Panny Młode 2008 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-04, 12:59   #4351
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
o godz 9 rano pisalam ze mamy w tym roku z TZ 3 sluby naszych przyjaciol a tu co sie okazuje?ze czwarte jest w maju-kolegi TZ ze studiow noi dylemat isc nie isc?no wlasnie dziewczynki to co ja mam zrobic glupia jestem tyle kasy wywalilam na te buty ale sie w nich zakochalam noa moze by tak obcas w nich skrocic?podejmuja sie tego szewcy?a nie straca uroku te moje bucinyporadzcie bo ja tu cwaniakuje ze dam rade w nich poszalec ale prawda jest taka ze na nogach bede tyle godzin wiec nie wierze zeby mi nie daly popalic...noi masz babo placekjesli zapomnialyscie jak wygladaja to juz wkleje ich zdjecie
no sliczne sa te Twoje buciki,a jakiej wysokosci jest obcas? popatrz na zwykle pantofelki, w ktorych chodzisz nieraz, badz bylas na imprezach i porownaj obcas, moze akurat wytrzymasz. a jesli chodzi o skracanie obcasow, to gdzies dziewczyny juz pisaly, jesli nie w tym watku, to w watku o bucikach slubnych

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 13:00   #4352
tiffi1
Rozeznanie

No tak blisko gorący okres i ja jestem przerażona.
mamy do złąatwiania jeszcze bardzo dużo. Stroje, organziacyjne rzeczy (ciasta, tory, menu, scenariusze, dekoracje), i wszystko to co w kosciele.
Z niektórych rzeczy jestem zadowolona bardzo (kupiłam cudne zaproszenia na allegro), wszystkim bardzo się podobają, a ja uwazam, ze są niepowtarzalne, a na żywo jeszcze ładniejsze. Z niekótrych rzeczy jestem bardzo nie zadowolona: szukałam bisutonosza, i nic lipa, totalne katastrofa, zmawiłam na allegro, biustonosz ok, ale nie nadaje się do niczego. Allegrowiczka nie umiała go zapakować - władowała w kopertę - PŁASKĄ koperte i dziwi się ze doszedl pogneiciony. Uprzedzałam, ze to pod suknię slubna, ze ma byc idealnie zapakowany w twarde pudełko, ona odpisała, ze dobrze i co???? wielkie nic - porażka. Ona uwaza, ze to wina mojej poczty (ludzie to są bezczelni) i pieniadze w błoto wydane, a znów muszę szukać czegoś
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 13:02   #4353
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie rozejrzalam...ale nie zapisalamale to zrobie bo moj TZ jak tanczy to spiewa sobie,,wyginam smialo cialo"i tanczy nie do rytmu
heheheheh, dobre, ja sie zastanawiam, czy moj rytm zalapie i czy bedzie umial prowadzic

Mąż i żona...
Stary 2008-03-04, 13:04   #4354
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
obcas ma 8 cm choc wczesniej pisalam ze ma 5cm dopoki KODEINA sie mu nie przypatrzyla i sobie zmierzylam i faktycznie 8cm....no chyba bede zmuszona skrocic ten obcas bo tak jak pisze Katey dopasuja mi suknie do 8 cm obcasa a przebiore je na buciki z mniejszym obcasem i co sie stanie?utone w sukni

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
heheheheh, dobre, ja sie zastanawiam, czy moj rytm zalapie i czy bedzie umial prowadzic
a do czego bedziecie tanczyc jako pierwszyt taniec?bo ja cos tam myslalam ale sie tesciowa uparla na walca

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-04 o 15:09 Powód: post pod postem
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 13:06   #4355
katathea
Raczkowanie

heh widzę że u Was z parą idzie ogrom uczuć i ogrom spraw do załatwienia. Ja znalazłam sobie coś do zrobienia w tej " ciszy przed burzą" między nocnymi koszmarami o katastrofie weselnej, a planowaniem menu weselnym - uczę się walca i wybielam sobie ząbki

moim zdaniem walc jako pierwszy taniec - to wciąż rzadki widok na weselach, zazwyczaj para młoda buja się po sali i to wszystko. Ale wybierz sobie taniec który czujesz sercem, a nie przymusem. Niech to będzie symbol twoich uczuć i twojego małżeństwa! Nie pozwól aby ktoś inny dyrygował tymi symbolami!

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-04 o 15:08 Powód: post pod postem
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 13:15   #4356
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

dobrze Ci mowic bo nie masz takiej tesciowej jak jaona chce o wszytskim decydowacj a chcialam bardzo tanczyc do piosenk Kayah i Krzyszotf Kiljanski ,,Procz Ciebie nic"!Bardzo mi sie podoba...i taka mila dla ucha jest....a walca tanczyl jego brat i dlatego chce zeby u nas bylo tak samo...nawet plener chciala zebysmy mieli taki sam jak oni...to co mi kobiety radzicie z tymi butami zrobic bo mam dylemat
Stary 2008-03-04, 13:18   #4357
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Czy planujecie wieczór panieński?
Ja bym chciała coś zorganizować,ale to bedzie raczej coś kameralnego w niewielkim towarzystwie(coby na dużo świadków nie było).Ogólnie jeszcze nie mysłama jak to ma wyglądać konkretnie,ale raczej nie przewiduję bliższego kontaktu z Dawidem Ozdobą czy tego typu tancerzami GoGo...No i m mam nadzieje,że mo Tż tez będzie raczej grzeczny
A wy jak byscie sobie to wyobrażały?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 13:21   #4358
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
a do czego bedziecie tanczyc jako pierwszyt taniec?bo ja cos tam myslalam ale sie tesciowa uparla na walca
piosenki jeszcze nie wybralismy, mamy kilka typow, ale nie mozemy sie zdecydowac, ale na pewno zatanczymy walca angielskiego lub wiedenskiego, chyba, ze juz calkiem nie bedzie pasowal do piosenki, to wtedy inny rodzaj tanca
Cytat:
dobrze Ci mowic bo nie masz takiej tesciowej jak jaona chce o wszytskim decydowacj a chcialam bardzo tanczyc do piosenk Kayah i Krzyszotf Kiljanski ,,Procz Ciebie nic"!Bardzo mi sie podoba...i taka mila dla ucha jest....a walca tanczyl jego brat i dlatego chce zeby u nas bylo tak samo...nawet plener chciala zebysmy mieli taki sam jak oni...to co mi kobiety radzicie z tymi butami zrobic bo mam dylemat
Toverku a nie mozecie zatanczyc walca wlasnie do piosenki Kiljanskiego? a tesciowej sie nie daj, to Twoj slub i Twoje wesele

Mąż i żona...
Stary 2008-03-04, 13:26   #4359
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
piosenki jeszcze nie wybralismy, mamy kilka typow, ale nie mozemy sie zdecydowac, ale na pewno zatanczymy walca angielskiego lub wiedenskiego, chyba, ze juz calkiem nie bedzie pasowal do piosenki, to wtedy inny rodzaj tanca

Toverku a nie mozecie zatanczyc walca wlasnie do piosenki Kiljanskiego? a tesciowej sie nie daj, to Twoj slub i Twoje wesele
no wlasnie to jest mysle dziekuje dziekuje dziekuje:dzieku je:
Stary 2008-03-04, 13:31   #4360
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie to jest mysle dziekuje dziekuje dziekuje:dzieku je:
chodzicie na jakis kurs? jesli tak, to instruktor na pewno powie Wam czy to walc i jak do tego zatanczyc

Mąż i żona...
Stary 2008-03-04, 13:57   #4361
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała coś zorganizować,ale to bedzie raczej coś kameralnego w niewielkim towarzystwie(coby na dużo świadków nie było).Ogólnie jeszcze nie mysłama jak to ma wyglądać konkretnie,ale raczej nie przewiduję bliższego kontaktu z Dawidem Ozdobą czy tego typu tancerzami GoGo...No i m mam nadzieje,że mo Tż tez będzie raczej grzeczny
A wy jak byscie sobie to wyobrażały?
Odnośnie mojego TŻ to domyślam się, że u niego będzie CO NAJMNIEJ jedna striptizerka Mi to nie przeszkadza, jeśli zna się umiar. Ja osobiście chętnie pobawiłabym się chwilę z takim tancerzem, ale też bez przesady Żadnego kładzenia mnie na podłogę itp. Zobaczymy, jak to będzie

Toverek, ja Ci nie poradzę, co masz zrobić z butami. Nie wiem, czy da się skrócić obcas, nie znam się na tym. Buty rzeczywiście mogą dać Ci popalić. Dla mnie obcas 5 cm to jest już dużo, ale ja chodzę jedynie w płaskich butach i mam problemy ze stopami (odstające kostki, plaskostopie). Pamiętaj, że najważniejsza jest naprawdę wygoda Przy długiej sukience butów i tak nie widać, a jeśli między Tobą i TŻtem jest duza różnica wzrostu, to przecież przez cały Wasz związek tak było i nie ma się co tym przejmować na ślubie

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 14:00   #4362
dorotka08
Raczkowanie

Mój gorący okres tez juz się zaczął. Wszystkie sprawy koscielne do zalatwienia i USC sama biurokracja, poza tym rozwozenie zaproszeń i zalatwiania miliona innych drobiazgow i szczegolow, az strach myslec
Dobrze ze chociaz zaden remont nas nie czeka, bo mieszkanko na nas juz czeka od paru miesiecy
A tak z innej beczki to co bierzecie dziewczyny na ten pierwszy taniec?bo my sie dalej zastanawiamy
dorotka08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 14:17   #4363
soffera
Zadomowienie

Cytat:
o godz 9 rano pisalam ze mamy w tym roku z TZ 3 sluby naszych przyjaciol a tu co sie okazuje?ze czwarte jest w maju-kolegi TZ ze studiow noi dylemat isc nie isc?no wlasnie dziewczynki to co ja mam zrobic glupia jestem tyle kasy wywalilam na te buty ale sie w nich zakochalam noa moze by tak obcas w nich skrocic?podejmuja sie tego szewcy?a nie straca uroku te moje bucinyporadzcie bo ja tu cwaniakuje ze dam rade w nich poszalec ale prawda jest taka ze na nogach bede tyle godzin wiec nie wierze zeby mi nie daly popalic...noi masz babo placekjesli zapomnialyscie jak wygladaja to juz wkleje ich zdjecie
Szewc może skrócić Ci obcas Idź z butkami a on powie Ci ile będzie mógł skrócić Ja nei raz skracałąm buty i są ok

Cytat:
Odnośnie mojego TŻ to domyślam się, że u niego będzie CO NAJMNIEJ jedna striptizerka Mi to nie przeszkadza, jeśli zna się umiar. Ja osobiście chętnie pobawiłabym się chwilę z takim tancerzem, ale też bez przesady Żadnego kładzenia mnie na podłogę itp. Zobaczymy, jak to będzie
Ja bym mojemu dała striptizerkę!

haha
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 14:22   #4364
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotka08 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki to co bierzecie dziewczyny na ten pierwszy taniec?bo my sie dalej zastanawiamy
my, jak juz pisalam, nie zdecydowalismy sie jeszcze do konca, ale nasze typo sa bardzo rozne:
- Shania Twain "From this moment"
- Morten Harket "Can't take my eyes off of you"
- Czerwone Gitary "Słowo jedyne Ty"
- Glenn Medeiros "Nothing's gonna change my love for you"

Mąż i żona...
Stary 2008-03-04, 14:55   #4365
tiffi1
Rozeznanie

Jeśli chodzi o obcas, to ja znalazłam włąsnie buty 8cm i ja w takich chodzę na codzień, wic nie byłoby problemu bym je założyła, ale jednak noga sie męczy i chcę takie same buty z obcasem koło 5 cm. Moim zdaniem lepiej odrazu mieć niższy obcas niżnajpierw wysokie buty a potem niższe i szurać sukienką po podłodze. ja wybioeram niższe buty na ślub i wesele (taki mam plan).

Wieczory panieńskie i kawalerskie, jeszcze nie wiem czy będą,a le jeśli tak to bardziej kumpelsko w kamerlanym gronie. Ani ja ani mój narzeczony (tak sądzę) nie jest zwolennikiem striptizerek i striptizerów.

Co do pierwszego tańca to my tez tańczyc będziemy walca, ale jeszcze nie wiem do jakiej piosenki może Luisa Armstronga "wonderfoul world", albo ze skrzypka na dachu "sunrise sunset" (ale mojemy narzeczonemu kojarzy się z tańcem z gwiazdami i nie chce)
Stary 2008-03-04, 15:28   #4366
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Czy planujecie wieczór panieński?
Szczerze mówiąc nie chcemy popadać w dodatkowe koszta. Może razem urządzimy wieczór panieńsko kawalerski. Jeszcze mamy na to dużo czasu .

Cytat:
dziewczyny, a my idziemy dzis na pierwsza lekcje tanca, mam nadzieje, ze damy rade spamietac te wszystkie kroki
I jak tam nogi niepołamane?

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Z niektórych rzeczy jestem zadowolona bardzo (kupiłam cudne zaproszenia na allegro), wszystkim bardzo się podobają, a ja uwazam, ze są niepowtarzalne, a na żywo jeszcze ładniejsze.
Tiffi a możesz je pokazywać? Chyba, że już gdzieś na forum umieszczałaś swoje zaproszenia to tam zerknę?

Cytat:
Sam sobie wybrał taką formę kawalerskiego?

Cytat:
Napisane przez dorotka08 Pokaż wiadomość
Na dzień dzisiejszy Bajm "Być z Tobą"
Stary 2008-03-04, 16:24   #4367
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Nie, znam po prostu jego kolegów Na pewno będzie jakaś panienka, może nawet dwie Wie, że ma nie przesadzać z obściskiwaniem i tyle mi wystarczy. Czasu jednak jeszcze duuuużo do ewentualnych wieczorów, więc może się wszystko zmieni.

Ostatnio mam strasznego fioła na punkcie dodatków, bukietu, makijażu Zostało mi aż 7 miesięcy, a co chwilę przeglądam różne strony i galerie ślubne Nie chce mi się zabierać za dyplom magisterski

Cosik przeziębiona od wczoraj jestem i niespejalnie się czuję Ale najprawdopodobnij w sobotę pojadę zamówić suknię, żeby wykorzystać zniżkę w salonie

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-03-04, 17:06   #4368
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc nie chcemy popadać w dodatkowe koszta. Może razem urządzimy wieczór panieńsko kawalerski. Jeszcze mamy na to dużo czasu .

I jak tam nogi niepołamane?

Tiffi a możesz je pokazywać? Chyba, że już gdzieś na forum umieszczałaś swoje zaproszenia to tam zerknę?

Na dzień dzisiejszy Bajm "Być z Tobą"
Umieszczałam już gdzieś wzór zaproszeń jakie wybrałam, ale prześlę ci jeszcze na prv te co wybrałam
Stary 2008-03-04, 17:27   #4369
blush
Zadomowienie

Cytat:
Pamiętaj, że jeśli będziesz chciała uszyć konkretną, wymarzoną sukienkę u krawcowej, która przecież nigdy takiego modelu jeszcze nie szyła, to możesz się bardzo rozczarować i stwierdzić, że mimo mniejszej niż w salonie kwoty i tak zmarnowałaś pieniądze na coś, co Ci się nie podoba. Czasem warto zapłacić więcej i mieć pewność, że będziesz wyglądać pięknie, ewentualnie zdecydować się na model, który jest "specjalnością" danej krawcowej.
Tak na marginesie, w Krakowie byłam w malutkim butiku - suknie były przepiękne, niektóre kojarzyłam z kolekcji innych projektantów (to był salonik krawcowej ). Świetnie odszyte, piękne materiały. A ceny? Od 2600 zł wzwyż Dobre krawcowe cenią swoją robotę
a jak wygląda sytuacja z salonami które mają w swojej ofercie możliwść uszycia sukni, czy ich materiały też są gorszej jakości i sukienka nie będzie wyglądała tak jak oryginał na obrazku Pytam bo w moim mieście jest salon który ma w ofercie sukienki, które tylko stoją do przymierzenia , natomiast dla klientki szyją specjalnie na miarę.
Stary 2008-03-04, 17:36   #4370
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blush Pokaż wiadomość
a jak wygląda sytuacja z salonami które mają w swojej ofercie możliwść uszycia sukni, czy ich materiały też są gorszej jakości i sukienka nie będzie wyglądała tak jak oryginał na obrazku Pytam bo w moim mieście jest salon który ma w ofercie sukienki, które tylko stoją do przymierzenia , natomiast dla klientki szyją specjalnie na miarę.
Wiesz ja sądzę, że co orginał to oryginał. Widziałam suknię uszytą na wzór sukni z salonu ( notabene tej co wybrałam) i różnica była spora. Koronka nie ta, wykończenie zupełnie inne.
Ale byłam w salonach gdzie też szyją tylko na miarę dla klientki i ich materiały były cudne ( jak i ceny ok 5 tys prosta suknia z portugalską koronką)

Wszystko zależy jaki będziesz mieć materiał i jak dobra jest krawcowa.
Ważne jest aby decydować się na model sukni a nie kopie, unikniemy wtedy niepotrzebnych rozczarowań, że nei jest taka sama jak oryginalna.

Znalazłam to na stronie Lisa Ferrera: http://www.lisaferrera.pl/informatio...b72&info_id=17 Kopie ich sukien
Stary 2008-03-04, 17:40   #4371
blush
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Wiesz ja sądzę, że co orginał to oryginał. Widziałam suknię uszytą na wzór sukni z salonu ( notabene tej co wybrałam) i różnica była spora. Koronka nie ta, wykończenie zupełnie inne.
Ale byłam w salonach gdzie też szyją tylko na miarę dla klientki i ich materiały były cudne ( jak i ceny ok 5 tys prosta suknia z portugalską koronką)

Wszystko zależy jaki będziesz mieć materiał i jak dobra jest krawcowa.
och nie pociesza mnie to...., suknia która mi sie podoba jest w salonie do którego musiałabym przez pół Polski jechać w takiej sytacji będę musiała poszukać czegoś podobnego albo wymyślic sobie inną suknie.
Dzięki za odpowiedź Soffera
Stary 2008-03-04, 17:42   #4372
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
obcas ma 8 cm choc wczesniej pisalam ze ma 5cm dopoki KODEINA sie mu nie przypatrzyla i sobie zmierzylam i faktycznie 8cm....no chyba bede zmuszona skrocic ten obcas bo tak jak pisze Katey dopasuja mi suknie do 8 cm obcasa a przebiore je na buciki z mniejszym obcasem i co sie stanie?utone w sukni

a Twoj facet jest bardziej za Toba czy za swoja mama?
jesli jest po Twojej stronie to postawcie na swoim!!! potem do konca zycia bedziecie zalowac, ze nie zrobiliscie tak, jak chcieliscie. precz z takimi tesciowymi!!!!!!!

a co my bedziemy tanczyc? nie wiadomo. mi sie marzy Katie Melua "the closest thing to crazy" albo moze Brian Adams "Everything i do i do 4 u" chociaz to dosc dlugie... NIE WIEM NIE WIEM NIE WIEM

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 17:46   #4373
blush
Zadomowienie

na pierwszy taniec myślałam o wersji symfonicznej "Nothing else matter" ale wydaje mi sie to zbyt ekstrawaganckie
Stary 2008-03-04, 17:50   #4374
soffera
Zadomowienie

Cytat:
och nie pociesza mnie to...., suknia która mi sie podoba jest w salonie do którego musiałabym przez pół Polski jechać w takiej sytacji będę musiała poszukać czegoś podobnego albo wymyślic sobie inną suknie.
Dzięki za odpowiedź Soffera
Nie chcę Ci zrazić do szycia sukni... Dobra jakość materiałów, dobra, zaufana krawcowa i będzie dobrze
U mnie ten sposób odpadł bo musiałam widzieć jak będe wyglądać w danej sukni. Bałam się że jak będzie uszyta-gotowa to nie będzie mi się podobać...
Stary 2008-03-04, 17:56   #4375
blush
Zadomowienie

też bym wola kupić gotową suknię, ale zakochałam się w takiej która jest dla mnie niedostępna. Niestety nie mam krawcowej której mogłabym zlecić takie zadanie, poza oferującymi sie w salonach, więc przejdę się jeszcze po salonach i zastanowię co dalej, bo jest to dla mnie zbyt ważna sprawa i nie chciałabym sie kiedyś rozczarować efektami szycia.
Stary 2008-03-04, 18:07   #4376
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
To jest tak. W salonach firm polskich (Agnes, Karina itp.) szyje sie suknię na wymiar. Mierzy się wybrany model w salonie, a następnie taka sama lub zminiona na Twoje życzenie zostanie dla Ciebie uszyta. Z identycznych materiałów. Plusem jest to, że możesz sobie ich modele poprzerabiać na własne potrzeby - oni się dostosują.
W tych salonach jest też możliwość uszycia czegoś ze zdjęcia, jednak wiadomo, że dysponują jedynie materiałami, których używają do uszycia własnych modeli, czyli chcąc np. koronkową suknię La Sposa trzeba liczyć się niestety z tym, że koronki takiej samej mieć nie będziesz.
Nie powiedziałabym, że materiały są gorszej jakości Po prostu są inne, szczególnie koronki.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-03-04, 19:09   #4377
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Umieszczałam już gdzieś wzór zaproszeń jakie wybrałam, ale prześlę ci jeszcze na prv te co wybrałam
Dziękuje za PW
Stary 2008-03-04, 22:17   #4378
Madlen__18
Zakorzenienie

My bardzo nietypowo, ale ta piosenka ma szczególne znaczenie:
Kult: ty albo żadna.
Zna ktoś?
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 23:27   #4379
Taska
Raczkowanie

Znam Kult i lubie, ale tej piosenki nigdy nie slyszalam, albo zupelnie nie kojarze.

My tez chcemy nietypowo; Somebody - Depeche Mode, ale u nas nie ma wesela wiec nie bedzie tanczenia do tego :|

Marzylo nam sie Tango na pierwszy taniec- ale zmiana planow weselnych wszystko zepsula. Chyba tego "straconego" pierwszego tanca najbardziej zaluje.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 06:29   #4380
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
na pierwszy taniec myślałam o wersji symfonicznej "Nothing else matter" ale wydaje mi sie to zbyt ekstrawaganckie
Też o tym myślałam, ale to często leci jak jestem na masażu, więc nie wiem czy mnie nie uśpi

Wieczór panieński na 100% będzie i u mnie i u TŻ-a. Jego koledzy to już się drażnią ze mną mówiąc, że to będzie NIEZAPOMNIANY wieczór Chłopskie gadanie... Mój będzie organizowała starsza to moja siostra, więc wie co lubie i mam nadzieję, że wszystko super zorganizuje. W każdym razie ja nie chcę nic wiedzieć niech to będzie niespodzianka
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości