![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chopard wish turquoise
Ja slyszalam tylko o Pure Turquoise Ralpha Laurenta...
![]() Nat
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
O turkusowym Laurenie to ja z kolei nie slyszlaam, ale Chopard jest na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Ja dziś poznałam ten zapach.Co prawda psiknęłam tylko na blotterek(na nadgarstkach zabrakło miejsca
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj wachalam. Niestety (a moze stety
![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Szkoda, że jak narazie zbiera niezbyt pochlebne opinie bo trochę się na niego nastawiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Wachalam dzis, godzinke temu. Ledwo go czuc na rece, na odleglosc prawie wcale. Wtorny, lekki, latwy i przyjemny, ale nie dla mnie. Bardzo podobny do BC, Cool water game, O oui i innych swiezaczkow. Raczej nie bedzie moj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Wish Turquoise Diamond ? Miałam próbkę, z ciekawości chciałam potestować coś lżejszego. Zapach jest świeży, taki turkusowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chopard - Wish Turquoise
A więc dziś przyszła pora na mnie, zatem zdaje relacje
![]() Zacznijmy od najbardziej oczywistego - flakonik, jak w klasyku piękny poprostu taki mały klejnocik ![]() Potem było już gorzej. I tu podpisuję się pod waszym zdaniem obiema rękami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pure Wish i Wish Chopard :)))
Podnoszę wątek, gdyż właśnie przyszła paczka z Pure Wish i muszę się podzielić wrażeniami z Kropką
![]() Po pierwsze, bardzo mi się podoba ![]() Nie jest tak gęsty i esencjonalny jak Wish (świetnie go opisała Homyk, zgadzam się z każdym jej słowem), jest bardziej lekki, zwiewny, przestrzenny. To taka owocowa słodycz z kropelką świeżości + jakieś kwiatki ![]() Tak jak klasyczny Wish absolutnie nie przypomina mi Angela, tak Pure Wish z Innocentem mają coś wspólnego. Nie mogę powiedzieć że są podobne ale jakby są z jednej rodziny ![]() Jedyną jego wadą jest to, iż będzie nietrwały ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Brzmi całkiem sympatycznie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że jest już wycofany
![]() Pamiętaj też, że kiepsko z jego trwałością. Ja po ponad godzinie od aplikacji czuję tylko bardzo delikatną smugę ![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym zapachu nie ma bowiem nic szczególnego, nic co mogłoby zachwycić, zauroczyć. Sam krótki początek wydaje się być przyjazny, nawet obiecujący, ładny, ale wraz z upływem czasu zaczynają wyłaniać się denerwujące akcenty doskonale znane z innego zapachu... ![]() Ja wyczuwam w nim spore podobieństwo do Cool Water ! Te same nuty, tylko w przytłumionym wydaniu, nie takie ostre, delikatniejsze, mniej sztuczne i w ładniejszym flakonie. Może Eternity też chodzi właśnie o Davidofff Cool Water? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Mnie on się całkiem podoba, faktycznie może nie powala ale byłabym zadowolona, gdyby go miała. Pachnie na mnie słodką gruszką i z każdą minutą staje się bardziej owocowy. Na mnie wysładza się w stylu sezonówek Escady, dokładnie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy te zmiany koloru swiadcza o starosci i nieoryginalnosci perfum??? Czytałam gdzies tu na forum ze Angel i Wish barwione sa tymi samymi barwnikami i ciemnieja. Niekórzy maja lata i nic sie nie dzieje :-( .Najchetniej wkleiłabym zdjecie ale nie potrafie ![]() Edytowane przez Kacha30 Czas edycji: 2007-06-20 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez osiem miesięcy perfumy raczej nie powinny się zepsuć, tym bardziej że piszesz iż przechowujesz je prawidłowo. Może Ci się czasami wydaje że zapach i kolor jest inny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Zapach jest ok ale ten kolor ...mam obawy czy to nie przelezakowany egzemplarz ....no juz trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
A ja swojego wisha jakiś czas temu wydałam...
![]() A miałam 75-tkę ![]() Po pół roku otulania się nim wydawało mi się, że zaczynał mnie przytłaczać, ale teraz za nim tęsknię... Chyba se ustrzelę tym razem małą 30-tkę ![]() Trwałość niesamowita, jeden psik na mojej skórze (i wokół mnie też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
o tak trwałosc ma niesamowita, jak wczoraj kontrolnie (czy aby sie nie zepsuł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Ja wish uwielbiam chociaż miałam do niego wiele podejsć.Jest wspaniały cieżki słodki,ale na mnie nie jest aż tak przytłaczający.Natomiast pure wish absolutnie odpada wg. mnie jest nijaki osobiscie nie czuję go szybko sie ulatnia.Wolę wish jest bardziej konkretny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pure jest uroczy ale bardzo słaby. Znika ze mnie w 2 godziny. A szkoda, bo mnie przytłacza mnie tak jak Wish. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Podnosze wątek żeby nie dublowac. Otóz potrzebuję Waszej rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Dodam tylko ze ten z miniaturki był bardzo mocny, a ten we flakonie pełnowymiarowym jest raczej zapachem delikatnym, na początku jest słodycz ale jakos przygasa po kilku-dosłownie -minutach, a po godzinie to jakbym sie mgiełką psiknęła. Dzis zaaplikowałam 4 razy! Wyobrazacie sobie w taki upał zaaplikowac 4 razy? a kolezanka z pracy poczuła dopiero jak sie przysunęła do mojej szyi. Cos mi tu po prostu nie gra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Pink Wish Diamond Chopard a Wish klasyczny
Czy któras ma? Co ma wspólnego z klasycznym wishem? Pytam bo mam problem, zamówiłam wisha, przyszedł wyglądający podobnie-kolor tylko taki radosny lawendowy, absolutnie nie szaroniebieski, ale i nie rózowiutki:/ - ale pachnący nie jak klasyczny wish
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pink Wish Diamond Chopard a Wish klasyczny
To samo pytanie zadajesz w kilku miejscach. Nie zaśmiecaj forum, jak ktoś będzie potrafił Ci pomóc, to na pewno odpowie na Twój post.
To, że piszesz w kilku watkach i zakładasz nowe, wcale Ci nie pomoże, a jedynie ściągnie na Ciebie gniew Moderatorów ![]() Tu masz wątek, w którym możesz zapytać: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67014
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to już teraz nic nie rozumiem- czy na pewno masz podróbę/nieświeżego Wisha czy po prostu zamówiłaś/otrzymałaś Wish Pink... zamiast klasycznego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
No własnie chwytam sie juz wszystkiego. Zamówiłam jako Wish Choparda, w aukcji bylo tyle ze jest on nowy, 100% oryginalny i nadaje się na prezent. A przyszła mi woda bez kartonika, bez korka i owinięta w jednorazowe reklamóweczki z naklejkami po pomidorach i bananach w Reala:/ no żenada:/ Miniaturę Wisha miałam, kolor wody był inny, zapach niestety też
![]() ![]() Przepraszam za zaśmiecanie, ale szukałam takiego wątku, nie znalazłam i pomyslałam ze w ten sposób ktos mi szybciej odpowie i rozwieje moje wątpliwosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.