![]() |
#3451 | |
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008
oj ja tez bede mieszkac z tesciowa i na dodatek na tym samym pietrze bo na 4 pokoje powiedz ze,,da" nam dwa....jesli chodzi o przygotowania do slubu to:
1-zaczelismy nauki przedmalzenskie na ktorych spotkalam chlopaka w ktorym sie kochalam w wieku 15 lat ![]() 2-mamy kupiony alkohol-na 130 gosci narazie 100 butelek 0.5l PANA TADEUSZA 3-buty do sukni sa 4-zaproszenia w trakcie tworzenia przez moja kolezanke ![]() 5-fryzura mniej wiecej wybrana 6-suknia upatrzona co nie znaczy ze juz ta bedzie 7-narzeczony jest ![]() Cytat:
![]()
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-01-24 o 16:13 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
No nawet na uczelnie nie dacie czlowiekowi pojechac bo juz mam zaleglosci
![]() Koszmary? Mialam 1 albo 2... z tym ze drugiego juz nie pamietam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do sukni - ja rowniez mam fiola na punkcie dekoltu w serce - a przynajmniej taki, by ladnie powiekszal i eksponowal ten raczej mniejszy biust ![]() Co do obaw - hmm... mialam przez chwile, ale przeszly, bo wiem, ze nie potrafie bez Niego zyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Rozeznanie
|
Niuniuniau
Rozumiem, że chcesz się wybrać do salonu z tymi sukienkami. Fakt jest faktem sukienek tam tanich nie mają. Ale po kolei. Sukienki kosztują powyżej 3 tyś wnioskuję to po tym , ze większość, które przymierzałam kosztowały 3200 - 3500zł. Oczywiście mają kilka sukienek po super cenach z małymi wadami. Co to oznacza. Mieli piękną suknie w szampańskim kolorze a koronkowych ramiączkach, Była delikatnie zaciągnięta w jednym miejscu,a le dało by się to zniwelować i koszt sukni był 1500zł. Moja kosztowała 3500zł. No i samej śmiać mi się chce z siebie bo... Założyłam, ze chcę max wydać 2500zł. chciałam nawet odkupić od kogoś (bo dla mnie nie ma to żadnego znaczenia), ale nie znalazłam niczego co by mnie urzekło. Zresztą mało jest prostych sukienek. te sukienki mają niepowtarzalne materiały, żadna z nich nie ma halki, bo materiał tak się układa, ze jest ślicznie. Znalazłam też inną sukienkę, ładna nieco inna i też mi się podobała kosztowała 2300zł. czyli idealnie tyle ile chciałam. Wzięłam koleżankę która zobaczyła mnie najpierw w tej za 2300zł i powiedziała naprawdę ładnie. Pojechałyśmy do tych sukienek założyłam a ona na to to jest klasa wyżej bierz tą. Biłam się długo z myślami, bo nie zamierzałam wydawać tyle na sukienkę, ale w tej wyglądałam najlepiej. Przymierzałam tam piękne sukienki np taka cała w kropki z różową szarfą - kapitalna, choć nie dla mnie. Na pewno warto tam pojechać. daj znać koniecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Raczkowanie
|
Hej Panny !!! Ja mam ślub 11 października 2008 dużo moich znajomych zdecydowało sie na tą porę i stwierdzam że nie jest taka zła.Pozdrawiam!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Raczkowanie
|
Ja stwierdzilam, ze niewazne jaka pogoda, chociaz wolalabym, zeby nie padalo jak bedizemy wychodzic z kosciola ale tylko i wylacznie z racji praktycznych ... kieca sie upacka itd..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Brat TZta mial slub 20 pazdziernika - wszyscy byli w plaszczach a Panna Mloda w bolerku z krotkim rekawem
![]() ![]() Ale slonko ladnie swiecilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedny portfel, dałaś mu popalić. Ja chyba nie dam się zwariować w takim stopniu i będę do skutku szukała sukni za około 2 000. No ale jak widać z planowaniem bywa różnie... Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Raczkowanie
|
Hello! dziewczyny ja mam ślub 16 sierpnia 2008 roku. Dzisiaj już właśnie zamówiłam sukienkę w salonie. Są takie kolejki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Witamy serdecznie na forum Ana844
![]() Jeśli chodzi o załatwianie wszelkich spraw w Lublinie, polecam obszerny wątek poświęcony temu regionowi: "Lubelskie Panny Młode" tam dziewczyny poruszają tematy najlepszych fotografów, kamerzystów, sal itp warto ich podpytać. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...93912&page=112
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Gabrielo, ja również ślubuję w pażdzierniku, tydzień po Tobie
![]() Na pewno będzie pięknie, niezależnie od pogody. Jeśli hcodzi o wątpliwości, to miewam je od czasu do czasu. Czasem mam też takie dłuższe "chwile" (miesiąc, dwa,.. dłużej), kiedy obojętnieję. Nie lubię tych dni, bo nachodzą mnie wtedy największe wątpliwości. Rok temu tak właśnie było. Czułam, że się nie wyszalałam, że tęsknię do czegoś innego, nieznanego. Wtedy dopiero poczułam się tak, jakbym była beztroską nastolatką. Trwało to dość długo. W tym czasie mój chłopak poprosił mnie o rękę - przed moimi urodzinami. Zgodziłam się, choć nie był to najlepszy okres w moim życiu do podejmowania takich decyzji. Teraz jest dobrze, nawet bardzo. Nie widujemy się w tygodniu (od trzech tygodni nawet jeszcze rzadziej - w jeden dzień na parę godzin). W sumie to od tych 7,5 roku, odkąd jesteśmy razem, widujemy się właśnie w weekendy ![]() Myślę, że wątpliwości ma wiekszość z nas. |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Rozeznanie
|
M.a.r.t.a
No widzisz ja sie zarzekałam, ze nie dam wiecej, że jaka taka jestem "praktyczna", ze najlepiej znajdę sukienkę i kupię od kogoś, albo wypożyczę. No i co ja poradzę, ze niczego nie znalazłam. Zakładałam, że wydam max 3 tyś i wydałam 3tyś. Wolalabym naparwdę mniej, ale sama zobaczysz, jak znajdziesz tę jedyną to moze być trudnoz zachowaniem zasad ;-) Ten skle i w ogóle ta firma mnie zauroczyła sama zobacz www.twojesuknie.com.pl tam ejst mnóstwo pięknych sukienek,a jak człowiekowi coś sie bardzo spodoba, to ciężko iść mu później na ustępstwa |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Raczkowanie
|
Dzięki skorzystam na 100%.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
tiffi1 zrobię sobie zaraz ciepłą herbatę, wygodnie rozsiądę się na łóżku i ...przejrzę od deski do deski wszystkie suknie z zapodanej przez Ciebie stronki.
![]() Proszę ![]()
![]() |
#3467 |
Rozeznanie
|
M.a.r.t.a
Nie wiem jaki rodzaj sukienek ci się pdooba i na czym ci najbardziej zależy. Ale jedno ci mogę powiedzieć, ja szukałam delikatnej, prostej sukienki z tym "czymś", ale widziałam tam równiez i bardziej bezowate, i piękne A i naprawdę wszystkie jakoś tak łasnie wyglądały. pewni to zasługa rownież ogromnego salonu, bardzo dobrego oświetlenia (czego brakuje w więksozści salonów) i jak dziewczyna cos przymierzy i stanie na tym podeście to jakoś taka rozpromieniona jest. Jesli chodzi o kolor, ro on odbiega od tego co jest na stronach, kolory chyba w rzeczywistosci są ładniejsze. I jeszcze jedno, sukienki są z różnych kolekcji, lat, ale to nic nei znaczy są dostępne, ale też ich cena się nei zmienia. Koniecznie napisz jak wrażenia |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Raczkowanie
|
A ja się muszę pochwalić kupiłam dziś suknie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
tiffi1 dostałam oczopląsu patrząc na te wszystkie suknie.
![]() Jeśli chodzi o kolekcję na której Ty bazowałaś, przyjrzałam się dokładnie każdej zaproponowanej kiecce i Twoja wydaje mi się najładniejsza. Reszcie albo coś mi brakowało, albo było czegoś za dużo. Całkowicie odpadają kolekcje Saivon Luar-2 2007 (zbyt rozkloszowane, nie lubię takich obszernych),kolekcja Cristyant H. 2008 (tu też kręciłabym nosem na "nie"). Osobiście podobają mi się suknie mniej więcej Twojego stylu: ładnie dopasowane do ciała, z widoczną talią. Marzą mi się cekinki na dekolcie takie jak na zjęciu nr.1 . Dół najlepiej chciałabym bez koła i bez udziwnień w sensie: falbany, pierze. No i oczywiście biały kolorek ![]()
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
Pewnie zostane zlinczowana... ale byc moze, ktoras z pan tego potrzebuje.
Od razu zaznaczam, ze nie wszyscy musze byc wg tego schematu!!!! Nikogo nie chce urazic i dla nikogo nie bede dobra rada! to jest tylko do przemyslenia! ![]() Moje drogie panie, pewnie jestem tutaj najstarsza Panna Mloda ![]() Dlatego odwazam sie cos takiego mowic... "Jesli nie czujecie sie pewne, czujecie ze cos jest nie tak, ze moze jeszcze nie wyszalalyscie sie itd" zastanowcie sie nad tym slubem. Dalczego?? Na 7 moich najblizszych kolezanek- 5 byly niepewne co do tego, czy dobrze wybraly, mimo tego, ze byly z chlopakami po 6-8-10 lat, wstydzily sie co powie rodzina, ze ludzie juz wiedza, ze wydaly juz kase na wesele itd... 2 sa juz po rozwodzie, 3 pozostale w trakcie. ![]() Powiem tyle, zaden nie byl przyjemny, kazda z nich ma za soba wiele watpliwosci i ciezkie zycie. kazda przeczuwala cos pod skora, ale kazda mowila sobie znam tego faceta przez tyle lat, bylo zawsze ok... bla bla bla... jak zawsze. ![]() Jesli nie jestes pewna zrob podsumowanie dlaczego? ![]() Czytalam tu watek o uciekajacych sprzed oltarza, mysle, ze lepiej sie rozmyslic zanim do tego dojdzie. PS ja jestem pewna jak nigdy w zyciu!!! to jest TEN! i nie chce zadnego innego ![]() To jest moja sukienka!!!! Kupiona, dopasowana i czeka na Mnie ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-24 o 23:40 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz racje, dla mnie ślub to też poważna, rozsądna decyzja. Powinnyśmy czuć gotowość do wyjścia za mąż, a co najważniejsze nie mieć wątpliwości co do naszego wybranka. Dlatego ważne jest w miarę możliwości, poznanie naszego przyszłego męża z każdej istotnej strony.
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
Dziekuje, od razu czuje sie lepiej
![]() Racja, pewnosc i sprawdzenie, ze TZ spisuje sie rowniez w sytuacjach stresowych, podczas niepowodzen, czy jakis powazniejszych problemow zdrowotnych... To jest najwazniejsze, w zyciu jest nie tylko pieknie, uroczo a my nie zawsze bedizemy wygladac jak "Gwiazdy Hollywoodzkie" ![]() Ale juz na tym ja skoncze! Bo my tu o Kieckach mamy podebatowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miewam wątpliwości, bo taka już moja natura. Nad wszystkim się długo zastanawiam, analizuję z każdej strony. Nam jest ze sobą dobrze, ale po prostu miewam chwile, gdy zastanawiam się, czy tak ma być już zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Strasznie mnie ciekawi jak to będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3476 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a ja mam pytanie odnosnie perfum-otoz czy macie jjuz jakies konkretne perfumy zaplanowane na ten dzien???bo ja mam i chcialabym poczytac co Wy takiego planujecie uzyc w tym dniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak- ja to sie gotuje zawsze ![]() ![]() ja jzu nawet nie chce myslec jak to bedzie budowac dom skoro juz teraz tak sobie na nerwy dzialamy ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.