Straszny Wątek ;) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-23, 00:07   #3211
veronicas15
Zakorzenienie

Dot.: Straszny Wątek ;)

Dla mnie lunatykowanie to cos niesamowitego, niewiarygodnego... ale nie chciałabym tego przeżyć za nic...
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 00:13   #3212
foxy123
Zakorzenienie

Moich rodzicow znajomej syn lunatykowal i co noc zamiast isc siusiu do lazienki to lal im w kuchni do kosza na smieci
(mial wtedy 10-12lat). Do dzis to wspominaja i sie smieja, ale wtedy to nie bylo zabawne bo musiala go pilnowac
Stary 2010-05-23, 00:23   #3213
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xpatusx
A co do historii z chowaniem żywego. Niestety takich przypadków jest wiele... Ostatnio rozmawiałam z moją babką od angielskiego i opowiadała, że ma wujka grabarza. Nie raz jej opowiadał, że gdy trzeba było likwidować grób bo był np. nieopłacany to widział wiele ciał z pozdzieranymi paznokciami o wieko trumny albo ciała które nie leżały w pozycji na wznak...
Po co ja tu wchodzę o 1 w nocy
Przerażają mnie takie opowieści jak żadne inne..
Takie właśnie sytuacje sprawiają, że w moim wypadku w grę wchodzi tylko kremacja... niech mnie ktoś tylko spróbuje pogrzebać to go będę straszyć :P

Edytowane przez veronicas15
Czas edycji: 2010-05-23 o 00:29
Stary 2010-05-23, 11:48   #3214
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość
Po co ja tu wchodzę o 1 w nocy
Przerażają mnie takie opowieści jak żadne inne..
Takie właśnie sytuacje sprawiają, że w moim wypadku w grę wchodzi tylko kremacja... niech mnie ktoś tylko spróbuje pogrzebać to go będę straszyć :P
Ja też jedynie kremacja!

Co do lunatykowania to mój brat co noc lunatykuje Nie raz przyłapałam go jak otwierał okno, albo chodził po mieszkaniu bo musiał koniecznie coś zrobić Ostatnio obudził się i szukał telefonu bo pilnie musiał gdzieś zadzwonić.
xpatusx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 12:23   #3215
miiisiek
Rozeznanie

.

Edytowane przez miiisiek
Czas edycji: 2010-09-23 o 18:55
miiisiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 14:20   #3216
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miiisiek Pokaż wiadomość
haha, to dość komiczna sytuacja, chociaż jeśli na przykład obudziłabym się a nade mną stałby nawet mój własny brat, wyszłabym oknem z 1 piętra (wysmiał mnie, gdy mu to powiedziałam )
Ja się już przyzwyczaiłam ^^ W zimę naoglądał się skoków narciarskich. Obudziłam się a on 'skakał'. Nie wiem jak to się nazywa ale przyjmował taką pozycję jak mają skoczkowie na skoczni a potem hooop :P
Stary 2010-05-23, 16:07   #3217
Immaginary
Zadomowienie

I tak najbardziej psychodeliczne, lunatyczne sytuacje przytrafiają się koleżance z mojej grupy. Jej siostra notorycznie ogląda horrory, po czym w nocy miewa naprawdę przerażające odchyły. Pogłebia to fakt, że obie śpią w jednym pokoju.
Nieraz mojej koleżance zdarzało budzić się w nocy i widzieć swoją siostrę siedzącą na łóżku, z okrągłymi ze strachu oczami utkwionymi prosto w niej. Kilka razy wskazywała palcem na jakiś zakamarek w pokoju szepcząc "Tam się coś rusza, tam coś na mnie patrzy", a czasami wręcz wrzeszczała, że "Coś mamrocze jej imię i przed chwilą było w jej łóżku!". Oczywiście następnego dnia nic nie pamiętała, więc jest to chroniczne lunatykowanie.
Na miejscu mojej znajomej, spaliłabym wszystkie filmy i książki grozy w zasięgu wzroku, bo szlag by mnie trafił, gdybym musiała co kilka nocy przechodzić przez takie piekło ze swoją siostrą
Stary 2010-05-24, 19:50   #3218
izoolka
Raczkowanie

jeju na miejscu Twojej koleżanki to ja bym na zawał zeszła xd serio xd ja sie boje lunatyków..nie wiem czemu...na koloni jak opowiadałam z kupelą a reszta dziewczyn w pokoju spała łącznie z taką jedną małą...i nagle ona wstała i zaczeła iść w naszym kierunku..ona miała takie ogromne, szkliste oczy i ten wzrok taki jakby kości na wylot przechodził..masakraa..ni gdy więcej xd żadnych lunatyków xd
izoolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:04   #3219
miiisiek
Rozeznanie

.

Edytowane przez miiisiek
Czas edycji: 2010-09-23 o 17:19
miiisiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:24   #3220
Malinowa_Pokusa212
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Straszny Wątek ;)

Ja mam takie cooś , że nawet we własnym domu czuję sie jakoś tak..dziwnie , jak by ktoś na mnie patrzył (a szczególnie nocą. I NIE JEST TO NIKT Z RODZINY) . Uwielbiam horrory , pewnego wieczora obejrzałam "Rzeźnię". Może nie jest to straszna ale i tak sie dost duzo nastraszyłam. wyszłam na spacer no i oczywiście (jak to ja) wyobraziłam sobie ze ktos za mną idzie ; ( ide coraz szybciej , coraz szybciej.. biegnę do domu i nagle .. Zahaczyłam nogą o kanał (samochodowy) i wbiłam sobie druta (grubego baaardzo grubego) w nogee xd Bolałoo jak cholera Tak to jest jak sobie człowiek wyobraza niewiadomo co - trzeba cierpieć xd hehe pozdrawiam ;*
Malinowa_Pokusa212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 15:33   #3221
izoolka
Raczkowanie

o matko..to faktycznie 'żeźnia ' :P ale tak serio to współczuje..ale znam o..czasami jak sobie człowiek coś ubzdura to potem tak jest ;//

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 22:36   #3222
witchwq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Moich rodzicow znajomej syn lunatykowal i co noc zamiast isc siusiu do lazienki to lal im w kuchni do kosza na smieci
(mial wtedy 10-12lat). Do dzis to wspominaja i sie smieja, ale wtedy to nie bylo zabawne bo musiala go pilnowac
ja nie wiem, ale jest cos "przyciagajacego" w siusianiu do kosza na smieci w wieku dzieciecym. Ja sama "za mlodu" (czyt w czasach przyzwyczajania do nocnego siusiania do kibelka) wybudzona przez mame, polazlam do kuchni, do kosza na smieci - rodzice byli pewni, ze pojde do ubikacji, bo proces "przyuczania" byl juz od dawna w toku, wiec po wybudzeniu mnie zajeli sie swoimi sprawami... dopiero niecodzienne odglosy brzdaca silujacego sie w kuchni zbudzil ich niepokoj
a co ciekawsze - moja corcia popelnila ten sam czyn z tym, ze dzieci sypialnia jest na 1 pietrze, a kuchnia i salon na parterze. Corcia zaspana jak nie wiem, mruczaca cos pod nosem zeszla na dol (my jeszcze nie spalismy). Pytalismy sie mlodej, co sie stalo, bo byla jakas... jeczaca wlasnie... a ona nic. i obrala kierunek do kuchni. Po chwili uslyszalam dzwiek lecacej wody.... i znalazlam moja pierworodna przy koszu na smieci, z opuszczonymi spodniami od pidzamki, siusiajaca na podloge (bo kosz mamy wyyyysoooooooki)...
no cos te mlode niespokojne pociechy ciagnie do siusiania w kuchni do kosza na smieci
Stary 2010-06-04, 18:10   #3223
PieceOfMeWantToBeNasty
Raczkowanie

dziewczyny, a ja wam opowiem historię trochę z "innej beczki". historia trochę w stylu, że jak coś ci jest pisane to nie uciekniesz przeznaczeniu.
Sprawa miała miejsce w roku 1998 (o ile mnie pamięć nie myli).

godzina ok 8 rano dziewczyna (18 lat) razem z kolegą i koleżanką idzie do szkoły. Szli koło przystanku, dziewczyna o mały włos wpadłaby pod autobus, na szczęście znajomi ją "szarpneli" tak, że autobus uderzył ją w rękę. Ponieważ ręka bardzo ją bolała, dziewczyna wraz ze znajomymi zamiast na lekcje udała się do przychodni. Tam, jej znajomi wsiedli do windy, a w momencie gdy ona wsiadała winda nagle ruszyła Dziewczyna zgineła na miejscu.
Stary 2010-06-04, 21:20   #3224
garfieldek
Zakorzenienie

fajny watek

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 21:57   #3225
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Ja to prawie codziennie gadam przez sen Lunatykować, kiedys pare razy podobno tylko przyszłam do mamy do łóżka ze strachu przed burzą (strasznie sie ich boje).

Niedawno kupiłam nowe kanapy , wielka rozkladana rogówke na ktorej śpie. Wieczorem polozylam sie spać normalnie a obudzilam sie u brata w pokoju . Budze sie, patrze i mysle kurde co jest grane, co ja tu robie. Ide do mnie do pokoju , budze brata i sie pytam czemu ja u niego spałam to mi powiedział że w nocy chodziłam po domu, kilka razy do łazienki myć sie chyba bo puszczałam wode. Wkoncu przyszlam do niego i pytalam czy moge spac u niego, weszlam do lozka i poszlam spać .
Do dzis niewiem o co mi chodzilo .

Kiedyś zadzwoniłam w nocy do EX-a (wtedy byl obecnym) i podobno powiedzialam mu ze wiem ze nie moze rozmawiać bo śpi i po prostu polozylam telefon kolo siebie i sobie dzwonił przez cała noc bo ex nie rozlaczył mnie i sluchal co robie :P Dobrze ze wtedy mialam darmowy numer do niego bo bym sie nie wypłaciła A dziwilam sie rano czemu mam rozladowany tel skoro go dawałam wieczorem do ładowarki i czemu tel jest w lozku.

Dziś gadałam w nocy coś o policji , dokladniej numer na policje 9999999997 .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 23:19   #3226
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PieceOfMeWantToBeNasty Pokaż wiadomość
dziewczyny, a ja wam opowiem historię trochę z "innej beczki". historia trochę w stylu, że jak coś ci jest pisane to nie uciekniesz przeznaczeniu.
Sprawa miała miejsce w roku 1998 (o ile mnie pamięć nie myli).

godzina ok 8 rano dziewczyna (18 lat) razem z kolegą i koleżanką idzie do szkoły. Szli koło przystanku, dziewczyna o mały włos wpadłaby pod autobus, na szczęście znajomi ją "szarpneli" tak, że autobus uderzył ją w rękę. Ponieważ ręka bardzo ją bolała, dziewczyna wraz ze znajomymi zamiast na lekcje udała się do przychodni. Tam, jej znajomi wsiedli do windy, a w momencie gdy ona wsiadała winda nagle ruszyła Dziewczyna zgineła na miejscu.
Super, już nigdy nie wsiądę do windy.. zawsze mnie przerażały, ale teraz to już w ogóle.
Stary 2010-06-05, 10:39   #3227
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość
Super, już nigdy nie wsiądę do windy.. zawsze mnie przerażały, ale teraz to już w ogóle.
haha, a ja na 9 pietrze mieszkam
Stary 2010-06-05, 10:59   #3228
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
haha, a ja na 9 pietrze mieszkam
Ja zawsze wchodziłam na nogach bo się bałam. Ale teraz nie wyobrażam sobie, że mogłabym wchodzić kilka razy dziennie na 7 piętro na nogach, mimo że raz się zacięłam na kolo 1.5h(na szczęście mam nową windę już). Co prawda przed wejściem do starej windy nadal mam wielkie HALO w głowie, ale wchodzę
Stary 2010-06-05, 20:26   #3229
izoolka
Raczkowanie

nie ja to akurat windy lubie a kiedyś mi sie obiła o uszy taka sytuacja że spało razem małżeństwo...i ten koleś lunatykował i przez sen zabił swoją żone..=O
słyszałyście to może ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-05, 20:47   #3230
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izoolka Pokaż wiadomość
nie ja to akurat windy lubie a kiedyś mi sie obiła o uszy taka sytuacja że spało razem małżeństwo...i ten koleś lunatykował i przez sen zabił swoją żone..=O
słyszałyście to może ?
Tej historii nie słyszałam, ale mama po obejrzeniu ze mną "Nieznajomych" opowiedziała mi, że kilkanaście lat temu jakaś młoda parka wprowadziła się do domku jednorodzinnego gdzieś na peryferiach miasta i ktoś ich zamordował. Po kilku dniach znaleziono ciała. Brrr, nie chciałabym mieszkać z dala od ludzi

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:18   #3231
Slonecznik88
Przyczajenie

Tak czytam ten wątek, czytam... i przypomniała mi się pewna historia. Może jest tak strasznie straszna, ale coś w sobie ma
Otóż jakieś 4 lata temu w nocy zadzwonił do mnie kolega i ze strachem mówił, że wyjrzał przez okno i miał wrażenie, że widzi jakąś postać na czarno ubraną... i że już dzisiaj nie zaśnie. No to go próbuję uspokoić, że może coś mu się przywidziało i w ogóle (choć mi samej dreszcze po plecach spacerowały :p). Po jakichś 20 minutach od rozmowy dostałam od niego smsa. Pisał, że właśnie się dowiedział, że zmarła jego ciocia. O dziwo - tamtego dnia naszło go na przeglądanie jakichś książek od niej, czego nie robił często. Poza tym godziną połączenia do mnie na jego telefonie była 23:01, a to był 23 stycznia.
I niech mi ktoś powie, że inny wymiar nie istnieje :p
Slonecznik88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 17:28   #3232
noelia007
Raczkowanie

zmarła kobieta, przynajmniej każdemu się tak wydawało... po pogrzebie, gdy wszyscy poszli, grabarze zaczęli zasypywać trumnę i nagle usłyszeli pukanie... dobiegało z trumny.... najpierw dosyć głośnie, potem coraz cichsze i cichsze... nasłuchiwali. po około 15. minutach pukanie ustało. zakopali trumnę...

<szok> Przeczytałam to kafeterii.
Ludzie ja już boję się czytać a co dopiero w nocy!
Odświeżmy wątek.
Stary 2010-06-19, 12:57   #3233
noelia007
Raczkowanie

nikt nie pisze?
Stary 2010-06-19, 14:36   #3234
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noelia007 Pokaż wiadomość
nikt nie pisze?
Jak już nalegasz to opiszę historię mojej mamy i babci.

Najpierw babcia: Za małego mieszkała w dość specyficznym domu bo ciągle coś się tam działo dziwnego. Jak miała 8 lat poszła do piwnicy po węgiel. Gdy go nabrała do wiadra i chciała wychodzić to zobaczyła przez sobą mężczyznę. Miał koło 2m wzrostu, długi płaszcz,cylinder na głowie, a na płaszczu dużo orderów. Powiedziała, że nie miał twarzy tylko w miejscu twarzy taki popiołowy kolor. Skuliła się bo stał na jej drodze i zamknęła oczy. Za chwilę otworzyła i jego nie było. Wybiegła zapominając o węglu.

Jak już miała 25 lat i mieszkała z mężem, pojechała odwiedzić mamę do tego domu. Weszła do swojego starego pokoju a na fotelu przy oknie siedziała koło 6letnia dziewczynka w białej sukience i się do niej uśmiechała

Jej kuzyni słyszeli, że dzieje się tam coś dziwnego. Chcąc się popisać, że się nie boją chcieli spać na strychu. Wzięli poduszki i pomaszerowali po schodach. Na schodach zobaczyli dwóch siedzących i rozmawiających ze sobą chłopaków. Rzucili poduszki i uciekli. Więcej tam nie weszli.

Każdej nocy ktoś chodził po strychu.

Mogłabym tak opowiadać bo dużo znam jej historii, ale mi się nie chce

Teraz mama: Po pogrzebie pradziadka (miałam 2 latka) pojechaliśmy do babci która mieszkała w jego domu. Pradziadek miał w zwyczaju chodzić wokół domu. Jak czegoś potrzebował to pukał do okna pokoju 3 razy. No i mama siedziała pod oknem na łóżku, a ja bawiłam się lalkami. Na podwórku zaczęły szczekać psy (bo to na wsi) po chwili ktoś zapukał do okna 3 razy. Mama za oknem nic nie widziała. Do tej pory nie wie cy ktoś zrobił sobie żart czy to jej dziadek.
Stary 2010-06-19, 18:25   #3235
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
słyszałyście to może ?
To kiedyś był taki film 'Lunatyk' chyba tytuł -o mężczyźnie, który gdy lunatykował to latał z nożami i ostatecznie chyba parę osób zamordował. Dodam, że to nie żaden horror tylko film podobno oparty na faktach.
Pamiętam obejrzałam jako dziecko i już wtedy zrobił na mnie ogromne wrażenie. Aż trudno mi się było po nim otrząsnąć
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 20:26   #3236
Slonecznik88
Przyczajenie

Cytat:
słyszałyście to może ?
Ja też słyszałam o tej historii w filmie dokumentalnym o lunatykowaniu. Takie brrr...
Slonecznik88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 07:51   #3237
libra777
Zakorzenienie

Ciekawy wątek.
To ja wam opowiem moją historię.
Mój tata zachorował nagle, dostał krwotoku i pogotowie go zabrało do szpitala.Siedziałyśmy z mamą długo w nocy i rozmawiałysmy, to było jakoś tak po 2.Siedzimy na dole, nagle słyszymy huk u góry tak jakby ktoś jakąś grubą dechą o podłogę rzucił, więc się zerwałyśmy i lecimy po schodach a tam nic , wszystko na miejscu , najmniejsza rzecz się nie przewróciła.Okazało się ,że w nocy zmarł mój ojciec, był się pożegnać.
Później słyszałam często go w domu , jak np. podłoga skrzypiała jak ktoś na niej stanie.I nie tylko ja go słyszałam , mój mąż i starszy syn też , a jak urodziłam młodszego synka 4 miesiące ma to karuzela się włączyła nad łóżeczkiem i to taka którą trzeba nakręcić samemu.
Wiem ,że to dziadek był u wnuczka, ale swoich duchów jakoś się nie boję.

I jeszcze jedna, moja mama była na pogrzebie kuzyna , który zginął w wypadku i w pewnym momencie , cała trumna się zatrzęsła , widziało to wiele osób.Mówili ,że też się żegnał.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 12:14   #3238
xpatusx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ciekawy wątek.
To ja wam opowiem moją historię.
Mój tata zachorował nagle, dostał krwotoku i pogotowie go zabrało do szpitala.Siedziałyśmy z mamą długo w nocy i rozmawiałysmy, to było jakoś tak po 2.Siedzimy na dole, nagle słyszymy huk u góry tak jakby ktoś jakąś grubą dechą o podłogę rzucił, więc się zerwałyśmy i lecimy po schodach a tam nic , wszystko na miejscu , najmniejsza rzecz się nie przewróciła.Okazało się ,że w nocy zmarł mój ojciec, był się pożegnać.
Później słyszałam często go w domu , jak np. podłoga skrzypiała jak ktoś na niej stanie.I nie tylko ja go słyszałam , mój mąż i starszy syn też , a jak urodziłam młodszego synka 4 miesiące ma to karuzela się włączyła nad łóżeczkiem i to taka którą trzeba nakręcić samemu.
Wiem ,że to dziadek był u wnuczka, ale swoich duchów jakoś się nie boję.

I jeszcze jedna, moja mama była na pogrzebie kuzyna , który zginął w wypadku i w pewnym momencie , cała trumna się zatrzęsła , widziało to wiele osób.Mówili ,że też się żegnał.
Babcia mojej kuzynki umarła w Wigilię. Podczas śpiewania kolęd usłyszeli jak w łazience tłucze się szkło. Myśleli, że perfumy się stłukły, ale też wszystko było na miejscu.
Stary 2010-06-21, 07:40   #3239
libra777
Zakorzenienie

Pewnie tez się pożegnała.
Tak mi sie przypomniało ,że jak umierał mój wujek , ojca brat ( nie znałam go bo umarł zanim się urodziłąm) to mój ojciec opowiadał, że też coś tak głośno huknęło na górze i wszyscy polecieli zobaczyć a tam nic wszystko na miejscu , później się okazało ,że wujek miał zawał.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 22:24   #3240
oh Mandy
Zakorzenienie

Ja ostatnio, po kłótni z rodzicami, leżałam u siebie na łóżku z laptopem, miałam włączoną lampkę. Nagle usłyszałam jakby coś paznokciami przejechało po ścianie (pomyślałam, ze to może sąsiedzi), ale odruchowo spojrzałam się przed siebie i firanka mi się poruszała w różnych kierunkach - góra dół, bok. Dodam, że okna w domu były zamknięte, wszystkie.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości