Panny Młode 2008 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-03, 18:06   #4321
katia0117
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2008

Ja też uwazam ze nie powinno sie zakladac bialych czy tam ecru sukienek na czyjes wesele.Totalny nietakt
Stary 2008-03-03, 18:35   #4322
elianka
Zakorzenienie

hmm nigdy się z czymś takim nie spotkałam raz jakaś dziewczyna miała ecru spodnium, ale panna młoda mioala snieznobiałą beze, więc w ogóle nie dostrzegłam niestetosowności
aczkolwiek- "druga panne młodą" chyba bym wyprosiła z wesela
Stary 2008-03-03, 19:11   #4323
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Podziwiam, że masz na to siły Chociaż pewnie gdybym miałą problemy z paznokciami też bym się zmusiła Polecam na paznokcie Alphol Omega Plus, stan paznokci i włosów bardzo się po poprawia ( oczywiście po kuracji a nie 5 tabletkach )
Woda zawsze wysusza mi paznokcie, dlatego gdy nie mam ich pomalowanych, zaraz po umyciu rąk szybko muszę coś w nie wetrzeć.
Dzięki za radę o Alphol poczytałam o tym na necie .

Cytat:
Napisane przez soffera
Co sądzicie o bieli i ecru w stroju gości weselnych? Bardzo mnie to ciekawi.... Ja jakoś rygorystycznie do tego podchodzę Może dlatego, że gdy byłam na weselu Panna Młoda miała 152cm, suknie ecru, prostą ( gorset plus spódnica) i nagle widzę drugą Pannę Młodą (zaproszony gość) 170cm, suknia ecru, bardziej strojna niż PM No mnie chyba by szlag trafił na miejscu Panny Młodej... No chyba, że tylko ja taka dziwna jestem
Wielokrotnie spotkałam się z dziewczynami, które na czyimś weselu ubrane były na biało bądź ecru, ale nie były to typowo balowe suknie tylko np:
-eleganckie spodnie+bluzeczka z marynarką
-letnie sukienki do kolana
I patrząc na nie jednak dało się odróżnić, że to nie Panna Młoda, ale raz byliśmy na weselu znajomych, na którym jedna pannica miała złotą przebogatą suknię z bolerkiem, fryzura odwalona, brokat na włosach, cała obwieszona złotem i wyglądała jak taka choinka co to wesele z sylwestrem pomyliła. Bardzo rzucała się w oczy, przesadzony solar jednak też dawał po oczach i widok jej przyćmiewał samą Pannę Młodą, która prezentowała się o wiele skromniej.
Stary 2008-03-03, 19:47   #4324
blush
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
I patrząc na nie jednak dało się odróżnić, że to nie Panna Młoda, ale raz byliśmy na weselu znajomych, na którym jedna pannica miała złotą przebogatą suknię z bolerkiem, fryzura odwalona, brokat na włosach, cała obwieszona złotem i wyglądała jak taka choinka co to wesele z sylwestrem pomyliła. Bardzo rzucała się w oczy, przesadzony solar jednak też dawał po oczach i widok jej przyćmiewał samą Pannę Młodą, która prezentowała się o wiele skromniej.
myślę że ta dziewczyna raczej nie zrobiła lepszego wrażenia od Panny Młodej ale stała się zjawiskiem albo raczej pośmiewiskiem wesela.
Osobiście bym nie chciała aby na moim weselu ktoś się odszpicował a`la klaun albo robił mi konkurencję strojem
Stary 2008-03-03, 20:43   #4325
katia0117
Zadomowienie

jeszcze biała garsonkę,krótka sukienke etc. zniosę,ale jakby mi jakas wyskoczyła w długiej bialej/ecru subie to
Stary 2008-03-03, 20:52   #4326
babeczka1985
Raczkowanie

wow! no ja bym liscia dala takiej babce no moze przesadzam ale mam nadz. ze zadna kobitka nie przyjdzie ubrana a la panna mloda....
hehe, pamietam na slubie kuzynki jedna kobieta miala taka sama suknie jak moja siostra jak sie zobaczyly to myslaly, ze sie zapadna pod ziemie, bo slub kameralny, wiec nietrudno bylo zauwazyc ma sa kra tamta babka szybko po slubie pojechala sie przebrac (bo miala blisko do domu). no i dobrze

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 20:58   #4327
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blush Pokaż wiadomość
Wiem że oryginalne wzory najlepiej się układają, w moim mieście jest jeden salon w którym są modele hiszpańskie i włoskie, pójdę jutro spytać może sprowadzają takie wzory albo współpracują z tamtym salonem a jeśli nie cóż pozostaje tylko krawcowa.
Tiffi a może pochwaliłabyś się swoją sukienką, ciekawa jestem który model wybrałaś
Ten salon ma wyłączność. Nie wem czy daleko mieszkasz, zawsze lepiej przymierzyć kilka wzorów, żeby odnaleźć swój styl.
Ja się chwaliłam gdzies wcześniej moją sukienką
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 21:06   #4328
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny a na ile miesięcy przed wybieracie się na próbną fryzurę?

Ja chyba będę zmuszona 3 tygodnie bądź dwa tygodnie przed ślubem, bo dopiero wtedy zaczynają mi się przymiarki sukni, a babka powiedziała, że dopiero przy nich będziemy dobierać welon. Welon, który przecież trzeba mieć na próbnym czesaniu u fryzjera.

Zaczynam mieć stresa, zwłaszcza, że jak sobie dzisiaj tak usiadłam z partnerem i zrobiliśmy rozpiskę co nam zostało do załatwienia co nas jeszcze czeka to wypadło, że maj będzie tym szalonym okresem. Wtedy mamy dokładnie uzgodnić wszystko z orkiestrą (co do utworów, pierwszego tańca), salą (co do menu), Kościołem (czeka nas spisanie protokołu, doniesie wszelkich dokumentów itp), będziemy w toku roznoszenia zaproszeń, latania za moimi butami, biżuterią, ubraniem Pana Młodego....
Stary 2008-03-03, 21:19   #4329
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny a na ile miesięcy przed wybieracie się na próbną fryzurę?

Ja chyba będę zmuszona 3 tygodnie bądź dwa tygodnie przed ślubem, bo dopiero wtedy zaczynają mi się przymiarki sukni, a babka powiedziała, że dopiero przy nich będziemy dobierać welon. Welon, który przecież trzeba mieć na próbnym czesaniu u fryzjera.
Fryzjer powiedział mi, że najlepiej na próbną przyjść tak 1-2 tygodnie przed ślubem, wtedy najlepiej zapamiętują w salonie ułożenie włosów
Ja mam włosy cieniutkie, dodatkowo grzywkę, więc i tak niczego specjalnego nie wymyślę. Będę chciała z pewnością skromny kok, bez udziwnień, być może z drobnym kwiatem po boku. Welon i tak dobiorę do mojego wzrostu, kształtu twarzy - w salonie zepnę sobie włosy, żeby zobaczyć, jak to wyglada

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 21:24   #4330
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

asiuk uspokoiłaś mnie, bo ja już zaczynam mieć mętlik w głowie
Stary 2008-03-03, 21:34   #4331
Madlen__18
Zakorzenienie

A ja właśnie jestem Marta w tym najgorętszym okresie.
Zostało mi do ślubu 33 dni, własnie lokatorzy się wynieśli z naszego przyszłego mieszkania i teraz :
* remont (od jutra wynoszenie gratów, trzeba odmalować, położyć panele, ponaprawiać parę rzeczy, wnieść, poskręcać meble, ..........)
* suknia się robi
* menu do ustalenia
* kwestie organizacyjne z Djem
* ostatnie zaproszenia
* próbna fryzura
* troszkę dolarium
* powiększenie obrączki Tżta!
* zalatwienie soczewek kontaktowych na ślub
* poprawki dentystyczne...
etc etc....

Mamo, ile tegoooooooooooooooooo

Dziś byliśmy po raz pierwszy w przyszłym mieszkaniu. Staliśmy przytuleni na środku pokoju i "a tu będzie sofaaaa, a tam tv"...czad!))
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 21:40   #4332
soffera
Zadomowienie

Nie ma to jak przedślubny remont Ja walczę z remontem łazienki i balkonu oraz poprawkami w kuchni, spędzam większość czasu w hipermarketach budowlanych, ale co tam.... Efekty już widać...

Madlen macie dużo na głowie, ale choćby nie wiadomo ile wcześniej się coś załatwiało zawsze zostaje coć na koniec niby ostatnie ustalenia, ale dużo czasu zabierają

Marta ja na próbną idę ok 1- 1,5 tygodnia przed ślubem. Na cięcię idę do mojego fryzjera a fryzurę ślubną będzie mi robił drugi
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 21:40   #4333
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Madlen__18 życzę powodzenia i wytrwania! Własne mieszkanko fajna sprawa!
Stary 2008-03-03, 21:44   #4334
Madlen__18
Zakorzenienie

Dzięki, przyda się.
Mieszkanie jest po mojej babci, z lekka zdewastowane, bo to stare budownictwo, kamienica. Czeka nas troszke pracy, ale jakiego Tż dostal powera
Wszystko chce robić teraz, zaraz, już.
Stoi w tym mieszkaniu, patrzy rozmarzonym wzrokiem i przytula jakoś mocniej.

M
Stary 2008-03-03, 21:46   #4335
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Dzięki, przyda się.
Mieszkanie jest po mojej babci, z lekka zdewastowane, bo to stare budownictwo, kamienica. Czeka nas troszke pracy, ale jakiego Tż dostal powera
Wszystko chce robić teraz, zaraz, już.
Stoi w tym mieszkaniu, patrzy rozmarzonym wzrokiem i przytula jakoś mocniej.
Tak to jest gdy wije się wspólne gniazdko
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 22:11   #4336
katia0117
Zadomowienie

A ja z próbną fryzura własnie tak się zastanawiam,bo w maju mam wesele i tak myslę,ze moze by wtedy wyprobowac uczesanie,ktore chcialabym miec na swoim slubie.Plusem tego jest to,że mogłabym sprawdzic czy moj fryz bedzie wytrzymały i przetrwa weselne błysko-trzaski Z drugiej jednak strony wolałabym,zeby mpoj tż nie wiedzial jaki bede miala w tym dniu włos No nie wiem,nie wiem...co o tym myslicie?

madlen fajnie,ze szykujecie wasze wspólne cztery kącikiJa mama nadzieje,ze niebawem i nas bedzie to czekało..
Stary 2008-03-04, 06:06   #4337
marta12101
Raczkowanie

a ja ide na probna fyrzure za tydzien

wole sprawdzic, czy wyjdzie cos fajnego, jakby co bede szukac innych fryzjerow!
marta12101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 06:32   #4338
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Fajnie, że od razu po slubie macie gdzie mieszkać, tzn macie SAMI gdzie mieszkać U mnie walka z remontem zacznie się kilka miesięcy po slubie. Z jednej strony to tłumaczę sobie, że to dobrze bo przynajmniej nie mam wszystkiego na raz do zrobienia ale z drugiej strony...wolałabym od razu być u siebie
Co do fryzury to też się zastanawiam, kiedy to próbne zrobić.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 08:11   #4339
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
A ja właśnie jestem Marta w tym najgorętszym okresie.
Zostało mi do ślubu 33 dni, własnie lokatorzy się wynieśli z naszego przyszłego mieszkania i teraz :
* remont (od jutra wynoszenie gratów, trzeba odmalować, położyć panele, ponaprawiać parę rzeczy, wnieść, poskręcać meble, ..........)
* suknia się robi
* menu do ustalenia
* kwestie organizacyjne z Djem
* ostatnie zaproszenia
* próbna fryzura
* troszkę dolarium
* powiększenie obrączki Tżta!
* zalatwienie soczewek kontaktowych na ślub
* poprawki dentystyczne...
etc etc....

Mamo, ile tegoooooooooooooooooo

Dziś byliśmy po raz pierwszy w przyszłym mieszkaniu. Staliśmy przytuleni na środku pokoju i "a tu będzie sofaaaa, a tam tv"...czad!))
Już tak blisko...
Gratuluję mieszkania i... zazdroszczę My zabierzemy się za urządzanie kuchni może na początku lata. Nie mam do tego zapału, w końcu to mieszkanie u teściów.

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
A ja z próbną fryzura własnie tak się zastanawiam,bo w maju mam wesele i tak myslę,ze moze by wtedy wyprobowac uczesanie,ktore chcialabym miec na swoim slubie.Plusem tego jest to,że mogłabym sprawdzic czy moj fryz bedzie wytrzymały i przetrwa weselne błysko-trzaski Z drugiej jednak strony wolałabym,zeby mpoj tż nie wiedzial jaki bede miala w tym dniu włos No nie wiem,nie wiem...co o tym myslicie?
Ja prawdopodobnie przed moim ślubem będę na dwóch weselach, ale nie jestem pewna, czy będę chciała zrobić wtedy fryzurę próbną Podobnie jak Ty wolałabym, żeby mój narzeczony nie domyślał się nawet, co będę mieć na główie

Czy planujecie wieczór panieński?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 08:21   #4340
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

zaproszenia-juz myslalam ze jestesmy zdecydowani a tu masz babo placek TZ mowi ze ,,chyba sie mu juz nie podobaja"i teraz ciag dalszy wybierania
fryzura-ja kiedy sie umawialam panie powiedzialy ze jesli slub we wrzesniu to dobrze bedzie sobie przyjsc w polowie sierpnia na spokojnie i zacza robic probne,moja mama np jest umowiona tydzien przed weselem na sciecie a w dniu wesela tylko na ulozenie fryzury bo powiedzialy jej ze nie ladnie by wygladala z wloskami poicetymi na twarzy...ja sama chce taka romantico fryzurke...ale pewnie zle bede w niej wygladac
wspolne gniazdko-my niestety nie mozemy narazie nic sobie planowac bo nie mamy nic takiego gdzie moglobysmy zamieszkac samibedziemy mieszkac u niego..wczoraj stoje u niego w kuchni a jego mama mowi:noi jak sie tu widzisz?bedziesz gotowac:co nfused:wiec zapowiada sie ze bedzie s.u.p.e.r.
suknia slubna-jestem zla wsciekla wkurzona zirytowana....mial mnie wziasc na podboj sukni ale nie ma czasu.....ale moze w ten czwartek a jak nie to pojade sobie sama i wybiore w kolorze ecri-na zlosc jemu
buty slubne-KODEINO mialas racje to jest obcas na 8 cm...ale jakos mi sie w nich chodzi mysle sobie jednak zeby cos kupic na sale do tanczenia prawda????chyba nie wytrzymam w nich za dlugo
w tym roku mamy wesele mojej przyjaciolki w lipcu wiec moze wtedy sobie zrobie pierwsza probna(o to jest mysl)...dwa tygodnie przed weselem naszym mamy wesele TZ najlepszego kolegi(szansa na druga probna)a miesiac po naszym weselu mamy wesele naszych wspolnych przyjaciol....ale to juz bedzie po fakc9e
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 08:21   #4341
babeczka1985
Raczkowanie

Ja tez jestem w srodku remontu Bedziemy miec skromne mieszkanko w bloku, ale bedzie zarabiste hyhy. kafle w przedpokoiku juz polozone, niebawem panele w salonie i malowanko. Wybralismy juz rozne kolorki do roznych pomieszczen. Takie wybieranie i aranzacja strasznie zbliza ludzi no i wspolne sprzatanie gratow

Fryzjer... hmmm.... Pewnie gdzies w lipcu zrobie probna fryzure. Akurat 5.07 ide na slub kuzynki to moze wtedy? Narazie nie mam pojecia jaka mam miec fryzure moje wlosy sa cieniutkie, koka "ulizanego" nie chce miec, bo mam duze czolo ( i kompleksy z tym zwiazane) i nie chce, zeby bylo zupelnie odsloniete. Z drugiej strony jak zrobie sobie grzywke, to niewiele wlosow zostanie z tylu Ehhh... pewnie bede miala cos doczepiane. Nie wiedzialam, ze z welonem trzeba przyjsc a to faktycznie wazne
Przyznam, ze kwestia fryzury mnie przeraza :/ nigdy nie trafilam na dobrego fryzjera, a w dodatku nie wiem w czym mi dobrze...

Kurcze!!! Ja sie boje tego "goracego okresu". Najblizsze sprawy to: do maja/czerwca
- zaproszenia wyslac
- zrobic zawieszki na alko (bo potem pewnie nie bedzie czasu)
- spisac protokol
- poradnia
- muzyka w kosciele
- ubiory!!!!
- alkohol???? a moze za wczesnie? chyba w lipcu...
A kiedy tort sie zamawia?! Matko! Zapomnialam o torcie!!!!
i jeszcze jakis mini kurs tanca a kiedy autokar zamawiac?! dekoracje?! jak zaczynam o tym myslec to sie stresuje

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 09:15   #4342
robaczek-85
Rozeznanie

Ja właśnie jestem w trakcie największego zamieszania przedślubnego...
Prawie załamanie nerwowę przeszłam...zaproszenia już prawie rozdane, zbiegło się z tym oddanie mojego I rozdziału pracy magisterskiej, i jeszcze moja kochana babcia złamała nogę w biodrze, jestem przemęczona i pragnę żeby już był 26 kwietnia
Dobrze że mam wielkie wsparcie mojego Słoneczka i wspaniałych przyjaciółek które wdzięcznie słuchają moich narzekań i mimo swoich obowiązków chętnie pomagają
Przymiarka sukni ślubnej już w czwartek
Nie mamy problemów z tańcem ale dla zabawy wybraliśmy się na kurs tańca, polecam!! odstresowuje i do tego zbliża dwoje ludzi
Planujemy remont rozpocząć poślubie, jest tego trochę bo mamy dość dużo pomieszczeń, zamówiliśmy już ekipę do glazury bo terminy mają na lipiec:/
Na próbną fryzurę wybieram się jakieś 2 tyg przed ślubem...wstępnie już wybrałam jaką chcę mieć
O podróży poślubnej raczej pomarzymy bo oboje zmianiamy pracę niedługo i będzie problem z urlopem:/ dobrze że tuż po ślubie jest weekend majowy więc na kilka dni wybieramy sie w Tatry nasze kochane
Sesję fotograficzną mamy w plenerze wybraliśmy rynek w Krakowie bo tam zaczęła się nasza wspólna przygoda Z fotografką ustaliliśmy że wybierzemy się wcześnie rano, wtedy w wąskich uliczkach skradają się promienie słońca tworząc niesamowity klimat... Ale się rozmarzyłam...

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 09:27   #4343
kodeina
Zakorzenienie

robaczku to już tuż tuż po wszsytkim odpoczniesz ale i będziesz zadowolona bo to naprawdę niesamowite przeżycie

toverek przez kilka godzin na 8 cm obcasie chodzi się ok. Ale koniecznie! zabierz ze sobą wygodniejsze buty! Po 1 tańcu zmienisz je i uwierz mi że nikt nie będzie na to zwracał uwagi...wiem co mówię później najważniejsza jest dobra zabawa i komfort.
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 10:03   #4344
katey
Rozeznanie

GG do katey

toverek ale pomysl o tym że skoro obcasy masz 8cm i zapewne je zabierzesz na przymiarkę sukni to jak później kupisz sobie inne wygodniejsze, na mniejszym obcasie suknia bedzie troche za długa i może w tańcu przeszkadzać.. chociaż jakbys sobie wybrała dwuczęściową to mi pani w salonie poradziła że wtedy można troszkę podwinąc spódniće w pasie i będzię krótsza i wygodniejsza przy tańczeniu....

u nas niestety nie zanosi sie szybko żebyśmy mieszkali sami... przez najbliższe 2-3 lata zapewne pomieszkamy trochę z moimi a troche z rodzicami TŻ... a w międzyczasie zacznie się budowa naszego domku działka jest, projekt też już zakupiony na wiosnę będą przyłącza....a ja tak bym juz chciała mieszkać tylko z moim kochaniem....

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 10:06   #4345
Aliszcze
Zakorzenienie

Madlen__18, gratuluję mieszkanka ja też wkrótce biorę ślub, to już 4 kwietnia a zostało jeszcze trochę do załatwienia:confused : no i sami z mężem (jak to fajnie brzmi: mąż) zamieszkami sami dopiero w czerwcu, no ale może mieszkając jeszcze z moimi rodzicami zmobilizuję się do szybkiego napisania magisterki
Za to wiem, że moja świadkowa jest w trakcie organizowania wieczoru panieńskiego znając jej szaloną naturę, to aż strach się bać, co się będzie działo
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 10:32   #4346
Madlen__18
Zakorzenienie

No to ja 5 kwietnia.

Co do mieszkania : kupiliśmy farbę, panele zamówione, do odebrania w piątek.
Mieszkanie jest malutkie, kawalerka - 30 m, i do tego na prawdę dużo do remontu, ale wychodzę z założenia, że jakie by nie bylo: będzie nasze, urządzimy je sami i będziemy razem, a to najważniejsze.

M
Stary 2008-03-04, 12:50   #4347
kina2807
Zakorzenienie

dziewczyny, a my idziemy dzis na pierwsza lekcje tanca, mam nadzieje, ze damy rade spamietac te wszystkie kroki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 12:56   #4348
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

o godz 9 rano pisalam ze mamy w tym roku z TZ 3 sluby naszych przyjaciol a tu co sie okazuje?ze czwarte jest w maju-kolegi TZ ze studiow noi dylemat isc nie isc?no wlasnie dziewczynki to co ja mam zrobic glupia jestem tyle kasy wywalilam na te buty ale sie w nich zakochalam noa moze by tak obcas w nich skrocic?podejmuja sie tego szewcy?a nie straca uroku te moje bucinyporadzcie bo ja tu cwaniakuje ze dam rade w nich poszalec ale prawda jest taka ze na nogach bede tyle godzin wiec nie wierze zeby mi nie daly popalic...noi masz babo placekjesli zapomnialyscie jak wygladaja to juz wkleje ich zdjecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zakopane 082.jpg (37,0 KB, 37 załadowań)
Stary 2008-03-04, 12:56   #4349
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a my idziemy dzis na pierwsza lekcje tanca, mam nadzieje, ze damy rade spamietac te wszystkie kroki
Kurna a ja dalej nie rozajrzałam sie za kursem u siebie
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 12:58   #4350
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Kurna a ja dalej nie rozajrzałam sie za kursem u siebie
ja sie rozejrzalam...ale nie zapisalamale to zrobie bo moj TZ jak tanczy to spiewa sobie,,wyginam smialo cialo"i tanczy nie do rytmu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości