|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
i jeszcze LONG bokserka w pasy TALLY WEIJL - 12 zł
|
|
|
|
#22682 |
|
Rozeznanie
|
_Ya,sliczne te bluzeczki, oddaj chco jedna
![]() carla, spodnica jest fanatstyczna i warta swojej ceny iwona, bokserka TALLy WEIJL i torebla a la LV super |
|
|
|
#22683 |
|
Zakorzenienie
|
Wow super ta bokserka i ta piżamka różowa, słodkie...ja dziś bluza kangurka fioletowa atmosphere, 14 zł
|
#22684 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wczorajsze zakupy.
![]() BUTY BALERINY NOWKI POZBEDE SIE ICH BO SA ZA MALE TORBA ATMOSPHERE
|
|
#22685 |
|
Zadomowienie
|
Elmoska - baleriny cuuudne
- z pewnością i na mnie będą za małe , torebka też - jak ja lubię tą firmę...![]() Moje dzisiejsze zakupy: Atmosphere: long czarny, bluzka biała długi rękaw, bluzka jasno-turkusowa, zapinana wrzosowa bluzeczka. Vero moda - pasiasty long - leży cudnie ![]() nowa z metkami spódnica Miss Etam bluzeczka fioletowa Liquid |
|
|
|
#22686 |
|
Zadomowienie
|
c.d
|
|
|
|
#22687 |
|
Zakorzenienie
|
widzę wiosna/lato wkrada sie na ciuchowy watek..
![]() sliczne zdobycze dziewczyny
|
#22688 |
|
Rozeznanie
|
elmoska.śliczne te balerinki... i co ja widze rozmiar 3???
jak Ci niepotrzebne... to ja je sobie wezmę
|
#22689 |
|
Raczkowanie
|
elmoska sliczne buciki
![]()
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
#22690 |
|
Rozeznanie
|
iwona200 wszystko super
topik w groszki z new looka? Mam taki sam tylko czarny z lumpka of kors ![]() |
|
|
|
#22691 |
|
BAN stały
|
Super zakupy Dziewczyny
elmoska - mamy już teraz takie same torebki z atmosphere ![]() Też byłam na zakupach lumkowych (nie mam aparatu - long w biało-żółte paseczki z krótkim rękawem - atmosphere - krótki rękaw żółty z fioletowymi wstawkami - krótki rękaw - róż z napisami - bluza zółta z zielonymi napisami - atmosphere - biały płaszczyk wiosenny Marks&Spencer, ale niestety 40 rozmiar i muszę go zmniejszyć jakoś... Stylem przypomina grzybowy ![]() Ogólnie ciuszki pierwsza klasa. Wiosennie w kolorkach się zrobiło Zapłaciłam 52 zł Na wagę Kg 35 złA lumpek otwierają o 9 rano, więc byłam już 10 minut wcześniej... A tu już dokładnie 18 bab Zaznaczam, że to mały lumpek, w małym miasteczku i na bocznej ulicy Zanim otworzyli było nas 24 Wyobrażacie sobie co się działo po wejściu... |
|
|
|
#22692 |
|
Zadomowienie
|
elmoska
świetna torebka!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#22693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22694 |
|
Zakorzenienie
|
łądna ta niebieska
|
|
#22695 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj tylko buciki, ale już niedługo liczę na dużo ciuchów, zostałam "zatrudniona" przy sortowaniu ciuchów z Anglii bezpośrednio przysłanych od ludzi, czytaj: jeszcze nie macanych
|
#22696 |
|
Raczkowanie
|
wooww.Ladne buciki.Gratuluje i zazdroszcze ci tej pracy.A gdzie sie podziewa nasza Paulina.
|
|
|
|
#22697 |
|
Zakorzenienie
|
24 baby to pikuś
u mnie na dostawie 50 osób to standard często jest jednak dużo więcej
|
|
|
|
#22698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22699 |
|
Zadomowienie
|
iwona200 Oh my gosh !!! Jakie boskie bluzeczki: szczegolnie ten pasiasty long
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1173697736 i topik http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1173697667
|
#22700 |
|
Zadomowienie
|
Uch, dawno mnie tu nie było i jakieś 15 stron miałam do przejrzenia
Śliczne rzeczy, dziewczyny, chyba muszę się gdzieś wybrać na łowy bo mnie zazdrość ściska...I mam takie małe pytanko do dziewczyn sprzedających rzeczy na allegro - czy ciuchy sprzedają się wam zwykle po pierwszym wystawieniu? Od czego to zależy? Chciałam zrobić trochę porządków w szafie, sprzedać ciuchy, których nie założyłam ani razu - wszystkie firmowe, i wydaje mi się, że modne - i z siedmiu wystawionych sprzedała się tylko jedna Czy to normalne, czy może coś źle robię?
|
|
|
|
#22701 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Iwonko, zrobilas swiente zakupy, bluzeczki sa extra idealne na lato long bokserka w pasy moja faworytka ![]() ewulinek, bluza ma super kolor ![]() elmoska, torba i jej kolor butki sa zolte? tez fajowe ![]() nicoletta, pierwsza bluzeczka atmosphere klasyczna-fajna oprocz tego podoba mi sie long w paseczki ![]() Patinka, ladne sandalki opowiesz wrazenia po rozladowywaniu towaru ![]() beata77, zaniedbalam troche wizaz siedze tutaj coraz rzadziej i lumpowanie juz nie takie samo jak kiedys, bo zamkneli ulubiony lump na wage mimo to dzis udalo mi sie kupic balerinki w panterke, rurki, pasek i bluzeczke fotki zrobia sie na dniach ![]() ronja, czasami tak jest, ze ciuszek nie chce sie sprzedac za pierwszym razem, ale wystawiasz go ponownie i wtedy moze sie uda wiele razy mialam (kolezanki tez mialy) taka sytuacje, gdzie za 1 razem nikt nie chcial, a za 2 ludzie licytowali sie jak szaleni wydaje mi sie ze to kwestia fotek, zaprezentowania towaru, dokladnego opisu i czasu o ktorej konczy sie aukcja moze i dobrego tytulu? Czesto, gesto jest tak ze nam sie cos nie podoba i wydaje sie ze to nie zejdzie, a ludzie licytuja ile wlezie wiec chyba nie ma reguly
|
#22702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paulinaaa_ Tobie też
|
|
|
|
|
#22703 |
|
Wtajemniczenie
|
no dziewczyny wrocilam do Poznania :P mam za duzo nadrabiania, ale zakupy zrobilyscie po prostu swietne
nie bede wymieniac po kolei bo bym sie zatopila w Waszym lumpkowym szalenstwie ale od dzis obiecuje uwaznie wszystko obserwowac ja w srode ide chyba na dostawe, moze sie przejde tez gdzies jutro, chociaz nigdzie nie ma dostawy we wtorki :P sciskam Was mocno i powodzenia w kolejnych łowach lumpkowe siostrzyczki :P
|
#22704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) z boku, tyłu a nawet przodu Jedna pani ładnie to skomentowała: "Pchają się jakby za darmo rozdawali" A dzisiaj upolowałambluze pumy czarno-białą zieloną koszulkę z białym nadrukiem atmosphere czarny sweterek top shop szarą koszulkę z kolorowym nadrukiem i cekinkami M&S per una ![]() Za wszystko dałam 35zł z groszami ![]() Żałuję, że nie mam aparatu Ale może kiedyś jak będę miała to zarzuce was zdjęciami moich zdobyczy, bo trochę się tego nazbierało :P:
|
|
#22705 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22706 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna koszulka!
Chodziło o tę http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1173697736 Edytowane przez Motylka Czas edycji: 2007-03-12 o 21:45 Powód: cytat wypowiedzi się nie załączył :/ |
|
|
|
#22707 |
|
Zadomowienie
|
Last minute
- po drodze do pracy jeszcze złapałam to - nowiuteńka bluzka long typu baby doll w kolorze zieleni E-vie za 10 zł.
|
|
|
|
#22708 |
|
Rozeznanie
|
elmoska- a to mój rozmiarek
może chciałabyś je oddać w moje łapki? jestem baaardzo chętna!!!!!
|
#22709 |
|
Zakorzenienie
|
cudna
|
|
#22710 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio dopadłam taką oto spódniczkę. Metka i kratka wskazują na to iż jest to spódnica burberrys. Tylko ciekawe czy oryginał
kupiłam ją za całe 1,50zł
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

- z pewnością i na mnie będą za małe

elmoska - mamy już teraz takie same torebki z atmosphere
Kg 35 zł
Czy to normalne, czy może coś źle robię?