![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
Tak, już ją znalazłam na stronce ![]() http://www.maggiesottero.com/dress.a...=1&style=S5113
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Raczkowanie
|
160cm.
ta druga to ja mierzyłam z mniejsza halką i nie była taka szeroka. Ta pierwsza to z salonu Bellissima. sukienka z serii maggie sottero - freya ![]() jeszcze jedna ważna informacja - cena ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Masz racje - grunt, to nie dac sobie wejc na glowe ![]() ![]() My wsumie z TZtem nie jestesmy weekendowa para bo widujemy sie niemalze codziennie, ale mam juz dosc tych 'spotkan' - za staro sie juz czuje na to ![]() ![]() ![]() M.a.r.t.a - ja na Wizazu znalazlam to zaproszenie, szkoda ze nie wybralam sie do siebie na targi bo moze mialabym wiecej inspiracji ![]() ![]() No i jak tu sie przy Was uczyc jak Wy tak szybko piszecie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Ja też od dłuższego czasu próbuje się wylogować, ale przez Was jakoś mi to nie wychodzi
![]() ![]() Osobiście bardzo bym chciała przymierzyć te poniższe suknie, one także są z Maggie Sottero.
![]() |
#3425 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie jestem pewna, ale 1 kieckę kojarzę, że mieli...nie wiem jak pozostałe... Daj znać jak je przymierzysz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
Tak jest! Melduje, że od następnego tygodnia zaczynam podbój salonów i tam tez wdepnę. Pierwszy na oku mam salon na Pl. Staszica, babki mi mówiły, że od lutego ma być nowa kolekcja.
![]() |
#3427 |
Zadomowienie
|
m.a.r.t.a nr 1 jak dla mnie przecudna! Ten dekolt w serce... Inne też ok ale nie mają takiego kształtu dekoltu. Teraz zależy jaki masz biust - mniejszy to serce jak duży to raczej prosty...
Ja juz zrobiłam nalot na salony, co wcale mnie nie cieszy, znalazłam suknie moich marzeń już w pierwszym salonie , tyle że cena to 4800zł Bez komentarza... W innym salonie sprowadzili mi nawet 2 suknie z Koszalina do przymierzenia co wcale nie poprawiło sytuacji; dalej nr 1 ten sam :/ ach... |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Raczkowanie
|
Kakusia to Ci zazdroszczę i pogratulować
![]() Ja tak narzekam na moją teściową, ale to jest tylko jedna strona medalu. Na szczęście jest jeszcze ta druga, lepsza. Jest uczynna i pomocna, można z nią na wiele tematów porozmawiać. Ale niestety to jej wtrącanie się i złe humory, przysłaniają wszystko inne. Mimo to staram sie nie zwariować i nie obrzydzać jej do końca, bo w ten sposób zrobię krzywdę sobie i mojemu chłopakowi ![]() Słodkich snów dla Wszystkich!!! ![]() A tak właściwie, to Czy macie jakieś koszmary senne związane ze ślubem? ![]() Piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zadomowienie
|
O koszmarach sennych związanych ze ślubem powstał już wątek.
Dodam, że takie koszmary miałam już ze 3 razy i za każdym razem śniło mi się, że czegoś zapomniałam albo że nie na ślub nie zdążę ![]()
#3430 |
Raczkowanie
|
Mi sie jeszcze nic nie sni zwiazanego ze slubem, ale chyba bym wolala takie koszmary niz te o zabijaniu, czy ucieczka
![]() Natkomiast moim koszmarem jest to, ze zaczynam tyc... nie wiem czemu mam taka obsesje, ale boje sie, ze nie zmieszcze sie w swoja sukienke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bo to już moja zmora i chyba do samego ślubu bedą mnie nękać ![]() Najnowszy to taki że przed samym wejściem do kościoła paraliżuje mnie strach i zaczym się modlić zeby to sie już skończyło noi sie sprawdza i tak jakby urywa mi się film i odzyskuje swiadomość dopiero pod koniec wesela nic nie pamiętając co się działo. Jak to mówie wszystkim to mnie pocieszają żebym się nie martwiła bo sobie wszystko na kasecie obejrzę ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi się śniło, że obudziłam się godzinę przed weselem ![]() ![]() I to nie dlatego, żebym przesadnie dbała o swój wygląd... Z tym moim spaniem, to fakt. Kiedyś przespałam w domu rozdanie świadectw maturalnych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zadomowienie
|
Phi u mnie na razie sennych koszmarów ślubnych brak :P Są za to myśli o ślubie które nie pozwalają mi zasnać... To jest dopiero... leżysz, leżysz i nic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Raczkowanie
|
A tak z innej beczki to czy was też dopadają wątpliwości prze ślubem typu: czy dobrze robię, czy to ten facet, czy nie za wcześnie?
Bo ja już poważnie się zastanawiałam, zwłaszcza jak się kłócimy ![]() I jedyny powód jaki mnie czasem powstrzymuje to chyba to że głupio teraz przed rodziną, zaproszenia wysłane, umowy podpisane, noi przecież jak odwołać to chyba tylko po to żeby się rozstać. To chyba m.in. jest podświadomy powód moich koszmarów. Czy tylko ja tak mam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Raczkowanie
|
Mbu83 nie jesteś sama u mnie jest podobnie
![]() My też się strasznie kłócimy, ale to też na pewno wynika ze stresu związanego ze ślubem. Mimo to często sobie powtarzam, że może kiedyś znudzą nam się te kłótnie i to o bzdury. My jesteśmy strasznie zadziorni, ale żyć bez siebie nie możemy ![]() Jeśli chodzi o to, że zaproszenia wysłane, że koszta już poniesione, my poszliśmy dalej- urządzamy się i kupa pieniędzy w nasze gniazdko włożona... Czy jesteś za młoda? Tego nie można wiekiem określać... To zależy, czy wystarczająco się wyszalałaś w życiu? Sama oczywiście!! ![]() Ja mogę z ręką na sercu powiedzieć, że tak! Przeżyłam dużo, ale niczego nie żałuję! Ale pocieszę Was!!! Jeszcze dużo przed nami!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zadomowienie
|
Hmm... ja jestem mega szczęśliwa, zero wątlpliwości, wiem, że to ten facet, cieszę się, że w końcu będziemy małżeństwem... Jestem pewna naszych uczuć.
Mbu83 kłótnie są normalne, pytanie o co się kłócicie i jak. Masz trochę czasu zastanów się czy to nie przedślubny stres, strach przed nadchodzącymi zmianami w Twoim życiu itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Raczkowanie
|
No to u nas identycznie. Nie raz, nie dwa ale setki razy już się rozstawaliśmy bo każdą kłótnię o mega bzdurę wyolbrzymiamy nerwami, ale jakoś zawsze do siebie wracamy więc uznaliśmy że skoro po 5 latach nie udało nam się rozstać to możemy spokojnie się hajtać.
Wiem że w każdym związku są chwile dobre i złe. Może jak się pogodzimy to wróci mi wiara i chęć do ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Raczkowanie
|
Odkąd mieszkamy już trochę razem to zmieniły się relacje z teściową i jest oki
![]() ![]() ![]() w sobotę idę poszukać jakiejś biżuterii i innych elementów niezbędnych do wesela i ślubu ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
a my teraz nie myslimy o slubie.
wynajelismy mieszkanie i cieszylismy sie cale...2 dni. po 2 dniach skonczylo sie na wezwaniu policji i awanturach, na szczescie wlasciciel oddal nam zaplacone z gory pieniadze (szczegoly na wymarzonym... ![]() ale nie ma tego zlego...postanowilam ze zamieszkam z TZem i jego siostrami w bloku. do tesciow isc nie chcemy. dzieki temu bedziemy juz mieli jakis przedsmak mieszkania razem a wyjdzie wiele taniej. i kazde wolne pieniazki bedziemy odkladac na budowe domu...jednak nie ma to jak we wlasnym ![]() a co watpliwosci...nie mam ich. owszem klocimy sie o rozne rzeczy, czasem sprawimy przykrosc. ale szybko sie godzimy. nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie. wiemy ze to jest odpowiedni czas. i cudownie jest zasypiac u boku TZa gdy on szepce do ucha "bedzie dobrze kochanie, damy rade...."
#3440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My też jesteśmy temperamentni, niezależni, ale ciągnie nas do siebie tak mocno, że próby rozstania w przeszłości były tylko słowne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A najgorsze że kłócimy się właśnie o sprawy zwiazane ze ślubem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Raczkowanie
|
U nas podobnie, szybko się kłócimy i szybko się godzimy
![]() ![]() Mbu83 głowa do góry ![]() ![]() Wytłumaczcie mi proszę, co znaczy skrót TZ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Raczkowanie
|
niuniuniau ślubujemy wten sam dzien!nie martw się ze wszystkim się wyrobimy!
M.A.R.T.A ja zaczynam moje poszukiwania sukienki w tą sobote mam nadzieje,że bez problemu znajdziemy swoje wymarzone! |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Az mi się płakać chce jak wracam do domu i kolejny dzień milczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ jest typem zlosliwca. pytam sie go o cos a ten kreci, dogryza itp. ja sie zezloszcze, cisnienie mi podnosi a on slodko "kotku juz sie zdenerwowalas czy moge jeszcze Cie podenerwowac?". moja reakcja zalezy od humoru: albo sie tak wkurze ze mowie mu zeby spadal albo sie smieje i drocze z nim. zdarzylo mu sie nie miec wyczucia i doprowadzic do lez ale ja tez za bardzo wrazliwa jestem. pocieszam sie ze to juz taki sposob bycia ma,do wszystkich tak gada. np. taki przyklad. pytam czy pojdziemy do sklepu z artykulami slubnymi zobaczyc zaproszenia. on mi zebym poszla sama i cos wybrala bo mozemy nie zdazyc i jemu sie nie chce (pracuje do 16-17 a sklep zamykaja 17.30). ja oczywiscie ze sama nie pojde,to nasz slub itp. nastepnego dnia leci po pracy kupic sobie jakis sprzet. ja mu mowie ze jak dla siebie kupowal to mu nie przeszkadzalo ze biegiem po pracy lecial, tamto wazniejsze. to on ze przeciez pojdzie, dlaczego uwazam ze nie itp. to po jaka cholere mnie dzien wczesniej denerwowal ![]() my oboje zlosliwce jestesmy ![]()
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-24 o 10:51 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
załatwi albo jak kolega zadzwoni z jakąś sprawą to nie ma problemu, ale jak ja go prosilam żeby mi pomogł odnośnie ślubu to nie mial czasu albo byl zmęczony albo jeszcze zdązymy na szczęście zaproszenia już mamy zamowiliśmy na allegro bo tak jemu było wygodniej jeszcze tylko dodatki do mojej sukienki jego garnitur sukienka na 2-dzień i omowienie spraw z orkiestra My już jesteśmy po ślubie 27 stycznia mija rok od cywilnego a kościelny mamy 3 maja mamy córeczkę prawie 7 miesięczną i niektore dziewczyny mowia ze mi w welonie nie wypada isc czy to prawda? ja juz sama nie wiem co mam robic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ny#post5837604 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3450 |
Rozeznanie
|
Madziula81
Moja sukienka jest ecru, na zdjęciu wygląda jak bezowa,a le taka nie jest. Dlatego pomyślałam, ze fiolet ładnie będzie wyglądał M.a.r.t.a Spróbuję wkleić większe zdjęcie, ale modelka stoi jakoś tak krzywo i wydaje sie jakby ta sukienka byłą wąska,a taka nie jest. Co do zaprezentowanych sukienek to przymierzałam model nr 3. powiem tak suknia bardzo ładnie się układała, ale żeby z nią płacić 4900zł to trochę za dużo. Co do koszmarów ślubnych to miałam ich trochę. Nigdy nie miałam normalnej sukienki i zawsze sie zastanawiałam co mam na sobie. Poza tym śniło mi się, że fotograf chciał zrobić zdjęcie i ciągnął mnie po podłodze do zdjęcia, ponadto śniło mi się, ze przez cała Mszę stałam a ksiądz zapomniał nam udzielić ślubu, poza tym jeszcze, ze ksiądz nigdy nie udzielał ślubu i drugi mu podpowiadał jak to zrobić, śniło mi się, ze świadkowa przyszła w bluzie, że mi włosy wypadły i jeszcze wiele innych Udało się wkleić większe zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.