się brzydkie. Więc już nie wiem jakie te obrączki będziemy mieć, nie chce klasycznych, gładkich bo mi się nie podobają a jedynie z takimi nie ma kłopotów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 19:00   #3710
karolina403
Raczkowanie

Waniliaania bardzo łądna suknia, mi własnie takie sie podobaja i na takie bardziej zwracam uwage.
karolina403 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 19:07   #3711
Estrella
Rozeznanie

Cytat:
Jak się wchodzi do wąskiej uliczki, to po lewej stronie, między komisem komórkowym a cukiernią.

W wąskiej uliczce pytałam o cenę przetopienia obrączek, powiedzieli nam 200zł za robociznę. Wybór mają spory więc pewnie tam się zdecydujemy, tylko te z kamyczkiem też odradzają.Spodobały mi się matowe ale też się nasłuchałam, że ten mat ściera się po jakimś czasie i robią się brzydkie. Więc już nie wiem jakie te obrączki będziemy mieć, nie chce klasycznych, gładkich bo mi się nie podobają a jedynie z takimi nie ma kłopotów
Też słyszałam takie opinie u jubilerów,ale my w końcu zdecydowaliśmy się na te,które się ścierają,czyli diamentowane,bo strasznie nam się spodobały. Ostatecznie po starciu wyglądają one podobno tak jak te zwykłe,a wzór jest na tyle fajny,że w tamtej wersji też powinny fajnie wyglądać.A przynajmniej prze pewien czas będą wyglądały tak ja mi się podoba
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 19:17   #3712
przeddzidzie
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj byłam na mszy św. w Św Michale i wydaje mi się, że widziałam tą suknię z koronki z elementami tiulu na wystawie i baardzo mi sie podoba

Co do Kościoła, bo byłam w nim pierwszy raz to nawet ładny, bardzo ładne te freski w środku, muszą ładne zdjęcia wychodzić
Ksiądz (chyba jakiś starszy, nie widziałam bo stałam z tyłu w lewej nawie i filar mi wszystko zasłaniał) trochę dziwny, jakby anemiczny, ale ogólnie mówił z sensem

Edytowane przez przeddzidzie
Czas edycji: 2009-01-18 o 19:18
przeddzidzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-18, 19:28   #3713
gorzata9
Raczkowanie

Świetne te butelki. bardzo, bardzo mi się podobają. Gorzata napisz gdzie kupiliście, za ile i czy można jeszcze takie dostać. I jaka wódka jest w środku, bo często takie weselne są gorszej jakości.[/quote]

Taki alkohol kupisz tylko w makro w Kielcach, nigdzie indziej. Fabryka tego alkoholu i butelek ma przedstawiciestwo tylko w Kielcach. My ostatnio kupiliśmy tylko 1 butelkę na próbę jaki jest alkohol w środku, bo może się okazać, że jakiś szajs i się tylko wstydu nabawimy. Otóż alkohol jest ok. Jest bodajże 6 rodzajów butelek, gdzie są napisy "Młoda Para" lub "Wódka Weselna". Cena też jest różna bo od ok 21 zł za 0,5l do 25 zł za 0,5l
Stary 2009-01-18, 19:45   #3714
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przeddzidzie Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam na mszy św. w Św Michale i wydaje mi się, że widziałam tą suknię z koronki z elementami tiulu na wystawie i baardzo mi sie podoba
Ma taki ozdobny pas w pasie i na biuście. No i wolę w wersji białej,bo też jest

Gorzata9 http://www.polanin.com.pl/index.php
Stary 2009-01-18, 19:49   #3715
gorzata9
Raczkowanie

Cytat:

Gorzata9 http://www.polanin.com.pl/index.php

zgadza się właśnie to jest to.
Stary 2009-01-18, 20:07   #3716
przeddzidzie
Raczkowanie

Cytat:
To na 100% ta i też bym wolała białej. Innej nie biorę na razie pod uwagę, ale zobaczymy co wyjdzie w praniu
Stary 2009-01-18, 21:50   #3717
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Taki alkohol kupisz tylko w makro w Kielcach, nigdzie indziej. Fabryka tego alkoholu i butelek ma przedstawiciestwo tylko w Kielcach. My ostatnio kupiliśmy tylko 1 butelkę na próbę jaki jest alkohol w środku, bo może się okazać, że jakiś szajs i się tylko wstydu nabawimy. Otóż alkohol jest ok. Jest bodajże 6 rodzajów butelek, gdzie są napisy "Młoda Para" lub "Wódka Weselna". Cena też jest różna bo od ok 21 zł za 0,5l do 25 zł za 0,5l
to chyba nie do końca tak jak piszesz bo z ich strony wynika że są w każdym makro. dostałam ich ulotkę dziś na targach. to jest ich strona
http://www.polanin.com.pl/index.php

mojemu misiowi się spodobały te butelki i też się zaczeliśmy zastanawiać nad takim alkocholem
Stary 2009-01-19, 06:25   #3718
gorzata9
Raczkowanie

Cytat:
to chyba nie do końca tak jak piszesz bo z ich strony wynika że są w każdym makro. dostałam ich ulotkę dziś na targach. to jest ich strona
http://www.polanin.com.pl/index.php

mojemu misiowi się spodobały te butelki i też się zaczeliśmy zastanawiać nad takim alkocholem

ale w województwie świętokrzyskim jest tylko w makro w Kielcach. Zobacz sobie na mapę Polski na ich stronie i w świętokrzyskim jest tylko właśnie tam.
Stary 2009-01-19, 06:40   #3719
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
ale w województwie świętokrzyskim jest tylko w makro w Kielcach. Zobacz sobie na mapę Polski na ich stronie i w świętokrzyskim jest tylko właśnie tam.
no tak nie zrozumiałam że chodzi Ci tylko o świętokrzyskie to się zgadza. i nawet chyba w Polsce to tylko w makro z tego co widziałam
Stary 2009-01-19, 07:56   #3720
Ywanka
Zadomowienie

Normalnie nie mogę za Wami nadążyć.

domelowa1 śliczna suknia, bardzo delikatna!

waniliaania2009 ładna ta suknia którą wybrałaś, choć jak dla mnie za dużo tych złoceń.

mehja o rany co za wstrętne babsko! Trza było jej nagadać!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości