![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dda
hej dziewczynki
![]() dzisiaj o 11 wlaścicielka przyjezdza do nas z jakims potencjalnym klientem. Żałuje że mnie nie będzie bo dzisiaj pracuje, ale mój TŻ bedzie ![]() ![]() mam nadzieje ze jak wroce do domku to beda mnie czekaly dobre wiadomosci. I tak cały dzien jak na szpilkach bede siedziec. Ja tez tak mam ze ciagle chce zapewnien ze ktos mnie lubi. Ale DDa tak juz maja, niska samoocena = brak wiary w siebie = nikt mnie polubi... spokojnego poranka ![]()
#3752 |
Zakorzenienie
|
W takim razie trzymamy kciuki i również czekamy na dobre wieści
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Rozeznanie
|
Kciuki są!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Rozeznanie
|
bajeczka mowisz, ze sa to ataki paniki? hmm musze o tym poczytac
![]() oj tak, jak długo nie slysze jakis miłych słów do mnie to czuje sie zle ![]() ![]() moj TZ malo mi mowi co czuje i rzadko slysze jakies miłe komplementy, mimo ze ja jemu mowie.... ale moze on tak juz ma i tyle, a moze to on musi czuc sie pewniej i bardziej otwarty, zeby wykrzesac z siebie cos miłego ![]()
#3755 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
no i moje czarne sny sie spełniły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamy miesiac na znalezienie nowego mieszkania ![]()
#3756 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie DDA! Można się przyłączyć?
![]() Moja historia jest długa i zawiła, ale postaram się skrócić ![]() No miało być krótko, ale nie wyszło - przepraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zawiechaczarny witaj . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
wiecie jak teraz jest pusto na rynku z mieszkaniami ![]() ![]() no masakra jakas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj bylam tak przybita ze nic mi sie nie chcialo. Wieczorem z przyjaciolmi zrobilismy grila nad jeziorem ![]() ![]() pojechalismy tak samochodem, wiec dzisiaj czeka nas spacer po auto ;D ale jest taka sliczna pogoda! sloneczko swieci i pewnie z 20 stopni bedzie, to sama przyjemnosc z chodzenia bedzie ![]() ---- wiecie co, tak sobie pomyslalam zeby zalozyc jeszcze jeden watek, taki dla nas, bo troche sie juz znamy, czasami piszemy tu cos o nie DDA ![]() co wy na to ? ![]()
![]() |
#3760 |
Wtajemniczenie
|
Czarnooka-Paula, to może poszukajcie czegoś w sąsiednich miejscowościach na te kilka miesięcy, najwyżej będziecie dojeżdżać. Moja przyjaciółka ze swoim TŻ też niedługo nie będzie miała gdzie się podziać i też kombinują co z tym fantem zrobić, bo mało zarabiają - myśleli nawet nad przeprowadzką do innego miasta i znalezieniem pracy tam. Jak nic ciekawego się teraz nie trafi, to musicie wziąć coś na przeczekanie - może potem znajdzie się coś fajnego. Zresztą trzeba mieć fart - mój kolega jak się przeprowadzał do Krakowa we wrześniu znalazł kawalerkę za 800 zł przy samej Starówce, bo akurat ktoś zrezygnował.
Trzymam kciuki - zmiany czasem wychodzą na dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
my wynajmujemy w krakowie kawalerke w bardzo dobrym standardzie calkowicie umeblowana za 800zl i i tak mi szkoda dziewczyny ze tyle placi. no ale dobrze ze mam tz i on sie zajmuje lokatorami i roznymi panami od ubezpieczen bo ja to za miekkie serce mam
![]()
#3762 |
Zakorzenienie
|
Paula- właśnie, może to będzie zmiana na lepsze? Oby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, my mieszkamy w Olsztynie. Tu jest jakas masakra z mieszkaniami, nie wiem czy wiecie ale Olsztyn to takie miasto baaaardzo studenckie. Te mieszkania ktore tu sa sa typowo pod studentów, pokoje 1 osobowe kosztuja 500zl! masakra jakas.
Kawalerka za 800zl calosc? ;D eee marzenia! jutro spotykam sie z kolezanka i moze ja uda mi sie namowic to bysmy razem zamieszkali. Mieszkanie 2 pokojowe latwiej szukac niz kawalerke. Zobaczymy ![]() Dzieki dziewczynk;*
#3764 |
Rozeznanie
|
Ehhh... wydaje mi się, że w każdym mieście powoli robi się jakaś masakra z mieszkaniami. Ja wynajmuję 2 pokojowe we Wrocławiu (z TŻ) i niestety 2tys trzeba płacić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Wtajemniczenie
|
No teraz ceny wynajmu strasznie poszły w górę i trudno coś fajnego za niewielkie pieniądze znaleźć. Też się rozglądam za pokojem, bo źle się czuje w moim obecnym mieszkaniu, ale trudno mi znaleźć inny jednoosobowy pokój na który będzie mnie stać (nie biorę kasy od rodziców, więc mogę sobie pozwolić na kwaterę do 350 zł, a jedynki zaczynają się od 400). Za swój obecny pokój płacę ok. 310-320, w zależności od rachunków, ale mam już dosyć tego mieszkania i współlokatorki, z którą mieszkam prawie 3 lata (cud, ze tyle czasu wytrzymałam, bo dziewczyna jest lekko toksyczna i w miniony weekend tak mi dała popalić, że naprawdę mam ochotę spakować manatki i się wynieść). Ale nie mam takiej sytuacji, że muszę się wynieść zaraz, więc mogę poczekać na wakacje - powinno być wtedy więcej ofert.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
a ja troszke w oderwaniu od tematu mieszkan da was dziewczyny do posluchania
http://www.youtube.com/watch?v=tnwewwP1RBk moja nastoletnia milosc do sdmu mi sie przypomniala ![]()
#3767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was jest może z podkarpackiego/Rzeszowa i uczęszcza na terapię dla DDA?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]() |
#3770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Ta2y4...eature=related |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=nfp-DRAUN8E |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Wtajemniczenie
|
To teraz ja zmienię temat.
Ostatnio ciągle o tym myślę. Moja rodzina coraz lepiej sobie radzi i oczywiście cieszę się z tego. Ale zaczęłam czuć się niepotrzebna. Mimo, że wyjechałam na studia starałam się ich wspierać jak tylko mogę - długie rozmowy przez telefon, częste odwiedziny mimo dużej odległości jaka nas dzieli, jak tylko jakiś dodatkowy grosz mi wpadł dawałam mamie na życie. A teraz radzą sobie beze mnie naprawdę dobrze i wygląda na to że są szczęśliwi i czuję się w tym momencie jak straszna egoistka, ale boli mnie to, że mnie nie potrzebują, że do mnie nie dzwonią, a jak ja zadzwonię, to rozmowa trwa bardzo krótko i mam wrażenie że niezbyt ich obchodzi co się u mnie dzieje. Pewnie trochę się nad sobą użalam, ale mam podły nastrój dzisiaj - siedzę chora z laptopem w łóżku, bo mam mnóstwo pracy i jeszcze przepadła mi randka, a zaplanowałam wyjątkowy wieczór bo przyjaciółka mnie przekonała, żebym dała szansę temu chłopakowi na to by się do mnie zbliżył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3773 | |
astro-loszka
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=sBVEkjhVMwc "Z nim będziesz szczęśliwsza" (sorry za off top, ale nie mogłam się powstrzymać)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I na pewno nie jest tak, że ich już nie obchodzisz - co do tego nie mam wątpliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
hej, przyjaciolka sie zgodzila i bedzie z nami szukala mieszkania
![]() wiec mamy wieksza szanse na jakies mieszkanko ![]()
#3776 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
oj tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oby sie udało ;] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ogóle nadal rozglądam się za tym pokojem, ale jeśli mnie na jakiś jednoosobowy stać to albo jest na jakimś wygwizdowie, albo w mieszkaniu jakiejś babci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a robienie rzeczy dla siebie, cóż... na początku to jak orka na ugorze: trzeba się dowiedzieć coby się chciało, pokonać poczucie winy, zrobić to i mieć jedynie satysfakcję z tego, że zrobiło się coś dla siebie, a nie, że ktoś jest mi wdzięczny. <odpada trochę bycie Chrystusem Narodu, na rzecz bycia dla siebie samej dobrą ![]() Cytat:
Cytat:
<czytałam kiedyś w książce taką historyjkę: siedzi dwóch facetów przy biurku w pracy, wyciągają śniadanie. Jeden z nich mówi: o kurcze, znów z serem!! Na co drugi: no to może pogadaj z żoną coby ci z czymś innym robiła ![]() Na co pierwszy: no coś ty, sam sobie robię śniadania :-P> Cytat:
Mnie tutaj fantazja tylko podpowiada, więc mogę się grubo mylić. Ale piszesz, że ona nie chce twoich rad, że ona po pierwsze je ignoruje po drugie krytykuje cię za nie. A ty jej je i tak dajesz, bo się martwisz i nie umiesz żyć dla siebie. Ja myślę, że to dość naturalna reakcja na to gdy ktoś przekracza nasze granice <nieważne czy z troski czy nie>, że się od tej osoby odcinamy. Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Zakorzenienie
|
dziwczyny ale cyrk! mam juz dosc
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.