Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-01, 22:26   #391
katalinka17
Zadomowienie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Ewelko za próbna zapłaciłam 40zł.

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 08:10   #392
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 7sambra11 Pokaż wiadomość
Tak znam ten salon. Czesalam sie tak juz kilka razy ale w sumie tak sie skladalo ze za kazdym razem u kogos innego. Teraz tez tam jestem umowiona, ale do Agnieszki (takiej z dlugimi kreconymi wlosami) choc nie znam jej zbyt dobrze. Wlasnie zastanawiam sie czy nie zadzwonic i nie zmienic na Marte. Czy Wy wszystkie dziewczyny, ktore idziecie do salonu Marty, czeszecie sie u niej samej czy u ktorejs innej dziewczyny w tym salonie?
ja chodziłam zawsze do tego salonu kiedy jeszcze mieszkałam z rodzicami ale jakoś włosów nigdy nie upinałam u nich. z tego co wiem to swego czasu właśnie Danusia czesała najlepiej w tym salonie. ja tez chcę się tam czesać do ślubu tylko że u Justyny. nie wiem jak czesze bo zawsze tylko do niej chodziłam na strzyżenie ale byłam zawsze bardzo zadowolona. a na tym forum dowiedziałam się że dalej tam pracuje
nie byłam za to zadowolona z szefowej. farbowała mi raz włosy i mojej koleżance i obie miałyśmy niepomalowane place na głowie... ale to chyba tak trafiłyśmy bo był straszny tłok w salonie tego dnia i się spieszyła
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 14:32   #393
ewelka111
Raczkowanie

Aniaa22 ja też chodzę do strzyżenia do Justynki i to właśnie Justynka poleciła mi wtedy gdy byłam starszą u siostry, nie siebie tylko tą fryzjerkę o której w tym wątku dyskutowałyśmy.

7sambra11 w piątek będę w tym zakładzie się strzyc i jeszcze podpytam dziewczyn, która z nich najlepiej czesze do ślubu! Z tego co do tej pory słyszałam to ponoć najlepsza jest ta Agnieszka A., nie widziałam jednak jej upięć, dlatego jeśli się na nią zdecyduje to chyba pójdę na próbną fryzurę. Chciałam tego uniknąć, bo słyszałam, że fryzura ślubna i tak nie wyjdzie identyczna jak ta próbna. Będzie bardzo podobna, ale nigdy taka sama! Ale jak to jest naprawdę to się okaże!
W piątek wieczorem, napisze wam na którą fryzjerkę się zdecyduje!
Słyszałam też że dobrze czesze również Monika z salonu na Reja, czy może któraś czesała sie u niej w tym salonie?

Katalinaka nie tak dużo zapłaciłaś za tą próbną fryzurkę.
ewelka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 20:55   #394
katalinka17
Zadomowienie

Pochwalę się wam, że właśnie załatwiłam kosmetyczkę na dzień mojego ślubu
Super, tak się cieszę!!

SYN
Stary 2008-06-02, 21:11   #395
7sambra11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelka111 Pokaż wiadomość
w piątek będę w tym zakładzie się strzyc i jeszcze podpytam dziewczyn, która z nich najlepiej czesze do ślubu! Z tego co do tej pory słyszałam to ponoć najlepsza jest ta Agnieszka A., nie widziałam jednak jej upięć, dlatego jeśli się na nią zdecyduje to chyba pójdę na próbną fryzurę. Chciałam tego uniknąć, bo słyszałam, że fryzura ślubna i tak nie wyjdzie identyczna jak ta próbna. Będzie bardzo podobna, ale nigdy taka sama! Ale jak to jest naprawdę to się okaże!
W piątek wieczorem, napisze wam na którą fryzjerkę się zdecyduje!
Słyszałam też że dobrze czesze również Monika z salonu na Reja, czy może któraś czesała sie u niej w tym salonie?
A to super Ewelka. Ja wlasnie jestem umowiona na probna do dwoch roznych fryzjerek zeby sobie porownac i zobaczyc ktora mnie lepiej uczesze/zrozumie moj styl. I wlasnie jedna z nich jest ta Aga A. a druga ta Monika na Reja. Bede miala probne za ok. 4 tygodnie. Zdam relacje co i jak poszlo.
7sambra11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 21:06   #396
agat77
Raczkowanie

gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Ja tez mam zarezerwowana ta sama czajke!

Czesc Dziewczyny! Ja tez bede miec wesele w Ostrowcu, w palacu Tarnowskich, w sierpniu. (Tez bede jechac Czajka;-)) Orientujecie sie jak tam wyglada sprawa hotelu. Wiem, ze na gorze maja 28 miejsc i cos jeszcze buduja....Wiem, ze pokoje dla gosci sa z pol ceny.

Mam tez pytanie o Pod Parowozem. Znacie moze ten lokal? Chce tam umiescic reszte naszych gosci ( ok. 30 osob). Czy ktos dostal tam kiedys znizke? Normalnie pokoj dwuosobowy kosztuje 200-250....To dla mnie o wiele za duzo...
A moze sa jakies tansze przyzwoite hotele w okolicy?

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-06-05 o 21:39 Powód: post pod postem
agat77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 16:44   #397
ewelka111
Raczkowanie

Dziewczyny dziś załatwiłam dwie sprawy: umówiłam sie do kosmetyczki na makijaż ślubny i załatwiłam sprawę fryzjera. Podpytałam dziewczyny w salonie i umówiłam sie w końcu do Agnieszki A. na fryzurkę ślubną!

agat77 ile płacisz za autko ślubne?

Dziewczyny macie już załatwione jakieś fajne samochody, ja jeszcze nie, może któraś mi coś podpowie w tej sprawie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-06, 19:27   #398
7sambra11
Raczkowanie

Czesc dziweczyny, moja znajoma byla na uczesaniu u tej Moniki na Reja na taka normalna fryzure i melduje, ze fryzura jej "osiadla" po 2 godz. a calkiem klapnela po 5h, wiec ja sie teraz zastanwiam czy wogole jest sens tam sie wybierac na ta probna. Chyba juz pozostane przy Agnieszce u Marty, bo tamten salon lubie i wiele razy tam bylam no i jescze jak Ty Ewelka mowisz ze ona ma dobra opinie, to chyba sprawa przesadzona.
7sambra11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 22:11   #399
Ostrowczanka
Zakorzenienie

www.waszeudanewesele.pl
Ewelka wejdź w zakładkę limuzyny.Z dojazdem do Ostrowca za czajkę płacę ok. 700 zł (około, bo dawno zamawialiśmy i nie było wiadomo na 100%).

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 07:00   #400
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny macie już załatwione jakieś fajne samochody, ja jeszcze nie, może któraś mi coś podpowie w tej sprawie
my chcemy jechać hummerem ale w naszej okolicy jest tylko jeden w Tarnobrzegu i mamy sie koło grudnia jeszcze dopytać bo facet chce go sprzedać niestety bierze 300 zł za godzinę)
Stary 2008-06-09, 13:52   #401
ewelka111
Raczkowanie

Ostrowczanka fajna ta Czajka, ale trochę droga, myślałam o czymś tańszym, ale z tego co piszecie to może być problem. Z tego linku to podoba mi się jeszcze ten Golden Retro, ale na pewno też będzie drogi.

Aniaa22 wybrałaś sobie do ślubu oryginalne autko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-10, 10:43   #402
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Słyszałam coś o Garbusie Cabrio z okolic Ostrowca, ale nie mam nr.

Stary 2008-06-10, 13:04   #403
aniaa22
Zakorzenienie

azakowana juz po swoim wielkim dniu ciekawa jestem jak się wszystko udało
Stary 2008-06-10, 14:10   #405
ewelka111
Raczkowanie

Ostrowczanka dzięki za linki poszperam i na pewno coś znajdę, tylko czy będą jeszcze wolne terminy na wrzesień

Ja też nie mogę się doczekać relacji azakowanej
Stary 2008-06-11, 20:01   #406
Ywanka
Zadomowienie

Co do fryzjerki to ja jednak polecę p. Monikę z salonu na Reja. Ja byłam zadowolona. Fryzura utrzymała mi się do poniedziałku do sesji zdjęciowej!
Ywanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 08:08   #407
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
azakowana juz po swoim wielkim dniu ciekawa jestem jak się wszystko udało
Hej dziewczyny
Rzeczywiście już po wszystkiemu
Impreza była przednia. Teraz nie mam czasu na opowieści. Napisze coś w niedzielę poźnym wieczorem. Pozdrowionka
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 08:49   #408
aneczka81
Przyczajenie

Dziewczyny mam gorącą prośbę czy znacie zaspół VA bank? Jak grają, i czy warci polecenia
aneczka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 09:49   #409
katalinka17
Zadomowienie

Azakowana czekamy na relację.
A ja mam jeszcze równy miesiąc do ślubu.....zaczynają się nerwy
W poniedziałek druga przymiarka sukni

SYN
Stary 2008-06-12, 12:03   #410
Ywanka
Zadomowienie

Ktoś pytał się o salę Pasja. Ja mówię zdecydowane NIE tej sali! W ogóle mi się nie podoba, ciemna, mało elegancka, tańczy się we wnęce, jeden kibelek!
Co do właściciele to straszny cwaniaczek, moja kuzynka musiała zapłacić zaliczkę w wysokości 80% kosztów wesela!!!! Pewnie właściciel nie miłą pieniędzy żeby urządzić wesele!
Stary 2008-06-12, 12:54   #411
Ostrowczanka
Zakorzenienie

No to faktycznie cwaniura... Cieszę się, że nawet nie bralismy tej sali pod uwagę .

Stary 2008-06-13, 06:21   #412
aniaa22
Zakorzenienie

z tą Pasją to tak różnie bywa raz jest ok a raz nie... chyba zależy jaki szanowny właściciel ma humor...
azakowana czekam na relacje mam nadzieję że wszytko sie super udało
Stary 2008-06-14, 08:52   #413
ewelka111
Raczkowanie

Dziewczyny ten lokal uzyskał chyba najgorszą ocenę na naszym wątku, nie przypominam sobie by ktoś napisał coś miłego na temat lokalu, a w szczególności właściciela!
My jak byliśmy oglądać ten lokal dobijaliśmy się chyba z pół godziny by ktoś otworzył i nic. Skombinowaliśmy numer i zadzwoniliśmy do właściciela, okazało się, że był w środku i spał, dopiero telefon musiał go obudzić- śmieszny z niego facet
Stary 2008-06-14, 09:03   #414
Ywanka
Zadomowienie

Ja pamiętam jak oglądaliśmy tą salę to właściciel mówi od razu: "to najpiękniejsza sala w mieście".
Rozumiem za każdy zachwala swoje ale żeby od razu z takim tekstem wyskoczyć.

Aha, resztę pieniążków za wesele płaci się od razu po skończeniu wesela! Właściciel boi się ze Państwo Młodzi i ich rodzice wyjdą i już mu nie zapłacą. IDIOTA!
Stary 2008-06-14, 09:08   #415
Ywanka
Zadomowienie

A słyszałyście już może coś na temat nowej sali weselnej, tam koło Kużni?
Stary 2008-06-14, 09:27   #416
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Pffff, widziałam zdjęcia i nie mogę powiedzieć, aby ta sala znacząco różniła się od pozostałych - śmiem twierdzić, że niektóre (np. moja ) są ładniejsze).
Chodzi ci o pałacyk Tarnowskich? Azakowana miała tam wesele...

Stary 2008-06-14, 09:38   #417
Ywanka
Zadomowienie

Nie chodzi mi o Płac Tarnowskich, tylko po drugiej stronie (zapomniałam jaka to ulica). Jeszcze te sala jest w budowie, ale z zewnątrz fajnie się prezentuje.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-15, 11:01   #418
katalinka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Nie chodzi mi o Płac Tarnowskich, tylko po drugiej stronie (zapomniałam jaka to ulica). Jeszcze te sala jest w budowie, ale z zewnątrz fajnie się prezentuje.

Ciekawa jestem właśnie co to za lokal będzie, z zewnątrz widać, że spora sala tam jest, rozszerza się wybór sal weselnych ostrowczankom

SYN
Stary 2008-06-15, 15:11   #419
ewelka111
Raczkowanie

Z zewnątrz ta sala wygląda całkiem fajnie, ciekawa jestem co wymyślą w środku? Dobrze, że będzie większy wybór sal weselnych, może nie będzie trzeba rezerwować sale kilka lat wcześniej!
Ja jak szukałam rok wcześniej sali na sierpień to wszystkie były już zarezerwowane, wiecie co to jest beznadziejne, że trzeba szukać sali 2 lub więcej lat wcześniej! Przez te dwa lata może zdarzyć sie wiele.....
Stary 2008-06-15, 17:00   #420
aggie23
Rozeznanie

Cytat:
Z zewnątrz ta sala wygląda całkiem fajnie, ciekawa jestem co wymyślą w środku? Dobrze, że będzie większy wybór sal weselnych, może nie będzie trzeba rezerwować sale kilka lat wcześniej!
Ja jak szukałam rok wcześniej sali na sierpień to wszystkie były już zarezerwowane, wiecie co to jest beznadziejne, że trzeba szukać sali 2 lub więcej lat wcześniej! Przez te dwa lata może zdarzyć sie wiele.....
no co wy dziewczyny, jakie dwa lata. ja szukalam sali w marcu na moje wesele w pazdzierniku wiec 7 miesiecy wczesniej i bylo wolnych jakies 10 sal z tego co pamietam, wiec moglam sie zastanowic co chce. byly nawet wolne sale na koniec sierpnia i wrzesien. a tak na okolice roku to mi mowili ze nie ma problemu. tylko zajazd pod roza mial rezerwacje dobiero od listopada 2009 ale to pojedynczy przypadek. wolne natomiast byly: panorama, pasja, wichrowe wzgórza, venus, dworek, lokale na sudole, w opatowie, na boksycce, na kilinskiego, lysica i jeszcze jakies inne ale juz nawet nie pamietam. kazdy mnie straszyl ze bedzie ciezko znalezc lokal a tymczasem nie bylo zadnego problemu. i wlasciciele lokali mowili mi ze to tylko takie ploty chodza ze dwa lata wczesniej trzeba rezerwowac. niepotrzebna panika i tyle. lokali nie zabraknie. gorzej z kasa na wszystko
cel 2: 72
cel 3: 67
aggie23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości