Brak pupy ;) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 20:08   #241
kociara12
Przyczajenie

Dot.: Brak pupy ;)

I co jak tam działanie tego koktajlu?? Opowiadajcie Bo już wszytskiego próbowałam żeby przytyć ale nic nie skutkuje i mam nadzieje że ten koktajl chociaż działa
kociara12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 13:27   #242
sailormaary
Zadomowienie

ech ja mam 22 lata i ważę 43kg przy wzroście 163 i też mam problem z płaską pupą może nie tyle płaską co po maturze schudłam strasznie i nie wróciłam do dawnej wagi (JAK SIĘ STRESUJĘ TO CHUDNĘ ) i moja pupa kiedyś była okrągła a teraz po jej bokach pojawiły się takie dołki i to wygląda strasznie czy ćwiczenia na to pomogą bo nie wiem spróbuję tego koktajlu zapisałam przepis ale nie wiem jak to będzie bo boję się że utyję nie tam gdzie chcę mam 84 cm w pupie i 84 w biuście w tali mam 58 cm
sailormaary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 17:58   #243
sailormaary
Zadomowienie

a może mi ktoś linka do niej podać bo nie wiem które są konkretnie na pośladki ?? plz
Stary 2009-12-28, 21:50   #244
Yaollinka
Zadomowienie

Też miałam takie dołki po bokach i to bardzo duże, ale od dłuższego czasu cwiczę i się zmniejszyły, także ćwiczenia na pewno pomagają. Oczywiście, jeśli przy tym dużo jesz.
Yaollinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 22:06   #245
sailormaary
Zadomowienie

to muszę dużo jeść i ćwiczyć poszukałam już ćwiczeń na pośladki
Stary 2009-12-29, 09:22   #246
Yaollinka
Zadomowienie

Powodzenia
Yaollinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-29, 11:04   #247
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja też miałam duże dołki i po 2 tygodniach ćwiczeń się zmniejszyły, a wymiary mam podobne jak Ty, tylko ważę więcej trochę
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 12:11   #248
sailormaary
Zadomowienie

o to mam nadziejęże mi też się wypełnią dołeczki
Stary 2010-03-14, 21:08   #249
Nolla
Raczkowanie

Hej dziewczyy od zawsze mialam ładną okrągłą pupe i bylam zawsze z niej zadowolona niestety od jakiegos czasu nie cwicze i zauwazylam ze pupa zrobila mi sie plaska bardzo chcialabym to zmienic i mysle o jakis cwiczeniach doradzcie mi co moge wykonywac, w ciagu ostatniego pół roku przeszlam 2 operacje na prawa reke jestem po stabilizacji stawu lokciowego i wszelkie cwiczenia z jakimkolwiek obciazeniem odpadaja macie jakies pomysly oprocz przysiadow i schodów bo to robie
Nolla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-15, 16:40   #250
questtttk
Raczkowanie

możesz wykonywać ćwiczenia izometryczne , a czy jakieś cwiczenia na których opierasz ciężar ciała na łokciach lub dłoniach wchodzą w grę ?
questtttk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 11:07   #251
sailormaary
Zadomowienie

Ważę już 45 przed świętami ważyłam 39 kg dobrze sobie radzę , ale jeszcze ani jeden cm nie poszedł mi w pupę ;( czekam aż to się zmieni ale ja to chyba mam już taką figurę ;/ No nic - ważne , że żebra mi znikają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 19:38   #252
Nolla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez questtttk Pokaż wiadomość
możesz wykonywać ćwiczenia izometryczne , a czy jakieś cwiczenia na których opierasz ciężar ciała na łokciach lub dłoniach wchodzą w grę ?
izometryczne ? mam przykurcz mięśni w prawej ręce i ne moge jej w żaden sposób obciążać, nwet nosze zakupów w tej ręce odpada
Stary 2010-03-17, 20:08   #253
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Napisane przez sailormaary Pokaż wiadomość
Ważę już 45 przed świętami ważyłam 39 kg dobrze sobie radzę , ale jeszcze ani jeden cm nie poszedł mi w pupę ;( czekam aż to się zmieni ale ja to chyba mam już taką figurę ;/ No nic - ważne , że żebra mi znikają
A możesz mi powiedzieć jak przytyłaś? W jaki sposób?
Stary 2010-03-18, 19:11   #254
sailormaary
Zadomowienie

więc tak piłam ten koktajl i jadłam normalnie posiłki oprócz tego no i trochę ćwiczeń i chodziłam dużo na spacery ogólnie staram się zdrowo prowadzić;D a przepis na koktajl jest gdzieś na forum jak co to mogę wkopiować jeszcze raz bo mam
Stary 2010-03-18, 19:55   #255
questtttk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nolla Pokaż wiadomość
izometryczne ? mam przykurcz mięśni w prawej ręce i ne moge jej w żaden sposób obciążać, nwet nosze zakupów w tej ręce odpada
izometryczne , w tym sensie że napinasz jak najmocniej pośladki - wytrzymujesz i rozluźniasz (oba naraz , albo oddzielnie lewy-prawy)- akurat do tych ćwiczeń niepotrzebna jest praca rak Pytajac , myslalam o innych cwiczeniach , no ale skoro byłby z tym problem , to puki co możesz wykonowac te izometryczne , oczywiscie tak czesto , jak to tylko mozliwe
questtttk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 20:34   #256
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
więc tak piłam ten koktajl i jadłam normalnie posiłki oprócz tego no i trochę ćwiczeń i chodziłam dużo na spacery ogólnie staram się zdrowo prowadzić;D a przepis na koktajl jest gdzieś na forum jak co to mogę wkopiować jeszcze raz bo mam
Jakbyś mogła to skopiuj. A jak często piłaś? Bo ja też walczę o te 5kg (teraz ważę 46-7kg, a chcę ponad 50kg) ale nic nie chce zadziałać. No i gratulacje! A na pośladki proponuję 8min buns, robiłam i brzydkie zagłębienia po bokach znikły, a tyłek się wypełnił.
Stary 2010-03-18, 21:23   #257
sailormaary
Zadomowienie

KUP MAŚLANKĘ TRUSKAWKOWĄ
( SPRZEDAWANE SĄ W KARTONACH LITROWYCH)

I ODLEJ 1 KUBEK MAŚLANKI DO WYSOKIEGO NACZYNIA , TAKIEGO ABYŚ POTEM MIAŁ MOŻLIWOŚĆ WYMIESZANIA WSZYSTKIEGO MIKSEREM
NASTĘPNIE DODAJ:
-mleko GRANULOWANE-ODTŁUSZCZONE (4 łyżKI STOŁOWE i czubate)

DODAJ TROCHĘ WODY PRZEGOTOWANEJ TAK ABY NIE BYŁO GĘSTE ZA BARDZO.
-Teraz przed dodaniem białek wymieszaj to dobrze mikserem.

Następnie dodaj 1 jajko z żółtkiem i 2 JAJKA bez żółtka i kolejne składniki

NASTĘPNIE DODAJ TO CO PONIŻEJ:

2 ŁYŻKI STOŁOWE (PŁASKIE) KAKAO (GRANULOWANE)

3 ŁYŻKI CZUBATE PŁATKÓW OWSIANYCH(BŁYSKAWICZNE)

A POTEM

OKOŁO 50 GRAM SERA BIAŁEGO,MOŻE BYĆ CHUDY LUB TŁUSTY
-Teraz dokładnie wymieszaj wszystko, jeśli jest za gęste to dodawaj letniej wody przegotowanej i mieszaj.

Odżywka taka zawiera około 40 gram białka i około 45 węglowodanów i około 15 % tłuszczy, wszystko ma około 410 kcal.

KOKTAIL TAKI MA BARDZO WIELE CENNYCH WITAMIN TAKŻE NIE MUSISZ BRAĆ DODATKOWYCH SUPLEMENTÓW WITAMINOWYCH

NIE WSZYTKIM MUSI SMAKOWAĆ SMAK

ALE ZA TO JEST SKUTECZNY,CHYBA LEPIEJ PIĆ COŚ CO NIE SMAKUJE A DAJE EFEKTY ANIŻELI KUPIĆ W SKLEPIE ZA DUŻE PIENIĄDZE ODŻYWKĘ EKSTRA W SMAKU ALE KTÓRA NIE DAJE ŻADNYCH EFEKTÓW !!! PRAWDA?
J

PROSTY PRZEPIS ALE BARDZO SKUTECZNY I CO NAJWAŻNIEJSZE SPRAWDZONY
J

DAWKOWANIE:

PIJ GO 2 RAZY DZIENNIE

ODSTĘP MIĘDZY PICIEM JEDNEGO A DRUGIEGO KOKTAILU MUSI WYNOSIĆ PRZYNAJMNIEJ 10 GODZIN !!!

NIE PIJ GO PO
POSIŁKU TYLKO NA PUSTY ŻOŁĄDEK ALE NIE PRZED ŚNIADANIEM TYLKO W CZASIE DNIA

ZAŁÓŻMY JAKIEŚ 2 GODZINU PO ŚNIADANIU A NASTĘPNIE 2 GODZINY PO INNYM POSIŁKU ALE PAMIĘTAJ ŻE ODSTĘP MIEDZY JEDNYM A DRUGIM KOKTAILEM WYNOSI MINIMUM 10 GODZIN.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

jest napisane jak stosować na mnie działa choć nie jakoś spektakularnie spodziewałam się , że więcej przytyję ale jest dobrze
Stary 2010-03-19, 14:47   #258
Nolla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez questtttk Pokaż wiadomość
izometryczne , w tym sensie że napinasz jak najmocniej pośladki - wytrzymujesz i rozluźniasz (oba naraz , albo oddzielnie lewy-prawy)- akurat do tych ćwiczeń niepotrzebna jest praca rak Pytajac , myslalam o innych cwiczeniach , no ale skoro byłby z tym problem , to puki co możesz wykonowac te izometryczne , oczywiscie tak czesto , jak to tylko mozliwe
Dziękuje serdecznie za wyjaśnienie napewno spróbuje
Stary 2010-03-28, 11:14   #259
naataalkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Ja też miałam duże dołki i po 2 tygodniach ćwiczeń się zmniejszyły, a wymiary mam podobne jak Ty, tylko ważę więcej trochę
A mozesz powiedziec jakie cwiczenia wykonywalas?? bo ja mam podobny problem :P cwicze teraz 8 minute buns. Ale mam wrazenie jakby moja pupa zmalala ojj a tego nie chce. I tez mam takie bezsensowne doleczki
naataalkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 12:02   #260
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Napisane przez naataalkaa Pokaż wiadomość
A mozesz powiedziec jakie cwiczenia wykonywalas?? bo ja mam podobny problem :P cwicze teraz 8 minute buns. Ale mam wrazenie jakby moja pupa zmalala ojj a tego nie chce. I tez mam takie bezsensowne doleczki
A więc tak: kupiłam sobie odżywkę białkową "na masę" na allegro, piłam po ćwiczeniach. Ćwiczyłam 8min buns przez 2 tyg, co drugi dzień, potem dodałam jeszcze Tamilee Webb "Chcę mieć takie pośladki". No i dołki prawie zniknęły, a co ważniejsze - nie wracają, chociaż nie ćwiczę od jakiegoś mies (ale zamierzam wrócić do ćwiczeń).
Stary 2010-03-28, 15:02   #261
naataalkaa
Raczkowanie

aha to w takim razie tez zakupie odżywkę. Mam nadzieje że mi też pomoże

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
A więc tak: kupiłam sobie odżywkę białkową "na masę" na allegro, piłam po ćwiczeniach. Ćwiczyłam 8min buns przez 2 tyg, co drugi dzień, potem dodałam jeszcze Tamilee Webb "Chcę mieć takie pośladki". No i dołki prawie zniknęły, a co ważniejsze - nie wracają, chociaż nie ćwiczę od jakiegoś mies (ale zamierzam wrócić do ćwiczeń).
a własnie pamiętasz może jak się nazywała ta odżywka
naataalkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 13:54   #262
Samantka91
Przyczajenie

GG do Samantka91

Witam tak czytam te posty i odnośnie małej pupy mam pytanie. Mam baaardzo małą i płaską pupę a mam 19 lat i ważę 46kg interesuje mnie jak można powiększyć sobie pośladki? Czy są na to jakieś leki/witaminy...? Proszę o pomoc pozdrawiam
Samantka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 14:58   #263
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Tak tylko pobieżnie przeglądałam wątek i powiem że tez dłuuugo miałam płaski tyłek przy niedowadze, potem udało mi sie przytyć, niby wszędzie więcej ale jednak ten tyłęk nie do końca taki ale od jakiegoś czasu ćwicze Brazil Butt Lift i tyłeczek stał się bardziej wyrazisty, kształtny i coraz ładniejszy, może warto spróbować, przynajmniej ja polecam

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 15:02   #264
barre1122
Przyczajenie

dziewczyny, a czy jest szansa ze osoba z wąskim rozstawem kości biodrowych bedzie miec zaokrąglone biodra? mam takie ścięcia po bokach, nie jest to taki ładny zaokrąglony kształt. Da sie to zapełnić miesniami albo tluszczem? bo kosci nie urosną, niestety... czy któras wie o co chodzi i poradziła sobie z takim problemem?
barre1122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 21:19   #265
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barre1122 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a czy jest szansa ze osoba z wąskim rozstawem kości biodrowych bedzie miec zaokrąglone biodra? mam takie ścięcia po bokach, nie jest to taki ładny zaokrąglony kształt. Da sie to zapełnić miesniami albo tluszczem? bo kosci nie urosną, niestety... czy któras wie o co chodzi i poradziła sobie z takim problemem?
Też mam wąski rozstaw bioder i przytyłam wszędzie a tyłek nadal jest mały może ćwiczenia by pomogły ale nie wiem jakie są ćwiczenia , żeby rosnąć w szerokość bioder mi rosną tylko pośladki a w szerokość nic nie poszło . Więc na prawdę nie wiem . Na pośladki to tylko ćwiczenia i dietka tucząca mi to pomaga .
Stary 2010-09-15, 18:13   #266
ewaw71
Zakorzenienie

GG do ewaw71

Cytat:

KUP MAŚLANKĘ TRUSKAWKOWĄ
( SPRZEDAWANE SĄ W KARTONACH LITROWYCH)

I ODLEJ 1 KUBEK MAŚLANKI DO WYSOKIEGO NACZYNIA , TAKIEGO ABYŚ POTEM MIAŁ MOŻLIWOŚĆ WYMIESZANIA WSZYSTKIEGO MIKSEREM
NASTĘPNIE DODAJ:
-mleko GRANULOWANE-ODTŁUSZCZONE (4 łyżKI STOŁOWE i czubate)

DODAJ TROCHĘ WODY PRZEGOTOWANEJ TAK ABY NIE BYŁO GĘSTE ZA BARDZO.
-Teraz przed dodaniem białek wymieszaj to dobrze mikserem.

Następnie dodaj 1 jajko z żółtkiem i 2 JAJKA bez żółtka i kolejne składniki

NASTĘPNIE DODAJ TO CO PONIŻEJ:

2 ŁYŻKI STOŁOWE (PŁASKIE) KAKAO (GRANULOWANE)

3 ŁYŻKI CZUBATE PŁATKÓW OWSIANYCH(BŁYSKAWICZNE)

A POTEM

OKOŁO 50 GRAM SERA BIAŁEGO,MOŻE BYĆ CHUDY LUB TŁUSTY
-Teraz dokładnie wymieszaj wszystko, jeśli jest za gęste to dodawaj letniej wody przegotowanej i mieszaj.

Odżywka taka zawiera około 40 gram białka i około 45 węglowodanów i około 15 % tłuszczy, wszystko ma około 410 kcal.

KOKTAIL TAKI MA BARDZO WIELE CENNYCH WITAMIN TAKŻE NIE MUSISZ BRAĆ DODATKOWYCH SUPLEMENTÓW WITAMINOWYCH

NIE WSZYTKIM MUSI SMAKOWAĆ SMAK

ALE ZA TO JEST SKUTECZNY,CHYBA LEPIEJ PIĆ COŚ CO NIE SMAKUJE A DAJE EFEKTY ANIŻELI KUPIĆ W SKLEPIE ZA DUŻE PIENIĄDZE ODŻYWKĘ EKSTRA W SMAKU ALE KTÓRA NIE DAJE ŻADNYCH EFEKTÓW !!! PRAWDA?
J

PROSTY PRZEPIS ALE BARDZO SKUTECZNY I CO NAJWAŻNIEJSZE SPRAWDZONY
J

DAWKOWANIE:

PIJ GO 2 RAZY DZIENNIE

ODSTĘP MIĘDZY PICIEM JEDNEGO A DRUGIEGO KOKTAILU MUSI WYNOSIĆ PRZYNAJMNIEJ 10 GODZIN !!!

NIE PIJ GO PO
POSIŁKU TYLKO NA PUSTY ŻOŁĄDEK ALE NIE PRZED ŚNIADANIEM TYLKO W CZASIE DNIA

ZAŁÓŻMY JAKIEŚ 2 GODZINU PO ŚNIADANIU A NASTĘPNIE 2 GODZINY PO INNYM POSIŁKU ALE PAMIĘTAJ ŻE ODSTĘP MIEDZY JEDNYM A DRUGIM KOKTAILEM WYNOSI MINIMUM 10 GODZIN.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

jest napisane jak stosować na mnie działa choć nie jakoś spektakularnie spodziewałam się , że więcej przytyję ale jest dobrze
i z takimi surowymi jajkami to pijesz????
ewaw71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-15, 22:21   #267
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewaw71 Pokaż wiadomość
i z takimi surowymi jajkami to pijesz????
tak , Jajka można wyparzyć wtedy zabijasz salmonelle i nie są groźne wiem bo miałam to na technologi gastronomicznej
Stary 2010-09-19, 11:08   #268
TheSunflower
Raczkowanie

Dziewczynki a może znacie jakieś dobre ćwiczenia na pośladki, które w miarę możliwości nie obciążają stawów kolanowych?
TheSunflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-25, 18:52   #269
emiii i klemens
Przyczajenie

A jak z piersiami, jesli moge zapytać urosły? Bo chyba się skusze na ten wynalazek przy wzroscie 178cm waże zaledwie 54kg wiec wygladam bleeeeee
emiii i klemens jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-14, 16:35   #270
kraina czarow
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

A testowała któras z was te buty na kształtowanie pośladków, bo zastanawiam się czy one działają. Patrzyłam ostatnio w sklepie za nimi wyglądają bardzo fajnie i podeszwa jest taka inaczej wyprofilowana. Pierwsze wrażenie po włożenie jest takie, że czujesz że chyba będziesz musiała się od nowa uczyć chodzić. Tylko cena troszkę odstrasza bo kosztuja coś 350 zł;/
kraina czarow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości