![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
kodeino! my tak samo! dluuuuugo zastanawialismy się nad roznymi wzorami i w koncu padlo na klasyczne. sa takie ponadczasowe i zarazem takie piekne. cieszymy się, ze podjelismy taka decyzje
![]() ..będziecie zadowoleni ![]() ![]() ![]() Tak mi się przypomniało apropo obrączek i moich znajomych którzy brali ślub w zeszłe wakacje, na imprezie u nas znajdowałam w łazience na półce ich obrączki ( zdejmowali je do kąpieli ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moja suknia to dosc ciemne ecru, wiec pasowac beda ale widzialam w innych sklepach taka lamana biel innych firm, moze Tobie bardziej beda pasowac? gdzies tez przeczytalam opinie, ze lepiej buty ciemniejsze niz jasniejsze od sukienki aha, a co do dziwnych zagran przedslubnych, w jednymz salonow powiedziano mi, ze buty maja, ale tylko dla osob, ktore szyja u nich suknie!!! to trzeba miec nierowno pod sufitem, klient sam sie prosi o sprzedaz czegos, a oni nie chca sprzedac....no nic, tak to jest w poznaniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Raczkowanie
|
Gratuluje budowy domu!
Lazenie za sukienkami, to w sumie niezla zabawa. ![]() Marta 6mscy ![]() ![]() ![]() Kodeina, my wybralismy biale proste zloto polokragle, bez zdobien i diamencikow. Po prostu zwykle proste, eleganckie i stanowiace ozdobe. Ogladalam i przymierzalam mnustwo, ale jendak najbardziej mi sie podobaly na rece te najtansze i najzwyklejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam serdecznie Wizażanki, dołączam do grona wychodzących za mąż w 2008. Co prawda przeglądam to forum już od dawna ale dopiero teraz postanowaiłm napisać. Co do obrączek, od zawsze chciałam mieć klasyczną, bez żadnych zdobień i takie też leżą na półeczce i czekają do czerwca. Chociaż szczerze powiem że jak przyszło do zamawiania to oko mi poleciało na różne wzorzyste. No ale pierwsza myśl najlepsza, więc zostaliśmy przy klasycznych.
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Raczkowanie
|
Strompka slubujemy tego samego dnia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Rozeznanie
|
Listopadowe panny mlode:)
Czy oprocz mnie sa jeszcze jakies panienki ktore 8listopada wychodza za maz? albo ogolnie w listopadzie
![]() ![]()
![]() ![]() 24 maja o godz.3:05 z wagą 2900g 54cm długości przyszedł na świat NASZ Mikołajek ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/efafe35056.png http://www.suwaczek.pl/cache/f9ccc64e9c.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowe panny mlode:)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wlasnie dzwonilam do szkoly tanca i zapisalam mnie i TZta juz na zajecia na marzec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Rozeznanie
|
Z racji mojej pracy chodzimy na lekcje indywidualne i bardzo sobie chwalimy. walc angielski całkiem nieźle nam idzie, była już disco samba i zaczeliśmy tango. naprawdę jest miło, wiec fajnie, że udało się wam zapisać
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze tak dobrze Wam idzie, my to pewnie na poczatku bedziemy sie kiwac jak dwa kolki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy wypada iść od ślubu cywilnego w białej sukni ślubnej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Zakorzenienie
|
a DLACZEGO NIE?
Ja mam suknię typowo ślubną, w kolorze kości słoniowej,a ślub jest wyłącznie cywilny. Nie widzę problemu. Głupie konwenanse.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ślub to ślub ![]()
![]() |
#4155 |
Raczkowanie
|
Nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
Zadomowienie
|
Marta12101, piękne zaproszenie i buty
![]() Acha, jestem załamana, bo dowiedziałam się w kwiaciarni, że w sierpniu nie będzie frezji ![]()
#4157 |
Zakorzenienie
|
gosiunia22 to szkoda, że nie będzie frezji. Uwielbiam te kwiaty, a one tak cudownie pachną w bukiecie ślubnym. Tylko dlaczego ich nie będzie w sierpniu? Myślałam, że są przez cały rok dostępne. Ja na swój ślub na początku września bez problemu miałam zrobiony bukiet z róż i frezji.
Dziewczyny, w ferworze przygotowań ślubnych pod względem kosmetycznym nie zapomnijcie o ząbkach. Ja miesiąc przed zaczęłam używać pasty wybielającej "Hollywood smile" i efekt był olśniewający ![]()
#4158 |
Przyczajenie
|
Hej!!!!!
czytam od paru dni ten wątek. Ja wychodzę za mąż 05 lipca ![]() i w sumie dopiero teraz biorę sie za organizacje wszystkiego ![]() mam nadzieję że zdążę....chociaż musze przyznać ze zaczyna mnie to coraz bardziej przerażać, że na pewno o czymś zapomnę, nie pomyśle..... chciałam sie do Was dołączyć, bo w grupie to zawsze jakoś raźniej i zawsze można o cos zapytać, coś sie poradzić .... Pozdrawiam Paula |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Raczkowanie
|
paula2809 witaj, may ten sam dzien
![]() Nie przejmuj sie dasz rade, jeszcze sporo czasu. jak dla mnie zacznij od zaproszen i sukni, reszta juz idzie szybciej. Przynajmniej tak u mnie bylo. Ja probowalam platkow/ plasterkow wybielajacych, ale po 3 dniach zeby mnie tak bolaly, ze przestalam. Pojde do dentystry na sciaganie kamienia i beda biale ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Ale ja właśnie myłam zęby pastą wybielającą przy użyciu szczoteczki elektrycznej. Pasta kosztowała ok. 16 zł. Bardzo wydajna
#4164 |
Przyczajenie
|
Taska!! Super że ktoś bierze ślub tego samego dnia
![]() Bardzo się cieszę ![]() już szukam sukni i zaproszeń, rozglądam się też za dekoracjami sal i firmami które się tym zajmują, mam zamiar ruszyć pełną parą, dobrze że jest to forum ![]() Pozdr Paula |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja objeździłam pół Śląska za sukniami ale wg mnie najwięcej i najbardziej zróżnicowanych sukni było w salonie ksymena w tąpkowicach- tam kupiłam swoją. A widze, że jesteś z Tarnowskich Gór więc będziesz mieć niedaleko. Wpisz sobie w google to znajdziesz ich stronę.
![]() |
#4166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za zwrócenie uwagi. Już poprawione ![]()
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko sukienkę?? Załamałam się - to naprawdę bardzo dużo, w zasadzie najważniejsza rzecz ![]() Ja też ślubuję w czerwcu a szukanie sukienki jeszcze przede mną już od poniedziałku, bo nareszcie wyżebrałam urlop w pracy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny tak w ogóle to nie wiem jak jest z tym u Was, ale ja najbardziej boję się "tańczących wujków"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.