![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
ja też byłam pewna że trafi mi w dniu ślubu bo tak mi się poprzesuwał na szczęście teraz mi się kończy a za 2 tygodnie ślub ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Raczkowanie
|
Moj SLub bedzie 5 lipca 2008 i moja sukienka wyglada tak
![]() http://davidsbridal.com/bridal_gowns_detail.jsp?s tid=2298&prodgroup=10 ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-07 o 00:03 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizaż pozwala na zakładanie tylu wątków, ile jest możliwych tematów do rozmów, w celu m in. unikania tzw. off topów. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Raczkowanie
|
A jak wyglądają te spotkania w poradni?
Jakieś psychologiczne pranie mózgu ![]() ![]() ![]() Czego sie spodziewać? aha noi mamy zamiar tez iść na kurs tańca najlepiuej indywidualnie. Czy może któraś jest z Wrocławia i mogłaby mi cus polecić? ![]() Bo to już tylko 130 dni ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-07 o 17:43 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3067 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam i z gory dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() Chcemy robic obraczki ze swojego zlota, tzn. rodzice mojego Tż maja swoje obraczki, bo sie rozwiedli i cha je nam oddac na przetopienie, na nasze...co Wy o tym sadzicie, bo ja mam jakis mieszane uczucia. Nie chcialabym powtorzyc ich zyciorysu ale nawet w sumie takiego zabobonu nie slyszalam i w sumie w nie nie wierze bo pobieramy sie w maju.Doradcie mi cos, bo juz sama nie wiem , moj Tż mowi ze On w takie bzdury nie wierzy i Jemu nie przeszkadza ta swiadomosc. Juz sama nie wiem ![]() I drugie pytanie: ile ciasta na dwa dni wesela, zaznaczam ze ciasto bedzie stalo na stołach, nie w wydzielonym miejscu, a wesele drugiego dnia z ta sama iloscia osob ale bez rozdawania ciasta po weselu.Prosze napiszcie ile dkg na osobe, bo juz chce zamowic ciasto a nie wiem ile.Pomozcie, licze na Was jak zawsze Z gory dzieki ![]() Ps. i jeszcze jhedno tez zamierzam zrzucic zbedne kilogramy, bo patrzec juz na siebie nie moge, a moj Tz mowi ze przesadzam ale dla mnie 73 kg przy 174 to zdecydowanie za duzo!!!Slub w maju wiec trzeba sie w koncu ostro wziac za siebie
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-07 o 17:43 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zupełnie nie wiem czego się spodziewać.... EDIT: Gosiaczek do tego co napisała calisa mogę dorzucić, że bardzo fajnym, łatwym w obsłudze ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=TWISTER kupiłam to urządzenie (kosztuje około 20 złotych) właśnie dzięki temu wątkowi i polecam! wystarczy 15-20 minut dziennie np. przy oglądaniu telewizji, chociaż ja się kręcę przy muzyce i wtedy bardzo fajnie mi się ćwiczy. Może szybko z nim kilogramów nie zgubisz, ale pomoże osiągnąć ładne wcięcie w talii, wzmocni mięśnie brzucha (i sprawi,że brzuszek stanie się płaski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zadomowienie
|
Kurde i mi by się przydały jakieś ćwiczenia
![]() ![]() Gosiaczek82 napisalam cos z związku z Twoimi pytaniami na lubelskich PM... Dziewczyny a w jakich cenach są mnije więcej wasze suknie lub do jakiej kwoty poszukujecie,bo ja wczoraj przyczaiłam kieckę,która bardzo mi się spodobała,w cenie 2890 złotych i uważam,że to trochę sporo,jak sądzicie?
#3070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ojejku jak dawno nie zaglądałam tutaj;/ niesttey nie mam czasu. bardzo dużo się dzieje. właśnie zaczęliśmy powolutku wprowadzać się do naszego gniazdka.niestety (a jednak super) w kwietniu zaczyna sie się remoncik generalny i nie ma na razie sensu wprowadzać się całkowicie. w pracy dzień ucieka a wolne jeszcze szybciej;/ jutro wybieramy się poszukać obrączek i pewnie niedługo zaproszenia ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mogłam pozwolić sobie na takie szaleństwo i moja sukienka kosztuje 1300zł + krótki welon 100zł+ buty 130zł + rękawiczki pełne ( 50zł? )+ wypożyczenie kożuszka -bolerka 50zł . Jestem zadowolona z ceny choć mój tata i tak uważa że suknia na jedną okazję jest i tak za droga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypytuja o Wasze sprawy intymne, o Twoje cykle, o sposob antykoncepcji, o Wasze zdanie nt. planowania rodziny... tlumaczy Ci o narzadach meskich i damskich (czasy gimnazjum??? ![]() To jest moje zdanie po tym jak na naukach baba ktora prowadzi poradnie strasznie zachecala do naturalnej antykoncepcji... Bozzze... gdyby nie to ze kazdy chcial szybko wyjsc to wymienilabym sobie z nia pare zdan na ten temat ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-07 o 18:19 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekoladka ja też zakochałam się w tym samochodzie ![]() Natomiast mój TŻ jest zachwycony rollsem silver cloud z 1960 r i jeszcze się do końca nie zdecydowaliśmy czym pojedziemy... Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
W zasadzie do każdego tematu jaki jest tu poruszany można znaleźć odpowiednik na wizażu jednak nas łączy to że w tym roku ślubujemy i nie rozumiem co jest złego w tym, że za free udzielam kilku rad na forum, gdzie w normalnych warunkach zgarnęłabym za to sporą kasę ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-07 o 18:42 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
Czekoladka79 spokojnie, dałam w ten sposób do zrozumienia, że tworzenie nowych, praktycznych wątków nie przyczynia się do jak to nazwałaś "zaśmiecania forum" i że wedle potrzeby każdy ma prawo do ich tworzenia
![]() Dziewczyny nie bierzcie tak wszystkiego do siebie ![]()
![]() |
#3078 |
Rozeznanie
|
MY odbyliśmy dziś pierwszą i zarazem drugą wizytę w poradni. Pani bardzo sympatyczna wcale nie wypytywała nas o intymne szczegóły tylko takie sprawy dotyczące tego czy wiemy co robimy decydując się na ślub (mówiła że miała przypadki gdzie ktoś na kilka dni przed ślubem nie był pewny), ogólnie rzecz ujmując sprawy komunikowania się w związku i podstaw jego trwałości, "kalendarzyk" sama prowadzę od 3 cykli ale to dlatego że mam bardzo nieregularny okres i nigdy nie wiem kiedy go dostanę
![]() Nie przekonacie sie dopóki sami nie pójdziecie, my tez szliśmy z negatywnym nastawieniem bo wszyscy nam mówili jak to tam strasznie jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Rozeznanie
|
My byliśmy w poniedziałek czyli wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wczoraj byliśmy na 1 spotkaniu w tej poradni
![]() od razu napiszę, żebyście też się jakoś pomału za to zabierały ze swoimi narzeczonymi, bo takie spotkania w sumie trwają około 3 miesięcy ![]() To nie jest tak,że przychodzicie co tydzień, tylko kolejne spotkania są rozłożone w czasie, mniej więcej co 3-4 tygodnie ![]() My już mamy pierwsze za sobą, zostały nam jeszcze trzy ![]() Na spotkaniu było nawet bardzo przyjemnie, szłam z negatywnym nastawieniem i przez pierwsze 15 min siedziałam lekko spięta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym mamy taką broszurkę o NPR przeczytać na kolejne spotkanie i będziemy o niej rozmawiać. Dostaliśmy jeszcze jedną książkę, o której będziemy rozmawiać na ostatnim spotkaniu. Spotkanie trwało półtorej godziny, kolejne będą trwać 45 min. Ogólnie mówiąc nie było źle - nikt mnie nie pytał o mój cykl miesiączkowy, nie wypytywała o nasze intymne sprawy, o to czy współżyjemy, czy stosujemy antykoncepcję itp. Raczej przedstawiała nam wiedzę teoretyczną i stanowisko Kościoła ![]() Na koniec stwierdziła, że jesteśmy przyzwoicie zorientowani w temacie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to takie krótkie podsumowanie |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Raczkowanie
|
dziewczny czy mozna isc do poradni zanim pojdzie sie na kurs przedmalzenski w kosciele?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
My mamy jeszcze dwa s[potkania w poradnii. generalnie trzeba zabierać sie do pracy, bo troche nam zostało do zrobienia. teraz pilna potrzeba - wybranie sukienki,' |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
tiffi a jakie suknie Cię interesują?
opisz mniej więcej swoje wymagania, może gdzieś widziałam coś podobnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zadomowienie
|
Wczoraj zaliczyłam pierwsze zajęcia nauk przedmałżeńskich. Poszłam spięta i nastawiona dosyć negatywnie, tymczasem... nie taki diabeł straszny
![]() ![]() Co do poradni jestem baardzo ciekawa, co taka kobita powiedziałaby o moim wykresie... bardzo nieregularnie miesiaczkuję. Co w takim razie z kalendarzykiem? ![]()
#3087 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj w poradni dowiedziałam się, że:
- spirala, minipigulka, pigułka "po" to środki wczesnoporonne/poronne - po odstawieniu tabletek anty bardzo trudno odzyskać płodność i jeszcze kilka rzeczy, o których jak usłyszałam to zrobiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zadomowienie
|
Tia... zwłaszcza że po odstawieniu pigułek łatwiej zajść, zdarzają się nawet ciąże mnogie
![]() Pozatym pigułka nie dopuszcza do zapłodnienia, więc co w niej poronnego??
#3089 |
Zakorzenienie
|
oto jest pytanie
![]() najlepsze jest jednak to, że kolejne spotkanie mamy z mężem tej kobietki i ...będę z nim ten mój wykresik omawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.