|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dwie ankiety w pracy mgrWitam! Jak mam przeanalizowac to teraz?osobno kazda ankiete? Tylko jak zdiagnozuje u rodzicow nie przypisanych konkretnie dla danego ucznia to nawet jesli beda przejawiac te negatywne postawy to skąd będe wiedzieć czy ich dzieci maja niepowodzenia? I czy te negatywne postawy mają wpływ na niepowodzenia?Mam dość duży problem i mam nadzieję, że ktoś podsunie mi jakieś mądre rozwiązanie ![]() Temat brzmi: Nieprawidlowe postawy rodzcielskie a niepowodzenia szkolne dzieci. Do tego tematu zrobione sa dwie ankiety jedna dla rodzicow zeby zdiagnozowac czy przejawiaja negatywne postawy a druga dla uczniów zeby zdiagnozowac czy przejawiaja niepowodzenia szkolne Ale jak teraz mialabym przeanalizowac wszystkich razem to musialabym narysowac dla kazdego ze stu uczniow po jednej tabelce i 1 wykresie na 26 pytań w związku z analizą co daje mi siedzenie przy kompie do wielkanocy. Ogólnie to chodzi o to, że nawet jeżeli miałabym połączyć analizę dwóch ankiet, to nie wiem jak to zrobić. Mam nadzieję, że to co tu wypisałam jest chociaż trochę zrozumiałe. Proszę pomóżcie
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie ankiety w pracy mgr
Cytat:
promotor nie udzielił Ci żadnych wskazówek?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Niestety teraz są ferie więc promotora nie ma a ja muszę oddać pracę do końca lutego bo inaczej koleżanka, którj pomagam tą pracę pisać będzie musiała powtarzać cały semestr...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A to koleżanka studiuje pedagogikę?A myślałam że Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też studiowałam pedagogikę
![]() Czyli zamiast dwóch ankiet zrobić jedną, w której są zawarte pytania i do rodzica i do ucznia? Czy podzielić to inaczej? I analiza pierwszej ankiety (z uczniami) II analiza drugiej ankiety (z rodzicami) III zestawienie tych ankiet
Syneczek Edytowane przez przeddzidzie Czas edycji: 2009-02-10 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tak też można zrobić bo wtedy wiesz jakiego ucznia sprawdzasz i jego rodzica i wtedy masz czarno na białym czy te niepowodzenia występują z podstaw jakie rodzic prezentuje, bo może być tak, że podstawy danego rodzica nie maja wpływu na niepowodzenia ucznia.Albo ułożyć pytania do ucznia tak żeby on określił jakie podstawy wychowawcze preferują rodzice i na podstawie tego stwierdzić czy ma to wpływ na jego niepowodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Myślę, że może to byłby dobry pomysł, no i najmniej pracy, bo w końcu nie dużo czasu zostało. Dzięki Elsi na prawdę mi pomogłaś bo już utknęłam przez chwilę w martwym punkcie.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro to praca mgr koleżanki to wydaje mi się, że to ona powinna być zainteresowana pisaniem pracy a nie ty, to ona pójdzie na obrone- czy ty też za nią się tam wybierasz??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie że tak wtedy będziesz mieć na pewno szczerą odpowiedź. Patusia22a co złego jest w pomaganiu?Skoro ona ma chęć jej pomóc to jej sprawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Taaa i pozniej mamz takich pozal sie Boze magistrow
![]() Co innego pomoc, a co innego odwalanie pracy za kogos.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja proszę tylko o drobną pomoc a nie o nie-konstruktywną krytykę polskiego społeczeństwa....
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ankieta moim zdaniem jest dobrze napisana
![]() P.S przeczytałaś PW co Ci napisałam? Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-02-10 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.