Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 14:24   #3811
kropla_deszczu
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Duk, duk

witam, planuję od jutra zacząć dukanową dietę, wiem na czym ona polega, moja mama była na niej -schudła ładnie, siostra jest. No i ja też muszę.

Mam 159cm - ważę około 61 kg teraz. Chciałabym około 54 - tak, mówi też test dukana.

Mam książkę - przeczytałam, czytałam przepisy z wątku przepisowego i blog dot. dukana. Więc coś tam wiem i nie będę zadawać pytań w stylu czy mogę jeść danio ale pewnie zadam dużo, wg was głupich pytań z oczywistymi odpowiedziami

Ustaliłam sobie menu na jutro, możecie spojrzeć, skomentować, może coś zaproponować? dodam że pracuję i obiad jem około 17 - więc w pracy jem 3 posiłki ( razem ze śniadaniem, które jem o 8 - do pracy chodzę na 7)

Śn: (8.00) dwa jajka na twardo + pstrąg wędzony
II śn: (11:00) wieśniak + kawałek wędzonej piersi z kurczaka
przekąska (14:00) kefir naturalny 0%
obiad: (17:00) filet łososia pieczony w piekarniku + jogurt naturalny
Kolacja: sałatka z tuńczyka (tuńczyk w sosie własnym + jajko na twardo + jogurt grecki light

I jak może być?
zadawaj pytania, przecież kogo masz pytać jak nie nas?

jadłospis spoko tylko ten kefir jakiś taki samotny o tej 14 ogólnie to mnie się podoba, a powiedz mi skąd bierzesz jogurt grecki light - ni cholerę nie potrafię go nigdzie kupić

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem!!!
Co to znaczy brak autoryzacji?
Jezeli wyswietla mi to bankomat?
Dostalam wlasnie pismo z Anglii i potwierdzenie przelweu na 32o funtow i wyobrazcie sobie ze nie moge ich wybrac z bankomatu w Polsce. Co robic?
Niech mi ktos pomoze
Zaraz oszaleje!
Brak autoryzacji moze wynikać z braku połączenia
w sieci (chwilowy brak prądu), albo karta Ci sie rozmagnetyzowała.

ewentualnie mogłaś przekroczyć dzienny limit wybierania kasy

albo po prostu bank ma popsute bankomaty, jakaś awaria czy cuś. zadzwoń do banku i zapytaj o co kaman
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...

Edytowane przez kropla_deszczu
Czas edycji: 2010-08-24 o 14:27
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:25   #3812
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Duk, duk

witam, planuję od jutra zacząć dukanową dietę, wiem na czym ona polega, moja mama była na niej -schudła ładnie, siostra jest. No i ja też muszę czyli chcę

Mam 159cm - ważę około 61 kg teraz. Chciałabym około 54 - tak, mówi też test dukana.

Mam książkę - przeczytałam, czytałam przepisy z wątku przepisowego i blog dot. dukana. Więc coś tam wiem i nie będę zadawać pytań w stylu czy mogę jeść danio ale pewnie zadam dużo, wg was głupich pytań z oczywistymi odpowiedziami

Ustaliłam sobie menu na jutro, możecie spojrzeć, skomentować, może coś zaproponować? dodam że pracuję i obiad jem około 17 - więc w pracy jem 3 posiłki ( razem ze śniadaniem, które jem o 8 - do pracy chodzę na 7)

Śn: (8.00) dwa jajka na twardo + pstrąg wędzony
II śn: (11:00) wieśniak + kawałek wędzonej piersi z kurczaka
przekąska (14:00) kefir naturalny 0%
obiad: (17:00) filet łososia pieczony w piekarniku + jogurt naturalny
Kolacja: sałatka z tuńczyka (tuńczyk w sosie własnym + jajko na twardo + jogurt grecki light

I jak może być?
według mnie to git majonez , ja tyle nigdy nie jadłam bo na dukanie jeść mi sie nie chce to po pierwsze a po drugie ryby to jeszcze nie miałam w ustach od początku dukania a dla mnie twój jadłospis jest superancki ja mam np jutro PP i jem tak :
śniadanie: jajkownica z szyneczką + kawa
drugie śniadanie w pracy: wieśniak
trzecie śniadanie naleśnik czekolad9owy z białym serem i polewą z jogurtu naturaklnego ze słodzikiem + kawwa ( lubie kawe)
czwarte śniadanie : dwa jaja na twardo
Obiados: cycuch z kukuryka w przyprawach do kebaba w naleśniku z przecierem pomidorowym lidlowym bezcukrowym
Kolacja : pewnie jakiś syr biały no i to jest dzień w którym będę jadła wyjątkowo dużo chociaż obawiam się ze zdołąm zjeść tylko połowe tego co zaplanowałam a i pomiędzy posiłkami jeszcze chleję herbatę czerwoną bo nałóg ze mnie taki

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:27   #3813
Kasiulek1029
Raczkowanie

inutil moim zdaniem okej (chociaz znawca raczej nie jestem) tylko ze zapomnialas o waznej rzeczy czyli o otrębach owsianych
Kasiulek1029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:35   #3814
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam problem!!!
Co to znaczy brak autoryzacji?
Jezeli wyswietla mi to bankomat?
Dostalam wlasnie pismo z Anglii i potwierdzenie przelweu na 32o funtow i wyobrazcie sobie ze nie moge ich wybrac z bankomatu w Polsce. Co robic?
Niech mi ktos pomoze
Zaraz oszaleje!
Zadzwoń/napisz do banku.
Albo zły pin, albo masz blokadę na polskę/zagranicę albo bankomat nie przyjmuje takiej karty (visa, maestro ... w niemczech są podobno wybredni to u nas też mogą). Spróbuj inny bankomat - innego banku/tego banku/innej firmy euronet, cash4you (jakoś tak) czy typowo jakiegoś banku.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:40   #3815
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzięki, miło wiedzieć, że nie jest źle

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
zadawaj pytania, przecież kogo masz pytać jak nie nas?

jadłospis spoko tylko ten kefir jakiś taki samotny o tej 14 ogólnie to mnie się podoba, a powiedz mi skąd bierzesz jogurt grecki light - ni cholerę nie potrafię go nigdzie kupić
kefir samotny bo to w trakcie pracy sobie popijam, nie mam możliwości usiąść i zjeść czegoś, więc raczej o 14 to jedyne wyjście - ewentualnie jogurt pitny

a jogurt biorę z reala. o taki http://candia.☠☠☠☠☠☠.pl/product/5906...ight.xhtml?x=c
nie wiem czy ok, ja go używam od dawna - do twarogu, do chleba(piekę sama w maszynie), jako zamiennik śmietany. Mam nadzieję, że skład jest dobry (chociaż więcej węglowodanów niż białka???)

Cytat:
Napisane przez Kasiulek1029 Pokaż wiadomość
inutil moim zdaniem okej (chociaz znawca raczej nie jestem) tylko ze zapomnialas o waznej rzeczy czyli o otrębach owsianych
no właśnie z tymi otrębami to mam problem. Mam kupione, nie wiem za bardzo jak ich użyć. Bo z jogurtem nie lubię. Macie jakieś sprawdzone pomysły na przemycenie ich?
Stary 2010-08-24, 14:42   #3816
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Yeeeeaaaaa!!!!! Przyszłą mi skrobia z allegro miały dziś być dewolaje w wersji fat dla TŻta i w wersji lajt dla jego sexi laski ale chyba będą dewolaje dla TŻ ta a dla sexilaski leniwe serowe mmmmmmmmmmm pyszotka ze słodziczkiemi cynamonkiem tak mnie się ostatnio na słodko chce

bloguję
Stary 2010-08-24, 14:45   #3817
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Faktycznie podobne. Ja mam na obwodzie żółte złoto a kamień jest w białym osadzony. Ty masz jeden kamyczek czy kilka bo na fotce nie potrafię poznać?

Mam jeszcze jeden zloty z 18tki, później pokażę, troszkę inny styl ale też sama szukałam z moim wybrednym gustem. prezent byl od rodziców i chodziłam po jubilerach z moim tatą i nie mogłam znaleźć nic ciekawego i chciałam robić prawie taki jak ten zaręczynowy (bo z cyrkonią i białe złoto), więc jak tata zobaczył ten zaręczynowy to tak się przyglądał ... aż mu powiedziałam co mu to przypomina Chyba mam niezmienny gust ...

Edit:
pierścionek z 18tki - troszkę inny, ale nadal mi się podoba, znaleziony w ostatnim sklepie przed złotnikiem Już go nie noszę, a nosiłam na lewej ręce.
w środku jest większy brylancik a dookoła niego 8 mniejszych. w sumie 9 kamyczków jedyną wadą tego pierścionka jest to że ma ostre zakończenia i się nim zadrapuję czasem 18stkowy ładny pierścień

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 14:45   #3818
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:

kefir samotny bo to w trakcie pracy sobie popijam, nie mam możliwości usiąść i zjeść czegoś, więc raczej o 14 to jedyne wyjście - ewentualnie jogurt pitny

a jogurt biorę z reala. o taki http://candia.☠☠☠☠☠☠.pl/product/5906...ight.xhtml?x=c
nie wiem czy ok, ja go używam od dawna - do twarogu, do chleba(piekę sama w maszynie), jako zamiennik śmietany. Mam nadzieję, że skład jest dobry (chociaż więcej węglowodanów niż białka???)

no właśnie z tymi otrębami to mam problem. Mam kupione, nie wiem za bardzo jak ich użyć. Bo z jogurtem nie lubię. Macie jakieś sprawdzone pomysły na przemycenie ich?
JA robię z otrębami naleśniki zamiast skrobii sobie dodaję otręby właśnie nie mielone ani nic z tych rzeczy, panieruję sobie kotlety mielone lub inne, właśnie z jogurtem szamię z activią naturalną + słodzik i jest pyyycha i zapycha no dodaje ogólnie do czego się da a w naleśnikach to ich ani nie widać ani nie czuć takze jak nie lubisz to polecam właśnie w nich

bloguję
Stary 2010-08-24, 14:47   #3819
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:

placki z otrębów, naleśniki, chleb dukanowy poszukaj w przepisach czegoś

Stary 2010-08-24, 14:50   #3820
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

O, to może zmienię jutrzejszy obiad. Zrobię klopsy mielone (chude mięsko mam w lodówce) w panierce z otrębów pieczone w piekarniku. Będzie chyba ok I TŻ też będzie zadowolony, bo za rybami nie przepada. Naleśniki wypróbuję w czwartek

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2010-08-24 o 14:52
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:53   #3821
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem czy ok, ja go używam od dawna - do twarogu, do chleba(piekę sama w maszynie), jako zamiennik śmietany. Mam nadzieję, że skład jest dobry (chociaż więcej węglowodanów niż białka???
boszzzzzeeee to ja bym musiała do miasta obok (zabrze) jeździć po jogurt grecki u mnie ni ma reala, kurde ale czasem tam jeżdżę

zatem mam pytanie dostanę w REALU coś dukanowego?
orientuje się ktoś?
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 14:54   #3822
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
O, to może zmienię jutrzejszy obiad. Zrobię klopsy mielone (chude mięsko mam w lodówce) w panierce z otrębów pieczone w piekarniku. Będzie chyba ok I TŻ też będzie zadowolony, bo za rybami nie przepada. Naleśniki wypróbuję w czwartek
ja robiłam mielone takie dukanowe pyszne w panierce z otrębów i mój TŻ nawet sie nie pokapował ze to są jakieś inne tylko powiedział że ta bułka tarta jakoś tak inaczej mu dziś smakuje hahahahaha

bloguję
Stary 2010-08-24, 14:59   #3823
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
w środku jest większy brylancik a dookoła niego 8 mniejszych. w sumie 9 kamyczków jedyną wadą tego pierścionka jest to że ma ostre zakończenia i się nim zadrapuję czasem 18stkowy ładny pierścień
Mój nie drapie, Pani u jubilera była bardzo pomocna, bo podobały mi się dwa i powiedziała na co zwrócić uwagę, właśnie żeby nie drapał, nie zaciągal rajstop ... i został ten

Stary 2010-08-24, 15:03   #3824
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

wydaje mi się że w realu wiele rzeczy dukanowych dostaniesz, ale dokładnie to nie wiem.

Mam jeszcze pytanie, można kakao?? wydaje mi się że można, ale nie jestem pewna, tzn gorzkie kakao deco moreno? bo z chęcią jadłabym serek homo nat + kakao+ słodzik. Lubię bardzo takie połączenia. zawsze dodawałam orzechy, ale muszę się z nimi pożegnać.

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
ja robiłam mielone takie dukanowe pyszne w panierce z otrębów i mój TŻ nawet sie nie pokapował ze to są jakieś inne tylko powiedział że ta bułka tarta jakoś tak inaczej mu dziś smakuje hahahahaha
o, to dobry pomysł ) może mój też się nie skapnie

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2010-08-24 o 15:06
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:10   #3825
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Zadzwoń/napisz do banku.
Albo zły pin, albo masz blokadę na polskę/zagranicę albo bankomat nie przyjmuje takiej karty (visa, maestro ... w niemczech są podobno wybredni to u nas też mogą). Spróbuj inny bankomat - innego banku/tego banku/innej firmy euronet, cash4you (jakoś tak) czy typowo jakiegoś banku.
wiesz co az tak biegle nie rozmawiam po agnielsku zeby sie z bankowcem dogadac, wiec strzelil by mnie pewnie szlag zanim bym mu wytlumaczyla ze wyswietla mi sie brak autoryzacj. Nie mam blokady na Polsce bo juz z tego samego bankomatu wybralam wczesniej pieniadze(ok 3 miesiace temu). Musze wlasnie sprobowac inny bankomat, ale cholera wczesniej z tego wlasnie wybralam. A te pieniadze ktore teraz mi przyszly, czekam na nie od jakiegos czasu i czasami jak przechodzilam obok bankomatu to wkladalam karte i patrzylam czy moze juz przyszly (nie spodziewalam sie listownego potwierdzenia) i od tamtego momentu do dzisiaj wyswieta mi sie notorycznie brak autoryzacji. Bank jest angielski nazywa sie Lloyds TSB. chcialam w Angli odrazu zrobic tak zeby przesysali mi pieniadze odrazu na polskie konto ale oczywiscie powiedziano mi ze tak niemozna bez zadnego wytlumaczenia z tego powodu musialam zalozyc konto na 2 lata w takim banku gdzie na kazdym kroku mam mega ogromne utrudnienia. Jestem wsiekla poprostu i cale moje rzucanie papierosow poszlo w sina dal!
Juz nie wiem co robic..

Edytowane przez mirkaaa
Czas edycji: 2010-08-24 o 15:12
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:15   #3826
adrijah
Zakorzenienie

Wiecie, że wizualizacje działają? bardzo chciałam dzisiaj ujrzeć na wadze równe 80, nie więcej. O mniej nawet nie marzyłam. I co? i było dokładnie 80 mam dziwne wrażenie, że to 0,5kg od wczoraj to wysikałam w nocy bo biegałam co godzinę do wc...
jeszcze tylko 1kg do mojej najnizszej wagi, moze tym razem się uda nie wracać

Cytat:
Napisane przez Lajo Pokaż wiadomość
adrijah uciekaj z tych 80,5 bo Cię zaraz dogonię. Ja dzisiaj 82,5 więc blisko !!! Czas na Ciebie kochana
jak napisałam wyżej, powolutku mi się udaje gratuluje!

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
hej kochane!!!
GRATULUJE WSZYSTKICH SPADKÓW!!!!!!!
ja sobie w pracy, juz po wieśniaku, przede mną otrębiaki i jaja

mam taka fajna oferte, nie że jakas reklama ale kolezanka podala mi stronke, na której są oferty z roznych miast i np kupilam wlasnie sobie u mnie w szczecinie manicure+pedicure+malowan ie+masaż za 21zł!!! są różne promocje, jakies SPA, Pizza, kino itd...

właśnie mi przypomnialas, ze wykupiłam kupon na masaż za 70zł (normalnie 150), ale chwilowo mam przypalony kark, dekolt i ręce po verva street racing i chyba bym tego masażu nie przeżyła jakby mi babka te oparzenia ugniatała

Jeszcze oprócz Grupon polecam MyDeal

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
jestem blondynka, nie zrozumialam
to chyba dobrze, ze bede na trojce ladnie dukac? czy moze o cos innego chodzilo?
zaznaczyłam Ci o co mi chodziło - napisałaś, że już nie zjadłabyś normalnego posiłku, bo zjadłyby Cię wyrzuty sumienia, a te uczty są konieczne, bo bez nich jeszcze schudniesz na III i będziesz ją musiała wydłużyć, a potem organizm będzie nieprzyzwyczajony na IV i będzie jojo jak już zaczniesz normalnie jeść

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
a normalnie jak placki- 3 lyzki otrebow, jajko, curry, dwie łyżki sera białego i siup na rozgrzany opiekacz. Zamknęłam i trzymałam ok. 10-15min i gotowe
moje się perfidnie przykleiły do spodu i spaliły... jednak muszę next time przetrzeć ręczniczkiem nasączonym oliwą, a tak chciałam tego uniknąć.. eh..

Dobra, zrobiłam sobie kuleczki indyka a'la cevapcici, spakowałam do pudełka i idę odwiedzić chorego TŻa. Trochę przegięłam z przyprawami, to od razu wypiję u niego butlę wody i będzie git
Po drodze wypożyczę Mistyfikację, podobno fajna
Stary 2010-08-24, 15:18   #3827
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
wydaje mi się że w realu wiele rzeczy dukanowych dostaniesz, ale dokładnie to nie wiem.

Mam jeszcze pytanie, można kakao?? wydaje mi się że można, ale nie jestem pewna, tzn gorzkie kakao deco moreno? bo z chęcią jadłabym serek homo nat + kakao+ słodzik. Lubię bardzo takie połączenia. zawsze dodawałam orzechy, ale muszę się z nimi pożegnać.

o, to dobry pomysł ) może mój też się nie skapnie
kakao można na II fazie, ale nie przesadzać za bardzo z nim oczywiście odtłuszczone, deco moreno może być

xal mi TŻ sam wybrał pierścionek i zaskoczył mnie na wyjeździe w Zakopanem

Stary 2010-08-24, 15:24   #3828
plywok
Zakorzenienie

dziewczyny a czy mogę podczas drugiej fazy stosować trzy dni protein i trzy dni proteiny i warzywa.

na stronach piszę, że 7/7, 5/5 lub 1/1. więc czy może być 3 na 3?

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:36   #3829
xal
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co az tak biegle nie rozmawiam po agnielsku zeby sie z bankowcem dogadac, wiec strzelil by mnie pewnie szlag zanim bym mu wytlumaczyla ze wyswietla mi sie brak autoryzacj. Nie mam blokady na Polsce bo juz z tego samego bankomatu wybralam wczesniej pieniadze(ok 3 miesiace temu). Musze wlasnie sprobowac inny bankomat, ale cholera wczesniej z tego wlasnie wybralam. A te pieniadze ktore teraz mi przyszly, czekam na nie od jakiegos czasu i czasami jak przechodzilam obok bankomatu to wkladalam karte i patrzylam czy moze juz przyszly (nie spodziewalam sie listownego potwierdzenia) i od tamtego momentu do dzisiaj wyswieta mi sie notorycznie brak autoryzacji. Bank jest angielski nazywa sie Lloyds TSB. chcialam w Angli odrazu zrobic tak zeby przesysali mi pieniadze odrazu na polskie konto ale oczywiscie powiedziano mi ze tak niemozna bez zadnego wytlumaczenia z tego powodu musialam zalozyc konto na 2 lata w takim banku gdzie na kazdym kroku mam mega ogromne utrudnienia. Jestem wsiekla poprostu i cale moje rzucanie papierosow poszlo w sina dal!
Juz nie wiem co robic..
A nie możesz zrobić przelewu z tego konta na konto np. mamy i wybrać jej kartą?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 15:36   #3830
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Dziewczyny, ale ładne macie te pierścionki! a ja sama jak palec jestem i o zaręczynach nawet nie myślę! Ale to przez moją nieśmiałość pewnie... może jak w końcu będę wyglądać tak, jak chcę, to uda mi się zawładnąć czyimś sercem

adrijah super, że wizualizacja podziałała!! chyba też wieczorem spróbuję
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:38   #3831
Gabi3ek
Raczkowanie

Podajcie przepis na wieśmaka. Please!! To byłaby super przekąska na uczelnię
Gabi3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:40   #3832
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ale ładne macie te pierścionki! a ja sama jak palec jestem i o zaręczynach nawet nie myślę! Ale to przez moją nieśmiałość pewnie... może jak w końcu będę wyglądać tak, jak chcę, to uda mi się zawładnąć czyimś sercem
Nie wyglądem tylko osobowością
Nie bierz faceta, który leci tylko na wygląd bo np po ciąży to co? Jak trafisz na tego jedynego to nieśmiałość zniknie. Jak się dowiedziałam po miesiącu "bycia razem" od mojego TŻta że on jest nieśmiały w kontaktach damsko-męskich to myślałam że padnę ze śmiechu, bo do mnie to miał odwagę i śmiałość, widać tak miało być. Wszystko przed Tobą.
A z wagą walcz swoją drogą (żeby się jeszcze ładniej prezentować w sukni ślubnej )

Stary 2010-08-24, 15:41   #3833
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gabi3ek Pokaż wiadomość
Podajcie przepis na wieśmaka. Please!! To byłaby super przekąska na uczelnię
Wieśniak to serek wiejski A jeżeli chodzi Ci o wieśmaka to polecam takie
http://dukanowa.blox.pl/2010/05/Hamburger-faza-PW.html
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 15:44   #3834
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
A nie możesz zrobić przelewu z tego konta na konto np. mamy i wybrać jej kartą?
pewnie zebym mogla tylko jak?
Nie mam konta internetowego w tym banku
do tego nie jestem w stanie go sama załozyc..

Edytowane przez mirkaaa
Czas edycji: 2010-08-24 o 15:49
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:46   #3835
Baby14
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Mam pytanie. Od jutra przechodzę na tą dietę bo wydaje mi się najsenowniejsza ,a sama sobie nie potrafię jakoś już ograniczyć jedzenia
Więc. Od września idę do szkoły , będę w fazie proteiny +warzywa. Nie czujecie się na tej fazie osłabione? Bo boję się że nie będę przez to dawała rady w szkole :/
I nie mam na razie pojęcia co oprócz jogurtów mogłabym zjeść w szkole.
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:56   #3836
zlotqo
Zadomowienie

zrobiłam sobie porcję nutelli, jem łyżeczką aż mnie zamuli. niech ktoś mnie zbije.

Stary 2010-08-24, 16:04   #3837
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Nie wyglądem tylko osobowością
Nie bierz faceta, który leci tylko na wygląd bo np po ciąży to co? Jak trafisz na tego jedynego to nieśmiałość zniknie. Jak się dowiedziałam po miesiącu "bycia razem" od mojego TŻta że on jest nieśmiały w kontaktach damsko-męskich to myślałam że padnę ze śmiechu, bo do mnie to miał odwagę i śmiałość, widać tak miało być. Wszystko przed Tobą.
A z wagą walcz swoją drogą (żeby się jeszcze ładniej prezentować w sukni ślubnej )
Oczywiście! Ja chcę faceta, który będzie cenił moją osobowość, ale bycie szczuplejszą pomoże mi samej wyjść do ludzi, pewniej się wyrażać itp. A no widzisz, Twoja historia w takim razie dodała mi skrzydeł

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
zrobiłam sobie porcję nutelli, jem łyżeczką aż mnie zamuli. niech ktoś mnie zbije.
a u mnie w Niemczech nie spotkałam mleka w proszku i bardzo mnie to cieszy nie jedz! bo będzie zastój, a tego nie chcemy..

i dziś szukałam i szukałam kakao odtłuszczonego, bez skutku
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 16:32   #3838
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście! Ja chcę faceta, który będzie cenił moją osobowość, ale bycie szczuplejszą pomoże mi samej wyjść do ludzi, pewniej się wyrażać itp. A no widzisz, Twoja historia w takim razie dodała mi skrzydeł

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

a u mnie w Niemczech nie spotkałam mleka w proszku i bardzo mnie to cieszy nie jedz! bo będzie zastój, a tego nie chcemy..

i dziś szukałam i szukałam kakao odtłuszczonego, bez skutku
jak wczoraj nie jadłam ani nutelli, ani skrobi to miałam wzrost! eh.

idę dziewczynki świętować ze swoim TŻtem, będę wieczorem pewnie. miłego popołudnia!

Stary 2010-08-24, 16:33   #3839
blackcoffee
Raczkowanie

Już jestem!!!! Aleście nastukały tych postów, nie wiem kiedy to nadrobię!!!!!

na wagę póki co nie wchodzę, po niedzielnym popcornie w kinie i winku czerwonym. Mam do niego taką słabość! I wczoraj też było wino..... baty proszę, bo nie odczepi się ode mnie to winko!!!

'do napisania' wieczorem
Stary 2010-08-24, 17:01   #3840
Sparta
Wtajemniczenie

Wróciłam z urlopu, masakra
Od dziś juzż grzecznie nie grzeszę...dziś proteinowa kolacyja i potem jazda 5 dni białka

Nie wiem czy Wam pisałam ale w ten czwartek mam wycięcie migdałów i nie wiem co z dietą, bo co do warzyw to ciężko będzie mi zjeść np pomidora

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości