Panny Młode 2008 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-23, 22:14   #4141
kodeina
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008

kodeino! my tak samo! dluuuuugo zastanawialismy się nad roznymi wzorami i w koncu padlo na klasyczne. sa takie ponadczasowe i zarazem takie piekne. cieszymy się, ze podjelismy taka decyzje [/quote]

..będziecie zadowoleni gwarantuje! obrączki są wygodne..niewyczuwalne. Nie trzeba ich zdejmować po powrocie do domu z pracy ani zakładać przed wyjściem.. to piękne tak zawsze nosić symbol miłości na palcu no i ryzyko zagubienia jest zerowe..bo jeśli dobrze leży na palcu to nie spadnie a zdejmując jej nigdzie się nie zapodzieje

Tak mi się przypomniało apropo obrączek i moich znajomych którzy brali ślub w zeszłe wakacje, na imprezie u nas znajdowałam w łazience na półce ich obrączki ( zdejmowali je do kąpieli) zresztą już na wspólnym wyjeździe w góry nie brali ich ze sobą w obawie że się porysują, zniszczą ja tak nie chciałam.. i tak nie jest
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 22:19   #4142
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
witaj
Jestem ponad miesiąc po ślubie i powiem jedno - zwykłe klasyczne obrączki są najlepsze Wiem doskonale jak piękny jest wybór u jubilera- zdobienia, żłobienia, połaczenia złota, diamenciki...
Sama z trudem podjełam dezycję o klasycznych złotych obrączkach a teraz jestem bardzo z zadowolona i dziękuję sobie za podjęcie słusznej decyzji Obrączkę noszę non stop, nie zdejmuje jej do nacięższych, najbrudniejszych prac ...to jest symbol który jest na moim palcu w każdej sytuacji Nie martwię się że gdzieś brud się wciśnie albo diamecik odpadnie Już po tygodniu noszenia było widać lekkie zarysowania nie wiem jak te zarysowania prezetnowały by się na innym wzorze

To trudnia decyzja bo inne ciekawe obrączki kuszą niesamowicie..ja długo myślałam nad tym na co się zdecydować ale po przemyśleniu sprawy zdecydowałam się na wzór który jednoznacznie kojarzy się z zamąść pójsciem ...pozatym nie za bardzo widział mi się mój mężczyzna w obrączce z diamencikami lub innymi ozdóbkami Ale to tylko moja opinia..zrobisz jak uważasz
My chcemy obrączki z białego złota raczej proste jedynie chce mieć diamencik w obrączce, a mój narzeczony zupełnie gładką bez żadnych zdobień
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 22:49   #4143
marta12101
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
No to pogoniłaś trochę. My czekamy na zaproszenia, jak przyjdą w tym tygodniu to zabierzemy sie za roznoszenie. Mam pytanie odnośnie butów, czy one są ecru, białe czy bardziej beżowe, bo ja szukam ecru. Dziś też byłam w ryłko i jakoś tak były białe lub beżowe
no wiec nei wiem w sumie jakie mialby byc ecru? one sa raczej jasno bezowe, ze tak powiem

moja suknia to dosc ciemne ecru, wiec pasowac beda

ale widzialam w innych sklepach taka lamana biel innych firm, moze Tobie bardziej beda pasowac?

gdzies tez przeczytalam opinie, ze lepiej buty ciemniejsze niz jasniejsze od sukienki

aha, a co do dziwnych zagran przedslubnych, w jednymz salonow powiedziano mi, ze buty maja, ale tylko dla osob, ktore szyja u nich suknie!!! to trzeba miec nierowno pod sufitem, klient sam sie prosi o sprzedaz czegos, a oni nie chca sprzedac....no nic, tak to jest w poznaniu
marta12101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 22:54   #4144
Taska
Raczkowanie

Gratuluje budowy domu!

Lazenie za sukienkami, to w sumie niezla zabawa.

Marta 6mscy ja juz tylko 4 i 2 tygodnie jejku juz doczekac sie nie moge

Kodeina, my wybralismy biale proste zloto polokragle, bez zdobien i diamencikow. Po prostu zwykle proste, eleganckie i stanowiace ozdobe. Ogladalam i przymierzalam mnustwo, ale jendak najbardziej mi sie podobaly na rece te najtansze i najzwyklejsze.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 06:09   #4145
strompka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
witaj
Jestem ponad miesiąc po ślubie i powiem jedno - zwykłe klasyczne obrączki są najlepsze Wiem doskonale jak piękny jest wybór u jubilera- zdobienia, żłobienia, połaczenia złota, diamenciki...
Sama z trudem podjełam dezycję o klasycznych złotych obrączkach a teraz jestem bardzo z zadowolona i dziękuję sobie za podjęcie słusznej decyzji Obrączkę noszę non stop, nie zdejmuje jej do nacięższych, najbrudniejszych prac ...to jest symbol który jest na moim palcu w każdej sytuacji Nie martwię się że gdzieś brud się wciśnie albo diamecik odpadnie Już po tygodniu noszenia było widać lekkie zarysowania nie wiem jak te zarysowania prezetnowały by się na innym wzorze

To trudnia decyzja bo inne ciekawe obrączki kuszą niesamowicie..ja długo myślałam nad tym na co się zdecydować ale po przemyśleniu sprawy zdecydowałam się na wzór który jednoznacznie kojarzy się z zamąść pójsciem ...pozatym nie za bardzo widział mi się mój mężczyzna w obrączce z diamencikami lub innymi ozdóbkami Ale to tylko moja opinia..zrobisz jak uważasz

Witam serdecznie Wizażanki, dołączam do grona wychodzących za mąż w 2008. Co prawda przeglądam to forum już od dawna ale dopiero teraz postanowaiłm napisać.
Co do obrączek, od zawsze chciałam mieć klasyczną, bez żadnych zdobień i takie też leżą na półeczce i czekają do czerwca. Chociaż szczerze powiem że jak przyszło do zamawiania to oko mi poleciało na różne wzorzyste. No ale pierwsza myśl najlepsza, więc zostaliśmy przy klasycznych.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png
strompka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 19:18   #4146
agas
Raczkowanie

GG do agas

Strompka slubujemy tego samego dnia ale Twoj suwaczek myli sie o 2 dni. Chyba nie wzial pod uwage ze luty ma 29 dni pozostalo nam juz tylo 3 miesiace 2 tygodnie i 5 dni

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 11:25   #4147
bandziorka007
Rozeznanie

Listopadowe panny mlode:)

Czy oprocz mnie sa jeszcze jakies panienki ktore 8listopada wychodza za maz? albo ogolnie w listopadzie my z narzeczonym niestety troszke sie spoznilismy z zalatwieniami i zostal nam tylko termin 8 listopad i troszke sie boje zeby nie bylo za zimno itp. moze ktoras z Was tez wtedy bierze slub ...

24 maja o godz.3:05 z wagą 2900g 54cm długości przyszedł na świat NASZ Mikołajek

http://www.suwaczek.pl/cache/efafe35056.png

http://www.suwaczek.pl/cache/f9ccc64e9c.png
bandziorka007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 12:36   #4148
tiffi1
Rozeznanie

Dot.: Listopadowe panny mlode:)

Cytat:
Napisane przez bandziorka007 Pokaż wiadomość
Czy oprocz mnie sa jeszcze jakies panienki ktore 8listopada wychodza za maz? albo ogolnie w listopadzie my z narzeczonym niestety troszke sie spoznilismy z zalatwieniami i zostal nam tylko termin 8 listopad i troszke sie boje zeby nie bylo za zimno itp. moze ktoras z Was tez wtedy bierze slub ...
pytanie, gdzie jest ta granica "za zimno" listopad moze być różny, moze być ciepło i bez śnieżnie, albo zimno i śnieg. teraz nie przewidzisz tego
Stary 2008-02-25, 12:50   #4149
kina2807
Zakorzenienie

dziewczyny wlasnie dzwonilam do szkoly tanca i zapisalam mnie i TZta juz na zajecia na marzec , kiedys trzeba zaczac , najpierw bedziemy chodzic raz w tygodniu, a od kwietnia juz 2 razy

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 14:35   #4150
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dziewczyny wlasnie dzwonilam do szkoly tanca i zapisalam mnie i TZta juz na zajecia na marzec , kiedys trzeba zaczac , najpierw bedziemy chodzic raz w tygodniu, a od kwietnia juz 2 razy
Z racji mojej pracy chodzimy na lekcje indywidualne i bardzo sobie chwalimy. walc angielski całkiem nieźle nam idzie, była już disco samba i zaczeliśmy tango. naprawdę jest miło, wiec fajnie, że udało się wam zapisać
Stary 2008-02-25, 14:38   #4151
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Z racji mojej pracy chodzimy na lekcje indywidualne i bardzo sobie chwalimy. walc angielski całkiem nieźle nam idzie, była już disco samba i zaczeliśmy tango. naprawdę jest miło, wiec fajnie, że udało się wam zapisać
my na razie bedziemy chodzic na normalne lekcje, ale pod koniec wykupimy tez kilka indywidualnych, zeby juz przygotowac sie konkretnie do naszego pierwszego tanca, jakis uklad do naszej piosenki

ciesze sie, ze tak dobrze Wam idzie, my to pewnie na poczatku bedziemy sie kiwac jak dwa kolki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 15:20   #4152
malinaaack
Raczkowanie

Dziewczyny czy wypada iść od ślubu cywilnego w białej sukni ślubnej?
malinaaack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 15:45   #4153
Madlen__18
Zakorzenienie

a DLACZEGO NIE?
Ja mam suknię typowo ślubną, w kolorze kości słoniowej,a ślub jest wyłącznie cywilny.
Nie widzę problemu. Głupie konwenanse.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 15:46   #4154
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinaaack Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wypada iść od ślubu cywilnego w białej sukni ślubnej?
A dlaczego nie?
Ślub to ślub
Stary 2008-02-25, 16:00   #4155
malinaaack
Raczkowanie

Nie wiem dlatego sie zapytałam i wielkie dzięki za odp.
malinaaack jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 17:10   #4156
gosiunia22
Zadomowienie

Marta12101, piękne zaproszenie i buty Napisz, proszę, czy sama wykonywałaś zaproszenia, a jeśli tak, to jak je zrobiłaś i jaki był koszt jednego?

Acha, jestem załamana, bo dowiedziałam się w kwiaciarni, że w sierpniu nie będzie frezji ((

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 18:05   #4157
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

gosiunia22 to szkoda, że nie będzie frezji. Uwielbiam te kwiaty, a one tak cudownie pachną w bukiecie ślubnym. Tylko dlaczego ich nie będzie w sierpniu? Myślałam, że są przez cały rok dostępne. Ja na swój ślub na początku września bez problemu miałam zrobiony bukiet z róż i frezji.

Dziewczyny, w ferworze przygotowań ślubnych pod względem kosmetycznym nie zapomnijcie o ząbkach. Ja miesiąc przed zaczęłam używać pasty wybielającej "Hollywood smile" i efekt był olśniewający
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 19:14   #4158
paula2809
Przyczajenie

Hej!!!!!
czytam od paru dni ten wątek.
Ja wychodzę za mąż 05 lipca
i w sumie dopiero teraz biorę sie za organizacje wszystkiego
mam nadzieję że zdążę....chociaż musze przyznać ze zaczyna mnie to coraz bardziej przerażać, że na pewno o czymś zapomnę, nie pomyśle.....
chciałam sie do Was dołączyć, bo w grupie to zawsze jakoś raźniej i zawsze można o cos zapytać, coś sie poradzić ....
Pozdrawiam
Paula
paula2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 19:34   #4159
Taska
Raczkowanie

paula2809 witaj, may ten sam dzien
Nie przejmuj sie dasz rade, jeszcze sporo czasu. jak dla mnie zacznij od zaproszen i sukni, reszta juz idzie szybciej. Przynajmniej tak u mnie bylo.

Ja probowalam platkow/ plasterkow wybielajacych, ale po 3 dniach zeby mnie tak bolaly, ze przestalam. Pojde do dentystry na sciaganie kamienia i beda biale Mam nadzieje.

Stary 2008-02-25, 19:58   #4160
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość

Ja probowalam platkow/ plasterkow wybielajacych, ale po 3 dniach zeby mnie tak bolaly, ze przestalam. Pojde do dentystry na sciaganie kamienia i beda biale Mam nadzieje.
Bo jak sie stosuje paski wybielające to trzeba myc zeby pastą to zębów wrażliwych(np sensodyne) i wtedy nic sie nie dzieje
Stary 2008-02-25, 20:00   #4161
Taska
Raczkowanie

katia0117 dzieki wyprobuje.

Stary 2008-02-25, 20:22   #4162
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, w ferworze przygotowań ślubnych pod względem kosmetycznym nie zapomnijcie o ząbkach. Ja miesiąc przed zaczęłam używać pasty wybielającej "Hollywood smile" i efekt był olśniewający
Ja polecam szczoteczkę elektryczną, naprawdę warto. Koszt nie tak duży a efekt znakomity

Cytat:
Napisane przez anna11233 Pokaż wiadomość
Witajcie
ja wychodze za mąż w czerwcu.
Z ubioru mam tylko sukienkę:

..reszta jeszcze przede mną...
Suknia to baaardzo dużo! Dodatki spokojnie kupisz
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:30   #4163
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ja polecam szczoteczkę elektryczną, naprawdę warto. Koszt nie tak duży a efekt znakomity
Ale ja właśnie myłam zęby pastą wybielającą przy użyciu szczoteczki elektrycznej. Pasta kosztowała ok. 16 zł. Bardzo wydajna
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:30   #4164
paula2809
Przyczajenie

Taska!! Super że ktoś bierze ślub tego samego dnia

Bardzo się cieszę

już szukam sukni i zaproszeń,
rozglądam się też za dekoracjami sal i firmami które się tym zajmują,
mam zamiar ruszyć pełną parą, dobrze że jest to forum

Pozdr
Paula
paula2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 21:06   #4165
nysiunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lokusona Pokaż wiadomość
witam Szukam sukni ślubnej z rękawami , niestety wszędzie zazwyczaj są z odkrytymi ramionami znacie może jakieś strony fajnych salonów z dużym wyborem? najlepiej na śląsku.

pozdrawiam

ja objeździłam pół Śląska za sukniami ale wg mnie najwięcej i najbardziej zróżnicowanych sukni było w salonie ksymena w tąpkowicach- tam kupiłam swoją. A widze, że jesteś z Tarnowskich Gór więc będziesz mieć niedaleko. Wpisz sobie w google to znajdziesz ich stronę.
nysiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 21:25   #4166
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez paula2809 Pokaż wiadomość
Hej!!!!!
czytam od paru dni ten wątek.
Ja wychodzę za mąż 05 lipca
i w sumie dopiero teraz biorę sie za organizacje wszystkiego
mam nadzieję że zdążę....chociaż musze przyznać ze zaczyna mnie to coraz bardziej przerażać, że na pewno o czymś zapomnę, nie pomyśle.....
chciałam sie do Was dołączyć, bo w grupie to zawsze jakoś raźniej i zawsze można o cos zapytać, coś sie poradzić ....
Pozdrawiam
Paula
Hej Paula! 5 lipiec to również mój dzień Tak jak Ty zastanawiam się czy ze wszystkim zdązę. Wiem, że powinnam już sporo rzeczy załatwiać, ale jakos tak odkładam wszystko na jutro. Taka już moja natura Trzeba się będzie w końcu zabrać do roboty...
Pozdrawiam
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 21:43   #4167
strompka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
Strompka slubujemy tego samego dnia ale Twoj suwaczek myli sie o 2 dni. Chyba nie wzial pod uwage ze luty ma 29 dni pozostalo nam juz tylo 3 miesiace 2 tygodnie i 5 dni

Dzięki za zwrócenie uwagi. Już poprawioneMasz już sukienkę?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 21:46   #4168
strompka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anna11233 Pokaż wiadomość
Witajcie
ja wychodze za mąż w czerwcu.
Z ubioru mam tylko sukienkę:

..reszta jeszcze przede mną...

Tylko sukienkę?? Załamałam się - to naprawdę bardzo dużo, w zasadzie najważniejsza rzecz
Ja też ślubuję w czerwcu a szukanie sukienki jeszcze przede mną już od poniedziałku, bo nareszcie wyżebrałam urlop w pracy

Stary 2008-02-25, 22:09   #4169
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Dziewczyny tak w ogóle to nie wiem jak jest z tym u Was, ale ja najbardziej boję się "tańczących wujków" Może to śmieszne, ale "wychowana" w atmosferze dyskotek i innych podobnych imprez nie za bardzo umiem sobie siebie wyobrazić w takim tancu. Co to będzie, co to będzie...?
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 22:12   #4170
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
my na razie bedziemy chodzic na normalne lekcje, ale pod koniec wykupimy tez kilka indywidualnych, zeby juz przygotowac sie konkretnie do naszego pierwszego tanca, jakis uklad do naszej piosenki

ciesze sie, ze tak dobrze Wam idzie, my to pewnie na poczatku bedziemy sie kiwac jak dwa kolki
Zobaczysz będzie dobrze. Nasza instruktorka to nas nieźle ćwiczy. Rama, ułozenie palców, postawa, kroki - wszystko, ale warto chyba ładnie to wygląda (taką mam nadzieję)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości