|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#19681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
A czy w Poznaniu jest jakiś dobry ciucholand?? Bo tak patrzę na te ciuszki, które upolowałyście i nie wierzę, takie fajne ciuchy za takie grosze! Ja zawsze trafiałam na ciucholandy gdzie można było znaleść same ogromne, 'babowate' szmatki.. Dlatego proszę, polećcie mi jakiś dobry cicholand w Poznaniu
|
#19682 |
|
Zadomowienie
|
Z pewnością są tu osoby z Krakowa i może znają sklep "Tania szafa" przy ul. Westerplatte. Są tam rzeczy nowe - końcówki kolekcji i używane, ale wszystkie w doskonałym stanie. Ceny są powalajace, moim zdaniem. Ostatnio można było kupić nowe spodnie za 10 zł podczas wyprzedaży! Jak któraś z Krakowa jeszcze tam nie była - polecam zajrzeć.
|
|
|
|
#19683 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz ide do lumpa, zyczcie mi szczescia w łowach
|
#19684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Na ul. św. Marcin nad Sphinxem, na os. Lecha w blaszaku "Orle Gniazdo", ponoć fajne lumpki maja też na Dąbrowskiego nad drogeria Rossman |
|
|
|
|
#19685 |
|
BAN stały
|
Miałam iść dzisiaj do lumpa. Nawet specjalnie wstałam wcześnie, ale jest taka pogoda, że mi sie nawet tyłka nie chce ruszać. Ale troche mi skoda, że taka przyjemnośc mnie ominie
![]() Czekam na wasze zakupy. |
|
|
|
#19686 |
|
Zakorzenienie
|
A oto moje dzisiaj, skromne ale udane jak dla mnie zakupy
![]() 1. Swterek pastelowy zolciutki, kocham ten kolor firma Amanda Vinci - nie znam :P2. Czarny sweterek z guziczkami H&M ![]() 3.Brazowa skorzana mala torebka, skroce pasek i bedzie jak znalazl, szkoda ze nie czarna ale i tak jest fajna... ![]() 4. No i czarny gruby pasek na talie, prawdziwy zamsz, na zdjeciu wyglada tragicznie ale tak naprawde jest praktycznie nowy i wyglada cudnie, niestety na mnie za maly - rozm S wiec leci na Allegro
|
|
|
|
#19687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie większosc na 1-maja . .
|
|
|
|
|
#19688 |
|
Zakorzenienie
|
no i ja się pochwalę , bo jestem bardzo zadowolona, dziś raniutko wstałam, bo wczoraj na wystawie był żakiecik coś na kształt kimona i się zakochałam
1. żakiecik czy jak to się nazywa a'la kimona DenimCo - kosztował 25 zł , trochę wiele...ale wart tego , jest z grubszego materiału i ma motylki i kwiatki na materiale 2. buty 20 zł ( pierwszy raz kupowałam buty , 20 zł ) 3. staniczek czarny z różową kokardką 4 zł 3. staniczek różowy 4 zł
|
#19689 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19690 |
|
Zakorzenienie
|
Papi, super czarna bluzka i pasior
![]() Ewulinek, staniczki obydwa sa przesliczne! ja tez chce Dzis mi sie udalo wyskoczyc do lumpa i zostawilam 80 zl zdjecia beda po dzisiejszym egzaminie o ile zdam :P
|
#19691 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonaglab
kozaczki numer 40 -41.nie sprzedaję tego co wynajdę na lumpie, nie prowadzę takiej działalności ale cieszę się , że się , że się podobają!! Paulinaaa
|
#19692 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się pochwalę:
peep toe w rzeczywistości jasno brązowe tu jakoś tak dziwnie ten kolor wyszedł. Co myślicie? |
|
|
|
#19693 |
|
Przyczajenie
|
Moje rzeczy z dzisiaj i zeszłego tygodnia:
1. bluzka beżowa z motylkami z wyciętą metką, na mnie za duża ale nadaje sie do spania ![]() 2. zielonkawa bluzka z naszytym kwiatkiem, Papaya 3. sweterek czarny rozpinany z wyszywanymi koniczynkami, strasznie ładny z bliska ![]() 4. sukienka kopertowa Atmosphere 5. półprzezroczysta, wściekle różowa spódnica na plażę Atmosphere ze zlotym paseczkiem na dole 6. torebka czerwona do ręki, bez firmowa |
|
|
|
#19694 |
|
Przyczajenie
|
cd
7. płaszczyk na wiosnę z New Looka, fioletowo - różowy, strasznie mi sie podoba 8. kożuszek z New Looka, kupiony na wyprzedaży 9. Elmuś, leżał biedaczek na podłodze nie mogłam go samego zostawić ![]() to było wszystko na dziś
|
|
|
|
#19695 |
|
BAN stały
|
Peep toe
Śliczne
|
|
|
|
#19696 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1170062903 jak nie z lumpaa
![]() .. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1170068356 b. mi się podobają . .
|
|
|
|
#19697 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam i zabieram się za focie
ale były extra ciuchy, no masakra... ale nie mogłam wszystkiego kupić bo kto by to dzwigał ![]() mam sweterek J.Lo aha, u mnie też są kosmetyki i biżuteria w lumpie. Nowe z metkami. Dzisiaj np. były korale takie duże kule czerwone i zielone takie same z metkami za 6zł.. do tego tez były kolczyki... złote też były i dużo srebrnych łańcuszków z wisiorkami min. z budda i opaski tez były ale jakoś nic nie wzięłam, skupiłam się na ciuszkach..
|
#19698 |
|
Zakorzenienie
|
peep toe super, czy to new look?
![]() Patinka, dawaj swoje rzeczy dawaj:P hehe czekam na nie ale pewnie obejze dopiero po egzaminie :P mi sie tez dzis udalo znalezc pare fajnych rzeczy, m.in buty zielone za 5 zl torebke czarna ze zlotymi sprzaczkami, sukienke z H&M w bialo czerwone paski, sandalki z materialem czarnym w biale kropeczki :P i jeszcze cos, ale opisze jak juz bede miala fotki ![]() Nasteczka, odbior! Mialam dla ciebie biale buty, ale kasy mi zabraklo ![]() http://www.allegro.pl/item160070680_...dna_nowa_.html ta torbe tez dzis byla, cena 21 ale po zapieciu wygladala jak worek na kapcie
|
#19699 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulinek@vp.pl
Żakiecik a'la kimono |
|
|
|
#19700 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#19701 |
|
Zakorzenienie
|
picola plaszczyk z new looka super
i sukienka z atmosphere tez
|
#19702 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje..tak New Look. Widziałam gdzieś u kogoś takie ale w innym kolorze. tylko ten rozmiar, niby powinny być mi dobre, ale klapie w nich lekko
. Kupiłam bez przymierzania no i tak to jest.
|
|
|
|
#19703 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki to rozmiar?:P
|
#19704 |
|
Zakorzenienie
|
moje zdobycze
![]() wiele rzeczy zostawiłam-ale nie można mieć wszystkiego, po resztę wrócę w tygodniu ![]() 1. moja miłość, sweterek J.LO za 16zł, jest extra.super dopasowany-nie jakis worek na kartofle 2. buciki nówki, new look za 10zł zaraz bedzie reszta ale ide jeść obiadek
|
#19705 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jaki masz rozmiar? Bo ja mam 39 i sa za duze ;( Moze chcialabys sie swoich "pozbyc"
|
|
|
|
|
#19706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#19707 |
|
Zadomowienie
|
Moje sobotnie
![]() 1,2,3. Jeansy H&M ciemno granatowe, nie wiem czy to rurki w każdym razie zwężane (Czego zapewne nie widać na zdjęciach). Moje pierwsze takie i zobaczymy czy będę w nich chodzić Najgorzej, że są na mnie za długie (jak wszystkie spodnie )4,5. Duży golf w czarno-złote paseczki. Pełno podobnych na bazarkach ale wzięłam
|
#19708 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#19709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19710 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a ja sie dzisiaj wybralam do mojego lumpka i patrze a jego nie ma zlikwidowali chyba...a moze przeniesli? to byl jedyny lumpek na wage jaki znam tutaj,a na wycene nie chodze bo ceny straszne maja..wie ktos moze gdzie jest jakis lumpek na wage we Wrocławiu? i co się stało z tym na Ruskiej????
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

-> 67-> 66

obydwa sa przesliczne! ja tez chce
zdjecia beda po dzisiejszym egzaminie o ile zdam :P

nie mogłam go samego zostawić
. .
. Kupiłam bez przymierzania no i tak to jest.
)