![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Brak pupy ;)
I co jak tam działanie tego koktajlu?? Opowiadajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
ech ja mam 22 lata i ważę 43kg przy wzroście 163 i też mam problem z płaską pupą może nie tyle płaską co po maturze schudłam strasznie i nie wróciłam do dawnej wagi (JAK SIĘ STRESUJĘ TO CHUDNĘ ) i moja pupa kiedyś była okrągła a teraz po jej bokach pojawiły się takie dołki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
a może mi ktoś linka do niej podać bo nie wiem które są konkretnie na pośladki ?? plz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Też miałam takie dołki po bokach i to bardzo duże, ale od dłuższego czasu cwiczę i się zmniejszyły, także ćwiczenia na pewno pomagają. Oczywiście, jeśli przy tym dużo jesz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
to muszę dużo jeść i ćwiczyć poszukałam już ćwiczeń na pośladki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ja też miałam duże dołki i po 2 tygodniach ćwiczeń się zmniejszyły, a wymiary mam podobne jak Ty, tylko ważę więcej trochę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
o to mam nadziejęże mi też się wypełnią dołeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
możesz wykonywać ćwiczenia izometryczne , a czy jakieś cwiczenia na których opierasz ciężar ciała na łokciach lub dłoniach wchodzą w grę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Ważę już 45
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
więc tak piłam ten koktajl i jadłam normalnie posiłki oprócz tego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Jakbyś mogła to skopiuj. A jak często piłaś? Bo ja też walczę o te 5kg (teraz ważę 46-7kg, a chcę ponad 50kg) ale nic nie chce zadziałać. No i gratulacje! A na pośladki proponuję 8min buns, robiłam i brzydkie zagłębienia po bokach znikły, a tyłek się wypełnił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
KUP MAŚLANKĘ TRUSKAWKOWĄ ( SPRZEDAWANE SĄ W KARTONACH LITROWYCH) I ODLEJ 1 KUBEK MAŚLANKI DO WYSOKIEGO NACZYNIA , TAKIEGO ABYŚ POTEM MIAŁ MOŻLIWOŚĆ WYMIESZANIA WSZYSTKIEGO MIKSEREM NASTĘPNIE DODAJ: -mleko GRANULOWANE-ODTŁUSZCZONE (4 łyżKI STOŁOWE i czubate) DODAJ TROCHĘ WODY PRZEGOTOWANEJ TAK ABY NIE BYŁO GĘSTE ZA BARDZO. -Teraz przed dodaniem białek wymieszaj to dobrze mikserem. Następnie dodaj 1 jajko z żółtkiem i 2 JAJKA bez żółtka i kolejne składniki NASTĘPNIE DODAJ TO CO PONIŻEJ: 2 ŁYŻKI STOŁOWE (PŁASKIE) KAKAO (GRANULOWANE) 3 ŁYŻKI CZUBATE PŁATKÓW OWSIANYCH(BŁYSKAWICZNE) A POTEM OKOŁO 50 GRAM SERA BIAŁEGO,MOŻE BYĆ CHUDY LUB TŁUSTY -Teraz dokładnie wymieszaj wszystko, jeśli jest za gęste to dodawaj letniej wody przegotowanej i mieszaj. Odżywka taka zawiera około 40 gram białka i około 45 węglowodanów i około 15 % tłuszczy, wszystko ma około 410 kcal. KOKTAIL TAKI MA BARDZO WIELE CENNYCH WITAMIN TAKŻE NIE MUSISZ BRAĆ DODATKOWYCH SUPLEMENTÓW WITAMINOWYCH NIE WSZYTKIM MUSI SMAKOWAĆ SMAK ALE ZA TO JEST SKUTECZNY,CHYBA LEPIEJ PIĆ COŚ CO NIE SMAKUJE A DAJE EFEKTY ANIŻELI KUPIĆ W SKLEPIE ZA DUŻE PIENIĄDZE ODŻYWKĘ EKSTRA W SMAKU ALE KTÓRA NIE DAJE ŻADNYCH EFEKTÓW !!! PRAWDA? J PROSTY PRZEPIS ALE BARDZO SKUTECZNY I CO NAJWAŻNIEJSZE SPRAWDZONY J DAWKOWANIE: PIJ GO 2 RAZY DZIENNIE ODSTĘP MIĘDZY PICIEM JEDNEGO A DRUGIEGO KOKTAILU MUSI WYNOSIĆ PRZYNAJMNIEJ 10 GODZIN !!! NIE PIJ GO PO POSIŁKU TYLKO NA PUSTY ŻOŁĄDEK ALE NIE PRZED ŚNIADANIEM TYLKO W CZASIE DNIA ZAŁÓŻMY JAKIEŚ 2 GODZINU PO ŚNIADANIU A NASTĘPNIE 2 GODZINY PO INNYM POSIŁKU ALE PAMIĘTAJ ŻE ODSTĘP MIEDZY JEDNYM A DRUGIM KOKTAILEM WYNOSI MINIMUM 10 GODZIN. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- jest napisane jak stosować na mnie działa choć nie jakoś spektakularnie spodziewałam się , że więcej przytyję ale jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A więc tak: kupiłam sobie odżywkę białkową "na masę" na allegro, piłam po ćwiczeniach. Ćwiczyłam 8min buns przez 2 tyg, co drugi dzień, potem dodałam jeszcze Tamilee Webb "Chcę mieć takie pośladki". No i dołki prawie zniknęły, a co ważniejsze - nie wracają, chociaż nie ćwiczę od jakiegoś mies (ale zamierzam wrócić do ćwiczeń).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
aha
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Tak tylko pobieżnie przeglądałam wątek i powiem że tez dłuuugo miałam płaski tyłek przy niedowadze, potem udało mi sie przytyć, niby wszędzie więcej ale jednak ten tyłęk nie do końca taki ale od jakiegoś czasu ćwicze Brazil Butt Lift i tyłeczek stał się bardziej wyrazisty, kształtny i coraz ładniejszy, może warto spróbować, przynajmniej ja polecam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, a czy jest szansa ze osoba z wąskim rozstawem kości biodrowych bedzie miec zaokrąglone biodra? mam takie ścięcia po bokach, nie jest to taki ładny zaokrąglony kształt. Da sie to zapełnić miesniami albo tluszczem? bo kosci nie urosną, niestety... czy któras wie o co chodzi i poradziła sobie z takim problemem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki a może znacie jakieś dobre ćwiczenia na pośladki, które w miarę możliwości nie obciążają stawów kolanowych?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
A jak z piersiami, jesli moge zapytać urosły? Bo chyba się skusze na ten wynalazek przy wzroscie 178cm waże zaledwie 54kg wiec wygladam bleeeeee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A testowała któras z was te buty na kształtowanie pośladków, bo zastanawiam się czy one działają. Patrzyłam ostatnio w sklepie za nimi wyglądają bardzo fajnie i podeszwa jest taka inaczej wyprofilowana. Pierwsze wrażenie po włożenie jest takie, że czujesz że chyba będziesz musiała się od nowa uczyć chodzić. Tylko cena troszkę odstrasza bo kosztuja coś 350 zł;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.