Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 10:02   #1801
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
halo halo kolezanko jakim bachorom ??? tutaj na forum sa matki i wydaje mi sie ze troche nieladnie to okreslilas....ja matka nie jestem ale mnie to razi
mnie też to jakoś w osłupienie wprawiło
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:31   #1802
shemaletrouble
Raczkowanie

Witam !
jestem zdecydowana po sesji czyli za jakies 1,5 tygodnia zaczac dietke zapoznalam sie ze wszystkimi informacjami i mialabym pytanko
Czy ktoras z Was idzie w II fazie systemem 1/1 ? czy efekty sa takie jak 5/5 ?
Poniewaz wiem ze 5/5 bedzie dla mnie strasznie meczace a chcialabym oczywiscie jakis maly postep zauwazyc
pozdrawiam z gory dzieki z odp

Edytowane przez shemaletrouble
Czas edycji: 2010-06-13 o 10:40
shemaletrouble jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:44   #1803
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez Do celu Joasia Pokaż wiadomość
Hahhha,,,
rybkę przecież możesz no chyba że marzy ci się taka z panierką ociekająca tym niezdrowym tłuszczem
Sama bym taką zjadła

a z porcelaną to różnie bywało, najgorsz było jak szłam po kilku dniach
poród to pestka!!
No właśnie taka mi się marzy, jeszcze frytunie do tego ...

Cytat:
Napisane przez lakszmi Pokaż wiadomość
W UE i w Polsce stevia jest dopuszczona do sprzedaży jako komponent kosmetyków i tak można ją sprzedawać; jako środek spożywczy - nie. Jest tak dlatego, że nie wykonano wszystkich niezbędnych badań żeby można było dopuścić do sprzedaży w UE jako artykuł spożywczy. W Azji jest używana od dawna, w USA też od jakiegoś czasu, ale nie wiem czy to dobry odnośnik (patrz Prozac, który Amerykanie łykali ja cukierki, a potek okazało się, że szkodzi).

A porcelana to jest też moja zmora. Wczoraj w końcu po 4 dniach i to po senesie. Wcinam błonnik aż mi się uszy trzęsą, może mi w końcu zacznie działać.
No i narazie to wykorzystam są sussinę co mam i huxol, jak to mi się skończy to przemyślę eksperymenty, ale i tak wiadomo że te dwa co mam to sama chemia...

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
no prosze masz te sama date zakonczenia II fazy jak i ja z tym ze ja zaczelam miesiac wczesniej i moj cel to 58kg (choc wszyscy sie pukaja w glowe, ze tyle chce schudnac ) to moja waga sprzed ciazy nawet stratujemy z tego samego pulapu i jestesmy prawie tego samego wzrostu

witam sie z wami dziewczynki i chlopcy i pomimo deszczowej pogody za oknem az KRZYCZE Z RADOSCI OD WCZORAJSZEGO WAZENIA JEST MNIE MNIEJ O 1,6KG nie moge uwierzyc doslownie, dzis moj 5 dzien PW i zaraz @ zapuka wow jestem przeszczesliwa
Jaa Gratulacje

Cytat:
Napisane przez shemaletrouble Pokaż wiadomość
Witam !
jestem zdecydowana po sesji czyli za jakies 1,5 tygodnia zaczac dietke zapoznalam sie ze wszystkimi informacjami i mialabym pytanko
Czy ktoras z Was idzie w II fazie systemem 1/1 ? czy efekty sa takie jak 5/5 ?
Poniewaz wiem ze 5/5 bedzie dla mnie strasznie meczace a chcialabym oczywiscie jakis maly postep zauwazyc
pozdrawiam z gory dzieki z odp
Ja idę 1/1 i niezbyt mi on pasuje bo narazie nie widzę powalających efektów, moja waga jest na huśtawce i rozważam zmianę na 4/3 albo nawet 5/5. W końcu nie jestem taka mimoza żebym nie dała rady ...
Stary 2010-06-13, 10:52   #1804
miss_seepy
Wtajemniczenie

U mnie zastój minął odkąd rzuciłam dukanie :P choc podkreslam, ze pomogło mi wrócić na własciwe tory i jako wstep do zmiany nawyków jest bardzo dobre, bo dyscyplinuje i jasno okresla zasady, jesli ktos nie ma silnej woli, to wbrew pozorom bedzie mu łatwiej.

Po małych zmianach nie jestem już głodna i mniej jem, mimo że pozwalam sobie też na owoce typu truskawki i banany oczywiscie w kontrolowanych ilosciach ale dzieki temu nie chodzą za mną dietetyczne słodkosci, nie korzystam ze słodzika, ktory uwazam za swinstwo i mam więcej siły na ruch :P

czyli od 3.06 mam spadek ok. 3 kg mam nadzieje,ze do konca czerwca bedzie kolejne 3

ale trzymam kciuki za was

Edytowane przez miss_seepy
Czas edycji: 2010-06-13 o 10:56
miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:58   #1805
ratlooksgirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanko z innej beczki. Spojrzałam przed chwilką w lustro i az się przestraszyłam. Moje białka w oczach są białe jak śnieg i nie widać żadnej zyłki. Też tak macie? Wygląda to troche strasznie

Troche żyłek to tam jeszcze mam, ale kurcze faktycznie białe się takie zrobiły. Sesja teraz, ja soczewki nosze, prawie nie spie, zawsze wtedy wyglądałam jak zombie a teraz.... O lala

ratlooksgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:58   #1806
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
to zostaje przy ksylitolu - smakuje identycznie jak cukier
ta stewia jakas taka dziwna mi sie wydaje, nie wiem czemu
brzoza jakas taka mi blizsza
no i teraz pije wode brzozową
Nooo brzoza bliższa. No i można się przytulić
Ja też zostaję przy xylitolu. Naprawdę pyszniutki. Wypieki na nim smakują znakomicie a sam w sobie pozostawia w ustach taki przyjemny zimny posmak I też oczywiście kupuję ten z brzozy.
Co zaś do wody brzozowej... Aż tak zdesperowana nie jestem, ja tam wolę whisky
Cytat:
Napisane przez Basketgirl Pokaż wiadomość
Tonie, tonie, bo dziś spaliłam buźka całą na plaży, że tak piecze... :/
Kurde, jak to możliwe, że w Gdańsku upały a ja wczoraj marzłam cały dzień a mieszkam rzut beretem od Gdańska i u mnie w Rumi zimno?
A tak w ogóle to witam Dukające dziewczyny i weteranki i te nowe świeżynki. Mało sie tu odzywam, ale skrupulatnie wczoraj przez cały dzień nadrobiłam kilkanaście stron Waszych postów, co by być na bieżąco.
Na III fazie zaczyna być z każdym dniem bardziej przyjemnie. Zwłaszcza gdy waga nie robi żadnych numerów i można bez stresów wprowadzać te wszystkie nowe, jakże smaczne produkty...

Edytowane przez LyraBea
Czas edycji: 2010-06-13 o 11:01
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 11:05   #1807
ratlooksgirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Jak dobrze, że mnie ktoś rozumie Hehe, czuję się już zauważona i zaopiekowana w pełni po tylu odpowiedziach

Kujem

Co do ilości jakie jem to jest tak, że dziś taki dzień miałam, że biegałam w tą i z powrotem z domu do pracy i mam taki dziwny zwyczaj, że jak przychodzę to "coś bym"... muszę to sobie uporządkować. Już przestrzegam niejedzenia po 20 (miało być po 19 ale jest tak widno ...). Teraz popracuję nad porcjami bo jak sobie żołądek rozepcham to nie wyrobię na te zakupy

I co do Stevii to bardzo się cieszę, że sobie kupiłaś to cacko i taką Ci to przyniosło ulgę
Ja się "truję" sussiną hmmm

A wiecie co, biorę sobie MagneB6 i zastanawiam się czy to przypadkiem nie wzmaga apetytu??? Bo tak coś gdzieś mi się obiło o uszy że magnez tak działa, czyż to prawda?

Wydaje mi sie że nawet jak magnez wspomaga apetyt to nie ma to żadnego znaczenia, pod warunkiem, że jesz odpowiednie rzeczy. W tej diecie chyba trzeba brac magnez bo w jedzeniu go nie dostarczamy a ja zauważyłam w pewnym momencie stojąc na przystanku że łydki mi sie niemożliwie trzęsą i skurcze mnie na basenie łapały. Wtedy zaczęłam brać i jest spokój.

Stary 2010-06-13, 11:07   #1808
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alessa80 Pokaż wiadomość
Można dołączyć? Witam serdecznie wszystkich zapaleńców

Po dwóch dniach diety mam 1,5 kg mniej. Zdaję sobie sprawę, że zeszła woda, ale wreszcie widzę 60,5. Cel: 56 kg, szczupłe uda, zabić cellulit trzeciego stopnia. Od lat nic na niego nie pomaga - ani zdrowe odżywianie, ani siłownia, ani masaże, ani Meizitang z Meridią, ani żadna dieta; podejrzewam, że to mi robi Logest, tabsy przeciwko bachorom. Mam nieustannie spuchnięte nogi mimo mnóstwa specyfików i ziół - w książce natomiast czytam, że dieta jest na to pomocna. Czy to prawda?
Jesli wiesz ze ci tabletki anty szkodza to je zmien. Widocznie sa nieodpowiednie dla ciebie.Celulit , nadwaga, zatrzymanie wody - to wszystko moga byc objawy zaburzonej gospodarki hormonalnejNiech ci lekarz zrobi najpierw badania a potem dobiera anty. I zrob to teraz kiedy zaczynasz diete. Logest pewnie dostalas zeby przedstawiciel wiecej kaski przyniosl.
Dolaczam sie - za bachory
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 11:07   #1809
ratlooksgirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez m13081987 Pokaż wiadomość
a jutro ponoć ulga totalna w naszym Wrocławiu - 20 stopni

No i jest 20 , wg termometra na biskupinie. Fajnie byłkoby wyjjść z domu a tu 3 projekty do zrobienia, i egzamin jutro

Stary 2010-06-13, 11:10   #1810
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Bry(...)
To jak z tym magnezem? Wzmaga apetyt czy nie?
W ogóle bierzecie jakieś suplementy podczas tej diety?
Ja łykam magnez. Nie zastanawiałam się czy mi wzmaga apetyt czy nie. Łykam od kiedy tak silnego skurczu dostałam, że jeszcze 2 dni później łyka bolała i była twarda.Poza magnezem, jeszcze na fazie II zaczęłam stosować kompletny zestaw witamin i składników mineralnych, ale taki specjalny, dla diabetyków Doppel herz activ. Czułam, że na warzywkowych dniach za mało tymi warzywkami urozmaicam posiłki, więc dla spokoju sumienia sięgnęłam po suplement diety, coby sobie nie zrobić kuku.
Cytat:
Po dwóch dniach diety mam 1,5 kg mniej. Zdaję sobie sprawę, że zeszła woda, ale wreszcie widzę 60,5. Cel: 56 kg, szczupłe uda, zabić cellulit trzeciego stopnia. Od lat nic na niego nie pomaga - ani zdrowe odżywianie, ani siłownia, ani masaże, ani Meizitang z Meridią, ani żadna dieta...
Mam nieustannie spuchnięte nogi mimo mnóstwa specyfików i ziół - w książce natomiast czytam, że dieta jest na to pomocna. Czy to prawda?
Prawie w każdym przypadku stosowania diety Protal, dziewczynom zniknął cellulit. U mnie nie ma śladu po nieładnie wyglądających guzkach i dołkach na pośladkach i udach. Tak więc ja mogę potwierdzić z czystym sumieniem. Na tej diecie u mnie cellulitis zniknął całkowicie.
Stary 2010-06-13, 11:18   #1811
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Hello ślicznoty
ponawiam prośbe: EMILA3000 i AYU - POKAZCIE SWOJE FOTKI PRZED I PO!!

moja waga nadal -7, moze takie niesmiale 7,5. Od dzisiaj PW, w koncu 5 dni witaminek i normalniejszego jedzenia bo jajek i filetow mam juz dosc zamieniam sie w kure
Stary 2010-06-13, 11:23   #1812
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
Hello ślicznoty
ponawiam prośbe: EMILA3000 i AYU - POKAZCIE SWOJE FOTKI PRZED I PO!!

moja waga nadal -7, moze takie niesmiale 7,5. Od dzisiaj PW, w koncu 5 dni witaminek i normalniejszego jedzenia bo jajek i filetow mam juz dosc zamieniam sie w kure
Nio faktycznie z tą kurką coś na rzeczy...w awatarku cosik jakby dzióbek widać
Co do fotek, to Ayu obiecała po @, ale Emilka ewidentnie unika rozmów o fotkach
Czekamy, czekamy
Stary 2010-06-13, 11:24   #1813
ratlooksgirl
Raczkowanie

Cytat:

Po dwóch dniach diety mam 1,5 kg mniej. Zdaję sobie sprawę, że zeszła woda, ale wreszcie widzę 60,5. Cel: 56 kg, szczupłe uda, zabić cellulit trzeciego stopnia. Od lat nic na niego nie pomaga - ani zdrowe odżywianie, ani siłownia, ani masaże, ani Meizitang z Meridią, ani żadna dieta; podejrzewam, że to mi robi Logest, tabsy przeciwko bachorom. Mam nieustannie spuchnięte nogi mimo mnóstwa specyfików i ziół - w książce natomiast czytam, że dieta jest na to pomocna. Czy to prawda?

Ja miałam celulit 3 stopnia na udach, zwłaszcza nad kolanami. Po 2 tygodniach diety zniknął prawie zupełnie, dodatkowo stosowałam tylko serum eveline antycellulitowe ale ostatnio spaliłam sobie nogi na słońcu tak, ze pierwszy raz w życiu skóra zeszła mi z ud i piszczeli więc nie stosuje tego serum już prawie 2 tygodnie bo ono rozgrzewało bardzo i nic mi nie wróciło a wcześniej zawsze było tak ze jak kosmetyk troszke pomógł i przestałam go stosowac to wszystko wracało.

Stary 2010-06-13, 11:27   #1814
joanasz
Rozeznanie

Hejka Wsjem
Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Super, że napisałaś! Ja właśnie się zastanawiam nad Xylitolem lub tą Stevią no i... nadal nie wiem Cieszę się, że smakują Ci wypieki na bazie tego specyfiku i że mogłaś pozbyć się słodziku Smacznego!
A dziekuje, wlasnie na pierszy rzut poszedl kawaleczek serniczka - mniam.
Cytat:
To jak z tym magnezem? Wzmaga apetyt czy nie?
W ogóle bierzecie jakieś suplementy podczas tej diety?
Ja lykam magnez z vit B6 i ogromne ilosci naturalnej vit C tak do 8 g

Cytat:
Stevia nie jest dopuszczona do sprzedaży jako środek spożywczy w UE, nie martwi Was
Cytat:
Z tą stevią to dziwne, ale sprzedają to w Polsce przecież...a Polska jest w UE.

A co do kapusty - bardzo bym chciała aby sobie poszła ech

Ale coraz bardziej skłaniam się do zmiany trybu diety na 4/3 bo mimo lektury dwóch artykułów z pierwszej strony jestem lekko zniecierpliwiona tym zastojem, który trwa już bite dwa tygodnie. Fakt, że w międzyczasie najadłam się surimi a potem odkryłam, że są z cukrem itp. Diety porzucać nie zamierzam, bo podoba mi się sam fakt, że cukru i węgli niet. Jak mam zakazane to nie ruszam a jak mogę to...pochłaniam
Cytat:
W UE i w Polsce stevia jest dopuszczona do sprzedaży jako komponent kosmetyków i tak można ją sprzedawać; jako środek spożywczy - nie. Jest tak dlatego, że nie wykonano wszystkich niezbędnych badań żeby można było dopuścić do sprzedaży w UE jako artykuł spożywczy. W Azji jest używana od dawna, w USA też od jakiegoś czasu, ale nie wiem czy to dobry odnośnik (patrz Prozac, który Amerykanie łykali ja cukierki, a potek okazało się, że szkodzi).
A co do stevi to w UE nie jest dopuszczona za to we Francji np jest - nie moge akurat znalezc artykulu juz go kiedys chyba podawalam(a w krajach skad pochodzi byla stosowana od wiekow i chroniona jako tajemnica, japonczycy, szczupli i zdrowi ludzie stevie uz od ponad 30 lat).
Poza tym tu chodzi o grube pieniadze-stevia jako naturalny produkt nie moze byc opatentowana -tym samym nie jest oplacalna dla wielkich koncernow. Nie wiem czy ktos z Was czytal o vit B12 -jako naturalnym leku na raka -ja poniewaz mnie dotyczylo to osobiscie przewalilam kiedys wszystko co sie dalo w necie. dokladnie tak samo - pochodzi z natury wiec przez WHO jest tepiona -nie da sie zarobic. No i to samo z vit C, ktora to polecam wszystkim - moja znajoma zostala wyleczona w stanach z nowotworu naturalna metoda bazujaca miedzy innymi na ogromnych dawkach vit C. Poza tym nie wiem czy wiecie ale od 1 stycznia 2010 wszedl w zycie w polsce Codex Alimentarius- i to jest dopiero tragedia - niedlugo zabronia nam lykac zwyklych vitaminek-beda na recepte - pic ziolek -chyba juz byly pierwsze strajki zielarzy w Polsce? dobrze mi sie obilo? Ale to szerszy temat i zainteresowanych odsylam do netu. Sorki za nudzenie.

Cytat:
Napisane przez Do celu Joasia Pokaż wiadomość
Hahhha,,,
rybkę przecież możesz no chyba że marzy ci się taka z panierką ociekająca tym niezdrowym tłuszczem
Sama bym taką zjadła
No ja takiej rybce nie odpuszcze -dlatego wczesniej przechodze na III jadac nad polskie morze w lipcu - jest najlepsza aka pyszna byla pamietam w Helu.

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
no prosze masz te sama date zakonczenia II fazy jak i ja z ty
witam sie z wami dziewczynki i chlopcy i pomimo deszczowej pogody za oknem az KRZYCZE Z RADOSCI OD WCZORAJSZEGO WAZENIA JEST MNIE MNIEJ O 1,6KG nie moge uwierzyc doslownie, dzis moj 5 dzien PW i zaraz @ zapuka wow jestem przeszczesliwa
ale super, ja tez przed @ ale mnie Dukan tak nie rozpieszcza

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
halo halo kolezanko jakim bachorom ??? tutaj na forum sa matki i wydaje mi sie ze troche nieladnie to okreslilas....ja matka nie jestem ale mnie to razi
NO WLASNIE
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 11:34   #1815
ratlooksgirl
Raczkowanie

Kurcze, Dziewczyny zupełnie nie rozumiem co wy macie z tą rybą nad morzem. 19 lat mieszkałam w Świnoujściu i może ze 3 razy zjadłam taka rybe nie w domu i nie zauważyłam żadnych rewelacji. Dużo lepsza mama robiła w domu co piątek.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 11:50   #1816
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ratlooksgirl Pokaż wiadomość
Kurcze, Dziewczyny zupełnie nie rozumiem co wy macie z tą rybą nad morzem. 19 lat mieszkałam w Świnoujściu i może ze 3 razy zjadłam taka rybe nie w domu i nie zauważyłam żadnych rewelacji. Dużo lepsza mama robiła w domu co piątek.
Nie no najlepszego dorsza smazonego jadlam w Helu w porcie, a najlepszego pstraga z grila w Solinie ( moj pstrag pieczony w miodzie i wiorkach kokosowych tez jest pyszny)
Tutaj angole sie szczyca ich niby narodowym zarciem - fish & chips -raz zjadlam-niedobrze mi bylo caly dzien.

Edytowane przez joanasz
Czas edycji: 2010-06-13 o 17:59
Stary 2010-06-13, 11:50   #1817
Alessa80
Raczkowanie

Dzięki serdeczne, dziewczyny, za informacje o cellulicie - po prostu kamień z serca, że być może jest jakaś nadzieja. Ucieszyłyście mnie ogromnie.

Przepraszam za "bachory". Nie mam instynktu macierzyńskiego. Niewątpliwie Wasze latorośle są przesłodkimi, kochanymi bobasami, ale mojego nazywałabym inaczej, dlatego go nie mam No już nie gniewajcie się
Stary 2010-06-13, 11:57   #1818
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Nooo brzoza bliższa. No i można się przytulić
Ja też zostaję przy xylitolu. Naprawdę pyszniutki. Wypieki na nim smakują znakomicie a sam w sobie pozostawia w ustach taki przyjemny zimny posmak I też oczywiście kupuję ten z brzozy.
Co zaś do wody brzozowej... Aż tak zdesperowana nie jestem, ja tam wolę whisky

Kurde, jak to możliwe, że w Gdańsku upały a ja wczoraj marzłam cały dzień a mieszkam rzut beretem od Gdańska i u mnie w Rumi zimno?
A tak w ogóle to witam Dukające dziewczyny i weteranki i te nowe świeżynki. Mało sie tu odzywam, ale skrupulatnie wczoraj przez cały dzień nadrobiłam kilkanaście stron Waszych postów, co by być na bieżąco.
Na III fazie zaczyna być z każdym dniem bardziej przyjemnie. Zwłaszcza gdy waga nie robi żadnych numerów i można bez stresów wprowadzać te wszystkie nowe, jakże smaczne produkty...
u mnie tez zimno
nie wiem co sie dotego soku z brzozy czepilyscie taka woda lekko slodkawa, na dziale z warzywami w niektorych marketach stoi, ale bardzo zdrowe to to jest - pije to w koktajlu oczyszczajacym

fotek nie dam na ogolno dostepnym forum
mialam juz nie mily incydnet z jedną wairiatką, ktora ma firme konkurująca z firmą meza, sledzila nas, wydzwaniala, namierzyla mnie na forum, bylo bardzo nie przyjemnie -chociaz nie dalam zdjec, nie ujawnialam nazwiska czy nic
wiec nie chce sobie zadnych klopotow robic, to tyle w tym temacie
a zdjec sprzed nie mam nawet, bo nie pozwalalam sobie robic
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 12:03   #1819
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
u mnie tez zimno
nie wiem co sie dotego soku z brzozy czepilyscie taka woda lekko slodkawa, na dziale z warzywami w niektorych marketach stoi, ale bardzo zdrowe to to jest - pije to w koktajlu oczyszczajacym

mialam juz nie mily incydnet z jedną wairiatką, ktora ma firme konkurująca z firmą meza, sledzila nas, wydzwaniala, namierzyla mnie na forum, bylo bardzo nie przyjemnie -chociaz nie dalam zdjec, nie ujawnialam nazwiska czy nic
Emilia chyba dzialy pomylilas? -woda brzozowa na kosmetycznym

A to dla ciekawych i dla przestrogi
http://www.stopcodex.pl/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 12:10   #1820
okihh
Raczkowanie

Witam
jestem całkowicie nowa w tym wątku i w diecie również, co prawda coś tam wcześniej słyszałam, ale nigdy nie interesowałam się porządniej. Zachęcił mnie kolega. Mam dobrą wagę do wzrostu - mam jednak mało jędrne ciało - sporo tłuszczyku. Za miesiąc, może ciut więcej - jadę ze znajomymi nad morze. Zależy mi wyglądać lepiej, zwłaszcza, że każdy się spodziewa, że tak naprawdę wyglądam a ja po prostu umiem się dobrze ukryć pod ubraniami. nie powiem - mam jakieś tam mięśnie, ale pokryte mało jędrnym tłuszczykiem i dziś po zrobieniu sobie zdj w kostiumie - płacz myślicie, że (oczywiście ćwicząc), mam szansę pozbyć się w 30 dni trochę tego nieestetycznego tłuszczyku?
będę bardzo wdzięczna za odp
okihh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 12:12   #1821
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
u mnie tez zimno

ale przeciez twarz możesz wyciąć, chodzi tylko o figure - efekt dukania
Stary 2010-06-13, 12:18   #1822
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
ale przeciez twarz możesz wyciąć, chodzi tylko o figure - efekt dukania
no niestety
po ciuchach, figurze, fryzurze, ktorej sie ukryc nie da - mam wlosy do pasa - mozna latwo mnie rozpoznac
Stary 2010-06-13, 12:20   #1823
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
u mnie tez zimno

Wariaci są wszędzie. Ja już tyle lat w necie, że takie rzeczy widziałam, " że fizjologom nawet nie śniły", więc nawet Cię rozumiem. Chociaż na początku, jak tu przyszłam i zobaczyłam, że w avatarze masz zdjęcie Twojej córeczki, to sobie pomyślałam, co za dziwna jakaś, swoim dzieciaczkiem na avatarze się po forach wyciera. Dodam, że zdjęcia mojej latorośli są dla mnie skarbem nietykalnym absolutnie. Na moją gębę proszę bardzo, niech się gapią. Ostatecznie padło na na mojego psa. Jego się o zgodę nie pytałam Tak więc ile nas, tyle dylematów i rozterek... ale powiem Ci Emilko, że bardzo jestem ciekawa Twojej buzi i figurki... taka to już moja babska ciekawość
Stary 2010-06-13, 12:22   #1824
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Emilia chyba dzialy pomylilas? -woda brzozowa na kosmetycznym

A to dla ciekawych i dla przestrogi
http://www.stopcodex.pl/
nie pomylilam ogolnie w sklepie eko kupiona, specjalnie przystosowana do picia z jakimis tam dodatkami smakowymi czy czyms
mozesz dokladnie powiedziec o co chodzi, bo ta strona taka malo czytelna jest, nie moge znalesc zadnych informalcji na niej - w skrocie najkrotszym

Edytowane przez Emila3000
Czas edycji: 2010-06-13 o 12:23
Stary 2010-06-13, 12:26   #1825
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Cytat:

A ja jestem matką i nie uwazam swojej córci za bachora. Uzywaj prosze innego języka. życze powodzenia
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 12:26   #1826
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Wariaci są wszędzie. Ja już tyle lat w necie, że takie rzeczy widziałam, " że fizjologom nawet nie śniły", więc nawet Cię rozumiem. Chociaż na początku, jak tu przyszłam i zobaczyłam, że w avatarze masz zdjęcie Twojej córeczki, to sobie pomyślałam, co za dziwna jakaś, swoim dzieciaczkiem na avatarze się po forach wyciera. Dodam, że zdjęcia mojej latorośli są dla mnie skarbem nietykalnym absolutnie. Na moją gębę proszę bardzo, niech się gapią. Ostatecznie padło na na mojego psa. Jego się o zgodę nie pytałam Tak więc ile nas, tyle dylematów i rozterek... ale powiem Ci Emilko, że bardzo jestem ciekawa Twojej buzi i figurki... taka to już moja babska ciekawość
Julka teraz sie zmienila bardzo - 2 lata minely i jest tylko po lesie wypuszczana zdjecia moze na prywatne wysle, bo dawalam je w naszym malym klubiku
Stary 2010-06-13, 12:28   #1827
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanko z innej beczki. Spojrzałam przed chwilką w lustro i az się przestraszyłam. Moje białka w oczach są białe jak śnieg i nie widać żadnej zyłki. Też tak macie? Wygląda to troche strasznie
to źle?? ja szukam ostatnio kropli żeby wybielić białka, a Ty na to narzekasz? farciaro, ciesz się

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
tak, martwi mnie to, dlatego się waham, czy ją kupić czy nie

miałam dać wymiary biustu... pod biustem na wdechu 82, biust 85 :/
pod biustem ma być na wYdechu, biust na wdechu
Stary 2010-06-13, 12:37   #1828
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
ja tez jestem niesamowicie ciekawa

Cytat:
Julka teraz sie zmienila bardzo - 2 lata minely i jest tylko po lesie wypuszczana zdjecia moze na prywatne wysle, bo dawalam je w naszym malym klubiku
hehe to co ten twoj mąz ma za interesy, ze po lesie musicie sie ukrywać (zart)
to jak bys mogla na priv to ja bardzo poprosze bo ciekawosc mnie zżera
Stary 2010-06-13, 12:42   #1829
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
...to jak bys mogla na priv to ja bardzo poprosze bo ciekawosc mnie zżera
Też Emilko poproszę
Stary 2010-06-13, 12:44   #1830
alteman
Przyczajenie

Angry Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Jestem 4 dzień na diecie-ciężko .Jem prawie na okrągło ,brzuch mam wzdęty jak krowa po saradeli ,a na wadze mniej 0,60kg

Edytowane przez alteman
Czas edycji: 2010-06-13 o 12:53
alteman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości