|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
![]()
![]() |
#3092 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochaczku kochaczku mój mały robaczku nie bądź taka malutka bo martwi się o ciebie Lutka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w sumie to już w czerwcu stosowałam niektóre przyzwolenia z III etapu bo byłam troszkę zmęczona już tą dietą od połowy marca i dlatego pewnie mój powrót do normalnego jedzenia nie był zbyt gwałtowny dla organizmu, bo powoli pozwalałam sobie na coraz więcej. Teraz tak jak pisałaś planuję powrócić do II etapu żeby dokończyć przerwaną dietę i dobrnąć do 55 a potem zdobić sobie III etap taki z prawdziwego zdarzenia ale troszkę krótszy z uwagi na to że ja już utrwaliłam wagę do 58kg więc będę na nim gdzieś miesiąc a potem wskoczę na IV etap, a gdybym przytyła choć kilo (co znaczyłoby że miesiąc to jednak było za mało) znów cofnę się do III i na niej dobrnę do 55. A potem IV do końca życia. Taki jest plan ale czy się uda go zrealizować? - zobaczymy... DZIĘKI za kciuki a ja trzymam za Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Papapa
![]() |
#3094 |
Wtajemniczenie
|
Łooooo boosz ale mi sie wizaż zamulaaaaa
![]() po drugie to piszta szybciej bo zaraz spierniczam do domostwa i bedę tu dopiero w poniedziałek i z tęsknoty się zeschnę dlatego chce sie was do tej 16-tej naczytać ile sie da najwięcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Raczkowanie
|
hmm.. mysle ze dukan unimozliwia prowadzenie innych diet z jednego powodu - po jego zastosowaniu z zalozenia nie powinna zadna inna dieta byc potrzebna :P
i o to wszystkie walczmy bo dostalysmy niezla otuche z ta stabilizacja od kolezanki wyzej ![]() chociaz, ja zawsze mialam problemy z przemiana materii i nie wiem czy teraz cos sie zmienilo x_x ale coz - dowiem sie po diecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Wtajemniczenie
|
Nie to nie
![]() No to ja do domuniu jadę tititem swoim zielonym ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. WHERE IS MOJA SPARTA!?! Się JA pytam!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Wtajemniczenie
|
Wsunełam w siebie wielkiego hamburgera dukanowego (bezwarzywnego) z calym kebabem z piersi kurczaka i umieram. Ale umieram najedzona i szczesliwa
![]()
![]() |
#3098 |
Raczkowanie
|
jak ktoś ma ochotke zjeść batonika fryteczki lub cokolwiek niezgodnego z dukanem to prosze bardzo ale wcześniej wejdz na tą stronke i zobacz skutki tego greszku
![]() http://fundir.org/gallery,grubasy,786,0,0.html
#3099 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, pampuchy wyszly pol na pol. nie urosly, mimo proszku, wiec babeczek toto nie przypominalo, byc moze faktycznie z braku skrobii. nie zmienia to jednak faktu ze byly pyszne
![]() ![]() a ze ja juz przywyknęłam, do tego, ze moje wyczyny kulinarne czesto pozostawiaja troche do zyczenia jesli chodzi o aspekt wizualny.. jestem zadowolona ![]() i wreszcie sie najadlam ^^ Edytowane przez songoma Czas edycji: 2010-08-20 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | ||
Zadomowienie
|
to zalezy... bo jest wiele przepisow na serniki na zimno gdzie sie daje surowe jajka. wiec jesli ktos sie nie boi, moze jesc. ja osobiscie nie daje bo mnie jakos surowe jajo obrzydza
![]() Cytat:
![]() ![]() (chyba ze...............) Łajzo jedna... Sparta jest na urlopie!!!! ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zanim Ci napisałam o skrobi to już upiekłaś ![]() Bez skrobi są tak samo smaczne tylko zamiast pampuchy powinny nazywać się oklaptuchy ![]()
![]() |
#3102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3103 |
Raczkowanie
|
takie puchate wyrośnięte?????
![]() kurcze a moje bez skrobi robią opad w dół ![]()
#3104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zadomowienie
|
na urlopie z tego co pamietam to gdzies zagramanicą
![]()
![]() |
#3106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no...! Zono!! juz!!
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
Miałam na mysli takie plackate, bo mój talent kulinarny na dukanie gdzieś się ulotnił. Tzn w środku opadnięte a na zewnątrz troszkę wyrośnięta ale puste na górze. Bo babeczka ma mała powierzchnię na górze i jakoś się mniej zapada niż pan sernik, bo ten to nie ma pustego w środku, po prostu pada i tyle.
#3108 |
Raczkowanie
|
Rajku miałam się dziś objadać ale nie mogę!!!! No po prostu nie jestem głodna a jak próbuję na siłę to mam wrażenie że zaraz wszystko oddam w WC moją paszczą
![]() Moje dzisiejsze menu: ŚN - jajecznica z 4 jaj - myślałam że pęknę II ŚN - leczo (pół miseczki mi starczyło) OB - sałatka z śledzika ( też pół miseczki bo już mi wychodziła bokiem) Planuję jeszcze na kolację rybę po grecku (jest już zrobiona i na mnie czeka). A i jeszcze rano jak wstałam przed śniadankiem zjadłam kilka łyżeczek galaretki pepsi , bo została mi z wczoraj. Powiedzcie czy coś nie tak z moim menu? Piszecie że im więcej jecie tym więcej spada kg. Wcześniej przed dietą jadłam naprawdę sporo, chociaż moim głównym problemem były słodycze. Teraz naprawdę jestem syta a o słodyczach jakoś nie myślę, bo mam dukanowe deserki ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Ah i jeszcze jedno. Gdzie kupujecie skrobię kukurydzianą? Lidl, Biedronka, Tesco, Real czy co tam jeszcze? Ja nie mogę znaleźć - jest tylko ziemniaczana ![]()
Może tym razem się uda ![]() 28-07-2011 - start 83kg 12-08-2011 - start z Herbalife 81kg 12-09-2011 - 73,3 kg ![]() 22-09-2011 - 73,7 kg ![]() ![]() 02-10-2011 - 72,2 kg ![]() 08-10-2011 - 71,9 kg ![]() cel - 55-57 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dziwny ten dzisiejszy dzień. Musze sie wam pozalic, czuje sie jak idiotka, caly dzien czekam na telefon faceta bo obiecal, ze zadzwoni. Patrze sie w ten telefon, sprawdzam co godzine czas. Typowa baba ze mnie
![]() ![]() ![]() Chyba zjem jakiegos wiesniaczka ze slodzikiem na poprawę humoru i obejrze film by sie czyms zając ![]()
![]() |
#3110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
najpewniejsze beda zatem te sklepy ze zdrowa zywnoscia ![]() sa w niektorych galeriach handlowych (farmy zdrowia itp) albo jako samodzielne prywatne male sklepiki - trzeba pytac. albo zamawiac z internetu - allegro lub sklepy internetowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja wlasnie po obiadku jestem i zmykam sprzatac w kuchni ![]()
![]() |
#3112 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, własnie zrobiłam coś przepysznego!!!!!! kulki czekoladowe - takie bajaderki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje również spadku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Zadomowienie
|
a ja sie wlasnie pakuje... i co?
![]() ale udalo sie!!!!!!! czyli wygladam jak rok temu (rok po ciazy).... boze... jak rok po ciazy mozna wygladac gorzej niz 3 miesiace po ciazy?? tak z ciekawosci ![]() ![]() ![]() a jak skonczyla 3 miesiace wazylam 75 ![]() ![]() hehe ale mi sie humor poprawil jak zapielam sie w te spodnie i nie musialam brzucha wciagac ![]() ---------------------- jest jeden plus zachodzenia w ciaze podczas bycia grubsza ![]() ![]()
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-08-20 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o kurcze na to bym nie wpadła, mam w mikrofali podstawkę ale nie szklaną n ie wiem z czego ona jest nie istotne spróbuję na niej tylko jaki program ustawić ?? pieczenie? grillowanie? gotowanie? ![]() Cytat:
rumcia rewelka moje to się rozwalają mimo superowego teflonu ![]() jutro przetestuję Twój pomysł ... albo w niedziele bo jutro dzień z teściami ... ![]() Cytat:
proszę to byłaby parka ja białeczka Ty żółteczka i raj na ziemi ale nie ma tak łatwo - niestety ... oj jeżeli Wam przeszkadza mój kolorek to mogę zmienić ale jakoś z przyzwyczajenie ... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niech ten dzień sie juz skończy, niech zadzwoni albo nie dzwoni, ale chce już spać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 |
Raczkowanie
|
faktycznie, malo postow przybywa, widac ze duzo osob sie wczasuje lub do tego przymierza
![]() jesli papcio Dukan nie wynagrodzi mi tego dzisiejszego bialkowego obzarstwa jakims PIEKNYM SPADECZKIEM to chyba orla wywine. po prostu nie wiem jak moglam tyle dzis zjesc, a tu w piecu robia sie bezy - nastepny moj desperacko-wilczo-apetytowy pomysl ![]() oby oby oby jutro udalo mi sie wyrownac ten wzrost, w innym wypadku bede musiala zmienic podpis i pogodzic sie z tym ze jest 8 kilo na minusie a nie 9 ;<.. dziewuszki! te tescowe syropy to takie 'firmowki' z tesco w pollitrowych buteleczkach plastikowych? i mozemy je wciagac?:3 zapytac rowniez chcialam o ten brzoskwiniowy o ktorym ktos wspominal - prawie slina mi pociekla ![]() bu.. chce mikrofale i nalesniki :< probuje wpasc na pomysl jak zrobic je bez mleka w proszku i otrebow, ale kiepsko mi idzie ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Normalnie dzisiaj mieliśmy taką akcję nad wodą, mimo iż już w domku ja myślę o tym co się stało ... siedzimy sobie z ekipą na kocach chłopcy piwkują, grill się już robił i podchodzi do nas chłopczyk miał może 9 - 10 lat (chudzinka więc myślałam, że po jedzenie) a on pyta się czy mamy odstąpić papierosa lub piwo
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3120 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny czy moge do was dolaczyc?
Od poniedzialku zaczelam I faze i dzisiaj jest mnie mniej o 2kg ![]() Chociaz musze przyznac ze bardzo malo jem bo wogole nie chce mi sie. Macie moze jakies pomysly na sniadanie i obiadek w pracy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.