Aparaty ortodontyczne cz. IV - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-12, 23:47   #2341
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Zgadza się Ale w tym serialu akurat (podobnie jak w "Brzyduli") aparat jest przerysowany...
ale w SWM akcja dzieje się chyba z 10 lat temu, nawet w USA tez były inne realia
Brzydulę czasami oglądałam, zanim jeszcze wiedziałam, że będę miała aparat i z ręką na sercu mówię, że nigdy nie zwróciłam na to uwagi irytowała mnie jej postura, ubiór, niedobrane okulary i ta grzywka, ale aparat w ogóle

parodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 00:38   #2342
Veneno
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
oglądałam kiedyś ale ona chyba do tego miała na początku trudności z mówieniem, tak dziwnie mówiła "przez zęby"

Pamiętam ten odcinek. Najlepszy był jej facet, który pytał : " całować się z tym można??", a na odpowiedź, że tak "ale laska to już chyba nie wchodzi w rachubę??"...

Jutro rano jadę do orto. Przed wizytą mam piaskowanie. Nie chce mi się wstawać rano...
Veneno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 07:39   #2343
Ewiszon
Przyczajenie

słuchajcie Dziewczyny 22 stycznia bede miala sciągany aparat (góra i dół) i po poludniu muszę jechać odebrać retainer. będę go musiała nosić narazie cały czas .. boli to ? jakieś zmiany w mówieniu przez to są ?
Ewiszon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 08:04   #2344
kliwia
Zakorzenienie

ja z moim retencyjnym (szyna) nie mam problemów z mówieniem. Mnie nnic nie boli, na początku tylko bolało przy ściąganiu.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 08:54   #2345
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Zgadza się Ale w tym serialu akurat (podobnie jak w "Brzyduli") aparat jest przerysowany...
Właśnie, tylko po co

Cytat:
Napisane przez Ewiszon Pokaż wiadomość
słuchajcie Dziewczyny 22 stycznia bede miala sciągany aparat (góra i dół) i po poludniu muszę jechać odebrać retainer. będę go musiała nosić narazie cały czas .. boli to ? jakieś zmiany w mówieniu przez to są ?
zajrzyj do FAQ-wszystko tam jest, linki mamy w podpisach
Stary 2009-01-13, 10:55   #2346
201701160959
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
Wow-jaki wyedukowany
jeszcze wygryze Cie z tego wątku
Cytat:
Napisane przez Ewcia** Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Noszę się z zamiarem założenia aparatu lingwalnego, choć zdaję sobie sprawę z tego, że cena takiego aparatu na dwa łuki to aż 14 tyś zł :/ czy kótras z Was ma jakies doświadczenia w tej kwestii? słyszałam wiele niepochlebnych opinii na ten temat ale jest tez wiele pozytywów np krótszy czas noszenia no i najwazniejsza sprawa dla mnie ... całkowita dyskrecja:P
Jeżeli któraś z Was nosiła taki aparat, prosze o opinie
cześć księżniczko, normalny druciak nie bedzie pasował do twojej karety czy rozowego pantofelka wybacz ale wlasnie tak mozna odebrac twoja osobe...
Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
A tak swoja droga to jesli nie jest tajemnica panstwowa twoj zawod to moze nam go zdradzisz, bo strasznie mnie zainteresowal zawod o tak wysokich wymaganiach dotyczasych nienagannosci wygladu ze az dostalas ta prace majac krzywe zeby....
Dobre spostrzezenie
tez jestem ciekaw, moge sie domyslac ale nie powiem tego głośno
201701160959 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 11:28   #2347
Brenda_21
Zakorzenienie

GG do Brenda_21 Send a message via Skype™ to Brenda_21

KAmil.o - rzadko tu zaglądam, no i akurat trafiłam na Twoje odpowiedzi nie no przyznam, że dano mnie tak nic nie rozbawiło Pozdrawiam
Stary 2009-01-13, 11:38   #2348
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Kamil.o Pokaż wiadomość
Dobre spostrzezenie
tez jestem ciekaw, moge sie domyslac ale nie powiem tego głośno
Nie mów lepiej, nie mów...
Stary 2009-01-13, 11:59   #2349
Ewcia**
BAN stały

Do wszystkich którzy o mało nie umarli na zawał po przeczytaniu moich wielce kontrowersyjnych wypowiedzi!! napadliście na mnie jakbym głosiła conajmniej herezje!! Ludzie!! tak jak pisałam nie potrzebuje rad tych którzy nie mają NIC wspólnego z tym aparatem! Bo tak naprawde wiecie tyle ile przeczytaliscie na jakims forum, ja to wszystko tez wiem( ranie języka, kłopoty z wymową na początku itd) owszem, takie rzeczy występują, ale ja zdecydowalam się na aparat INCOGNITO, który moze i nie nalezy do najtanszych ale jest dopasowywany indywidualnie do każdego pacjenta i ryzyko wystąpenia ww objawów jest o wiele niższe...
Co do KAMILA! choc nie mam zamiaru się przed wami tłumaczyc, nie nie jestem prostytutką, jezeli dobrze odczytałam twoja delikatną aluzje..zalosne!! naprawde, zastanowcie sie troche najpierw, zanim zaczniecie obrazac ludzi!! Jestem modelką i nie mam "krzywywch zębisk" tylko małą wadę, lekko zachodzacą trójkę jeżeli chodzi o ścisłość, przebyłam juz wiele konsultacji, bo miałam nadzieję, ze tak małą wade będę mogła w inny sposob skorygować, niekoniecznie aparatem, ale niestety nie da rady... i doprawdy nie wiem, czemu tak się goraczkujecie, to moja kasa, na której brak nie narzekam, moge sobie pozwolic na tak drogi aparat! więc nie krytykujcie mnie tylko dla tego, ze nie chce sie odrutowac,zwyczajnie nie mogę!to chyba oczywiste,swoją drogą co do tego ze to nie dodaje urody nie ma wątpliwości więc nie próbujcie mówic na czarne biale i nie czujcie się wielce urażeni, bo to są fakty..To w jaki sposób zareagowaliscie na moje wypowiedzi świadczy tylko o tym jak wielkie kompleksy macie.. liczyłam na jakies rady a zostałam okrzyknięta idiotką i posądzona o kur.stwo tylko dlatego że nie mam takiego zdania jak wy!
GALOPUJĄCA ŻENADA!!!
Ewcia** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 12:12   #2350
Ewcia**
BAN stały

Cytat:
Napisane przez smiechotka Pokaż wiadomość
No wybaczcie, krew mnie zalała.. Czyżby pojawiła się alfa i omega? Pępek świata? Wszyscy, tylko nie ja? Jeżeli uważasz, że noszenie aparatu jest szpetne, to odpowiem Ci, że nie. Krzywe zęby są szpetne, a dbanie o siebie czy to przez chodzenie na basen, siłownię, kupowanie super kosmetyków czy noszenie aparatu - to jest piękne same w sobie, bo robimy to dla siebie, nie dla innych. Jeżeli Tobie nie przeszkadza to, że masz na zębach aparat, tym bardziej nie przeszkodzi innym. I nie rób z siebie ofiary 'niemiłych koleżanek z wizażu', bo to jest jeszcze bardziej żenujące, niż tłumaczenie się chęcią założenia takiego, a nie innego aparatu. Twoja decyzja, my ją szanujemy, chociaż tak naprawdę nas nie obchodzi - po prostu, doświadczone dziewczyny radzą co jest lepsze zanim podejmiesz taką, a nie inną decyzję i będziesz żałować.. brak słów...

Droga śmiechotko! nie mam kilku lat więc, prosze cie zachowaj swój wykład o istocie piękna dla siebie, bo nieźle się uśmiałam czytając twoje wypociny..nie uwazam , ze noszenie aparatu jest szpetne! ale specjalnie upiększające tez nie , tak jak pisałam w zawodzie jaki wykonuję , nie moge nosić aparatu i już!
A żenująca nie jest moja decyzja dotycząca wyboru aparatu tylko ty i sposób w jaki zareagowałas na moją wypowiedz, to ty robisz z siebie alfę i omegę bo nie dopuszczasz do siebie ze ktos moze miec inne zdanie od twojego, zastanów się nad sobą dziewczynko, zanim kolejny raz zaczniesz ferowac takie wyroki! nie masz prawa mnie oceniac, pouczac i krytykowac, wiec zachowaj te przemyślenia dla siebie i nie wylewaj publicznie swojego jadu...
Stary 2009-01-13, 12:18   #2351
kliwia
Zakorzenienie

Ewcia, Karolina Malinowska - modelka, się zadrutowała i pracy nie straciła. Może zastanów się jeszcze, bo trochę szkoda kasy wg mnie. ALe jeśli ma Cię to uszczęśliwić to OK.

Na wątku nikt nie nosi takiego aparatu.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 12:36   #2352
sabona89
Raczkowanie

Cytat:
To w jaki sposób zareagowaliscie na moje wypowiedzi świadczy tylko o tym jak wielkie kompleksy macie.. liczyłam na jakies rady a zostałam okrzyknięta idiotką i posądzona o kur.stwo tylko dlatego że nie mam takiego zdania jak wy!
GALOPUJĄCA ŻENADA!!!

Niestety w tym wątku można zaobserwować kącik wzajemnej adoracji. Przykre w sumie, bo forum dyskusyjne powinno służyć DYSKUTOWANIA właśnie, a jak można było się przekonać, wymiana opinii nie jest tu mile widziana, bo odmienne zdanie nie jest szanowane, o zrozumieniu go już nie wspominając.
sabona89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 12:45   #2353
smiechotka
Rozeznanie

Cytat:
Droga śmiechotko! nie mam kilku lat więc, prosze cie zachowaj swój wykład o istocie piękna dla siebie, bo nieźle się uśmiałam czytając twoje wypociny..nie uwazam , ze noszenie aparatu jest szpetne! ale specjalnie upiększające tez nie , tak jak pisałam w zawodzie jaki wykonuję , nie moge nosić aparatu i już!
A żenująca nie jest moja decyzja dotycząca wyboru aparatu tylko ty i sposób w jaki zareagowałas na moją wypowiedz, to ty robisz z siebie alfę i omegę bo nie dopuszczasz do siebie ze ktos moze miec inne zdanie od twojego, zastanów się nad sobą dziewczynko, zanim kolejny raz zaczniesz ferowac takie wyroki! nie masz prawa mnie oceniac, pouczac i krytykowac, wiec zachowaj te przemyślenia dla siebie i nie wylewaj publicznie swojego jadu...

Warto najpierw skorzystać z własnych rad zanim skieruje się je ku drugiej osobie, AMEN.

Kalosza aparatkowa:
góra: 30.10.2008r.-21.10.2010r.
dół: 19.03.2009r.-7.07.2011r.
Koszt leczenia: 4 285zł.

Obsesja <3

smiechotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 13:02   #2354
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Cytat:
Do wszystkich którzy o mało nie umarli na zawał po przeczytaniu moich wielce kontrowersyjnych wypowiedzi!! napadliście na mnie jakbym głosiła conajmniej herezje!! Ludzie!! tak jak pisałam nie potrzebuje rad tych którzy nie mają NIC wspólnego z tym aparatem! Bo tak naprawde wiecie tyle ile przeczytaliscie na jakims forum, ja to wszystko tez wiem( ranie języka, kłopoty z wymową na początku itd) owszem, takie rzeczy występują, ale ja zdecydowalam się na aparat INCOGNITO, który moze i nie nalezy do najtanszych ale jest dopasowywany indywidualnie do każdego pacjenta i ryzyko wystąpenia ww objawów jest o wiele niższe...
Co do KAMILA! choc nie mam zamiaru się przed wami tłumaczyc, nie nie jestem prostytutką, jezeli dobrze odczytałam twoja delikatną aluzje..zalosne!! naprawde, zastanowcie sie troche najpierw, zanim zaczniecie obrazac ludzi!! Jestem modelką i nie mam "krzywywch zębisk" tylko małą wadę, lekko zachodzacą trójkę jeżeli chodzi o ścisłość, przebyłam juz wiele konsultacji, bo miałam nadzieję, ze tak małą wade będę mogła w inny sposob skorygować, niekoniecznie aparatem, ale niestety nie da rady... i doprawdy nie wiem, czemu tak się goraczkujecie, to moja kasa, na której brak nie narzekam, moge sobie pozwolic na tak drogi aparat! więc nie krytykujcie mnie tylko dla tego, ze nie chce sie odrutowac,zwyczajnie nie mogę!to chyba oczywiste,swoją drogą co do tego ze to nie dodaje urody nie ma wątpliwości więc nie próbujcie mówic na czarne biale i nie czujcie się wielce urażeni, bo to są fakty..To w jaki sposób zareagowaliscie na moje wypowiedzi świadczy tylko o tym jak wielkie kompleksy macie.. liczyłam na jakies rady a zostałam okrzyknięta idiotką i posądzona o kur.stwo tylko dlatego że nie mam takiego zdania jak wy!
GALOPUJĄCA ŻENADA!!!
kochana o ku**** sama sie posadzilas!! wiec prosze tu nikomu nie ublizac!! Chyba jasno i wyraznie napisalam ze tu nie ma osob z lingwalnym, wiec o co masz do nas pretensje?? bo nie bardzo rozumiem.
co do wypowiedzi KAMILA - to ja to odebralam jak porwnanie do "gwaizdki w stylu GLAMUR" (np. Paris Hilton) bo w koncu "pantofelki" to bardziej wyszukana nazwa szpilek, obcasow itp. Ale Ty jako MODELKA przeciez powinnas to wedziec.
Bynajmniej nie uwazam zeby tu sie stworzylo kolko wzajemnej adoracji. Jesli przychodzisz i mowisz "mam lingwalny" to my to akceptujemy - zyjesz sobie z nami i dzielisz doswiadczeniami ktorych my nie posiadamy - na tym to polega. Ale jesli pytasz czy warto - odpowiadamy zgodnie z nasz wiedza - zdobyta przez wyczytanie.

Chcesz info od osob z lingwalnym - to ich poszukaj a nie obrzucaj ludzi miesem.

BTW. Sposob w jaki sie zachowujesz swiadczy o Twojej wysokiej wrazliwosci na punkcie wlasnej urody. Nie obrazaj ludzi ktorzy zwracaja ci uwage ze jestes PRZEWRAZLIWONA.
Nie obrazaj ludzi traktujac ich jak pokraczne szkaradne ochydy, ktore nie dosrastaja ci nawet do piet bo ty jestes "piekna" bo w koncu jestes modelka. Piekno to pojecie subiektywne - to ze tak twierdza jacys specjalisci od modelingu wcale nie oznacza ze inni uwazaja tak samo.

Edytowane przez Djana
Czas edycji: 2009-01-13 o 13:07
Djana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 13:16   #2355
201701160959
Konto usunięte

Cytat:
GALOPUJĄCA ŻENADA!!!
głeboko oddychaj, oddychaaaj!
histeryzujesz jak baba w ciazy, zreszta nie moge sobie wyobrazic co zrobisz z brzuchem w trakcie ciazy, zamaskujesz go jak aparat lingwalny od wewnatrz?
skoro Cie stac, proszę bardzo, szastaj pieniedzmi na lewo i prawo az (odpukac) wkoncu Ci ich zabraknie i bedzie płacz. Stac Cie pewnie na wizyte u orto wiec najlepiej jak tam sie udasz.
Dla mnie aparat lingwalny to jest normalna strata pieniedzy, ciezko zarobione pieniadze wyrzucone w błoto Czy naprawde nie masz wazniejszych wydatków? Moze nawet niespelnionych marzen, czasami pieniadze w duzym stopniu pomagaja w ich realizacji.

Twoje pieniadze, twoj wybór. Zeby pozniej nie było ze nie chcielismy pomoc, bo napewno nie mamy zlych intencji

tak apropo, nie obrazilem Cie, byłem pewny ze masz cos wspolnego z modelingiem.

Jezeli Bóg obdarował Cie az taką urodą, uszanuj to i nie rob z siebie gwiazdeczki ala Hollywood, mialas poprostu duze szczescie, modelingu mozna sie wyuczyc.

Edytowane przez 201701160959
Czas edycji: 2009-01-13 o 13:18
201701160959 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 13:30   #2356
smiechotka
Rozeznanie

Cytat:
głeboko oddychaj, oddychaaaj!
histeryzujesz jak baba w ciazy, zreszta nie moge sobie wyobrazic co zrobisz z brzuchem w trakcie ciazy, zamaskujesz go jak aparat lingwalny od wewnatrz?

Umarłam i narodziłam się na nowo

Kalosza aparatkowa:
góra: 30.10.2008r.-21.10.2010r.
dół: 19.03.2009r.-7.07.2011r.
Koszt leczenia: 4 285zł.

Obsesja <3

smiechotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 15:05   #2357
Ewcia**
BAN stały

Traktuję ludzi jako szkaradne ochydy bo sama jestesm piękna?? co to za cholerna, stereotypowa nadinterpretacja!?? w którym miejscu dałam komuś odczuć że jest ochydny?? poprostu twierdze , tak jak większosc normalnych ludzi, że aparat nie dodaje urody, nauczcie się czytać! jesteście tak jak juz ktoś napisał kołeczkiem zakompleksionych, odrutowanych nastolatków, którzy nie mają kolegów, siedzą na forum int. i stosują zmasowany atak na kogoś kto ośmielił się poprosic o poradę! oczywiście, ze zmienie forum, jestem tu jeszcze tylko dlatego, zeby wam powiedziec co o tym myślę, wiec zniżę sie do waszego poziomu,
Karol, wielce sie uśmiałam..żart doprawdy na poziomie, wiesz, wolałabym juz chyba nigdy nie zachodzic w ciążę z obawy że urodze coś takiego jak ty, nie dosyc ze jestes wstretny i ordynarny to jeszcze, jezeli ta facjata na zdj to ty..sorry, skoro mi zarzucacie ze jestem ładna i źle traktuję innych, wg tej zasady, wychodziło by na to że ty jestes brzydki i wyzywasz sie na ładnychaz strach pomyśleć jak wygląda panna Djana , choc stosując wasza regułę, pewnie podobnie do karola
nie martw sie o moje pieniądze, i nie pouczaj mnie na co mam je wydawac, bo chyba troszke sie pogubiłes i zapomniales czemu ma sluzyc to forum.
Ciekawa jestem czy, jakbysmy sie spotkali twarzą w twarz tez bylibyscie tacy wszystkowiedzący i wygadani...
Djana, nie martw się, zrozumiałam dobrze to co miałam zrozumiec, więc nie rób z czarnego białego, trzeba byc opóźnionym zeby nie odczytac takiej aluzji..i jezeli twierdzisz ze ja jestem przewrazliwona to w takim razie wręcz brak słów na twoją postawę..tak, chciałam info o lingwalnym i chciałam je tu znalezc, niestety oprócz kliku najbardziej ogólnikowych opinii osób które nie mają o sprawie pojęcia choc prosiłam o wypowiedz ludzi którzy NOSILI ten aparat, dostałam gratis masę bluzgania w niewybredny sposob, zupełnie niepotrzebnego i nieadekwatnego do tematu! Jezeli nie macie NIC do powiedzenia na jakis temat to siedzcie cicho, a prawda jest taka ze zaden z was nie ma, wystarczyło tylko napisać ze tu takich info nie znajde i tyle!
Cos jest grubo nie tak, ale z wami!
Stary 2009-01-13, 15:33   #2358
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Traktuję ludzi jako szkaradne ochydy bo sama jestesm piękna?? co to za cholerna, stereotypowa nadinterpretacja!?? w którym miejscu dałam komuś odczuć że jest ochydny?? poprostu twierdze , tak jak większosc normalnych ludzi, że aparat nie dodaje urody, nauczcie się czytać! jesteście tak jak juz ktoś napisał kołeczkiem zakompleksionych, odrutowanych nastolatków, którzy nie mają kolegów, siedzą na forum int. i stosują zmasowany atak na kogoś kto ośmielił się poprosic o poradę! oczywiście, ze zmienie forum, jestem tu jeszcze tylko dlatego, zeby wam powiedziec co o tym myślę, wiec zniżę sie do waszego poziomu,
Karol, wielce sie uśmiałam..żart doprawdy na poziomie, wiesz, wolałabym juz chyba nigdy nie zachodzic w ciążę z obawy że urodze coś takiego jak ty, nie dosyc ze jestes wstretny i ordynarny to jeszcze, jezeli ta facjata na zdj to ty..sorry, skoro mi zarzucacie ze jestem ładna i źle traktuję innych, wg tej zasady, wychodziło by na to że ty jestes brzydki i wyzywasz sie na ładnychaz strach pomyśleć jak wygląda panna Djana , choc stosując wasza regułę, pewnie podobnie do karola
nie martw sie o moje pieniądze, i nie pouczaj mnie na co mam je wydawac, bo chyba troszke sie pogubiłes i zapomniales czemu ma sluzyc to forum.
Ciekawa jestem czy, jakbysmy sie spotkali twarzą w twarz tez bylibyscie tacy wszystkowiedzący i wygadani...
Djana, nie martw się, zrozumiałam dobrze to co miałam zrozumiec, więc nie rób z czarnego białego, trzeba byc opóźnionym zeby nie odczytac takiej aluzji..i jezeli twierdzisz ze ja jestem przewrazliwona to w takim razie wręcz brak słów na twoją postawę..tak, chciałam info o lingwalnym i chciałam je tu znalezc, niestety oprócz kliku najbardziej ogólnikowych opinii osób które nie mają o sprawie pojęcia choc prosiłam o wypowiedz ludzi którzy NOSILI ten aparat, dostałam gratis masę bluzgania w niewybredny sposob, zupełnie niepotrzebnego i nieadekwatnego do tematu! Jezeli nie macie NIC do powiedzenia na jakis temat to siedzcie cicho, a prawda jest taka ze zaden z was nie ma, wystarczyło tylko napisać ze tu takich info nie znajde i tyle!
Ewcia, kobieto opanuj się!!
"Większość normalnych ludzi", nie uważa, że aparat i jego noszenie na zębach jest szpetne, bo nikt z noszących aparaty osób (w tym także i ja) NIGDY, rozumiesz, NIGDY nie spotkała się z takimi opiniami od "normalnych" ludzi, żeby coś powiedziały, albo nawet dały odczuć, że jak masz aparat to jesteś gorszy, albo szpetny, brzydki... No ludzie, ktoś tu ma chyba poglądy stereotypowe, dawno przereklamowane, że aparat grozi Ci utratą znajomych i depresją!!
U mnie na uczelni były wybory Miss i Miss publiczności (wybierała cała uczelnia) została dziewczyna z aparatem na zębach - ona szczerzyła się pięknie, widac było, że jej to nie przeszkadza, a była ładna, zgrabna, także co z tego, że miała aprat? Za rok, dwa go zdejmie i będzie miała śliczne ząbki.
A Ty musisz byc "wyjątkową" modelką, bo ja mając już aparat poszukiwałam pracy i dałam swoje zdjęcie do agencji modelek, chcieli ze mną współpracowac, ale ja niestety musiałam odmówic, ponieważ podjęłam naukę na studiach dziennych i nie dałabym rady pracowac tak często jak oni wymagali... No ludzie i nikt mnie nawet tam nie zapytał, jak długo będę nosic aparat!!
A to, że obrażasz ludzi i ich wygląd zewnętrzny świadczy tylko o Twojej pruderyjności, samouwielbienia, a poza tym braku wychowania, bo nawet nie wiem jak Ci puściły nerwy to publicza krytyka wyglądu innych jest po prostu bezczelna...
Stary 2009-01-13, 15:48   #2359
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze wygryze Cie z tego wątku
Nie musisz, sama mam ochotę stąd zwiewać

Cytat:
jesteście tak jak juz ktoś napisał kołeczkiem zakompleksionych, odrutowanych nastolatków, którzy nie mają kolegów, siedzą na forum int. i stosują zmasowany atak na kogoś kto ośmielił się poprosic o poradę!
Wybacz, ale mam 24 lata-to już nie jest wiek nastoletni i starszych ode mnie też tu nie brakuje. Przyjaciół mam kilkoro, ale prawdziwych. Znajomych całe mnóstwo. A jeżeli wpadłaś tu wszystkich po kolei obrzucać epitetami i zrobić kupę szumu wokół siebie, to udało ci się, a teraz PANI JUŻ DZIĘKUJEMY!!!
Co do porad-mnóstwo ludzi skorzystało z moich, bardzo wielu osobom pomogłam(i to nie tylko mówiąc to, co wiedziałam z własnego doświadczenia, ale też i to, czego dowiedziałam się od mojej orto i innych zadrutowanych) i są zadowolone. Jedna rozkapryszona obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg.

Cytat:
oczywiście, ze zmienie forum, jestem tu jeszcze tylko dlatego, zeby wam powiedziec co o tym myślę, wiec zniżę sie do waszego poziomu,
Wierz mi, zeszłaś na jeszcze niższy poziom

Cytat:
To jest Kamil, nie Karol-naucz się czytać. I przestań wszystkich wyzywać z łaski swojej.

Cytat:
Jesteś tu nowa-o tym forum nie wiesz nic.

Cytat:
Szkoda czasu na takie spotkania

Cytat:
Dziękujemy
A teraz jak już ci lepiej-spożytkuj energię na szukanie lepszego forum. Co ty w ogóle robisz jeszcze w naszym podłym towarzystwie

Edytowane przez papryka85
Czas edycji: 2009-01-13 o 15:53
papryka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 16:23   #2360
Ewcia**
BAN stały

Blondi, poćwicz dziecino czytanie ze zrozumieniem, to ze twierdze ze nie dodaje urody nie znaczy ze konsekwencja tego jest depresja, brak przyjacioł i inne bzdury ktore napisałas,tak tak miałas byc modelką ale odmówilas, to bajki w stylu dostałabym sie na prawo ale zabrakło mi 0,5pkt znamy takie historie...
papryka, odśwież sobie wątek i sprawdź kto tu kogo pierwszy obraził, tak, znizylam sie do poziomu tego kamila czy tam karola i uwazam ze to juz jest najnizszy z poziomów! sam mnie sprowokował insynuując że hmm jakby to powiedziec, zeby kolejny raz nie porazić waszych nieskazonych sumien moją brutalnością ..uprawiam najstarszy zawód świata
Naprawde , siedze przed komputerem i śmieję sie w głos, dawno sie tak nie ubawiłam!! musze tą zabawę polecic znajomym D
mózg jest jednak jednym z najbardziej przecenianych ludzkich organów...
pozdro dla wszystkich znerwicowanych druciaków!głowa do góry, kiedys jeszcze będziecie normalni!zegnam!
Stary 2009-01-13, 16:30   #2361
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Blondi, poćwicz dziecino czytanie ze zrozumieniem, to ze twierdze ze nie dodaje urody nie znaczy ze konsekwencja tego jest depresja, brak przyjacioł i inne bzdury ktore napisałas,tak tak miałas byc modelką ale odmówilas, to bajki w stylu dostałabym sie na prawo ale zabrakło mi 0,5pkt znamy takie historie...
papryka, odśwież sobie wątek i sprawdź kto tu kogo pierwszy obraził, tak, znizylam sie do poziomu tego kamila czy tam karola i uwazam ze to juz jest najnizszy z poziomów! sam mnie sprowokował insynuując że hmm jakby to powiedziec, zeby kolejny raz nie porazić waszych nieskazonych sumien moją brutalnością ..uprawiam najstarszy zawód świata
Naprawde , siedze przed komputerem i śmieję sie w głos, dawno sie tak nie ubawiłam!! musze tą zabawę polecic znajomym D
pozdro dla wszystkich znerwicowanych druciaków!głowa do góry, kiedys jeszcze będziecie normalni!zegnam!
Tylko, że ja przeprosiłam za nazwanie Twojego zachowania głupotą i przyznałam, że jestem trochę przewrażliwiona w tej kwestii, a Ty brniesz dalej.
I jak już się żegnasz, to nie wracaj...trollu! (jak nie wiesz kto to-poszukaj sobie)

Edytowane przez papryka85
Czas edycji: 2009-01-13 o 16:31
papryka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 16:31   #2362
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

pierwszy wniosek jaki mi sie nasuwa po przeczytaniu konwulsywnej wypowiedzi uzytkownika "Ewcia**" - uzytkownik ma duze problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu - nawet wlasnego

Edytowane przez Djana
Czas edycji: 2009-01-13 o 16:33
Djana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 16:37   #2363
Karmenka
Zakorzenienie

Kurcze, co za atmosfera na tym forum nastała.

Pragnąc ocieplić atmosferę mam Wam do zakomunikowania: od wczoraj mam aparacik. Zwykły, metalowy, bez wydziwiania. Gumeczki jasnofioletowe.

Ciągle jeszcze nie mogę się przyzwyczaić. Trochę mnie drapię i się woskuję.

Jak zrobię jakieś fotki to dam jutro.
Stary 2009-01-13, 16:37   #2364
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Również żegnam.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 16:41   #2365
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Kurcze, co za atmosfera na tym forum nastała.

Pragnąc ocieplić atmosferę mam Wam do zakomunikowania: od wczoraj mam aparacik. Zwykły, metalowy, bez wydziwiania. Gumeczki jasnofioletowe.

Ciągle jeszcze nie mogę się przyzwyczaić. Trochę mnie drapię i się woskuję.

Jak zrobię jakieś fotki to dam jutro.
Czekamy, czekamy
Woskuj jak drapie no i WITAMY!!!

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Również żegnam.
O chwała Ci! Nie było tu jeszcze osoby, która obraziłaby wszystkich uczestników wątku.

Dobra, o trollu zapominamy
Stary 2009-01-13, 16:44   #2366
smv
Zakorzenienie

łooo ale wojna to była;]]]

Ewcia poszalała-fakt. Zbluzgała wszytskich od strętnych i ze nasze mordy sa feee....a won szkarado;D ) a i nastolatkami zakompleksionymi to nie jestesmy

dzikei ludzie za wsparcie dzis jets toche lepiej, ale we czwartek jest pogrzeb, to bedzie najgorsze:-( nO ALE taka kolej rzeczy...

Buzki dla was ;* CIUmass)
Stary 2009-01-13, 16:57   #2367
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
łooo ale wojna to była;]]]

Ewcia poszalała-fakt. Zbluzgała wszytskich od strętnych i ze nasze mordy sa feee....a won szkarado;D ) a i nastolatkami zakompleksionymi to nie jestesmy
Potrzebowała gdzieś się wyżyć-padło na nas

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
dzikei ludzie za wsparcie dzis jets toche lepiej, ale we czwartek jest pogrzeb, to bedzie najgorsze:-( nO ALE taka kolej rzeczy...

Buzki dla was ;* CIUmass)
Kurcze pogrzeb to dla mnie takie przeżycie, że potem nie mogę się zebrać do kupy
Dlatego bardzo rzadko chodzę, no jak ktoś bardzo bliski, to wiadomo, ale jak mogę nie iść, to nie idę
Trzymaj się
Stary 2009-01-13, 16:58   #2368
Blondi2989
Blond forever!

Ty wyzywanie i obrażanie ludzi nazywasz świetną zabawą?
Co za dziewucha...
Stary 2009-01-13, 16:59   #2369
edytka166
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
A FAQ widziała?

My nie wiemy, co i kiedy będziesz miała robione. Mogą być wyciski na pierwszej wizycie, ale okazuje się, że nie jest to reguła. Mogą być gumki separacyjne na drugiej wizycie, ale może wcale nie będziesz musiała ich mieć

A jak nie czytałaś jeszcze FAQ, to zachęcamy
Link mam w podpisie(i kilka innych aparatek)
hehe Juz widziała Dzięki
edytka166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-13, 16:59   #2370
kasiek87
Kokon pro

aa o matko takie hity mnie ominely ee skad sie tacy ludzie biora? i jeszcze ta aluzja o prostytutce ja nie widze szczerze szukalam i nie widze, moze mam cos z oczami hehe

no i sie wydalo jestem szakarada, dalej zakompleksiona nie mam przyjaciol aaaa i zycie jest takie okrutne to "poadorujmy" sie jeszcze w tym naszym kolku

mnie retencja juz nie obciera uhu ^^

SMV dasz rade bo dzielna dziewczyna z ciebie ja zaraz lece na zaliczenie z konwersacji trzymajcie kciuki ^^

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości