Straszny Wątek ;) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-06, 21:54   #2461
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Straszny Wątek ;)

A ja Smętarz dla zwierząt i Carrie, bo niestety tylko tyle Kinga przeczytałam
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 23:02   #2462
veronicas15
Zakorzenienie

Dzięki
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 23:07   #2463
Maniwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Może to wyrak? Przepraszam, nie mogłam tego przemilczeć
Bardzo prawdopodobne, bardzo...

Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 13:22   #2464
jenny_s
Raczkowanie

a może to ponurak?
King to mój ukochany pisarz , przeczytałam chyba wszystkie jego książki i wszystkie są genialne

Edytowane przez jenny_s
Czas edycji: 2009-01-08 o 13:24
jenny_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:17   #2465
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miviki666 Pokaż wiadomość
Na pewno nie bo chupacabra wyglada tak
Hmm są różne wersje A może dziki ufol? A TUTAJ i TUTAJ właśnie chupacabra zUFOlona

Jak na moje na pierwszym filmiki widocznie to spapili, bo widać, że to doczepiane ale drugi filmik fajny (choć jak na moje też przeróbka) aczkolwiek muza do niego ciekawa

No ok, koniec o wysysaczu A w sumie to on lubi ponoć bydło wysysać, prawda? To może faktycznie ufol, zobaczcie TUTAJ Chyba lubią wołowinę

Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Czas edycji: 2009-01-08 o 18:19
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 21:24   #2466
Miviki666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
nie, nawet nie słyszałam o tym filmie
O jaaaa ten film to jest przesadnie strasznyoglądałam go chyba ze 100 razy
Stary 2009-01-12, 09:36   #2467
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez Miviki666 Pokaż wiadomość
przeczytałam cały wątek.To mnie na maxa przeraziłoPo prostu wgniot!!!Jak by mnie cos takiego spotkało to padłabym trupem!
moja kumpela tez cos takiego widziala, pisalam o tym w tym watku gdzies.

http://pl.youtube.com/watch?v=zUtAmIakL0Q
a ten link nie jest taki strasznie straszny ;D ciarki przechodza ale to przeciez nogla hyc zwykla dziewczynka

Edytowane przez Agniesia666
Czas edycji: 2009-01-12 o 09:44
Agniesia666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-12, 17:56   #2468
veronicas15
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;10403033]Hmm są różne wersje A może dziki ufol? A TUTAJ i TUTAJ właśnie chupacabra zUFOlona

Jak na moje na pierwszym filmiki widocznie to spapili, bo widać, że to doczepiane ale drugi filmik fajny (choć jak na moje też przeróbka) aczkolwiek muza do niego ciekawa

No ok, koniec o wysysaczu A w sumie to on lubi ponoć bydło wysysać, prawda? To może faktycznie ufol, zobaczcie TUTAJ Chyba lubią wołowinę

[/quote]
przerażające

A ta dziewczynka na cmentarzu mnie przeraziła

Edytowane przez veronicas15
Czas edycji: 2009-01-12 o 18:00
Stary 2009-01-12, 19:17   #2469
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
moja kumpela tez cos takiego widziala, pisalam o tym w tym watku gdzies.

http://pl.youtube.com/watch?v=zUtAmIakL0Q
a ten link nie jest taki strasznie straszny ;D ciarki przechodza ale to przeciez nogla hyc zwykla dziewczynka
Jo ale nawet przyjmując, ze to dziewczynka to co u diabła robi tak siedząc na cmentarzu
Stary 2009-01-14, 16:17   #2470
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

nie wiem ja zapytaj
moze motyli szuka
Stary 2009-01-15, 19:02   #2471
sweetpinky
Zakorzenienie

Przebrnęłam przez wątek i jestem w szoku ale miałyście przeżycia
ja tam wierzę w takie rzeczy tym bardziej, że też miałam podobne historie.

Raz z mamą byłam w domu a na górze w mieszkaniu miała wprowadzić się ciocia z rodziną, mieszkanie puste bez niczego, nawet bez podłóg.
Siedziałyśmy sobie i nagle obie słyszymy, że ktoś chodzi na górze, słychać było dokładnie stąpanie i szuranie. Myslałyśmy, że może ciocia przyjechała więc poszłyśmy na górę się przywitać. Nikogo tam nie było, okna pozamykane, drzwi też na klucz. Nie wiemy do tej pory co to było i najgorsze, że zdarzyło się to jeszcze kilka razy.
Nawet jak na górę się wprowadzili to też jak nikogo tam nie ma, to słychać jak ktoś chodzi

Przeczytałam, że niektóre z Was mają podobnie do mnie, że mają wrażenie, że ktoś się na was patrzy, bądź stoi za Wami. Często tak mam

A najgorsza rzecz jaką mam ostatnio to, to że obudzę się w nocy, wiem, że nie śpię a jednak nie mogę się ani ruszyć ani nic powiedzieć czy krzyknąć, mam tylko otworzone oczy. Tak jakby ciało jeszcze się nie obudziło nie wiem jak to wyjaśnić.
Ostatnim razem aż męża to obudziło, bo wydawałam jakieś dziwne dźwięki a ja poprostu chciałam żeby mi pomógł się do końca obudzić. (macie jakieś logiczne wyjaśnienie tego?)

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 19:06   #2472
Wenress
Zakorzenienie

to jest paraliż senny, o tym jest osobny wątek Nie wiem o co dokładnie chodzi, ponoć mózg sie budzi, a mięśnie jeszcze nie do końca?

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 19:08   #2473
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
to jest paraliż senny, o tym jest osobny wątek Nie wiem o co dokładnie chodzi, ponoć mózg sie budzi, a mięśnie jeszcze nie do końca?
o to chyba właśnie to, dzięki poszukam tego wątku bo naprawdę jest to okropne i męczące

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:49   #2474
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

sub .
Miss Dramatique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 14:43   #2475
kleo14
Zakorzenienie

To ja dodam coś od siebie
Historia mojej cioci.
Była sama w domu, robiła coś w kuchni. Światło pogaszone, jedynie tam gdzie była się świeciło. Dodam jeszcze, że z kuchni widać przedpokój i dwa wejścia do pokojów, które sa obok siebie. No więc ciocia coś tam gotowała, nagle się odwraca w stronę wyjścia z kuchni, patrzy na przedpokój, a tam jej mama przeskakująca między pokojami (dodam, że nie żyje od kilku lat, umarła będąc bardzo schorowana...). Nie wyglądała jak duch, raczej żywa, zdrowa, pełna sił osoba.
Chyba nie muszę dodawać, że ciocia popłakała się ze strachu, włączyła wszystkie światła i jak najprędzej zadzwoniła po męża.
w każdy czas - duch czekający w prochu.
kleo14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 16:40   #2476
olalena
Rozeznanie

GG do olalena

Ja sie tez wtrace. Jako ze od malego jestem zwolennikiem horrorow zarowno w postaci filmow jak i ksiazek, koszmary nocne zdazaja mi sie czesto. Bedac jeszcze w liceum, chyba w drugiej klasie ale nie pamietam dokladnie, mialam koszmar. Snilo mi sie ze unosilam sie nad swoim lozkiem i widzialam siebie spiaca, potem lecialam przedpokojem , ogladajac mojego tate siedzacego na necie i moja mame czytajaca ksiazke. Nagle poczulam jakas "obecnosc" i ktos zaczal mna rzucac o sciany po moim pokoju (nadal widzilam siebie spiaca na lozku). Obudzilam sie przerazona pobieglam do mamy, ktora mnie wysmiala, co dziwne czytala ksiazke dokladnie w tej samej pozycji jak ja widzialam podczas snu. Gdy zerknelam na zegarek w kuchni doznalam szoku, wskazowki poruszaly sie w przeciwna strone... to samo z wszystkimi budzikami. Nastepnego dnia zatachalam budzik do szkoly zeby pokazac bo mi nikt nie wierzyl zegarki zaczely dzialac normalnie wieczorem.

W duchy nie wierze, aktualnie dorabiam troche pracujac jako opiekunka w bardzo starym osrodku dla ludzi z rzadkimi chorobami genetycznymi i psychicznie chorymi. Jakbym wierzyla w duchy to bym nie dala rady.. od personelu mozna sie nasluchac roznych opowiesci :P
Na jednej z nocnych zmian pracowalam w domku z 2 osobami z personelu , rzaden z pacjentow nie byl w stanie chodzic. A ja widzialm wysokiego mezczyzne w czarnych spodniach i koszuli w kratke w pelnym swietle spacerujacego na korytarzu. Nikt obcy nie mogl wejsc, wszystko zamkniete na cztery spusty.
Innej nocy w innym domku bylam sama na nocnej zmianie. Prasowalam wlasnie w pokoju dziennym, obok mnie stal maly glosnik (jedna z pacjentek potrzebowala ciagego nadzoru, mogla umrzec w kazdej chwili wiec miala mikrofon zamontowany w pokoju). No i z tego glosnika uslyszalam: "came here...." zdretwialam zupelnie , oblal mnie pot, to byl gleboki meski glos, ta pacjentka nie byla w stanie mowic od urodzenia ze wzgledu na znieksztalcona budowe ciala. W zyciu sie tak nie balam...oprocz niej w domku mieszkaly jeszcze 2 osoby ktore takze nie mowily...
olalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 18:23   #2477
ZapachNocy
Raczkowanie

Pamiętam zdarzenie...z jesieni...kilka lat temu.
Mój dziadek chorował na raka płuc, w przeddzień tego zdarzenia zabrano go do szpitala, jego stan był krytyczny...
Wieczorem zadzwonił nasz domofon ( 3 razy - kod dla rodziny ) po podniesieniu słuchawki nikt nie odezwał się... wyglądałam przez okno i także nikogo nie było.
Za chwile zadzwonił telefon,że dziadek własnie zmarł.
Tłumaczyłam sobie to w ten sposób, że przyszedł się z nami pożegnać...
Ale pewnie to tylko przypadek...

Dla mnie, by pamiętać
ZapachNocy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:34   #2478
veronicas15
Zakorzenienie

Ja ostatnio mam jakieś schizy... ciągle mi się wydaje że w moim pokoju są duchy.. Ale mam takie odpały tylko jak jest zupełnie ciemno. Wtedy szybko zamykam oczy żeby moja wyobraźnia nie zadziałała
Stary 2009-01-23, 20:25   #2479
wanitatywna
Wtajemniczenie

Ja mam wrażenie, że coś spogląda na mnie przez okno. Brrr... nie lubię tego uczucia.
wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-24, 05:27   #2480
srubka
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;10403033]Hmm są różne wersje A może dziki ufol? A TUTAJ i TUTAJ właśnie chupacabra zUFOlona

[/quote]
ja dzikiego ufola boje sie ogladac bo pozniej bede miala wrazenie ze cos takiego widze w ciemnosci
Stary 2009-01-24, 05:29   #2481
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Okropne! Włochate? Czarne? JEZUS MARIA
no co to ja bylam przebralam sie
Stary 2009-01-24, 12:57   #2482
wanitatywna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez srubka Pokaż wiadomość
no co to ja bylam przebralam sie
Stary 2009-01-24, 13:16   #2483
kicccia
Zakorzenienie

W sumie ja też jestem czarna i włochata to sobie walnęłam komplement
olalena napisz coś jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 15:49   #2484
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanitatywna Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie, że coś spogląda na mnie przez okno. Brrr... nie lubię tego uczucia.
Ja miałam kiedyś taki okropny sen że kilku facetów stało za oknem i patrzyli się jakby conajmniej zaraz mieli się włamać do mieszkania a ja przerażona uciekłam do przedpokoju i wtedy się obudziłam
Stary 2009-01-24, 16:17   #2485
olalena
Rozeznanie

GG do olalena

Kicccia moge napisac . Tym razem niestety nie moge potwierdzic prawdziwosci historii gdyz ja tylko slyszalam i nie bylam swiadkiem.
Pewnego dnia pracowalam z nowa osoba z personelu - Jean (kobieta okolo 50 lat). Jean niedawno zmienila miejsce pracy. Jak mi pozniej opowiedziala nie byla w stanie wytrzymac nerwowo. Pracowala w domu spokojnej starosci. Osrodek bylo bardzo strary i na nocnych zmianach czesto mozna bylo slyszec kroki, trzaski i dziwne szurania. Dom byl dwupietrowy , na dole byla kuchnia , pokoj dzienny i 5 sypialni. Na pietrze byly sypialne ale juz nieuzywane, tylko jedna z nich byla przystosowana dla nocnego personelu. Na nocnych zmianach pracowaly 3 osoby, spaly na zmiany co w praktyce znaczylo ze jedna osoba spala na gorze a dwie pracowaly na dole (prasowanie, sprawdzanie czy babcie spia spokojnie itd).
Pewnej nocy jedna z babci juz prawie stuletnia zmarla. Jean zadzwonila po lekarza i wszystkie trzy pracownice siedzialy w kuchni przy stole oczekujac na jego przyjazd. W pewnym momencie zobaczyly swiatla karetki na parkingu, a gdy zerknely przez okono widzialy lekarza z torba wychodzacego z samochodu. Poszly wiec do kuchni przygotowac herbate. Po paru minutach zaczely sie niepokoic czemu nikt nie puka... gdzy zerknely przez okno na parkingu bylo ciemno i pusto...
Lekarz przyjechal 5 minut pozniej. Od tamtej nocy zaczely sie dziac dziwne rzeczy,np: co wieczor personel widzial swiatla nieistniejacych samochodow na parkingu. Z biegiem czasu dzialo sie coraz gorzej. Jean na jednej z nocnych zmian spala na gorze w pokoju, na dole byly jak zwykle dwie jej kolezanki. Kilka rzeczy stalo sie w bardzo krotkim czasie. Jean obudzila sie i zobaczyla ze na skraju jej lozka ktos siedzi. Postac przesunela sie po chwili w strone drzwi prowadzacyh na schody ktore laczyly pierwsze i drugie pietro. Jednoczesnie te dwie osoby z personelu bedace na dole uslyszaly bardzo wyraznie kroki na schodach.. po paru sekundach kroki ucichly. Jean ktora ocknela sie z paralizu zbiegla na dol i zastala na dole dwie swoje kolerzanki stojace przy schodach i wygladajace bardzo blado. Sekunde poniej rozlegly sie prawie jednoczesnie dzwonki alarmowe we wszystkich sypialniach na dole. Gdy sprawdzily co sie dzieje okazalo sie ze babcie obudzily sie poniewaz widzialy jak ktos chodzil po ich pokojach.
Jean zrezygnowala po tej nocnej zmianie z pracy. Z tego co slyszala pozniej w tym osrodku dzialy sie nadal dziwne rzeczy drzwi sie otwieraly, kroki, swiatla itd podobno poprosili ksiedza o wizyte ale nic nie pomoglo. Osrodek zamknieto 2 miesiace pozniej i wszystkie babcie przeniesiono do innego, budynek zburzono... to akurat moge potwierdzic bo widzialam
Stary 2009-01-24, 16:43   #2486
daga0204
Zadomowienie

olalena
Ja słyszałam tylko jedną no 2 historie
Pierwsza jest bardzo stara, dotyczyła zamku w który mieszkało pewne małżeństwo z małym dzieckiem. [dużo razy słyszałam juz historie że w tym zamku straszy.] Któregoś dnia matka tego dziecka usłyszała jak ono za zmianę płacze i się śmieje tak, jakby ktoś z nim się tam bawił. Poszła tam ale nikogo tam nie było. Sytuacja powtórzyła się parokrotnie aż kiedyś w dość pogodny dzień zrobiła się jakaś wichura, okna, drzwi wszystko się pootwierało i to małżeństwo zabrało to dziecko i uciekli...
Druga jest taka, że w mojej miejscowośći jest taka stara szkoła, nic tam w niej nie ma. I wczoraj dowiedziałam się że w oknie gdzie była kiedyś biblioteka zawsze w nocy świeci się zielone światło...

A trzecia w której sama uczestniczyłam. Włóczyłyśmy się z koleżankami po mieście kiedyś i weszłyśmy do dosyc starego wielkiego budynku. Koleżanki mówiły że często znajdowano tu zwłoki etc... Ale to był dzień więc co tam mogło być takiego... [ja bałam się że kogoś znajdziemy...] I tak przechodzimy z pomieszczenia do drugiego i weszłyśmy w taki duże pomieszczenie. Tak stoimy, patrzymy gdzie tu wyjść i nagle się coś poruszyło i tak jakby ktoś do nas szedł. Jaak zwiewałyśmy, masakra, ja bym się przewróciła

A i nie raz mam omamy że ktoś za mną jest, idzie albo cuś.
daga0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 17:13   #2487
olalena
Rozeznanie

GG do olalena
Talking Dot.: Straszny Wątek ;)

A jesli chodzi o autorow ksiazek, to oprocz Kinga moge stanowczo polecic pisarza o nazwisku Koontz, (Dean R. Koontz). Niektore ksiazki ma skierowane bardziej dla doroslych ale nie wszytskie. Jak ktos nie czytal to proponuje ksiazke "Opiekunowie" jego autorstwa, jest po prostu swietna.
Stary 2009-01-24, 17:28   #2488
kicccia
Zakorzenienie

A może jakieś ksiązki do poczytania na necie? chodzi mi o horrory znacie?
olalena- tragiczne te historie.....!!! boje sie!

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 17:29   #2489
wanitatywna
Wtajemniczenie

Wierzycie w coś takiego jak znaki śmierci?

Moja babcia kiedyś mi opowiadała, że była u koleżanki na noc. Robiły sobie ciasteczka z marmoladą. Moja bacia odwróciła się po ręcznik, który leżał na parapecie i znieruchomiała. Na okno leciało wielkie czarne ptaszysko. Bały się, że nie wyhamuje, wybije szybe i wleci do środka.. a wtedy to same kłopoty. Ale nagle ptak, będąc tuż przy oknie jakby rozpłynął się. Widziały to obie, także nie mogła sobie tego zwidzieć. 10 minut później był telefon, że zmarł jej ojciec i żeby wracała do domu.
Babcia, teraz po latach, nie nazywa tego czymś niesamowitym, czy paranormalnym. Dla niej to najzwyczjaniej normalne. Po prostu to był znak śmierci. W ogóle ona zna dużo takich opowieści ale jakoś nie chętnie jej opowiada. Mówi, że są nudne. I trzeba bać się żywych a nie zmarłych czy duchów.

Często gdy jestem u mojej babci robiąc coś przy zlewie widzę jak coś miga przed oknem. Nigdy nie widać "tego" dokładnie, po prostu wiesz, że coś przeszło po podwórku tuż przy oknie. Zawsze potem bałam się wyść z domu, ale wszyscy domownicy mi wpierają, że nie ma się czego bać bo to tylko ojciec mojego dziadka pilunje obejścia. Teraz też traktuję to jako coś najzwyczajniejszego.

Dziadek, a właściewie mój pradziadek często pomaga domownikom.

Gdy u mojej babci - ma ogromny dom, do którego wszyscy się zjeżdżają - była moja ciocia z czteromiesięczną córeczką to też była jedna ciekawa sytuacja. A mianowice. Zawsze w nocy mała się budzi bo chce jeść. Tym razem obudziła się ok. 2 w nocy. Ciocia nie mogła się wygramolić z łóżka po ciemku i coś tam sobie zaklnęła pod nosem cichutko... wtedy w pokoju mojej prababci (pokoje były obok siebie, nieodzielone drzwiami) zapaliła się lampka nocna. Sylwia (moja ciocia) pomyślała, że wstając z łóżka obudziła prababię, bo ta miała dość lekki sen. Była przekonana, że babcia zapaliła jej światło, żeby łatwiej jej było nakarmić córeczkę. Nakarmiła małą, położyła się. Lampka zgasła. Pora śniadania. Nagle przypomniała jej się sytuacja z nocy i podziękowała mojej prababci za zapalenie światełka. Na co prababcia zaprzeczyła temu. Powiedziała, że przed snem wzięła silne środki nasenne i spała do 9 rano bez budzenia się w nocy. Na co moja ciocia najzwyczajniej w świecie powiedziała: A, to pewnie dziadziuś zapalił światło. (Dziadek - dla mnie pradziadek - nie żyje przeszło 25 lat)

Co tam jeszcze znam. A, mam jeszcze jedną historię. Moja ciocia (ta od maleńkiej córeczki) była wraz ze swoim mężem u znajomych na kolacji. Siedzą sobie i oglądają telewizję, gdy nagle dobiegł do nich dźwięk otwierających i zamykających się drzwi. Ich znajomy - właściciel domu - wyskoczył na korytarz, ale nic nie stwierdził. Drzwi dalej były zamknięte na trzy spusty. Wrócił do pokoju. Wszyscy siedzieli w ciszy i rozległ się odgłos kroków. Tak, jakby ktoś szedł po schodach do sypialni. Potem ktoś zszedł, otworzył drzwi wejściowe i wyszedł. Drzwi przez cały czas były zamknięte.
Ja bym tam umarła ze strachu, ale oni jakoś się tym wydarzeniem nie przejmują. W ogóle cała moja rodzina podchodzi do tego wszystkiego, jakby to było normalne, że duchy łażą sobie po domach.

Ostatnia historia jaką dysponuję została opowiedziana mi przez moją mamę. Jest krótka i mało przerażająca. Moja mama waraz z moją babcią pojechały w odwiedziny do siostry mojej babci. Miały pościelone razem w salonie. W nocy mojej mamie - babci zresztą też - zrobiło się ciężko na nogach. Szturchnęła moją babcię i powiedziała o co chodzi, na to babcia: przestań, to tylko dziadek nam się na nogi położył. Chodziło jej o męża jej siostry, który zmarł kilka lat temu na tym łóżku.

No, to na tyle. Wszystkie historie są autentyczne. Jak jeszcze o jakiejś się dowiem to od razu napiszę. Może napisałam mało składnie, ale może zrozumiecie co napisałam.
Stary 2009-01-24, 18:27   #2490
rare bird
Wtajemniczenie

strasznych historii nie znam, ale chciałam się tylko wtrącić, że takich schizów jak po przeczytaniu "Lśnienia" Kinga nie miałam nigdy....

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości