![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Hehe
![]() Wziernik to takie cos co uzywa pan ginekolog zeby zajrzec w ... ![]() A co do tematu. To jak ktos juz napisal, ze nie kazdy woli dziewice. Moze jest to urocze ze jestes dla niego pierwsza, lecz sa tacy co nie chca bawic sie chodzenie przez rok, a potem drugi rok uczenia co i jak... ![]() Moj TŻ chcial mnie dziewica, ale widzialam ze czasami mecza go te moje pierwsze kroki w sexie ![]() ![]()
![]() |
#452 |
Przyczajenie
|
Specjalnie dla ciebie Vallarr wklejam ankietę na temata jak ważne jest dziewictwo
http://facet.interia.pl/tylko-u-nas/...a/wyniki,11344 21% nie dopuszcza innej kobiety niż dziewica 38% woli dziewice ale nie ma to aż takiego znaczenia 21% wszystko jedno sprawa dziewczyny 9% woli doswiadczone 11% nie wie Ja zagłosowałem na drugą opcję wolę dziewicę ale to nie takie ważne jeśli dwoje ludzi sie kocha ![]() A tu jeszcze masz o nowej modzie biznesmenów żądają świadectwa cnoty a dziewczyny nieźle to omijają ![]() http://facet.interia.pl/ciekawostki/...m-cnoty,980637 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
A co mnie obchodzi wiekszosc ? O_o "10 miliardow much nie moze sie mylic, jedz kupe!" ?
Ja wole doswiadczone, znam facetow, ktorzy wola doswiadczone i nie zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze "kazdy woli dziewice". Do tego dla niedoswiadczonych kobiet i dziewic seks na poczatku jest raczej srednio przyjemny, trudny, wymaga od faceta o wiele wiekszej uwagi, delikatnosci, doswiadczenia niz seks z doswiadczona kobieta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Przyczajenie
|
przecież cię nie krytykuję ale pokazałem że miałem rację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ależ idiotyczne ograniczenie ![]() Podejrzewam, że jak taki facet trafi na kobietę którą pokocha, to mimo wszystko się z nią nie zwiąże, jeśli nie będzie dziewicą? ![]() Żal mi trochę tych panów ![]() W ogóle naprawdę to idiotyczne, woleć niedoświadczone - przynajmniej z mojego punktu widzenia ![]() No ale cóż, skoro wolą, niech sobie wolą. Zobaczymy co będzie kiedy: A. zakochają się w nie-dziewicy B. będą musieli wszystkiego dziewczynę uczyć i zaczną już dostawać cholery ![]() ![]() A interia to takie poważne źródło, że ho ho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Raczkowanie
|
Otoz nie, nie masz racji, nie udowodniles tego.
Pytanie nie jest glupie i nie kazdy woli. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje za miłe słowa ![]() W tej chwili zaliczam sie już do zacnego grona dziewczyn "po" ![]() Korsarzu z Karaibów pewnie że lepiej jest kiedy oboje partnerów nie miało nikogo przed sobą, bo wszystko jest nowe.. nie ma z kim porównywać albo myśli w stylu "ciekawe czy tamtej/mu tez tak mówił/a..?" Fajnie że jednak nie masz ostrych kryteriów bo jednak nie kawałek skóry jest ważny a osoba z która jesteśmy. Jeśli los by sprawił że rozstałabym sie z moim obecnym partnerem to po moim skromnym doświadczeniu (ale jednak doświadczeniu) nie mogłabym oczekiwać że będę dla kogoś innego ta pierwszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Wtajemniczenie
|
Opowiem Wam pewna historię
![]() Moja kumpela wracała z pielgrzymki pociągiem. W przedziale siedziała z samymi chłopakami. Zeszli na temat jej innej kumpeli Moniki. (dziewczyny spokojnej, nie imprezującej itp.) No więc rozmawiają i w końcu jeden mówi tak: - Ta twoja koleżanka Monika to taka cnotka...pewnie dziewica! Na co kumpela się zdenerwowała i mówi: - O co wam chodzi...Jak dziewczyna jest spokojna to cnotka- dla was źle...jak imprezowiczka itp. to zaraz dziwka...Czego wy tak naprawdę chcecie?! Chłopcy się zamknęli i żaden nie znalazł sesnownego argumentu. Zależy od faceta. Jeden się ucieszy,a na drugim dziewictwo partnerki nie zrobi żadnego "wrażenia"!
![]() |
![]() |
#460 |
Przyczajenie
|
![]()
Mysle, ze nie ma to wielkiego znaczenia. Ja nigdy nie bylem z dziwica i nie mam na to jakiegos wielkiego parcia. Jestem od prawie roku w zwiazku i obydwoje z moja partnerka nie proznowalismy zanim sie poznalismy.
Morze nie przeszkadzalo mi to, bo na poczatku nasz zwiazek nie byl za bardzo jak by to ujac... zobowiazujacy. Podejrzewam jednak, ze gdyby byla dziwica nie zakochal bym sie w niej tak jak teraz. Obecnie staram sie robic wszystko by nie zastanawiala sie nad zmiana faceta pod kolderka i to, ze mi to wychodzi w zupelnosci mi wystarczy. Jest starsza odemnie wiec ominelismy problem przelamywania lodow bardzo szybko. Gdyby byla dziwica mogla by mnie sploszyc oczekiwaniem. Ale wszystko zalezy od podejscia. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wybrałem opcję nr 1 dla mnie dziewictwo kobiety jest bardzo ważne, chciałbym żeby przyszła matka moich dzieci była "czysta". Natomiast niedziewica jest lepsza na niezobowiązujący zwiazek oparty tylko na sexie. Do tej pory miałem już 2 kobiety, ale proszę nie zarzucać mi hipokryzji, bo kobiety także mają pewne przywileje, których my nie mamy np. nie idą do wojska, nie płacą za faceta na randkach i nie musza zdobywać mężczyzny narażając się na poniesienie klęski. Ponadto zaznaczam, ze te 2 związki rozpadły się z winy moich eks, więc nie mozna mi zarzucic że je wykorzystałem i potem rzuciłem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |||||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Co za idiotyczna terminologia. Jaka to różnica, czy kobieta była wcześniej w związku w którym uprawiała seks, czy "tylko" petting? W zasadzie jest masa rzeczy które można robić zachowując tę jakże cenną błonę, włączając w to seks analny. Taka nadal będzie ok i "czysta"? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No cóż. Hipokryzja (jak również inne średnio ciekawe cechy partnera) prędzej czy później wychodzą. Im wcześniej tym lepiej, bo można się już stać tą matką dzieci zanim to nastąpi, a wtedy problemów z rozstaniem się więcej ![]() Strzeżcie się, dziewice ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Rozeznanie
|
:d
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale sobie wybrałeś źródło informacji ![]() ![]() ![]() ![]() I nie masz racji. Ja mam racje ![]() Cytat:
![]() ![]() A nie Waszych? ![]() Chyba, że traktujesz kobietę jako inkubator. Szczotka, pasta, kubek, ciepła woda, Tak się zaczyna wielka przygoda... Cytat:
![]() Jesteś brudny ![]() A ma to na celu udowodnić...? Co?
![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
O jej, to co teraz moją zrobić nie-dziwice?
![]() Pewnie, żeby wiedziały, że ich spotka taki los "brudnych", to z żadnym by nie poszły do łóżka... I wtedy byłaby heca. ![]()
![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
mój narzeczony powiedział, że to ok, że nie jestem dziewicą, bo on nie czuł by się na siłach mnie wszystkiego uczyć
![]() ![]()
![]() |
#469 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
heh- przynajmniej sie ciesze, że mój Tż tez bierze na to poprawkę
![]()
![]() |
#471 |
Rozeznanie
|
heh... czasami siedze z kumplami mojego tż i każdy z nich mowił, ze ma ochote na jakąś młodą dziewic, ale ostatnio cos się niektórym poprzestawiało i chcą doświadczonej 33latki :O... nie bez znaczenia jest fakt, ze większość ma ok. 19-24 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co? mnie zawsze fascynowało, jak faceci (moi kumple też) mówili, że na taki niezobowiązujący związek to jest lepsza doświadczona, a na żonę musi być dziewica. to ja się dziwię i pytam - skoro przeciętnie facet ma średnio 5 kobiet, zanim się ożeni, a potem szóstą, z którą się ożeni, to skąd mają się brać te dziewice, skoro "przed" oni tyle kobiet rozdziewiczają? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że różni faceci to różne gusta
![]() Niektórzy oczywiście wolą dziewice ponieważ nie chcą aby kobieta miała jakieś porównanie (chociaż kto wie czy kiedyś takiej nie będzie korcić by spróbować z innym, ale to już kwestia indywidualna ![]() Natomiast jeżeli chodzi o tzw. "doświadczone". Czasem mężczyzna nie ma ochoty na powolne "przeskakiwanie z dziewicami kolejnych "etapów" i uczenie wszystkiego od zera , pokonywanie pruderyjności etc. Czasem, młodzi sami wolą dąć się ponieść kochance-nauczycielce. Co do moich preferencji się nie wypowiadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
![]()
Hmm z mojej perspektywy i doświadczenia to wygląda tak
![]() ![]() ![]() ![]() A co do wypowiedzi powyżej z tym " przeskakiwaniem etapów " i tak wszyscy to kiedyś przeszli bez tego nie da się dalej , a takie przeskakiwanie etapów od podstaw może być bardzo miłe wkońcu podnosimy swoje umiejętnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Raczkowanie
|
![]()
Powiem tak: Oboje z moja dziewczynka robilismy to 1 raz razem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#476 |
Przyczajenie
|
moim skromnym zdaniem, facet, który konsekwentnie nie dopuszcza żadnej innej poza dziewicą, musi mieć jakiś kompleks....
może nie chce żeby dziewczyna była doświadczona? żeby nie mogła wywnioskować, że jest kiepski? ![]()
![]() |
#477 |
Raczkowanie
|
Dla Mojego Tż i dla mnie to był pierwszy raz i musze przyznać że było troszkę smiesznie, bo obije nie bardzo wiedzieliśmy co robić hihihi ale zarazem tak niewinnie. Fajnie dać komuś coś tak ważnego a druga osoba odwzajemnia tym samym.
Wracając do tematu, facet, jeśli naprawdę kocha, nie interesuje sie tym czy kobieta juz to robiła czy jest jeszcze dziewica. Liczy się bliskość. Jeśli mysli inaczej to nie interesuje się kobieta na powaznie. I nie ma się co wstydzić, jeśli w wieku 18 lat jest się nadal dziewica, to Twoj skarb i Ty decydujesz kiedy go komus podarujesz. Ze mnie tez sie faceci niektorzy nawet smiali, że ja to jakis dinozaur ( pozniej sie dowiedziałam ze wielu chciało byc tym pierwszym, dlatego tak mówili). Straciłam dziewictwo jak miałam skończone 20 lat i nie żałuje ze tak długo czekałam, bo dorosłam do tego i czułam ze byłam na to gotowa. Z resztą jestem z tym mężczyzną do teraz i sex sprawia Nam coraz wiecej przyjemnosci. Dlatego teraz wiem, ze czasami naprawde warto poczekac ![]()
...bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
![]()
<bezradny>
Edytowane przez Hermit Czas edycji: 2010-01-29 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Konto usunięte
|
zalezy od mezczyzny, jak prawdziwie kocha to raczej nie ma to dla niego zadnego znaczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
BAN stały
|
Moja żona musi być koniecznie dziewicą. Nie dopuszczam żadnego odstępstwa od tej zasady. Co oczywiście nie oznacza, że samo dziewictwo wystarczy
![]() Takie są prawa natury... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.