|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
|
|
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
Witam !
jestem zdecydowana po sesji czyli za jakies 1,5 tygodnia zaczac dietke zapoznalam sie ze wszystkimi informacjami i mialabym pytanko Czy ktoras z Was idzie w II fazie systemem 1/1 ? czy efekty sa takie jak 5/5 ? Poniewaz wiem ze 5/5 bedzie dla mnie strasznie meczace a chcialabym oczywiscie jakis maly postep zauwazyc ![]() pozdrawiam z gory dzieki z odp Edytowane przez shemaletrouble Czas edycji: 2010-06-13 o 11:40 |
|
|
|
#1803 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
i rozważam zmianę na 4/3 albo nawet 5/5. W końcu nie jestem taka mimoza żebym nie dała rady ...
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie zastój minął odkąd rzuciłam dukanie :P choc podkreslam, ze pomogło mi wrócić na własciwe tory i jako wstep do zmiany nawyków jest bardzo dobre, bo dyscyplinuje i jasno okresla zasady, jesli ktos nie ma silnej woli, to wbrew pozorom bedzie mu łatwiej.
Po małych zmianach nie jestem już głodna i mniej jem, mimo że pozwalam sobie też na owoce typu truskawki i banany oczywiscie w kontrolowanych ilosciach ale dzieki temu nie chodzą za mną dietetyczne słodkosci, nie korzystam ze słodzika, ktory uwazam za swinstwo i mam więcej siły na ruch :Pczyli od 3.06 mam spadek ok. 3 kg mam nadzieje,ze do konca czerwca bedzie kolejne 3 ![]() ale trzymam kciuki za was
![]() Edytowane przez miss_seepy Czas edycji: 2010-06-13 o 11:56 |
|
|
|
#1805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Troche żyłek to tam jeszcze mam, ale kurcze faktycznie białe się takie zrobiły. Sesja teraz, ja soczewki nosze, prawie nie spie, zawsze wtedy wyglądałam jak zombie a teraz.... O lala
|
|
#1806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zostaję przy xylitolu. Naprawdę pyszniutki. Wypieki na nim smakują znakomicie a sam w sobie pozostawia w ustach taki przyjemny zimny posmak Co zaś do wody brzozowej... Aż tak zdesperowana nie jestem, ja tam wolę whisky Cytat:
A tak w ogóle to witam Dukające dziewczyny i weteranki i te nowe świeżynki. Mało sie tu odzywam, ale skrupulatnie wczoraj przez cały dzień nadrobiłam kilkanaście stron Waszych postów, co by być na bieżąco. Na III fazie zaczyna być z każdym dniem bardziej przyjemnie. Zwłaszcza gdy waga nie robi żadnych numerów i można bez stresów wprowadzać te wszystkie nowe, jakże smaczne produkty...
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2010-06-13 o 12:01 |
||
|
|
|
#1807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi sie że nawet jak magnez wspomaga apetyt to nie ma to żadnego znaczenia, pod warunkiem, że jesz odpowiednie rzeczy. W tej diecie chyba trzeba brac magnez bo w jedzeniu go nie dostarczamy a ja zauważyłam w pewnym momencie stojąc na przystanku że łydki mi sie niemożliwie trzęsą i skurcze mnie na basenie łapały. Wtedy zaczęłam brać i jest spokój.
|
|
#1808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dolaczam sie - za bachory
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
No i jest 20 , wg termometra na biskupinie. Fajnie byłkoby wyjjść z domu a tu 3 projekty do zrobienia, i egzamin jutro
|
#1810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
Hello ślicznoty
ponawiam prośbe: EMILA3000 i AYU - POKAZCIE SWOJE FOTKI PRZED I PO!! ![]() moja waga nadal -7, moze takie niesmiale 7,5. Od dzisiaj PW, w koncu 5 dni witaminek i normalniejszego jedzenia bo jajek i filetow mam juz dosc zamieniam sie w kure
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do fotek, to Ayu obiecała po @, ale Emilka ewidentnie unika rozmów o fotkach ![]() Czekamy, czekamy
|
|
#1813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja miałam celulit 3 stopnia na udach, zwłaszcza nad kolanami. Po 2 tygodniach diety zniknął prawie zupełnie, dodatkowo stosowałam tylko serum eveline antycellulitowe ale ostatnio spaliłam sobie nogi na słońcu tak, ze pierwszy raz w życiu skóra zeszła mi z ud i piszczeli więc nie stosuje tego serum już prawie 2 tygodnie bo ono rozgrzewało bardzo i nic mi nie wróciło a wcześniej zawsze było tak ze jak kosmetyk troszke pomógł i przestałam go stosowac to wszystko wracało.
|
|
#1814 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Hejka
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym tu chodzi o grube pieniadze-stevia jako naturalny produkt nie moze byc opatentowana -tym samym nie jest oplacalna dla wielkich koncernow. Nie wiem czy ktos z Was czytal o vit B12 -jako naturalnym leku na raka -ja poniewaz mnie dotyczylo to osobiscie przewalilam kiedys wszystko co sie dalo w necie. dokladnie tak samo - pochodzi z natury wiec przez WHO jest tepiona -nie da sie zarobic. No i to samo z vit C, ktora to polecam wszystkim - moja znajoma zostala wyleczona w stanach z nowotworu naturalna metoda bazujaca miedzy innymi na ogromnych dawkach vit C. Poza tym nie wiem czy wiecie ale od 1 stycznia 2010 wszedl w zycie w polsce Codex Alimentarius- i to jest dopiero tragedia - niedlugo zabronia nam lykac zwyklych vitaminek-beda na recepte - pic ziolek -chyba juz byly pierwsze strajki zielarzy w Polsce? dobrze mi sie obilo? Ale to szerszy temat i zainteresowanych odsylam do netu. Sorki za nudzenie. Cytat:
aka pyszna byla pamietam w Helu.Cytat:
ale super, ja tez przed @ ale mnie Dukan tak nie rozpieszczaCytat:
|
||||||||
|
|
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, Dziewczyny zupełnie nie rozumiem co wy macie z tą rybą nad morzem. 19 lat mieszkałam w Świnoujściu i może ze 3 razy zjadłam taka rybe nie w domu i nie zauważyłam żadnych rewelacji. Dużo lepsza mama robiła w domu co piątek.
|
|
#1816 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tutaj angole sie szczyca ich niby narodowym zarciem - fish & chips -raz zjadlam-niedobrze mi bylo caly dzien. Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-06-13 o 18:59 |
|
|
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki serdeczne, dziewczyny, za informacje o cellulicie - po prostu kamień z serca, że być może jest jakaś nadzieja. Ucieszyłyście mnie ogromnie.
Przepraszam za "bachory". Nie mam instynktu macierzyńskiego. Niewątpliwie Wasze latorośle są przesłodkimi, kochanymi bobasami, ale mojego nazywałabym inaczej, dlatego go nie mam No już nie gniewajcie się
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co sie dotego soku z brzozy czepilyscie taka woda lekko slodkawa, na dziale z warzywami w niektorych marketach stoi, ale bardzo zdrowe to to jest - pije to w koktajlu oczyszczajacymfotek nie dam na ogolno dostepnym forum mialam juz nie mily incydnet z jedną wairiatką, ktora ma firme konkurująca z firmą meza, sledzila nas, wydzwaniala, namierzyla mnie na forum, bylo bardzo nie przyjemnie -chociaz nie dalam zdjec, nie ujawnialam nazwiska czy nic wiec nie chce sobie zadnych klopotow robic, to tyle w tym temacie a zdjec sprzed nie mam nawet, bo nie pozwalalam sobie robic
|
|
#1819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A to dla ciekawych i dla przestrogi http://www.stopcodex.pl/ |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
Witam
jestem całkowicie nowa w tym wątku i w diecie również, co prawda coś tam wcześniej słyszałam, ale nigdy nie interesowałam się porządniej. Zachęcił mnie kolega. Mam dobrą wagę do wzrostu - mam jednak mało jędrne ciało - sporo tłuszczyku. Za miesiąc, może ciut więcej - jadę ze znajomymi nad morze. Zależy mi wyglądać lepiej, zwłaszcza, że każdy się spodziewa, że tak naprawdę wyglądam a ja po prostu umiem się dobrze ukryć pod ubraniami. nie powiem - mam jakieś tam mięśnie, ale pokryte mało jędrnym tłuszczykiem i dziś po zrobieniu sobie zdj w kostiumie - płacz myślicie, że (oczywiście ćwicząc), mam szansę pozbyć się w 30 dni trochę tego nieestetycznego tłuszczyku?będę bardzo wdzięczna za odp
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po ciuchach, figurze, fryzurze, ktorej sie ukryc nie da - mam wlosy do pasa - mozna latwo mnie rozpoznac
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak więc ile nas, tyle dylematów i rozterek... ale powiem Ci Emilko, że bardzo jestem ciekawa Twojej buzi i figurki... taka to już moja babska ciekawość
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pomylilam mozesz dokladnie powiedziec o co chodzi, bo ta strona taka malo czytelna jest, nie moge znalesc zadnych informalcji na niej - w skrocie najkrotszym
zapraszam na moj blog Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2010-06-13 o 13:23 |
|
|
|
|
#1825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
życze powodzenia
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(zart )to jak bys mogla na priv to ja bardzo poprosze bo ciekawosc mnie zżera
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1830 |
|
Przyczajenie
|
Jestem 4 dzień na diecie-ciężko .Jem prawie na okrągło ,brzuch mam wzdęty jak krowa po saradeli ,
Edytowane przez alteman Czas edycji: 2010-06-13 o 13:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

tutaj na forum sa matki i wydaje mi sie ze troche nieladnie to okreslilas....ja matka nie jestem ale mnie to razi

no chyba że marzy ci się taka z panierką ociekająca tym niezdrowym tłuszczem
z tym ze ja zaczelam miesiac wczesniej i moj cel to 58kg (choc wszyscy sie pukaja w glowe, ze tyle chce schudnac 
i rozważam zmianę na 4/3 albo nawet 5/5. W końcu nie jestem taka mimoza żebym nie dała rady