![]() |
#1861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5348451] To nie jest przypadkiem film "Szósty zmysł" o chłopcu który widzi zmarłych??[/quote]
Nie pamietam ![]() ![]() ![]()
#1862 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Konto usunięte
|
A co sądzicie o tym filmiku?? http://pl.youtube.com/watch?v=8ckh8b...related&search= ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5350101]A co sądzicie o tym filmiku?? http://pl.youtube.com/watch?v=8ckh8b...related&search= ???
![]() Jakaś ściema w tym musi być :P
![]() |
#1866 |
Wtajemniczenie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5350101]A co sądzicie o tym filmiku?? http://pl.youtube.com/watch?v=8ckh8b...related&search= ???
![]() Jeeeeej ![]()
#1867 |
Rozeznanie
|
przypomniało mi sie jak kiedys rodzice opowiadali mi ze mieli dziwne sny mniej wiecej w tym samym czasie.
Tacie snilo sie ze ktos nad nim stoi, w zasadzie nie jest pewien czy spal czy to rzeczywiscie bylo, ale stal ktos nad nim. Tata chcial wstac z lozka, ale nie mogl sie ruszyc,zlapaly go dusznosci i czul ze to cos ma bardzo zla energie. Ten sen powtarzal sie kilka razy. Z kolei mamie snilo sie ze wlasnie w tym pokoju gdzie spali rodzice byla jakas dziwna postac, nie potrafi okreslic jej ksztaltu czy koloru ale mowila ze bardzo jej sie bala. Kurcze ja sama siedze w domu, znowu mnie schizy łapia ![]() ![]() apropo snow to u mnie w rodzinie duzo tego. troche pamietam ale poczekam jak mama wroci do domu to z nia pogadam jeszcze troche o tym. Jak dowiem sie czegos przerazajaco ciekawego to napisze ![]()
#1868 |
... choć nie Westwood
|
Nie wiem jak to zrobili, ale uśmiałam się przy tym
![]() ![]()
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
![]() hahaha... chyba musieli wziac jakas inwalidke ![]()
#1870 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
Dla mnie to takie smieszne...smieje sie jak glupia z tego
![]() ![]()
#1872 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
![]() a ja myślę, że to może taka sama sztuczka jak to, że kiedyś robiło się coś takiego, żeby stracić przytomność {z całej siły uderzało się w klatkę piersiową}, lub to, że ręce same się podnosiły, gdy się je wołało za pomocą innych {rąk}, albo jak się palcami podnosiło osobę leżącą na płaszczyźnie. ajj piękne czasy jak się było dziećmi i chciało zabawić w czaary ![]()
#1874 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja ostatnio siedzialam u siebie w pokoju z tzem, siora w sasiednim spala. nikogo innego w domu nie bylo. mieszkam co prawda na tzw zadupiewie ale obok wielkiego miasta i pod oknem 24h na dobe jezdza mi tiry i samochody. siedzimy wieczorkiem z tzem ;> nie wlaczalismy muzyki, a ja uchylilam okno zeby nie bylo za goraco
![]()
#1875 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5350101]A co sądzicie o tym filmiku?? http://pl.youtube.com/watch?v=8ckh8b...related&search= ??? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1876 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Kiedyś ,jak jeszcze mieszkałam w starej kamienicy (akurat byłam cały dzień sama w domu),nie miałam co robić ,to sobie włączyłam mp3 i zaczęłam tańczyć.Słuchałam na max. głośności.Pod ścianą stał wielki stary regał ,wysadzany lustrami.Podeszłam do niego ,ale zanim to zrobiłam ,musiałam minąć stół ,na którym leżał mój otwarty piórnik.Jeszcze pamiętam,jak spojrzałam na strugaczkę która tam leżała,(nawet pamiętam ,że była granatowa).Doszłam do regału i nagle usłyszałam ogromny huk!!!Patrzę,a tu ta strugaczka na która przed chwila patrzyłam ,leży na podłodze,po drugiej stronie stołu.Gdybym np.wczesniej jej nie widziała w piórniku to bym się nie zdziwiła zbytnio.Nie wiedziałam co się stało , wszystko było na swoim miejscu ,piórnik też.a huk był taki,jakby ktoś rzucił wór ziemniaków na podłogę.Ale po za tym wszystko było na swoim miejscu.
A, jeszcze mi się przypomniało jak wczoraj moja mama opowiadała co się przydarzyło jej koleżance z pracy. Wracała w nocy (chyba około 2-3) skąs tam i jechała przez las.Tak się złożyło ,że za nią ani przed nią nie jechał żaden samochód ,wogóle puchy na drogach.Nagle zobaczyła coś leżącego na jej pasie.Zatrzymała samochód i okazało się ,że to była jakas niewielka kłoda ,więc ją usunęła z drogi(nie wiem czemu to zrobiły,ja bym zjechała na przeciwny pas i pojechała dalej ![]() ![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-04 o 11:51 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1878 |
Wtajemniczenie
|
Jak mogło być jak to jest prawdziwa historia mojej mamy kolezanki , która wracała sama w nocy .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha - urban legend - nawet chyba obsmiana juz w tym watku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Plagiat? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
a moze maja te sama kolezanke ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1698 |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Lady of Harley-Davidson
|
to ja mialam jeszcze kiedys taka akcje. mialam moze z 14 lat bylam sama w domu u mojego starszago. ojciec w trasie tirem, wakacje, jado nocy ogladalam filmy na dole. kolo 2 - 3 poszlam spac na gore. na parterze sa 2 psy wielkie bydlaki ktore nigogo by nie przepuscily. no to psy zostaly na dole a ja poszlam na gore. spalam w lozku mojego starszego, takim duzym. klade sie do wyrka tylem do drzwi, polezalam chwile i obrocilam sie na drugi bok przodem do drzwi. drzwi byly uchylone, i w tych drzwiach stal chloipiec. mial moze z 5 lat i jasne wloski tak wchodzily mu do oczu. ja tak leze, mrugam, patrze na niego i myslalam ze on znjiknie
![]()
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem wydaje ci sie, ze juz na pewno sie obudzilas ale takie resztki snu przenosza sie do rzeczywistosci... czasem dzwiek, czasem obraz... kiedys jak ty z chlopcem ja mialam podczas mundialu czy czegos z pilkarzem francuskim... patrze noca 'stoi w drzwiach, stoi' mrugam mrugam i dopiero sie wybudzilam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Lady of Harley-Davidson
|
no nie wiem, moze.. nie mowie ze to byl na pewno duch
![]()
#1885 |
Raczkowanie
|
Kiedy mój dziedek był niemowlakiem zmarła jego mama. Ojciec dziadka po kilku latach ożenił się ponownie, wtedy mój dziedek mógł mieć jakieś 6 latek.
Nowa żona była dobrą kobietą, prawie jeszcze dziewczyną, bo była dużo młodsza od swojego męża. A mego dziadka traktowała raczej jak młodszego braciszka niż przybranego syna. Ale z całych sił starała się być dla niego dobra kochaną matką. Często modliła sie do tej prawdziwej, biologicznej matki mego dziadka i prosiła o wsparcie. Bała się że nie poradzi sobie z wychowaniem chłopca, sama przeciez niedawno jescze była niedojrzałą dziewczyną. I wtedy zdarzyła się taka sytuacja. Przybrana matka mego dziadka ucięła sobie drzemkę w srodku dnia. Przyśniła się jej zmarła matka chłopca, która z przerażeniem w oczach krzyczała do niej: IDZ I RATUJ MOJE DZIECKO!!!!!!!! IDZ I RATUJ MOJE DZIECKO!!!!!! SPIESZ SIĘ!! IDZ I RATUJ MOJE DZIECKO!!!!!!! Kobieta obudziła się lekko przestraszona, ale nie sądziła, ze dzieje się coś złego, w końcu jescze tak niedawno chłopiec bawił się spokojnie na podwórku. Wyszła przed dom, i dostrzegła chłopca pochylającego się nad bajorem pełnym gnojówki. Chwila nieuwagi i byłby wpadł do bajora i udusił się od śmiertelnych trujących oparów. Do dziś kiedy słucham tej opowieści przechodza mnie dreszcze i mam łzy w oczach. Co by się wtedy stało... wolę nie myśleć... Mój wspaniały kochany dziadek juz nie żyje ;(, ale jego przybrana matka żyje i wciąż od wielu lat wszystkim z rodziny opowiada tę historię.
#1886 | ||
Lady of Harley-Davidson
|
Straszny Wątek ;)
Cytat:
ja wierze. tez mialam z tym doswiadczenia. Cytat:
albo jeszcze mialam kiedys akcje. siedze przed komputerem normalnym, stacjonarnym, nie wiem jak to nazwac ![]() ![]() ![]() a co do odbic w lustrze kiedys w nocy juz pozno siedzialam przed lustrem i sciagalam soczewki i spojrzalam w swoje odbicie i mialam shize ze cos za mna przeszlo ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-04 o 11:53 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Wtajemniczenie
|
Co się dotyczy opowiedzianej prrzeze mnie historii z mojej strony to jest 100 % prawda bowiem przeżyła ją kolezanka mojej mamy z pracy.I prosze mnie nie posądzać o plagiat.Co może ta koleżanka sobie wymyśliła tą historię??Albo moja mama??Jeśli pani ,która napisała o podobnym wydarzeniu pochodzi z Radomia tzn. że nasze historie dotycza tej samej osoby.Jesli jednak nie ,to ,albo kolezanka mojej mamy kłamała (nie znam jej osobiscie),albo cos tu nie halo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Lady of Harley-Davidson
|
podbijam
kiedys siedzimy ze znajomymi na plazy, gadamy itp. jedna kolezanka, moja dosc dobra kolezanka, poszla siusiu ![]() nie macie juz wiecej strasznych historii? nie wierze! ;p
#1889 |
Raczkowanie
|
Brrrr ale straszne te niektóre historie macie... A to i ja sie dopisze.
Kilka lat temu ciocia z wujkiem pojechali na takie wcześniejsze wczasy a moja kuzynka została w domu bo musiała się uczyć do matury. No i śpi sobie sama w mieszkaniu i nagle ich pies zaczął strasznie ujadać pod drzwiami do balkonu. Wstała taka spanikowana wzięła jakiś cężki przedmiot który miała pod ręką i poszła sprawdzić na co ten pies tak szczeka(uzbrojenie musi być ![]()
#1890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.