![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Ewelko za próbna zapłaciłam 40zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie byłam za to zadowolona z szefowej. farbowała mi raz włosy i mojej koleżance i obie miałyśmy niepomalowane place na głowie... ale to chyba tak trafiłyśmy bo był straszny tłok w salonie tego dnia i się spieszyła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Aniaa22 ja też chodzę do strzyżenia do Justynki i to właśnie Justynka poleciła mi wtedy gdy byłam starszą u siostry, nie siebie tylko tą fryzjerkę o której w tym wątku dyskutowałyśmy.
7sambra11 w piątek będę w tym zakładzie się strzyc i jeszcze podpytam dziewczyn, która z nich najlepiej czesze do ślubu! Z tego co do tej pory słyszałam to ponoć najlepsza jest ta Agnieszka A., nie widziałam jednak jej upięć, dlatego jeśli się na nią zdecyduje to chyba pójdę na próbną fryzurę. Chciałam tego uniknąć, bo słyszałam, że fryzura ślubna i tak nie wyjdzie identyczna jak ta próbna. Będzie bardzo podobna, ale nigdy taka sama! Ale jak to jest naprawdę to się okaże! W piątek wieczorem, napisze wam na którą fryzjerkę się zdecyduje! Słyszałam też że dobrze czesze również Monika z salonu na Reja, czy może któraś czesała sie u niej w tym salonie? Katalinaka nie tak dużo zapłaciłaś za tą próbną fryzurkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
Pochwalę się wam, że właśnie załatwiłam kosmetyczkę na dzień mojego ślubu
![]() Super, tak się cieszę!! |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Ja tez mam zarezerwowana ta sama czajke!
Czesc Dziewczyny! Ja tez bede miec wesele w Ostrowcu, w palacu Tarnowskich, w sierpniu. (Tez bede jechac Czajka;-)) Orientujecie sie jak tam wyglada sprawa hotelu. Wiem, ze na gorze maja 28 miejsc i cos jeszcze buduja....Wiem, ze pokoje dla gosci sa z pol ceny. Mam tez pytanie o Pod Parowozem. Znacie moze ten lokal? Chce tam umiescic reszte naszych gosci ( ok. 30 osob). Czy ktos dostal tam kiedys znizke? Normalnie pokoj dwuosobowy kosztuje 200-250....To dla mnie o wiele za duzo... A moze sa jakies tansze przyzwoite hotele w okolicy? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-05 o 21:39 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś załatwiłam dwie sprawy: umówiłam sie do kosmetyczki na makijaż ślubny i załatwiłam sprawę fryzjera. Podpytałam dziewczyny w salonie i umówiłam sie w końcu do Agnieszki A. na fryzurkę ślubną!
agat77 ile płacisz za autko ślubne? Dziewczyny macie już załatwione jakieś fajne samochody, ja jeszcze nie, może któraś mi coś podpowie w tej sprawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Czesc dziweczyny, moja znajoma byla na uczesaniu u tej Moniki na Reja na taka normalna fryzure i melduje, ze fryzura jej "osiadla" po 2 godz. a calkiem klapnela po 5h, wiec ja sie teraz zastanwiam czy wogole jest sens tam sie wybierac na ta probna. Chyba juz pozostane przy Agnieszce u Marty, bo tamten salon lubie i wiele razy tam bylam no i jescze jak Ty Ewelka mowisz ze ona ma dobra opinie, to chyba sprawa przesadzona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
www.waszeudanewesele.pl
Ewelka wejdź w zakładkę limuzyny.Z dojazdem do Ostrowca za czajkę płacę ok. 700 zł (około, bo dawno zamawialiśmy i nie było wiadomo na 100%).
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Ostrowczanka fajna ta Czajka, ale trochę droga, myślałam o czymś tańszym, ale z tego co piszecie to może być problem. Z tego linku to podoba mi się jeszcze ten Golden Retro, ale na pewno też będzie drogi.
Aniaa22 wybrałaś sobie do ślubu oryginalne autko ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam coś o Garbusie Cabrio z okolic Ostrowca, ale nie mam nr.
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
azakowana juz po swoim wielkim dniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Mogłaby napisać jak poszło
![]() Tu inne auta do ślubu z Kielecczyzny: http://allegro.pl/item374310489_chry..._do_slubu.html http://allegro.pl/item379338426_slub...uper_auto.html http://allegro.pl/item375278847_slub..._do_slubu.html http://allegro.pl/item376067588_linc...z_wynajem.html http://allegro.pl/item377361610_do_s...se_kielce.html http://allegro.pl/item379803796_auto...em_cabrio.html http://www.we-dwoje.pl/marcino,wizytowka,1866.html http://www.we-dwoje.pl/limuzyny;do;w...owka,4919.html http://www.najlepszewesele.pl/conten...gory/16/16/51/ http://katalog.pf.pl/Obl%C4%99g%C3%B...0B787-m19.html Może coś się przyda.
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
Ostrowczanka dzięki za linki poszperam i na pewno coś znajdę, tylko czy będą jeszcze wolne terminy na wrzesień
![]() Ja też nie mogę się doczekać relacji azakowanej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Co do fryzjerki to ja jednak polecę p. Monikę z salonu na Reja. Ja byłam zadowolona. Fryzura utrzymała mi się do poniedziałku do sesji zdjęciowej!
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam gorącą prośbę czy znacie zaspół VA bank? Jak grają, i czy warci polecenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Azakowana czekamy na relację.
A ja mam jeszcze równy miesiąc do ślubu.....zaczynają się nerwy ![]() W poniedziałek druga przymiarka sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
Ktoś pytał się o salę Pasja. Ja mówię zdecydowane NIE tej sali! W ogóle mi się nie podoba, ciemna, mało elegancka, tańczy się we wnęce, jeden kibelek!
Co do właściciele to straszny cwaniaczek, moja kuzynka musiała zapłacić zaliczkę w wysokości 80% kosztów wesela!!!! Pewnie właściciel nie miłą pieniędzy żeby urządzić wesele! |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
No to faktycznie cwaniura... Cieszę się, że nawet nie bralismy tej sali pod uwagę
![]()
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
z tą Pasją to tak różnie bywa raz jest ok a raz nie... chyba zależy jaki szanowny właściciel ma humor...
azakowana czekam na relacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ten lokal uzyskał chyba najgorszą ocenę na naszym wątku, nie przypominam sobie by ktoś napisał coś miłego na temat lokalu, a w szczególności właściciela!
My jak byliśmy oglądać ten lokal dobijaliśmy się chyba z pół godziny by ktoś otworzył i nic. Skombinowaliśmy numer i zadzwoniliśmy do właściciela, okazało się, że był w środku i spał, dopiero telefon musiał go obudzić- śmieszny z niego facet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
Ja pamiętam jak oglądaliśmy tą salę to właściciel mówi od razu: "to najpiękniejsza sala w mieście".
Rozumiem za każdy zachwala swoje ale żeby od razu z takim tekstem wyskoczyć. Aha, resztę pieniążków za wesele płaci się od razu po skończeniu wesela! Właściciel boi się ze Państwo Młodzi i ich rodzice wyjdą i już mu nie zapłacą. IDIOTA! |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
A słyszałyście już może coś na temat nowej sali weselnej, tam koło Kużni?
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Pffff, widziałam zdjęcia i nie mogę powiedzieć, aby ta sala znacząco różniła się od pozostałych - śmiem twierdzić, że niektóre (np. moja
![]() Chodzi ci o pałacyk Tarnowskich? Azakowana miała tam wesele...
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
Nie chodzi mi o Płac Tarnowskich, tylko po drugiej stronie (zapomniałam jaka to ulica). Jeszcze te sala jest w budowie, ale z zewnątrz fajnie się prezentuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem właśnie co to za lokal będzie, z zewnątrz widać, że spora sala tam jest, rozszerza się wybór sal weselnych ostrowczankom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
Z zewnątrz ta sala wygląda całkiem fajnie, ciekawa jestem co wymyślą w środku? Dobrze, że będzie większy wybór sal weselnych, może nie będzie trzeba rezerwować sale kilka lat wcześniej!
Ja jak szukałam rok wcześniej sali na sierpień to wszystkie były już zarezerwowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.