![]() |
#1501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Wiesz, co, ta krew leciala mi wczesniej, kilka minut. Jeszcze tego samego dnia dostalam kolejnego, juz blachego (zamiast zuzyc 2 rolki papieru zuzylam tylko pol), ale mama zaciegnela mnie do lekarza... do domu wrocilam po pidzamke, szczoteczke do zebow i reszte szpitalnych akcesoriow. Spedzilam radosne kilka miesiecy w szpitalu.
Pojechalam z krwotokiem, wrocilam z ropoznaniem dluzszym niz lista prezentow sw.Mikolaja.
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
o rany świetny wątek. czytałam go 2 dni ale przebrnęłam przez wszystkie posty. niektóre Wasze wydarzenia są naprawde straszne. tak szczerze to w nocy bałam się ciemności, musiałam spać z włączonym radiem. a horrory uwielbiam - wolę się bać czegoś wyimaginowanego niż prawdziwych ludzi
Szpiegu - współczuje, nienawidzę szpitali i chorób (sama mam genetyczną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oprocz tego niczego wiecej
![]() |
#1504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie rzecz biorąc boję się duchów... kiedyś, już dosyć dawno jeździłam do babci na wieś. Tam miałam koleżankę, zawsze wakacje spędzałyśmy razem. Pewnego dnia, a właściwie wieczoru, kiedy panował już lekki półmrok poszłyśmy na cmentarz, bo tam miała być moja siostra, której szukałyśmy. I tak chodzimy sobie po tym cmentarzu, chodzimy i nagle usłyszałyśmy jakiś szmer...Obie się tak wystraszyłyśmy, zaczęłyśmy stamtąd uciekać...biegniemy, biegniemy, ja się odwracam a tam widzę postać mężczyzny w płaszczu, kapeluszu...biegnie za nami. Nie wiem na ile było w tym mojej dziecięcej wyobraźni, ale krzyknęłam do koleżanki, żeby się nie odwracała, ona oczywiście to zrobiła i sama się przestraszyła. Później sama mówiła mi, że widziała faceta w kapeluszu. No i dalej sobie biegniemy, wbiegłyśmy do domu i szybko po schodach a tu nagle z takim hukiem otwiera moja siostra drzwi od swojego pokoju, to my z powrotem z tych schodów i z krzykiem wybiegłyśmy z domu A z takich jeszcze prawdziwych historii, to w dniu kiedy zmarła moja babcia, moja ciocia z Ameryki zadzwoniła, bo przyśnił jej się karawan.. Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2007-01-12 o 08:29 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Konto usunięte
|
Odkopuję jeden z moich ulubionych wątków
![]() ![]() Trine_k- edytuj wiadomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
fotomontaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3377362]Trine_k- edytuj wiadomości
![]() wiem, wiem... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1508 |
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3066431]"Widmo" to japoński horror ( Japończycy to mistrzowie horrorów wg mnie
![]() ![]() ![]() ![]() oglądałam ![]() ha! boska [/I] |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedyś widziałam naprawde świetne zdjęcie, pewnie też fotomontaż, ale wyglądało cudownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
*sportaddict*
|
Wy się zastanawiacie, jak można mieszkać w domu, w którymś ktoś się powiesił, to opowiem Wam coś ciekawego
![]() Mój znajomy miał praktyki w pogotowiu i kiedyś trafił do domu, w którym zmarł w kąpieli facet. Niestety rodzina [czy tam kto, nie wiem kto się wreszcie zaniepokoił] zorientowała się dość późno, że coś jest nie tak, bo zmarły przeleżał w tej kąpieli parę dni i hm... niewielka jego część NIE uległa rozkładowi :/ I teraz weź zamieszkaj w takim domu i weź kąpiel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Konto usunięte
|
Ha,widziałam kiedyś zdjęcia czegoś podobnego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3066431]"Widmo" to japoński horror ( Japończycy to mistrzowie horrorów wg mnie
![]() ![]() ![]() ![]() i co dalej? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Konto usunięte
|
obejrzyj i przekonaj się sama
![]() Albo dobra opowiem ![]() W wypadku zgineła własnie ona, a przesladowała go za to, że kiedyś tylko stał i się przyglądał, jak jego właśni koledzi ją gwałcą. To jej twarzy była widoczna na zdjęciach, ogólnie ginie jeszcze parę osób, film super ![]() Acha i jeszcze jedna mała poprawka!! "Shutter" został nakręcony przez parę tajlandzkich filmowców, którzy nie mieli w trakcie realizacji zdjęc ukończonych 25 lat! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
fajny i tak obejrze
ale kto posiada ten film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3393268]obejrzyj i przekonaj się sama
![]() Albo dobra opowiem ![]() W wypadku zgineła własnie ona, a przesladowała go za to, że kiedyś tylko stał i się przyglądał, jak jego właśni koledzi ją gwałcą. To jej twarzy była widoczna na zdjęciach, ogólnie ginie jeszcze parę osób, film super ![]() Acha i jeszcze jedna mała poprawka!! "Shutter" został nakręcony przez parę tajlandzkich filmowców, którzy nie mieli w trakcie realizacji zdjęc ukończonych 25 lat! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1517 |
Konto usunięte
|
Kurczę, co wchodzę na ten wątek to mam ochotę jeszcze raz obejrzeć ten film
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
nikt nie ma nowych historii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
Obiecuję, że napiszę dziś po północy, bo zaraz muszę zmykać, mam nawet całkiem fajną
![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tydzien temu pozyczyłam 2 horrory jeszcze ich nie ogladalam bo sie boje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
![]()
A ja wczoraj ogladalam 'Teksanska masakre pila mechaniczna' bo leciala na ale kino! i musze stwierdzic, ze spodziewalam sie czegos straszniejszego, na prawde! Wszyscy znajomi mowili, ze to najstraszniejszy film jaki widzieli i w ogole jedna wielka masakra po ktorej nie mozna spac. A ja ogladalam to sama, i patrzylam w ekran raczej z lekkim niesmakiem. Zazwyczaj trzese portami na strasznych filmach, a potem mam dziwne schizy i nie moge spac, ale ten film okazal sie dnem, wedlug mnie, strata czasu, nuda, zero napiecia, wiadomo co stanie sie za chwile. Krotko mowiac bajeczka pelna krwi
![]()
#1523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś jak "Piła" :P mnie na obrzydzenie brało, nawet nie obejrzałam do końca ![]()
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam polecany przez moich znajomych "Blair witch project" i się zawiodłam
![]() ![]() A co do strasznych historii, to moja babcia opowiedziała mi kedyś prawdziwą ponoć historię ![]() Ileś lat temu, w jednej z podlubelskich wsi zmarł młody chłopak. Jego matka była w wielkim wstrząsie po utracie syna. Wciągu kilku nocy po jego śmierci śnił się jej właśnie syn wołający o pomoc. Kobieta pod wpływem tego, co doświadczyła, postanowiła otworzyć grób. To, co zobaczyła, było zeczywiście straszne. Chłopak miał zgryzione do krwi palce. Później po sekcjach itp. okazało się, że on nie umarł, tylko cierpiał od dawna na cukrzycę i miał zapaść i zapadł w silną śpiączkę. Nie wiem, ile w tym rpawdy. Jak opowiadała mi to moja babcia, to rzeczywiście brzmiało strasznie ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zadomowienie
|
Może trochę magii?
![]() http://video.interia.pl/obejrzyj,fil...21%21%21%3F%3F Nie wiem czy to się nadaje do wątku, ale mnie aż odrzuciło od monitora ![]()
#1526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1527 | |
KWC
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() Wenedka, takich rzeczy boję się okropnie. Raz był o tym cały wątek na Onecie, brrr, chyba nie ma nic bardziej przerażającego... :/
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obecnie medycyna stoi na wysokim poziomie, nie orzeka się zgonu zbyt pochopnie (często mają też miejsce sekcje w celu ustalenia przyczyn zgonu, a to wyklucza rzecz jasna pomyłki z oczywistych względów). Jednak nie zawsze tak było, niektóre choroby, które wiążą się ze spowolnieniem funkcji życiowych, a które nie były dostatecznie znane, można było błędnie interpretować...
![]() |
#1530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No co Ty "Teksańska masakra..." najstraszniejszym filmem ? Ale Cie znajomi wpuścili, nieładnie z ich strony ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.