![]() |
#571 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Cytat:
A ja juz zamowilam orkiestre. Nie wiedzialam jak znalezc, co wybrac, nie moge teraz jezdzic do kazdego po kolei bo nie ma mnie w Polsce i przypomnialo mi sie genialne malzenstwo, ktore gralo u mojej kuzynki, kuzyna, brata, potem kolegi brata itd.. ![]() ![]() ![]() ![]() A, a moj termin (o ile nie podpierdacza nam sali) to 30.08.2008. Akurat 30-31 to daty moich urodzin i rocznice slubu moich rodzicow ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
BAN stały
|
tyle załatwiania!!! przeraża mnie to!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Aaaa ![]() ![]() podpisywanie wszelkich umów owszem może przysporzyć niezłej nerwówki, ale co to będzie jak już konkretnie wszystko bedzie sie załatwiało kilka miesięcy przed oczekiwanym ślubem? Formalnośći, USC, Kościól, z pozoru łatwe kupno sukni, dodatków i inne atrakcje... ![]() ![]() P.S Ale zawsze pocieszam się tym, że będzie co wspominać ![]()
![]() |
#576 |
Przyczajenie
|
Ja koniec końców ślubuje 2.08.2008 (fajna data
![]() ![]() Co do tego, że już 2 letnim wyprzedzeniem trzeba rezerwować sale itp. to też uważam za wkurzające, tym bardziej że chciałam dużo wcześniej być mężata ( i dzieciata hi hi :P ) a tu sie po prostu nie da Zazdroszcze wszystkim, którzy moga załatwić wszystko w 2 msc.... tez bym tak chciała i nie wiem jak wytrzymam jeszcze ten rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już rok temu przymierzaliśmy sie do ślubu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
nie zrażaj się na poczatku
![]() to prawda jest dużo, dużo załatwiania, od wybrania sali, ustalenia daty ślubu w Kosciele poprzez stos innych rzeczy a kończąc na odpowiednim wyborze bielizny pod suknię ślubną ![]() ![]() ja to już się nie mogę doczekać jak będziemy zaproszenia na ślub wybierać, ale to dopiero gdzieś za ponad pół roku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Raczkowanie
|
To normalne
![]() Zytysia ślubujemy w tym samym dniu 30.08.2008 ![]() U mnie nadal zastój. Mam nadzieję, że się coś ruszy w sobote lub niedzielę, bo chce TŻ wyciągnąć wkońcu do fotografa i kamerzysty. Mam nadzieję, że sie uda. Trzymajcie kciuki. Pozdrawaim. |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia, tylko nie dziękuj.My w sobote idziemy do Księdza, ale jeszcze nie załatwiać godzine ceremoni, mamy troszke inne sprawy do obgadania. ![]() Pozdrawiam.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
#583 |
Raczkowanie
|
a ja mam kolejna sprawe załatwiona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez sie nie moge doczekac!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Wtajemniczenie
|
A ja zaręczona równo tydzień
![]() ![]()
#585 |
Przyczajenie
|
I ja mogę sie w w końcu pochwalić moimi postępami w przygotowaniach... wczoraj potwierdziliśmy rezerwację sali i wpłaciliśmy zaliczkę... oraz wstępnie zarezerwowaliśmy zespół... dzisiaj jedziemy do fotografa (mam nadzieje że coś załatwimy ... w najbliższym czasie postaramy się iść do księdza ....
a nasz wspaniały dzień to 9.08.2008... pozdrawiam wszystkie Panny Młode 2008 |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
My też slubujemy 02.08.08
![]() A co do przygotowań tez bylam zaskoczona ze juz wszystko pozajmowane i porezerwowane, horror... ale trzeba to przezyć ![]() ![]()
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Raczkowanie
|
Poniewaz jak bylam w Polsce, spiewalam w chorze i bylam z nim bardzo zwiazana, pomyslalm sobie, ze moze by mi zaspiewal na slubie... I zadzwonilam do dyrygenta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mamy wprawę w ślubach, bo już ładnych kilka obśpiewałyśmy, do tego robimy teraz rewelacyjny materiał, który na ślub będzie jak znalazł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Rozeznanie
|
No właśnie, ja też miałam kontakt ze scholą, w której śpiewałam, dlatego bardzo się cieszę, że u mnie tez zaśpiewają i zagrają pięknie. Echhh
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę wam dziewczyny, jesteście na miejscu i możecie lepiej przygotować się do wesela... A ja siedzę w Dublinie i mam tylko telefon, internet i 2 tygodnie urlopu w grudniu w Polsce, żeby przygotować się na wesele w czerwcu 2008
![]() ![]() ![]()
#593 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Raczkowanie
|
![]()
witam Was ... to ja jestem pełna zaskoczenia że niektóre z was dziwią się załatwianiem wszystkiego aż prawie 1,5 roku czy nawet rok wczesniej a juz nie wspomnę o 2 latach...
![]() ale nam nawet przez głowę nie przeszła taka myśl... ![]() ![]() ![]() Nasz termin to 6.09.2008... zaręczyliśmy się w marcu tego roku... i niedługo po tym jeździliśmy szukać sali.... w jeden dzień zrobiliśmy prawie 200 km... to była taka wycieczka objazdowa po okolicy.. ![]() w ciągu tygodnia dając znać czy tak czy nie... potem na spokojnie do domku i przeanalizowaliśmy wszystko dokładnie.... i wybraźcie sobie że jadąc po tygodniu w najcudowniejsze miejsce w jakim odbędzie się nasze wesele... menager powiedział że było 8 par w tym 2 na nasz termin.... ![]() teraz jesteśmy na etapie szukania orkiestry.... inie wiem albo jestesmy zbyt wymagający.... albo to wszystko takie jakieś.... ![]() ![]() poczyniliśmy też pewne obserwacje co do kamerzysty.... ![]() więc moim zdaniem nie ma nic w tym wszystkim dziwnego... ja po prostu też nie nawidzę wszystkiego zostawiać na ostatnią chwilę... i może tego się u nas nie da zrobić... bo po 1: jestem z wyżu demograficznego ... a po 2: mieszkamy 30 km od stolicy.... ![]() ![]() acha zapomniała bym.... chciała bym zapytać Was drogie wizażanki czy macie jakieś fajne zespoły?? mogą być nawet z 2 końca Polski... wiecie takie typowo weselno - nowoczesne ![]() dzięki z góry.... ![]() ![]()
#595 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mają strony internetowej (za to mają świetne opinie wśród wszystkich) 4 świetnych facetów wokalogitara elektryk bas perka widzę, że mieszkasz nieopodal Warszawy - co 2 tygodnie grają koncerty w klubie Barakuda w okolicach metra wilanowska - można ich am p[osłuchać, porozmawiać z nimi w czasie przerwy. grali na 2 weselach moich znajomych i wszyscy byli zachwyceni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ta na poważnie, mamy stały kontakt z osobami z którymi podpisywaliśmy umowe (sala, orkiestra) i wiemy, że na stan dzisiejszy kilka par pytało sie o nasz termin, ponadto już do września mają zawalony kalendarz z imprezami. Zatem powinnam sie cieszyć, że udało nam sie złapać wolny (zaplanowany) przez nas dzień.Bardzo mi zależało właśnie na nich, bo mamy wielu znajomych i inne osoby trzecie, które mogą poświadczyć ich pełen profesjonalizm, i zaangażowanie. Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i przyszłych Panien Młodych 2008
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
a czy mogę prosić o ich namiary?? ![]() ![]()
![]() |
#599 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dodam tylko szybko dalczego jestem ździwiona... ponieważ przemieliłam trochę tych zespołów i wszystkie ale to absolutnie wszystkie grają po 12 h. Czy to te które grały na weselach w rodzinie, u znajomych parę ładnych lat temu... czy to te u których się teraz dopytywaliśmy szczegułów.... ![]() WIĘC CZEMU TO TAK JEST ![]()
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczyny
Dołączam do grona Panien Młodych z roku 2008 ![]() W sobotę dokonaliśmy rezerwacji sali na wesele- mamy termin 19 lipca 2008. Teraz został nam zespół i kamerzysta. Mamy jakieś namiary na zespoły od szefowej naszej sali, dzisiaj zaczynamy obdzwanianie.....później tylko kamerzysta i fotograf ![]() Ślub bierzemy tylko cywilny, więc formalności tak wiele nie mamy z czego się bardzo cieszymy. Jestem optymistycznie nastawiona, zwłaszcza że my dokonujemy szybkich decyzji, salę wybraliśmy jednego dnia (wprawdzie po wstępnej telefonicznej i internetowej orientacji) Pozdrawiam wszystkie szczęściary 2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.