![]() |
#4981 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
A mnie dopadła grypa i jestem na zwolnieniu lekarskim, więc nadrabiam zaległe posty prawie z tygodnia. No i mam więcej czasu na szperanie na internecie odnośnie ślubu!!!
#4982 |
Zadomowienie
|
aniaa22 o matko az tyle za wypozyczenie
![]() Nówkę sztukę można kupić za taką kasę. No i Stalowa nie jest aż tak strasznie daleko, może sama się tam wybiorę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zadomowienie
|
Witam i ja po małej przerwie
![]() ![]() ![]() My też chcielibyśmy na podróż poślubną się wybrać gdzieś, ale nie wiadomo czy będzie możliwość tak po slubie w niedługim czasie. A i wydatki inne też chyba znowu mogą być ![]() ![]() ![]() Kiedy najlepiej zlecić drukowanie zaproszeń? Jeśli wręcza się gościom tak 3 miesiące przed ślubem, to chyba tak 4 miesiące przed ślubem, trzeba juz drukować tak to wygląda? Nie wiem ile się czeka na ich odbiór
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4985 |
Raczkowanie
|
cena tragiczna za nową suknie to jest dużo a co dopiero za wypożyczenie. Ja myślałam o tym żeby zapraszać gości tak 2 miesiące wcześniej.
co do tych zaproszeń to wydaje mi się że ok. 2 tygodni się czeka na odbiór z drukarni może mniej |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
no to życzę powrotu do zdrowia, a jeśli chodzi o szperanie w necie to ja juz powoli mam dość. oczy mi juz wysiadają a TŻ się śmieje że ja tylko jak wrócę z pracy zjem obiad to internet... ech...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zadomowienie
|
To jak dwa tygodnie to nieźle nawet. My też razem mieszkamy, ale przecież w dniu ślubu będzie wychodził mój TŻ od siebie
![]() ![]() ![]() ![]() Po Waszych postach o podróżach poślubnych zaczęłam oglądać oferty ![]() ania22 mój tez tak mówi, że już jestem całkiem internautka ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-02-10 o 11:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4988 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
![]() aniu22 bardzo mi się podobają modele obrączek jakie wkleiłaś (najbardziej ten pierwszy) ![]() Co do orkiestry, to zdecydowanie jesteśmy na 'nie' i nie dlatego, że to obciachowy zwyczaj, chociaż do tej pory w sąsiedztwach mojego bloku krążyli zawsze odkąd pamiętam dziadkowie w słomianych kapeluszach wywołując u mnie uśmieszek ![]() Nad dekoracją poręczy na klatce mogłabym się zastanawiać, ale nie wiem czy się na to zdecyduję. Mieszkam zbyt nisko, a nie chcę tego robić na pokaz dla sąsiadów. Myślę sobie, że to fajny pomysł jeżeli ma się ku temu odpowiednie warunki. P.S. byłam ostatnio z moją przyjaciółką na pogaduchach w A` propos- polecam bardzo przyjemna, klimatyczna knajpka i można smacznie zjeść ![]()
#4989 |
Zadomowienie
|
A ja w sumie nie mam zdania na temat tego by orkiestra grała, nie przeszkadza mi to. Wiadomo, że ludzie będą sie gapić jak to zwykle w takim momencie, no ale to przecież nic takiego. Oby tylko dobrze grali
![]() Andromedaa mozesz przecież przystroic tylko ten kawałek poręczy przy Twoich drzwiach do samego końca. Będzie fajnie wyglądało. ![]() Ja też lubie do A'propo's chodzić ![]() Walentynki tuz tuż.. jaki lokal wybieracie na ten dzień jeśli się gdzieś wybieracie?
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
też byłam tam ostatnio
![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-02-10 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Rozeznanie
|
Olajko wiem, że byłoby fajnie z taką dekoracją, ale trzeba mieć do tego
warunki, a ja nie mam, a poza tym sąsiedzi są różni... jedyne co mogę rozważyć, to jakaś delikatna dekoracja na drzwiach od mieszkania ![]() My Walentynki prawdopodobnie spędzimy osobno ![]()
#4992 |
Raczkowanie
|
też tam byłam
![]() co do walentynek to my spędzimy je ze znajomymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zadomowienie
|
A własnie,przypomniało mi się, że znajoma,która właśnie mieszka w bloku przystroiła jedynie framugę swoich drzwi do mnieszkania. taką jak by organtyną. Świtnie to wyglądał. Jak znajde fotkę to wkleję. Nie dekorowali poręczy jedynie te drzwi.
ja mieszkam w domu więc mam większe pole do popisu ![]() Walentynki spędzimy razem. Dopiero wieczorkiem się zobaczymy, ale dobrze,że wogóle. Zrobie coś pysznego i jakieś winko pewnie będzie. A co do A'propos to fakt,że ma klimat. Lokal jak najbardziej ok ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-02-10 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
no moi rodzice też mieszkają w domu tylko że na wsi i ciekawskich gapiów jest duuuuużo
![]() ![]() walentynki mieliśmy zamiar spędzić w domu zrobić coś do jedzonka i posiedzieć a tu wczoraj sie dowiedziałam że w walentynki od 13 do 18 będą robić nam odbiory mieszkań i trzeba być w domach no i niestety nic do 18 nie będziemy mogli zrobić bo nie chcę żeby nam ktoś łaził po mieszkaniu w połowie kolacji ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-02-10 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie jest ten lokal ![]() ![]() A co do Walentynek, to my ich nie obchodzimy ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam do Was prośbę jeżeli któraś z was pisze lub pisała już pracę magisterską to proszę o pomoc w wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310246.
Na prawdę mam duży problem i nikt nie potrafi mi pomóc ![]()
#4997 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz. I :)
Kolacja kolacją tylko nie mam pomysłu co na nią zrobić
![]()
#4998 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz. I :)
ja chyba zrobię lasagne bo oboje bardzo ją lubimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Zakorzenienie
|
Lokal mieści się na Sienkiewicza w dawnej Magdalence. Też tam lubię chodzić bo po trochu przypomina mi klimat knajpek z Krakowa.
![]() ania22strasznie drogo za wypożyczenie sukni tam u Ciebie wołają bądź co bądź za taka kasę można kupić sobie suknie naprawdę wartą tej ceny. Ja całe szczęście, że będę wychodzić z domu a nie z bloku bo też nie chciałbym mieć tej hecy jak granie pod blokiem i całej chmary gapiów i w oknach dodatkowo ciekawskich dewotek.A i tak mimo wszystko ciekawscy się ustawią jak będę jechać do kościoła i bramki na drodze robić, tam najwięcej gapiów się zbiera ale przynajmniej będą to Ci których znam. |
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
no drogo jest też właśnie stwierdziłam że za takie pieniądze to bym wolała kupić sukienkę.
chyba mamy koniec naszej części I ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny watek ma 5 000 postów zatem zamykam go i podaje linka do drugiej części --> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post10911030
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.