|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
domelowa1 przed wczoraj właśnie tutaj na forum wkleiłam zdjęcie Twojej sukienki
bo mnie też się ona bardzo podoba.Ile kosztuje?waniliaania2009 sukienka ma ciekawy krój i wcale tak dużo tych brylancików nie ma, wydaje mi się że bez nich nie miałaby wyglądu, jeśli o mnie chodzi to mnie się podoba ![]() gorzata9 tą wódkę co będziesz mieć to jakaś specjalna edycja na wesela ? Cytat:
Jeśli się śni ślub to:dla ludzi przygotowujących się do sakramentu małżeństwa sen taki jest przejawem niepokoju i silnych emocji pojawiających się w tej fazie życia. Wszelkie przeszkody w ceremonii ślubnej we śnie są zapowiedzią pomyślnego przebiegu zdarzeń (czyli sen odwrotny). A jeśli śni się biała suknia osobom przygotowującym się do ślubu zapowiada przeszkody. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-01-18 o 11:45 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
to już wiecie jaką będę miała. ale szok niezły przeżyłam. a powiedz ile kosztuje ta suknia
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
waniliaania2009 Też sie martwię, że suknia, którą sobie wymarzyłam ,ta która bedzie mi sie wydawała idealna po założeniu okaże się zupełnym pudłem.Eh.... A Twoja suknia przepiękna. Strasznie jestem ciekawa jak w realu wygląda-pewnie jeszcze ładniej
![]() kinga1701odbiegając od tematu...1701 to twoja data urodzin może?? ![]() michel82 jednym słowem potwierdzają sie masze przypuszczenia co do tej ".....baaadzo miłej pani w waskiej uliczne....." Tak to określę... Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-01-18 o 09:29 |
|
|
|
#3694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak to jest specjalna na wesela. są też inne rodzaje butelek |
|
|
|
|
#3695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aniaaa22-czy nie uwazasz ze ona jest az za bardzo srtojna? - ma bardzo duzo tych brylancikow-sa na calym gorsecie,na konorce, i na tafcie wookolo? na zdjeciu nie widac ale sa ten tren ma ogromny tez z tylu.....ale ladnie mi w niej bardzo. A ty gdzie ja ogladalas? Moja na zdjeciu tez troszke inaczej wyglada bo zdjecie jest slabo zrobione na stronie Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-01-18 o 10:20 |
|
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
Cena mojej sukienki to 2090zł.
|
|
|
|
#3697 |
|
Raczkowanie
|
justys1358 byłam dziś u księdza i powiedział żeby przyjść za miesiąc
![]() mehja dziś śniło mi się że zapomniałam założyć sukni ślubnej i całe wesele byłam w zwykłej spódnicy:0 wracając do tematu oczepin to też nie chcę żadnych zabaw typu poznawania po kolanach, tylko takie śmieszne żeby wszystkich zainteresowały http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne te butelki. bardzo, bardzo mi się podobają. Gorzata napisz gdzie kupiliście, za ile i czy można jeszcze takie dostać. I jaka wódka jest w środku, bo często takie weselne są gorszej jakości. Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-01-18 o 14:10 |
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, patrzę na Wasz wątek i myślę, że już dawno odszedł od stricte tematu, mam więc pomysł, żeby przerzucić go na główne forum NA ŚLUBNYM KOBIERCU i może coś zrobić z tytułem, np. Ostrowskie Panny Młode, albo coś w tym rodzaju. Czekam na opinie! |
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o mnie jestem za i tytuł też mi się podoba
|
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jeśli taki będzie temat to raczej Ostrowieckie a nie Ostrowskie - taka mała uwaga
|
|
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam ją w salonie w Gdyni i bardzo mnie dziwi że jest w salonie w KRK bo to niby ich projekt i mają jeden salon. mi ta suknia pasuje do sali (Pałac Tarnowskich) bo mniej strojna chyba by zgineła przy tych wszystkich złoceniach.Widziałam dziś moją sukienkę na targach ślubnych i na szczęście dalej mi się podoba |
|
|
|
|
#3703 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny powiedzcie mi czy 1600zl za dekoracje sali plus 200zl za kosciol i samochod to bardzo duzo?Nie znam sie na cenach dekoratorek wec moze Wy macie wieksze rozeznanie w tym temacie.
|
|
|
|
#3705 |
|
Przyczajenie
|
witajcie , kochane bardzo dużo czasu spędziłam na czytaniu waszych opini o salach o orkiestrze , mam jednak pytanie mam problem ze znalezieniem firmy dekorującej w ostrowcu , nasz ślub jest 10 lipca 2010, BŁAGAM O JAKIEŚ NAMIARY
|
|
|
|
#3706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez tam kupowałam i z tego co widziałam moja też tam sobie wisi na manekinie co firma to firma hehehe powiedz mi taka rzecz....masz w kosztach wyjazd do KArpacza?? czy to bylo aktualne tylko do konca ubieglego roku??
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a co planuja kupic wasi mezczyzni
kamizelke w kolorze sukni czy muszke?
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się wchodzi do wąskiej uliczki, to po lewej stronie, między komisem komórkowym a cukiernią.
W wąskiej uliczce pytałam o cenę przetopienia obrączek, powiedzieli nam 200zł za robociznę. Wybór mają spory więc pewnie tam się zdecydujemy , tylko te z kamyczkiem też odradzają.Spodobały mi się matowe ale też się nasłuchałam, że ten mat ściera się po jakimś czasie i robią się brzydkie. Więc już nie wiem jakie te obrączki będziemy mieć, nie chce klasycznych, gładkich bo mi się nie podobają a jedynie z takimi nie ma kłopotów
|
|
|
|
#3710 |
|
Raczkowanie
|
Waniliaania bardzo łądna suknia, mi własnie takie sie podobaja i na takie bardziej zwracam uwage.
|
|
|
|
#3711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do Kościoła, bo byłam w nim pierwszy raz to nawet ładny, bardzo ładne te freski w środku, muszą ładne zdjęcia wychodzić ![]() Ksiądz (chyba jakiś starszy, nie widziałam bo stałam z tyłu w lewej nawie i filar mi wszystko zasłaniał) trochę dziwny, jakby anemiczny, ale ogólnie mówił z sensem
Syneczek Edytowane przez przeddzidzie Czas edycji: 2009-01-18 o 20:18 |
|
|
|
|
#3713 |
|
Raczkowanie
|
Świetne te butelki. bardzo, bardzo mi się podobają. Gorzata napisz gdzie kupiliście, za ile i czy można jeszcze takie dostać. I jaka wódka jest w środku, bo często takie weselne są gorszej jakości.[/quote]
Taki alkohol kupisz tylko w makro w Kielcach, nigdzie indziej. Fabryka tego alkoholu i butelek ma przedstawiciestwo tylko w Kielcach. My ostatnio kupiliśmy tylko 1 butelkę na próbę jaki jest alkohol w środku, bo może się okazać, że jakiś szajs i się tylko wstydu nabawimy. Otóż alkohol jest ok. Jest bodajże 6 rodzajów butelek, gdzie są napisy "Młoda Para" lub "Wódka Weselna". Cena też jest różna bo od ok 21 zł za 0,5l do 25 zł za 0,5l |
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorzata9 http://www.polanin.com.pl/index.php |
|
|
|
|
#3715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadza się właśnie to jest to. |
|
|
|
|
#3716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.polanin.com.pl/index.php mojemu misiowi się spodobały te butelki i też się zaczeliśmy zastanawiać nad takim alkocholem |
|
|
|
|
#3718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale w województwie świętokrzyskim jest tylko w makro w Kielcach. Zobacz sobie na mapę Polski na ich stronie i w świętokrzyskim jest tylko właśnie tam. |
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się zgadza. i nawet chyba w Polsce to tylko w makro z tego co widziałam
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
Normalnie nie mogę za Wami nadążyć.
domelowa1 śliczna suknia, bardzo delikatna! waniliaania2009 ładna ta suknia którą wybrałaś, choć jak dla mnie za dużo tych złoceń. mehja o rany co za wstrętne babsko! Trza było jej nagadać!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

bo mnie też się ona bardzo podoba.Ile kosztuje?
Normalnie już nie mogę. Często mi się sukienka śni, może to znak, że powinnam się już konkretnie rozglądać 

to już wiecie jaką będę miała. ale szok niezły przeżyłam. a powiedz ile kosztuje ta suknia

, tylko te z kamyczkiem też odradzają.Spodobały mi się matowe ale też się nasłuchałam, że ten mat ściera się po jakimś czasie i robią się brzydkie.
Więc już nie wiem jakie te obrączki będziemy mieć, nie chce klasycznych, gładkich bo mi się nie podobają a jedynie z takimi nie ma kłopotów