|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jakie czasopisma???
A ja jestem ciekawa jakie czasopisma regulanie badzi nie czytujecie
![]() pozdrawiam goraco! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: Jakie czasopisma???
Aktualnie nie kupuję prawie nic (oprócz Urody i Avanti). Miałam jednak okres w życiu gdzie kupowałam prawie wszystkie gazety jakie się pojawiały. Kiedy doszło do tego, że ¼ mojej meblościanki było wypełnione gazetkami. Powiedziałam sobie „Stop” i już znacznie mi przeszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Regularnie:
Twój Styl i Cosmo Pozostałe jak mam ochotę i nastrój kupić sobie coś kompletnie niepotrzebnego (nigdy nie udało mi się przyczytać chociaż połowy ![]() Olivia Claudia Glamour Avanti A i jescze od czasu do czasu Sandrę (śliczne sweterki) i specjalne wydania Burdy (od dwóch lat usiłuję nauczyć się szyć i na razie zbieram materiały źródłowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
U mnie w domu jest mnostwo gazet. A w moim pokoju to juz w ogole... nie mam gdzie ich chowac. Swoje ulubione tytuly zawsze kolekcjonowalam
![]() Czytam wszystko co mi sie napatoczy i mnie zainteresuje. Nie kupuje nic- gazety mam za darmo, mama pracuje w firmie zajmujacej sie kolportazem prasy. W tych wszystkich babskich czasopismach interesuja mnie tylko wybrane artykuly oraz rozne porady dotyczace zdrowia, urody, mody itp. Lubie shape- za cenne informacje dotyczace zdrowego i aktywnego zycia. Gazety dla nastolatek ![]() Urode- za oprawe graficzna (po prostu mi sie podoba, sama nie wiem czemu) i niektore artykuly Avanti- za zawartosc - tyyyyle ubrań w jednej gazecie ![]() Nie lubie natomiast plotkarskich gazet ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Gdy byłam w podstawówce to zaczytywałam się gazetami typu Bravo. Ale przybyło latek to mi przeszło. Obecnie w mierę regularnie kupuję "Forum". w którym są przedruki z różnych gazet z całego świata. Jeśli chodzi o gazety obecne na rynku to sąsiadka przyniesie od czasu do czasu jakiś stos gazet typu Gala, Twój Styl z powodu krzyżówek. Wie, że my je uwielbiamy. Ale jak je przeglądam to widzę, że nie mam nic ciekawego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Regularnie - Murator
![]() Z babskich - od czasu do czasu Samo zdrowie (chociaż ostatnioa albo się psuje, albo mi się znudziło...), inne to różnie - jak akurat jest jakiś ciekawy film ![]() Od czasu do czasu poczytuję Wprost, Politykę, Newsweeka, tak na zmianę i niezbyt regularnie, bo tylko mnie drażni to co się dzieje ![]() Swego czasu czytałam Wiedzę i życie, ale chyba się starzeję albo co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ok. 1.5 roku regularnie Twój Styl ,w tym miesiacu nie kupie bo straszna szmata sie z tego zrobila, obecnie chdze do kiosku i pytam :"to jakie ma ppani filmy?" -tak własnie kupuje gazety ,wyciagam film ,próbki i fru do smieci.
pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
paula78 napisał(a):
> ok. 1.5 roku regularnie Twój Styl ,w tym miesiacu nie kupie bo straszna szmata sie z tego zrobila, obecnie chdze do kiosku i pytam :"to jakie ma ppani filmy?" -tak własnie kupuje gazety ,wyciagam film ,próbki i fru do smieci. > pzdr > paula Dobry pomysł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kiedyś regularnie kupowałam pisemko "Mój Pies", ale jakoś ostatnio opuściłam jeden numer, drugi, i tak już poszło w zapomnienie
![]() ![]() Co tam jeszcze...Polityka, Newsweek, Wprost, Forum od czasu do czasu...to było kiedyś ![]() A teraz nie kupuję nic. Zero. Wszystko jest w netku ![]() ![]() A jeśli zdarza mi się po coś iść do kiosku, to kupuję...film (no i do niego dołączoną gazetę, która od razu laduje w koszu) ![]() No albo inny przypadek-kiedy miało miejsce jakieś ważne wydarzenie, i jakaś gazetka się o tym rozpisuje, to lubię mieć takie "specjalne" wydania. Z kolei kiedy potrzebuję coś do czytania (no np. w pociągu...albo w szkole ![]() ![]() Ale się rozpisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Kiedys kupowalam wiecej gazet.
W tej chwili regularnie (prenumerata) kupuje tylko "Konia Polskiego", czasem "Konie i Rumaki", "Koński Targ", "Świat Koni". U Piotrka czytam "Polityke" i "Newsweeka" i pisma motoryzacyjne. A jesli wyjezdzamy gdzies ze znajomymi, zaopatrujemy sie w rozne gazetki, przy lektorze ktorych mozna pasc ze smiechu-np. "Bravo Girl", "Zbrodnie i sex" :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A ja jestem chyba "uzależniona" od babskich czasopsim..może to dlatego, że świetnie się przy nich relaksuję.. uwielbiam takie wieczory: gazeta, ciepły koc, aromatyczna herbatka...po prostu bosko.
![]() Regularnie czytam: Twój Styl, Elle, Cosmopolitan, Glamour, Newsweek, czasem Avanti. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witam..
A ja mam pytanko w jakich czasopismach jest najwięcej próbek?? ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a po moim domu przewalają się chyba wszystkie gazety o ubraniach i urodzie: Uroda, Pani, Twój styl, Olivia, Claudia, Glamour.. Ale za dużo do czytania tam nie ma
![]() ![]() ![]() Z młodzieżowych zostało mi oszczędzone Bravo ![]() ![]() ![]() Prenumerata Nationala też do mnie dociera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ja uwielbiam "Zwierciadło"-to naprawdę mądra gazeta!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
🦄
|
Ja kiedyś miałam więcej gazet. Teraz REGULARNIE nie kupuję nic... Mam w domu kolekcję Shape'a (starczy mi czytania na hohohohoooo), trochę Cosmopolitana (teraz też go kupuję, bo lubię zdjęcia makijaży, jakiś ciuszków i czasem się pośmiać można
![]() Z innego typu gazet czytam regularnie każdy numer "Angory" i niektóre numery "Przeglądu" i właśnie od dziś będę czytać dziennik, która zaczął wychodzić u mnie w mieście (nie pamiętam tytułu- kosztuje 1 zł ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
paula78 napisał(a):
>(...)i pytam :" to jakie ma pani filmy?" -tak własnie kupuje gazety ,wyciagam film ,próbki i fru do smieci. Widzę Paula, że tak samo kupujemy gazetki ![]() N.
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Press, Science-fiction, kiedyś Nową Fantastykę, Rzeczpospolitą, od czasu do czasu Gazetę Prawną, sporadycznie Urodę, Shapea- jak dają jakiś dodatek
![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
gazety traca fason bo daja za malo tresci a za duzo reklam ale to z nich sie utrzymuja a nie ze sprzedazy, ale najglupsza rzecza wydaje mi sie kupowanie samych reklam=avanti, to jak gazetki z hipermarketow ale z ta roznica ze hiper-gazetki sa za darmo i pod sam nos kladzione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() A ja ostanio zmianial upodobania bo wielu latach reguralnego czytania cosmo stwierdzilam ze sie popsulo okropnie ( hanka wolka naczelna..) i zmienialam na SHAPE zreszta odpowaiad mi ze zwgledu na to ze intensywnie dbam o forme ![]() I gazeta dla mnie oczywista POlityka czasem Wyborcza Buziazki <cmok> Neli
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie podstawowe to Nesweek, Wprost, Polityka, z gazet Wyborcza + Rzeczpospolita.
Z kobiecych (kupowanych rzadko, w sytuacjach kiedy naprawdę nie mam się czym zająć): Cosmopolitan i Avanti. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Rzeczpospolita(dostaę na uczelni),Wprost, Businessman, z kobiecych Samo Zdrowie, inne sporadycznie. raz kupiłam Avanti i uważam ze powinna być traktowana jako folder reklamowy i rozdawana za darmo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A ja wlasnie od pierwszych numerow(mam wszystkie do tego miesiaca wlacznie) kupuje Cosmo i Glamour.Ale ostatnio kupuje je i nawet nie czytuje,wiec zaczelam sie zastanawiac czy warto wydawac kase.W tych gazetach nie ma nic juz ciekawego,tylko reklamy co strone a do tego te czasopisma maja strony internetowe wiec niektore artykuly mozna tam poczytac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.