Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-05, 15:20   #2881
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Mehja ja też Ci radze zrobić poprawiny. Ja od razu wiedziałam, że będą, bo bym chciała troche pojeść, a na weseleu będzie z tym cieżko Poza tym na wesele nie zapraszamy dzieci i chcielibyśmy żeby się pojawiły na poprawinach, no i będzie trochę naszych znajomych ze studiów, którzy przed wyjazdem mają się jeszcze najeść i wybawić Muzyke już sami będziemy organizować. Koszt poprawin u nas to 25 zł/osoba.

Co do tej altanki o którą pytasz to ostatnio byliśmy tam na sali z moimi rodzicami (oni jej wcześniej nie widzieli) i teściową i powiem, że wszystkim się ta altanka podoba. No ale mnie się nie podoba i koniec Trochę się zdenerwowałam jak mnie zaczęli przekonywać i narazie stanęło na tym, że bedzie mniej osób.

A co do kosztów. Każdy robi wesele za tyle na ile go stać. Jeśli komuś podoba się zespół czy sala, która jest baaardzo droga, ale może sobie na to pozwolić to nie ma problemu. Każdy wie jakimi środkami dysponuje. Ja na przykład nie wzięłabym zespołu za 5 tys. nawet jakby był najbardziej rewelacyjny. Nie stać mnie na to. Za 5 tys. mam zespół, kamerzystę i fotografa i jeszcze zaproszenia. Tak samo z sukienką. Nawet nie będę patrzeć w stronę takich za 4,5 tys., za tę sumę musimy kupić sukienkę, smoking i jeszcze część dodatków. Te koszty są może i realne jeśli ktoś wszystkiego z tej wyzszej półki poszukuje. Ale za znacznie mniejsze pieniądze też można znaleźć moim zdaniem i świetny zespół i piękną sukienkę. Ale każdy sam wie najlepiej na co go stać.

Przeddzidzie nie zastanawiałabym się nad tą salą. Wygląda bardzo ładnie i elegancko. A jeszcze ta cena ...
My też się zastanawialiśmy nad Media Vision, nie pamiętam już teraz dlaczego się nie zdecydowaliśmy (chyba nie mieli terminu), ale bardzo bardzo nam się podobały ich zdjęcia, a jeszcze bardziej film.

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2009-01-05 o 15:28 Powód: dopisek
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 15:33   #2882
olajka
Zadomowienie

O Matko Igoolek !!! a cóż to za suknia za aż tyle.. jak dla mnie to też sporo kosztuje

Więc teraz ja zacznę, ja mam rozmiar 36 i nie jestem za wysoka i muszę tez miec suknie dobrana do siebie Najpierw rozejrze sie w Ostrowcu, no a pózniej w Kielcach.
My płacimy za: salę 180 zł od osoby za dwa dni ( wesele + poprawiny ) na ok.100 osób,
stół wiejski : 800 zł ( o ile dobrze pamietam ) ,
obrączki : chyba z Apartu ze ścientymi brzegami ok 1300 zł.
orkiestra : 2500 zł ( za dwa dni, dojazd w cenie ) ,
skrzypek na ślub : ok.400 zł
filmowanie : 1200 zł ,
zdjęcia : 800 zł ,
suknia : ( jeszcze się nie rozgladałam, ale pewnie do jakichś ok.3500 zł. najlepiej jakby ze wszystkimi dodatkami),
garnitur : ok.2500 zł
autko : ok.550 zł
kwiaty : ok.1000 zł
zaproszenia : ok.450 zł.
alkohol : ok.2500 zł.

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.

Edytowane przez olajka
Czas edycji: 2009-01-05 o 15:38
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 16:54   #2883
Igoolek
Rozeznanie

GG do Igoolek Send a message via Skype™ to Igoolek

Dokładnie cena sukienki wynosi 3 840 zł... właśnie otrzymałam odpowiedź o cenie... Sukienka jest prosta ale z jedwabiu i dlatego kosztuje dużo. Najwięcej wyniesie nas sala nie ma co się oszukiwać. Nad zespołem się zastanawiamy nadal bo ta cena też nas przeraża ale póki co nikogo lepszego i WOLNEGO w tym dniu nie znaleźliśmy możecie kogoś polecić oprócz Sukcesu bo są wtedy zajęci

Edytowane przez Igoolek
Czas edycji: 2009-01-05 o 16:59
Igoolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 18:00   #2884
ninuska
Zadomowienie

oliwkach1985 dzięki za pocieszenie i tak nic na to już nie poradze, no nic...

Która z was kobietki pisała, że ma zamiar urządzić wesele w Jacentowie w nowej sali?? Znana jest już cena tego lokalu?? jest fantastyczny, ale obawiam się, że cena też bedzie fantastyczna

kasiuni_a popieram w 100% Też bym chciała wesele w takom np. RED, czy taką suknię za 3000, ale niestety to wszystko o dużo za dużo kosztuje. A co tam, wogóle się cieszę, że robimy wesele. Tyle osób nie robi, a ja bardzo chciałam zawsze mieć przyjęcie. A wydaje mi się,że miejscówka nie jest taka zła. Kurcze, nie mogę załadować zdjęć
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 18:19   #2885
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Ninuska to chyba Daisy89 pisała o weselu w Jacentowie.
Ja tam też z mojej sali jestem bardzo zadowolona, cena w porównaniu z innymi w okolicy jest bardzo zachęcająca, a wcale innym niczym nie ustępuje. Mamy tu taki lokal, w którym nie ma miejsc na 2010, ludzie się o niego zabijają, cena dosć wysoka, dużo rzeczy trzeba samemu wstawić, no ale wszyscy są zachwyceni wystrojem. Brat mojego Narzeczonego miał tam wesele we wrześniu 2007, bo jego żona nie chciała nigdzie indziej, no ale okazało się że nie jest tam tak idealnie i że wystrój to nie wszytko. Tak że to co najdroższe nie zawsze jest najlepsze (w żadnym wypadku nie odnosze się do żadnego z zamówionych przez Was lokali, chodzi mi konkretnie o moją okolicę).

Teraz jeszcze doczytałam Ninuska o tej sytuacji z kuzynem, to Ci napisze coś na PW, bo tu by za dużo miejsca zajęło

Mel B 14/14 +
Stary 2009-01-05, 19:37   #2886
ArS
BAN stały

GG do ArS

Jezeli ktoras z Pan bedzie miala ochote i czas na przeczytanie kilku porad to mysle, ze warto. Co prawda to straszne ogolniki ale zawsze... : http://www.fotograf-wesele.pl/jak_wy...grafa,s17.html
ArS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 19:43   #2887
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
oliwkach1985 dzięki za pocieszenie i tak nic na to już nie poradze, no nic...

Która z was kobietki pisała, że ma zamiar urządzić wesele w Jacentowie w nowej sali?? Znana jest już cena tego lokalu?? jest fantastyczny, ale obawiam się, że cena też bedzie fantastyczna

kasiuni_a popieram w 100% Też bym chciała wesele w takom np. RED, czy taką suknię za 3000, ale niestety to wszystko o dużo za dużo kosztuje. A co tam, wogóle się cieszę, że robimy wesele. Tyle osób nie robi, a ja bardzo chciałam zawsze mieć przyjęcie. A wydaje mi się,że miejscówka nie jest taka zła. Kurcze, nie mogę załadować zdjęć

Ja zamierzam :P tylko czekam az bede mogła ją obejrzec :P z tego co wiem to max 170 od osoby bez poprawin na 2010r :P czyli norma :P

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Daisy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 19:48   #2888
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Igoolek Pokaż wiadomość
Dokładnie cena sukienki wynosi 3 840 zł... właśnie otrzymałam odpowiedź o cenie... Sukienka jest prosta ale z jedwabiu i dlatego kosztuje dużo. Najwięcej wyniesie nas sala nie ma co się oszukiwać. Nad zespołem się zastanawiamy nadal bo ta cena też nas przeraża ale póki co nikogo lepszego i WOLNEGO w tym dniu nie znaleźliśmy możecie kogoś polecić oprócz Sukcesu bo są wtedy zajęci

A ja jestem zdania ze na sukience nie warto oszczedzac...w koncu sie ja ubiera tylko raz w zyciu masz moze foto tego cudenka?
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 20:03   #2889
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
A my ciągle się nie możemy zdecydować czy robić wesele z poprawinami czy bez
Muszę zacząć powoli rozglądać się za zaproszeniami. Wiem, że na przeciwko Starostwa mają drukowane. W Kielcach i w Lublinie nie wiem gdzie tego szukać. Wogóle jakoś mi się nic nie chce a tu trzeba zacząć działać
Cytat:
ZAPROSZENIA
- 081 527 99 89(facet przyjeżdża z katalogami i zostawia do obejrzenia )
- na Królewskiej
- na Wyszyńskiego 17 i Olimp www.zaproszenia.lublin.pl
- na Zamojskiej
- dikor w Olimpie 691890691

- www.zaproszenia.info, 602 510 268
- www.hedera.com.pl
Dla robiących zaproszenia:
- www.mappolska.pl/ ul. Związkowa docinają papier do wybranego formatu
- www.cezex.pl/ ul. Unicka docinają papier do wybranego formatu
- sklep dla plastyków na ul. Kołłątaja 4
- sklep dla plastyków na ul. Zana 5
Zacytowane z lubelskiego tematu ślubnego.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.

Edytowane przez Ostrowczanka
Czas edycji: 2009-01-05 o 20:06
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 20:33   #2890
Daisy89
Raczkowanie

Rozmawiałam dzis z Pania w studio u Górczynskiego (kamerzysty) powiedziano mi ze w tym momencie za film trzebaz zaplacic 1500zl ale biarac pod uwage, ze ja potrzebuje na rok 2010 to jakies 100-200zl podrosnie cena.

Kilka dni temu napisalam maila do Pana Górczynskiego i dopiero dzis dostałam odpowiedz: ze na 2009 cena wynosi 1900zl

Wiec ja sie pytam co jest grane :| to juz nie pierwsza osoba tak pisze za kazdym razem inna cena....

I to jest niby ten profesjonalizm?????????

A płyta taka sobie - nic specjalnego

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Stary 2009-01-05, 21:22   #2891
mehja
Zakorzenienie

Ostrowczanka jesteś niezastąpiona dzięki za te namiary na zaproszenia. A ty gdzie zamawiałaś?
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-05, 21:30   #2892
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Ostrowczanka jesteś niezastąpiona dzięki za te namiary na zaproszenia. A ty gdzie zamawiałaś?
Przez internet na tej stronie: www.nanoprojekt.pl .

Stary 2009-01-05, 21:31   #2893
ArS
BAN stały

GG do ArS

Cytat:
Napisane przez Daisy89 Pokaż wiadomość
Rozmawiałam dzis z Pania w studio u Górczynskiego (kamerzysty) powiedziano mi ze w tym momencie za film trzebaz zaplacic 1500zl ale biarac pod uwage, ze ja potrzebuje na rok 2010 to jakies 100-200zl podrosnie cena.

Kilka dni temu napisalam maila do Pana Górczynskiego i dopiero dzis dostałam odpowiedz: ze na 2009 cena wynosi 1900zl

Wiec ja sie pytam co jest grane :| to juz nie pierwsza osoba tak pisze za kazdym razem inna cena....

I to jest niby ten profesjonalizm?????????

A płyta taka sobie - nic specjalnego
jezeli mam byc szczery to nie wiem jakie video robi Pan Gorczynski , ale ogolnie to wiem, ze profesjonalizm kosztuje
Z drugiej strony to coraz wiecej par rezygnuje z video na rzecz fotografii. Jak czesto siega sie po dvd z filmem i oglada 80 minut imprezy i pokazuje sie ze na 40 minucie ktos ladnie wyszedl ? No wlasnie. Po album czy prezentacje trwajaca 20 minut siega sie czesciej i subtelniej , zwlaszcza we dwoje przy wieczornym czerwonym kalifornijskim
Stary 2009-01-05, 21:37   #2894
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ArS Pokaż wiadomość
jezeli mam byc szczery to nie wiem jakie video robi Pan Gorczynski , ale ogolnie to wiem, ze profesjonalizm kosztuje
Z drugiej strony to coraz wiecej par rezygnuje z video na rzecz fotografii. Jak czesto siega sie po dvd z filmem i oglada 80 minut imprezy i pokazuje sie ze na 40 minucie ktos ladnie wyszedl ? No wlasnie. Po album czy prezentacje trwajaca 20 minut siega sie czesciej i subtelniej , zwlaszcza we dwoje przy wieczornym czerwonym kalifornijskim

Nie chodzi mi o cene (jako kwote) ale o fakt, ze jednego dnia, od tego samego zakładu uslyszalam dwie zupelnie odmienne ceny - dla mnie to jest nie powazne

A tak apropo podobaja mi sie Panskie zdjecia, ale wolałabym wiecej koloru

Poza tym chce i płyte i album

Edytowane przez Daisy89
Czas edycji: 2009-01-05 o 21:47
Stary 2009-01-05, 21:50   #2895
ninuska
Zadomowienie

kasiuni_a jeszcze raz wielki buziak dla Ciebie ( masz info na PW)
Daisy89 niestety nie pierwsza jesteś postawiona w takiej sytuacji. Już od nie jednej osoby o tym słyszałam. Niestety. I jeśli chodzi o salę...cena mnie zabiła, chyab jednak nie zmienę swojego lokalu. Kurcze, kawalontek os Ostrowca, ale to nic.Sporo tańszy( 150/os/2 dni/2010)

Mam nadzieję, że uda mi się w końcu pokazać Wam mój lokalik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6302633.jpg (48,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6302636.jpg (56,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6302637.jpg (59,6 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-06 o 12:21 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum!
Stary 2009-01-05, 22:07   #2896
Daisy89
Raczkowanie

Ninuska jak za takie pieniadze to sala jest swietna

Stary 2009-01-05, 22:09   #2897
ninuska
Zadomowienie

Ufffff....... dzięki Taki trochę inny klimat ma, no ale właśnie- za takie pieniądze. Trochę bardziej to sie dla mnie liczy.

Edytowane przez ninuska
Czas edycji: 2009-01-05 o 22:12
Stary 2009-01-05, 22:12   #2898
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że uda mi się w końcu pokazać Wam mój lokalik

Nad oczkiem Świetnie tam było jak byłam na weselu, wszystko mi się tam podobało od sali po obsługę i dania.

Jeśli chodzi o zaproszenia to ja zamówię na allegro bo rzeczywiście taniej to wyniesie, podobają mi się takie ręcznie robione zaproszenia ale to jest wydatek i z tym trzeba się liczyć wole te parę groszy zamiast na zaproszenia wydać na coś innego, bo jak wiadomo zaproszenia są dla gości a oni potem i tak to wyrzuca i tak więc nie ma co przepłacać na nich. Inaczej sprawa się ma jeśli wesele jest małe, to wtedy można nad takimi zaproszeniami pomyśleć.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 22:12   #2899
Daisy89
Raczkowanie

Nie wiecie, gdzie taki wiejski stoł mozna wypożyczyc? bo watpie zeby tam taki mieli :P

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o zaproszenia to ja zamówię na allegro bo rzeczywiście taniej to wyniesie, podobają mi się takie ręcznie robione zaproszenia ale to jest wydatek i z tym trzeba się liczyć wole te parę groszy zamiast na zaproszenia wydać na coś innego, bo jak wiadomo zaproszenia są dla gości a oni potem i tak to wyrzuca i tak więc nie ma co przepłacać na nich. Inaczej sprawa się ma jeśli wesele jest małe, to wtedy można nad takimi zaproszeniami pomyśleć.

Po miesiecu od wesela i tak kazdy kto jest dostał - wyrzuci je - smutne ale prawdziwe.
Ja tez z zaproszeniami nie bede szalec wole dolozyc i miec lepsza orkiestre czy fotografa, bo to zostaje w pamieci dluzej niz zaproszenie

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-06 o 12:22 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-05, 22:18   #2900
ArS
BAN stały

GG do ArS

Cytat:
Napisane przez Daisy89 Pokaż wiadomość
Nie chodzi mi o cene (jako kwote) ale o fakt, ze jednego dnia, od tego samego zakładu uslyszalam dwie zupelnie odmienne ceny - dla mnie to jest nie powazne

A tak apropo podobaja mi sie Panskie zdjecia, ale wolałabym wiecej koloru
stosunek kolor - b/w jest regulowany wedlug zyczenia klienta

A co do odmiennych cen..no coz..czasami jest tak, ze tych zapytan klienckich jest bardzo duzo i wcale bym sie nie zdziwil ze moglo sie komus za przeproszeniem pomerdac. Zdarza sie. Chociaz jak mowie.. nie znam stylu pracy Pana Gorczynskiego. Ale takie sytuacje sie zdarzaja. Zwlaszcza, gdy odpowiedzi udziela minimum dwoch ludzi w firmie. A ze rozne ceny..no moze ktos inaczej ocenil lokalizacje itd., bo na cene wykonania uslugi czy to foto czy video skladaja sie takie czynniki jak odleglosc, liczba gosci szacunkowa, koszt amortyzacji sprzetu foto albo video (w koncu ma on swoja trwalosc w czasie i musi na siebie zarobic, a takie zabawki kosztuja w kompletach do 30-40 tysiecy), ubezpieczenia zus (no chyba ze ktos robi na czarno), narzuty energii, mediow, album, fotoksiazka, serwer itp. Pisalem biznes plan takiej dzialalnosci, wraz z analiza swat i naprawde tych kosztow jest sporo a przeciez dochodzi jeszcze tzw. wynagrodzenie dla tworcy za know-how i niejednokrotnie artyzm.

A jezeli moge sie do lokalu wtracic. Czasami pary decyduja sie na przyjecie weselne kilkadziesiat km od miejsca zamieszkania. Mialem taka pare ktora mieszkala kolo Ilzy. Slub mieli w Radomiu. Przjecie w Skaryszewie. Niezle rozjazdy.
Stary 2009-01-05, 22:20   #2901
ninuska
Zadomowienie

Elsi81 Dokładnie, nad OczkiemPrzyznam, że nie słyszałam opinie od znajomych znajomych, od nikogo takl z pierwszej ręki. Może mozesz podzielić się ze mną wrażeniami z tego miejsca?? była bym bardzo wdzięczna.
A co do zaproszeń to mi też się strasznie z allegro podobają. I pewnie z tamtąd zamówią. Można dostać nawet z nadrukami imion i nazwisk gości- nie trezba pisac ręcznie. Ale na to mam jeszcze czas.

Daisy89 oj niestety ja nie pomoge. Jak widzisz na sali jest już taki.
I jeszcze zaproszenia- ja mam własnie te ciekawe i oryginalne. Sporo wody upłynęło od tych wesel a mi szkoda ich wyrzucić i pewnie tego nie zrobę. Fajnie powspominać jak wpadną w ręce

Edytowane przez ninuska
Czas edycji: 2009-01-05 o 22:23
Stary 2009-01-05, 22:42   #2902
kasiuni_a
Wtajemniczenie

A ja sobie umyślałam zaproszenia z jakimiś lawendowymi wstawkami i takie mi się udało zamówić

Trochę się ze mnie śmieją, że ważniejsza dla mnie dekoracja niż np. jedzenie. To już przesada, ale rzeczywiscie bardzo zwracam na takie szczegóły uwagę i musze mieć wszystko dopracowane i takie jak sobie wymyśliłam. Nawet te zaproszenia, które potem ktoś wyrzuci.
Zamówiłam je już jakiś czas temu, bo bardzo mi się spodobały i nie chciało mi się już więcej szukać. Dostanę je rzecz jasna dopiero w maju, nie teraz, w cenie jest personalizacja gosci. Do kompletu wzięłam winietki, zawieszki, menu i nalepki na ciasto - taki mój kaprys i jedyne szaleństwo

Jutro spróbuje wstawić zdjęcia.

Mel B 14/14 +
Stary 2009-01-05, 22:43   #2903
Ywanka
Zadomowienie

Przeddzidzie śliczna ta Twoja sala! Co do zaproszeń to myślę ze śmiało można zamawiać przez internet, dużo jest stronek i niektóre bardzo ładne i cenowo też w miarę!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-05, 22:57   #2904
Elsi81
Zakorzenienie

ninuska ja na tym weselu byłam dawno bodajże w 2000r więc dużo się tam mogło zmienić ale sala dużo się nie zmieniła, pamiętam że smaczne dania były i duże porcje wtedy dawali i na stołach też ubogo nie było.Podoba mi umiejscowienie że w lasku się ta sala znajduje. Tak więc wspominam bardzo dobrze ale to dawno było i myslę że generalnie tam nie pozmieniali.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 06:51   #2905
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ninuska - sala jak na tę cenę fajna, może ją też stosunkowo niedrogim kosztem ubrać (balony, materiał) i będzie wyglądała jeszcze lepiej .
Mnie cena aż tak bardzo nie przejmowała bo ostatecznie miałam na weselu 65 czy 66 osób - ale gdybym planowała wesele np. na 150 osób to pewnie to by był główny czynnik.
Moje zaproszenia wyglądały tak: Mi się bardzo podobały, nie były jakieś przecudzone i kosztowały 2.10 za sztukę już z kopertą, tylko do wpisania nazwisk (wolałam to wykonać sama, bałam się że firma może się pomylić w jakimś nazwisku i klops).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9d58426f79851d04d5cd1a2yu5.jpg (26,4 KB, 26 załadowań)

Stary 2009-01-06, 07:14   #2906
przeddzidzie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Przeddzidzie śliczna ta Twoja sala!
Dziekuję bardzo. Teraz już jestem bardzo zadowolona, że ostatecznie decydujemy się na tą właśnie salę. Już zarezerwowaliśmy miejsce w sobotę a w piątek wpłacamy pierwszą zaliczkę.
Trochę Wam zazdroszczę, że już możecie wybierać sukienki i zaproszenia, ja jeszcze ok. roku będę musiała na to poczekać
Stary 2009-01-06, 07:17   #2907
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
A ja sobie umyślałam zaproszenia z jakimiś lawendowymi wstawkami i takie mi się udało zamówić

Jutro spróbuje wstawić zdjęcia.
kasiuni_a ja też jestem wielką fanką lawendy i fiołków więc chętnie zobaczę twoje zaproszenia Zamawiałaś na allegro czy na jakiejś stronce?
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 07:35   #2908
ninuska
Zadomowienie

Ostrowczanka nie jest najgorzej. Przybierzemy balonami i będzie ok. Tylko nie za bardzo można z kolorami szaleć bo tam prucz zółtego, zielonego i złota nie pasuje nic. Eh.... jak bym miała 60 osób to i dla mnie nie był by to taki problem. Tyle,że ja mam 160. Albo i lepiej.

Elsi81 i tak dziękuje za odpowidź. Sala jest rozchwytywana( jak pisałam wcześniej już w sierpniu były zajmowane terminy) to może nie jest najgorzej

przeddzidzie też zazdroszcze dziewczynom, które mogą już oglądać sukie,zająć sie tymi milszymi rzeczami

Za tydzień podpisujemy umowę z kamerzystą
Stary 2009-01-06, 07:51   #2909
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ninuska - w tych kolorach można bardzo ładne dekoracje zrobić. Parę przykładów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ds_ber3.jpg (132,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3014.jpg (61,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wola%20makowska%20zielona.jpg (50,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz%20011%5B1%5D.jpg (78,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg reg2.jpg (58,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6935.jpg (62,4 KB, 15 załadowań)

Stary 2009-01-06, 07:53   #2910
Ostrowczanka
Zakorzenienie

i jeszcze:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg balony%20helowe%20pod%20sufitem%201.jpg (56,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pict0092.jpg (67,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z%20grona%20balonowe%205.jpg (34,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak6.jpg (98,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1983.jpg (72,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0212.jpg (67,5 KB, 16 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości