|
|
#2371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
"Sierociniec" bardzo mi się podobał. Trzymał w napięciu, doskonała sceneria i ujęcia, a zakończenie szczęśliwe (mam wrażenie że w ostatniej scenie mąż wchodzi do domu, tam pusto, ale jak wchodzi do tego pokoju - sypialni dzieci, tam widzi swoją żonę z synkiem i tymi innymi dziećmi, szczęśliwych, i uśmiecha się).
Ja uwielbiam horrory ale nie te w stylu "Wzgórza mają oczy" czy "Hostel" gdzie jest eksponowane głównie okrucieństwo. Niedawno z okazji Helloween obejrzałam znowu "Egzorcystę". Znakomity jest też "Dziecko Rosemary" - klasyk ! Ring i Dark Water też były niezłe. Jeden z najbardziej przerażających to "Hellraiser" część 1 i 2 - polecam tylko tym o mocnych nerwach (hm, no cóż - tam jest okrucieństwo). A kilka dni temu znowu obejrzałam "Mechanika" (gra tam Christan Bale i Jenifer Jason Leigh) - to bardziej thriller ale MOCNY i SUPER ZROBIONY ... Oglądałam drugi raz ale i tak się bałam. Nigdy nie miałam żadnych dziwnych historii z "duchami" etc. Horrory lubię ale nie oglądam ich sama - nigdy - bo potem ten lęk ... Ciężko się z niego otrząsnąć. A szereg moich znajomych (dziewczyn) z tego powodu w ogóle nie ogląda tego typu filmów. Niektóre Wasze opowieści są fascynujące. |
|
|
|
#2372 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
tez widzialam ale mnie jakos specjalnie nie ruszyl. tzn taki 'holiłódzki'.Kasik_M: masakra ;/
|
|
#2373 |
|
Raczkowanie
|
w skrocie koles pilnuje domu handlowego ktory sie spalil w 50ktoryms roku czy jakos tak i zaczynaja sie dziac dziwne rzeczy z obacz sobie zwiastun ![]() Agniesia666 jak kto lubi mnie sie podobal narazie najlepszy z tych co ogladalam typu pociag z miesem czy pila
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też oglądałam Lustra już jakiś czas temu. Nawet fajnie był zrobiony, ale bez szału. Wczoraj natomiast oglądałam z tż "Hotel śmierci" (chyba tak się nazywa, ale pewna nie jestem)...dość zabawny...nie straszny, raczej śmieszny..coś w stylu Piły pod względem przesłania i też dość obrzydliwy, choć nieporównanie mniej niż Piła. Można obejrzeć od biedy
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak wogóle...to ostatnio zastanawiam sie,czy zwierzęta również mogą być duchami. Pod koniec sierpnia musialam uspic mojego ukochanego psa. Strasznie rozpaczalam,a nawet do teraz,gdy sobie go przypomne,to nie umiem powstrzymac lez. Gdzies w polowie wrzesnia nocowal u mnie TŻ. Leżymy i rozmawiamy. Jest już gdzieś tak przed 23,gdy uslyszelismy halas gdzies w pokoju obok. Brzmial dokladnie tak,jak Neli,gdy dopadal ja "napad kopanie" i próbowała zawsze wtedy wykopac dziurę w panelach. Takie mocne pocieranie pazurów o podloge. Potem usłyszałam dzwiek pazurkow tuptajacych przez pokoj,la potem nastepny dzwiek "kopania w panelach" ale tym razem juz w tym pokoju,w którym leżelismy. A potem była już cisza. Pierwszymi slowami TŻ były " Neli ". Potem wstał i przeszukał całe mieszkanie,ale nigdzie nie było niczego co mogło te hałasy wywołać...
Moje życiowe plany?... KOCHAć I BYć KOCHANYM! Edytowane przez DarkLilly Czas edycji: 2008-12-14 o 21:31 |
|
|
|
|
#2376 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio miałam dziwny sen!
Snilo mi sie tak ,że wychodziłam wieczorem do mojej koleżanki na dwor.Bylo ciemno i jak wyszłam na balkon przed dom to musiałam buty zawiązac.Kucnełam.Jak już zawiązałam to podniosłam i zobaczyłam że kilka kroków dalejk na przeciwko mnie na pustej ulicy stoi jakis człowiek.Wygladał jak mnich.Miał na sobie taką ciemną szate, jakisz sznurek przepasany w tułowiu i kaptur na głowie.Twarzy nie było widać.Odbijał jakąs piłeczke taką jakby paletką do ping ponga i stał nieruchoma i sie patrzał na mnie.Ja się zlękłam i wróciłam sie do domu i zawołałam tate.Powiedziałam kto tam stoi ale mnie wysmiał i powiedział ze tam nikogo nie ma.Z tego wszystkiego poszłam spać (we snie).Rano tata mi mowił ,ze widział w nocy ze w moim pokoju stali nade mna jacyś dwaj ludzie i sie calą noc gapili jak spię Obudziłam sie w srodku nocy.Musialam z mama spac bo sie balam zasnąc
|
|
#2377 |
|
Raczkowanie
|
Miviki666 -
nieźle, mam nadzieje, że ten sen nic nie znaczy
|
|
|
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
Też mam taką nadzieje!Ale jak się obudziłam to sie cholernie bałam, mama też była przerażona jak jej opowiedziałam.
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja cały dzień się zastanawiam czy wam pisać o tym, czy nie, żebyście mnie za wariatkę nie wzięły
, ale wiem, że jesteście wyrozumiałe i nie takie rzeczy w tym wątku piszecie więc napiszę, może wy mi to jakoś wytłumaczycie ![]() no więc jak wstałam dzisiaj rano, to zobaczyłam na swojej ręce jakieś dziwne odciski .. na ręce mam jedną bliznę taką kreskę, bo sobie prostownicą przypaliłam i właśnie na tej kresce pojawiła się druga kreska w poprzek, i wyszedł z tego krzyż, nie był on co prawda prosty, bo blizna jest trochę na ukos, no ale koło tego niby krzyża, była taka jakby aureolka (takie jakby promienie słońca) przechodzące na spód ręki (na odwrotną stronę ręki, nie wiem czy dobrze napisałam), ale to jeszcze nic, bo wyżej w stronę łokcia to co zobaczyłam to aż mnie zmroziło, a zobaczyłam mały napis dokładnie było widać literki !! wyraźnie było napisane AIBIA i boże nie wiem co to oznacza !! Obok napisu były jeszcze 3 kreski (jedna dłuższa, a dwie krótsze blisko siebie ale już poprzecznie i wyglądało to tj trójkąt. I matko ja wszystko rozumiem, nawet ten krzyż (bo przecież jedną kreskę już mam i ta druga mogła przypadkowo najść na tą bliznę podczas spania) i tą aureolkę też można jakoś wytłumaczyć, że od poduszki się jakoś odcisnęła ale napis !! ??? normalnie cały dzień chodzę przerażona, że to przecież niemożliwe no ale przecież nie zwariowałam i widziałam co widziałam, nawet zdj zrobiłam, ale telefonem i nie mogę tu wstawić bo nie mam jak, i co prawda widać ten krzyż , ale napisu nie widać dokładnie, widać tylko wyraźnie literę B, strasznie się boję co to może oznaczać, już nie mówiąc, że wogóle jestem strachliwa i nie śpię po nocach, ale to już pobiło wszystkie moje strachy !! i uwierzcie nie robiłabym tutaj z siebie wariatki pisząc takie bzdety, ale naprawdę to zobaczyłam
|
#2380 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() O rany, a te nowe "znaki" to zniknęły czy nadal je masz?
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
zniknęły, zdj zrobiłam, chciałam wstawić ale nie mam jak bo mam dupny telefon, i tak jak już te zdj robiłam to to znikało i może dlatego tak dobrze nie widać ale nie dziwcie mi się, bo tak długo w to się wpatrywałam i aż nie wierzyłam ![]() nie wiem co znaczy te AIBIA w google wpisałam, ale nic konkretnego mi nie wyskoczyło, ale cały czas o tym myśle i zauważyłam, że można go czytać od dwóch stron i i tak wychodzi te AIBIA ![]() a słyszałyście coś o "kopniętym krzyżu" czy ja sobie znowu coś wymyślam, że gdzieś to słyszałam ?
|
|
#2382 |
|
BAN stały
|
Holly Nieduża powiem szczerze, że na twoim miejscu też bym się przeraziła tych znaków. Niestety nie wiem co znaczy AIBIA, może to jakiś skrót łaciński? Dobrze, że to wszystko zniknęło.
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie mam pojęcia, co to znaczy, w googlach znalazłam, tylko jakąś czarnoskórą dziewczynę o tym imieniu .. np tu, link: http://pl-pl.facebook.com/people/Aib...amae/586233624 edit: czyli takie słowo istnieje i jest to imię ..
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
O masakra
Normalnie jak z jakiegoś horroru
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie jeszcze teraz sama w domu jestem, wszędzie światła porozpalałam i radio włączyłam głośno, ale i tak się boję .. bardzo ..
|
#2386 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a czy oglądałyscie kiedys na RTL7 serial "Czy Boisz Się Ciemności"?Ja lubiałam to oglądac ale jak leciał ten wstęp z tą okropnie straszną muzyką to od razu przełaczałam.I jeszcze ta straszna zabawka klaun brrrr
Teraz sobie to puscilam i az musialam monitor wylaczyc bo nie dalam rady tego do konca poogladac....Chciałam wklejic linka no ale nie moge Wpiszcie Are You Afraid Of The Dark intro i na youtube bnędzie ten straszny wstęp brrrr
|
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już na razie się nie boję, zobaczymy w nocy .. ![]() Cytat:
ja pamiętam ten wstęp, zresztą jak cały serial, pamiętam jak z bratem to oglądałam i zawsze mnie jeszcze dodatkowo straszył .. brr..
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
Ja kiedyś zawsze bałam się końcówki "Gęsiej skórki", kiedy taka zielona maź spływała po ekranie na dół. Leciałam do pokoju i wskakiwałam na łóżko, bo bałam się że wypłynie z telewizora i do mnie dojdzie
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
Ja to wogóle mam tak ,ze jak coś strasznego poogladam to pozniej boje sie zasnąc, albo leże bez ruchu i rozglądam się na boki jak głupia
Ale i tak mimo wszystko kocham Horrory Najbardziej lubie te na faktach.Znacie jakeis jeszcze ciekawe i straaaaszne???
|
|
#2391 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy miłośniczki horrorów oglądały "The Amityville"? :P
To mój ulubiony horror. Oglądałam chyba z 500 razy :P
|
|
#2393 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, nawet nie słyszałam o tym filmie
|
|
#2394 |
|
BAN stały
|
ja pamiętam miałam kiedyś taki straszny sen że ktoś mi wypalil napis na ręku i to tez bylo AIBIA bo pamietam ze rowniez w necie sprawdzalam potem ale nie bylo nic, :O, o kurcze co to znaczy hehe , ja naszczescie jak sie obudzilam juz nie mialam tego na ręku ale i tak się balaam:P swoją drogą dziwne że ty też mialas ten napis na ręku
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2397 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez sylwuss899 Czas edycji: 2009-01-04 o 13:19 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2398 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie weszłam do kuchni napić się czegoś i zobaczyłam, że kalendarz leży na podłodze. Zastanowił mnie fakt, że nikt do kuchni nie wchodził( słyszałabym mam pokój obok kuchni), nie wiem nie chce się, że tak powiem nakręcać. Miłego dzionka, życzę
|
#2399 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie fantazjuj tak. Edytowane przez Dosiak Czas edycji: 2009-01-03 o 05:50 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2400 |
|
BAN stały
|
buaahahhahah sama nie fantazjuj ,jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj dziecino :P
Edytowane przez sylwuss899 Czas edycji: 2009-01-03 o 15:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

potem jak siedzialam wieczorem sama w domu to myslalam ze zwariuje ... szkoda mowic

Obudziłam sie w srodku nocy.Musialam z mama spac bo sie balam zasnąc

Wpiszcie Are You Afraid Of The Dark intro i na youtube bnędzie ten straszny wstęp brrrr