![]() |
#601 |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
A reszta przesyła pozdrowienia z pochmurnego Ostrowca
![]() Katalinko miłej podróży poślubnej! |
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam pytanko dotyczące Twoich gości. Przepraszam, być może zbyt osobiste, ale desperacko poszukuje miejsc do zakwaterowania moich gosci. Mam slub i wesele dokladnie w tym samym dniu co Ty i rozmawialam juz w sprawie pokoi z pania z Panoramy , a Wy zdaje sie tam wlasnie macie wesele. Ta pani powiedziala, ze najpierw musi ustalic z Wami jak duzo osob chcecie tam zakwaterowac i ma nam dac odpowiedz w piatek. Ta niepewnosc mnie dobija .W zwiazku z tym mam pytanie czy macie wielu gosci przyjezdnych i czy bylaby szansa na jakies 6-7 pokoi dla moich gosci. Wiem, ze w calym ich hotelu jest zdaje sie 40 pokoi. Bede bardzo bardzo wdzieczna za informacje. Powoli trace juz nadzieje, a chcialabym zeby goscie zatrzymali sie w jakims fajnym miejscu... Z gory bardzo dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się, to ja
![]()
![]() |
#604 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, to która teraz będzie miała najwcześniej z nas ślub
![]() Chyba teraz kolej Ostrowczanki i Agat, a może któraś ma wcześniejszą datę ślubu? |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze zostal nam miesiac. Ja tez mam slub o 16ej w Michale. Zycze Wam wspanialego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny chciałam wam wysłac na PW zdjęcia ze ślubu, włączam PW i co dalej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Raczkowanie
|
My z Ostrowczanka mamy 16go sierpnia. Na razie jestem w ferworze organizowania hoteli i dzis ide na moj pierwszy probny fryz na Ogrody. Zobaczymy jak pojdzie. Mam dopinane wlosy. Zobaczymy jak to wyjdzie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
katalinko ja nie pomoge jak to zrobić ale tez prosze o fotki. może trzeba zdjęcia skopiować i wkleić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agat - ślubujemy o tej samej godzinie, tylko ja w kościele w Denkowie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Raczkowanie
|
Agat a gdzie ty będziesz miała przyjęcie weselne
![]() Katalinko jeśli nie uda Ci się pokazać nam zdjęć przez wizaż, to może byś wysłała na emaila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Katalinko ślicznie - bukiet po prostu zachwycający
![]() ![]()
![]() |
#612 |
Zadomowienie
|
Katlinko dziękuje za fotki. Ślicznie wyglądałaś!!!!
No i czekamy chociaż na kilak sł ow relacji!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Katalinko. Wyglądaliście świetnie a twój bukiet BARDZO mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Raczkowanie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze raz dziekuje za odpowiedz odnosnie hotelu ![]() My mamy wesele w Pałacyku Tarnowskich. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-21 o 21:23 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Raczkowanie
|
Katalinko zdjęcia już widziałyśmy, wyglądałaś prześlicznie, teraz napisz coś na temat przyjęcia czy sie udało, jak było
![]() ![]() Dziewczyny ja jestem już po weselu w Goździelinie, było bardzo fajnie. Sala jest bardzo ładna, wszystko nowe, czyste. Sala jest przedzielona pół do tańczenia i połowa części jadalnej. Ta ściana dzieląca to nie jest w całości zakryta, ma taką pustą wnękę przez którą dobrze widać część do tańczenie. Jedzenie było przepyszne, ale wesele było z kucharką. Wiadomo, że jak jest z kucharką, to jedzenia jest dużo ![]() ![]()
#617 |
Przyczajenie
|
Nie udzielama sie zbyt czesto na forum, ale dosyc czesto korzystalam z Waszych wskazowek i rad. Poczulam sie wiec zobligowana zeby podzielic sie moimi doswiadczeniami jako ze od soboty jestem juz mezatka. Wszystko udalo sie super, lepiej nawet niz myslalam. Nie jestem z Ostrowca takze wybaczcie jesli opisy beda nieprecyzyjne. A wiec po kolei:
Zaczne od fryzjera, bo od tego zaczely sie moje przygotowania w sobote: Agnieszka A z salonu za hotelem Gromada, wspominana juz przez Was na forum. Swietny fachowiec zarowno w doborze koloru jak i w wyborze fryzury slubnej, a co najwazniejesze fryzura byla baardzo trwala. Polecam. Makijaz studio Glamour. Makijaz delikatny, dobrze dobrany ogolnie pozytyw. Na minus malowanie paznokci- lakier zaczal odpadac bardzo szybko. Kwiaciarnia Adonis: Sliczne bukiety zarowno moj jak i swiadkowej, super dekoracja na samochod. Nie mialam wizji bukietu, zdalam sie calkowicie na pomyslowosc w kwiaciarni i nie zawiodlam sie. Obsluga tez bardzo sympatyczna. Przygotowali mi rowniez kwiatki do wpiecia we wlosy. Dekoracje na samochod zamawialismy dzien przed i tez dali rade. Kosciol na Ogrodach: piekna msza, gosciom spoza Ostrowca bardzo sie podobal, byla to nasza trzecia parafia i wszystkie formalnosci zalatwilismy bez problemu. Dekoracje robi pani zakrystianka i naprawde wyglada ladnie. Przyjecie w restauracji Venus. Ogolnie polecam, swietne jedzenie, sala tez ok. Mialam bardzo duzo przyjezdnych gosci, wiec wazne dla mnie bylo zeby byly pokoje do spania. Zamowilismy tez tort w tej restauracji i byl pieknie podany, bardzo lekki i smakowal gosciom. Obsluga mila. Minus- otoczenie hurtownii, ale podczas przyjecia nie ma to i tak znaczenia. Gdybyscie mialy jakies pytania to chetnie odpowiem. Az szkoda, ze wszystko tak szybko minelo. Dolaczam zdjecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Przyczajenie
|
I jeszcze zapomnialam o najwazniejszym o zespole. Gral u nas zespol Hawana z Ostrowca. Wszyscy goscie bawili sie super, przerwy nie za dlugie swietne prowadzenie imprezy. Momentami bylo tak, ze nikt nie siedzial przy stole bo wszyscy goscie bawili sie na parkiecie. Naprawde polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
jenny21 gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Jenny21 - śliczna panna młoda
![]() Ale widzę, że tylko ja byłam zadowolona z paznokci wykonanych w Glamour. Teraz mi głupio, że tak mocno polecałam ten salon. |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zadomowienie
|
jenny21 ślicznie wyglądałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zadomowienie
|
Nareszcie dziewczyny jestem wolna i zdaję relację
![]() ![]() Fryzjer- czesałam sie u Marty, czesała mnie szefowa, z samą fryzurą wyrobiła się w godzinę, jestem mega zadowolona z wyglądu fryzury ( nawet klientkom czekającym bardzo się spodobała) która była taka jak chciałam, dziewczęca, romantyczna i nie dodająca lat- po prostu naturalna. Mało tego, fryzura mimo moich szaleństw na parkiecie wytrzymała 3 dni ![]() POLECAM Makijaż- p. Ania Nowak, ma salon nad przychodnią Medyk, uwierzcie dziewczyny, malowałam się u niej na studniówkę i było git, teraz poszłam w ciemno, w dzień ślubu, nie robiąc wcześniej próbnego makijażu i jestem zachwycona ![]() POLECAM Kwiaciarnia- Tara, jestem bardzo zadowolona, bukiet mimo, że w kolorystyce pomarańczu, której nie lubiłam, to bardzo mi się spodobał, z minuty na minutę coraz bardziej się w nim zakochiwałam. Mój i świadkowej spisał się na medal, bardzo trwały, obecnie go suszę. Dekoracja na samochód przepiękna, kolorowa, tak jak chciałam, skromna ale elegancka. Kosze dla rodziców piękne, mama była zachwycona! Jedyne zastrzeżenie jakie mogę mieć, to do bukieciku na ołtarz, moim zdaniem taki nijaki,bezbarwny, zwykły. No i jeszcze panie biorą kaucję za przyssawki na auto 30zł) Za bukiety moje, świadkowej, butonierki, przystrojenie auta, bukiet do konkursu, kosze dla rodziców zapłaciliśmy ponad 600zł. POLECAM Fotograf- Lula, o nim krótko, człowiek mega męczący, denerwujący, perfeksjonista na maxa, naprawdę sesja u niego była super męcząca, od sztucznego uśmiechu bolały mnie już policzki. Za to, efekty pracy świetne i nie żałuję, że jednak zdecydowaliśmy się na sesje w studio. MOZNA SPROBOWAC Kościół na Stawkach- Przepiękna msza, wspaniały ksiądz, dawka wzruszeń. Przystrojenie elegancko, kościół sam w sobie kameralny, ale piękny. Tak się cieszę, że zdecydowaliśmy się na 3 kościół, bo w moim pewnie msza nie była by tak niezapomniana. POLECAM Sala Gościna, Boksycka, jesteśmy zadowoleni, sala pięknie przystrojona, jedzenie bardzo dobre,wszystkie potrawy smaczne, gorące, stół wiejski cieszył się wielkim powodzeniem, przepyszne rzeczy na nim się znajdowały. Obsługa sprawna, nie mogę złego słowa powiedzieć. Sala pięknie się prezentuje w świetle świec. POLECAM ![]() Muzyka- mieliśmy dj'a i to był strzał w dziesiątkę ![]() ![]() SUPER! spróbuję wkleić nowe zdjęcia na stronkę którą wam na PW podałam, przystrojenie auta itd ![]() Mam nadzieję, że relacja wam usatysfakcjonuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zadomowienie
|
Katalinko ciesze sie że wszystko Wam sie udało!!!
A mogłabyś wstawić fotkę z sesji u Luli? Mam pytanie co do salonu fryzjerskiego u Marty. Obcinała któraś tam włosy? Jeśli tak to jakie wrażenie i która fryzjerka najfajniej obcina? W ogóle to szukam fajnej fryzjerki, która zetnie mi włosy tak jak będę chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Raczkowanie
|
Jenny21 ciesze się, że w jakimś tam stopniu Ostrowiecki wątek pomógł Ci przygotować się do ślubu. Na zdjęciu które wkleiłaś wyglądasz bardzo ładnie
![]() Ywanka ja od kilku lat obcinam włosy właśnie w tym salonie ![]() ![]() W salonie strzyże wiele dziewczyn (jak dobrze pamiętam to z 6) i według mnie wszystkie są dobre w tym co robią. Tak wiec do której byś nie trafiła na pewno będziesz zadowolona. Możesz zapisać sie do szefowej- Marty, lub do którejś z Agnieszek. Jak będziesz chciała sie zapisać to lepiej zrób to wcześniej, bo troszkę trzeba poczekać. Mam nadzieje, ze będziesz zadowolona z fryzurki ![]() Katalinka mogła byś wkleić na wizaż zdjęcie stroika na autko?
#625 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, dodaje zdjecie gdzie widac wiazanke oraz zdjecie z dekoracja samochodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Raczkowanie
|
Fajne fotki, sukienkę miałaś bardzo ładną, fryzura super Ci pasowała, wiązanka taka romantyczna. Całość wygląda razem świetnie. Wszystko tak dobrze dobrane.
Bardzo mi się podoba dekoracja kościoła na Ogrodach ![]()
#627 |
Zadomowienie
|
Co do Glamour to też średnio zadowolona jestem, zarówno z wykonania jak i trwałości. Raczej nie polecam.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Zadomowienie
|
A mnie osobiście dekoracja kościoła na Ogrodach nie podoba sie - za dużo sztucznych kwiatów ale to rzecz gustu!
jenny21jeszcze raz powtórzę ze ślicznie wygalałaś a Twojego męża kojarzę ze szkoły! ewelka111 dziękuje Ci za odpowiedz, chyba tam pójdę i sama wypróbuje! Tak dla pewności zapytam czy to chodzi o ten salon na ulicy (zapomniałab nazwy) przed schodami do Rynku. |
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Zadomowienie
|
Ewelko wkleiłam fotki auta, musze przyznac, że kwiaty dobrze sie trzymały mimo, że pędzilismy ponad 150 km/h
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Raczkowanie
|
Ywanka to chyba gadamy o dwóch różnych salonach, ten o którym Ci pisałam (tam czesały się również "nasze" dziewczyny do ślubu) - Studio fryzjerskie Marta znajduje sie na ulicy Czystej bodajże 4. Dokładniej mówiąc za hotelem Łysica, od strony Kilińskiego.
Tam przed schodami do rynku na Młyńskiej znajduje się studio paznokci i właścicielką jest też p. Marta, o której pisały dziewczyny, być może za bardzo zakręciłyśmy temat i coś źle zrozumiałaś. (Musze sie pochwalić,że udało mi się wkręcić tam na robienie paznokci do ślubu ![]() Katalinko gdzie wkleiłaś te fotki autka, bo ja jakoś nie mogę znaleźć (mam nadzieje, że nie fiksuje mi znów net ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.